Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 7

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, Free - saj stekam, kaj mislis... sam jaz imam prav. ;)

Ker namrec ne gre za kaksno uzaljeno skenslavanje ali preracunljivo, gre preprosto za moj cas, ki hocem, da bo kvaliteten... In ce imam raje manj prijateljev in tiste dobre, je to moja izbira in nima nic z obsojanjem onega.

Ne bom z vsakim tratila casa... to je najpoglavitnejsi razlog skenslavanja... potem pa pac lasttnosti, ki so nam bolj zoprne, prevagajo.

nekomu pa je to posesivnost, ljubosumje itd..

Ja itak stekam! :palec: razumem, dam prou;

sam ni kej da neb se napisu, dodal... x:Dx x:Dx

tesko iz svoje koze zlezu... zlez zlez zlez...

a se slis x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Mick, v zdravstvu so prav sestre tiste, "ki hišo pokonc držijo". Je pa v zdravstvu hujša subordinacija kot v vojski. Če je zdravnica sestri prepovedala sprejemat paciente, potem ne moreš krivit sestre. Resda tudi med sestrami najdeš kakšno nemogočo, je pa teh pojavov dosti več med zdravniki. Nekaterim je le za to, da so "gospod doktor", za paciente jim je pa figo mar. Poznam pa tudi zdravnike, ki so v službi po 25 ur na dan, četudi jim tega nihče ne plača. Nikoli ni pošteno posploševat.

V glavnem pa pravim, sestram kapo dol!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Candlelight.. :palec: ...pa tut drgač brezveze, da se sekiraš...Trojane so ponavadi čisto ok., sem se veliko vozila pozimi preko...

Sam se mi zdi, da je vedno tako..za ljubljančane...da so Trojane problem..nam Štajercem gre vedno brez problema...tale meja .. x;)x

Mushi...wb x:Xx ..saj ni bilo dvoma, da bo na hanimun lepo.. :palec:

Mick...da mal popravim vtis o zdravnikih...mi imeli pravkar na obisku enga...mamo srečo, da smo si izbrali družinskega zdravnika...(pa še prijatelj je x^x )...torej...bolniški oddelek Pri Astri..dela s polno paro. Očitno sem se izkazala...ker sta zbolela še tašča in tast ... :xx!:

Pa pravi zdravnik...to je pa čudež...5 bolnih...tebi pa nč...

Hja, kopriva ne pozebe.. x;)x

Predlaga..da zvečer...namesto čaja...skuham kuhano vino.. x:Dx x:Dx

Pravi, tekočina je, toplo je...vitamine ima...pa še spali bodo lažje... x:Dx :palec:

Ampak, tole postaja mal zoprno...imajo tut bronhitis...pa sem se razburjala...kako to...bronhitis je bolezen...ki MEN pripada... x;)x

Hm...a nisem včeraj neki govoričla..da menjam vlogo... xrolleyesx xrolleyesx

Tako pač doživljam astro ideal...živim v skladu s svojim rakovskim Soncem... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

hahja, free, no ja, sej se ti umaknem, itak..dva enaka  
0 umikat; raj z jajci in skregat kot noz v hrbet!
ej, vse uredu pr men, res. pač dva enaka posta ni to fajn, škoduje prostoru, sem humam, zato odstopim itak x^x

Juj, juj, ste hitri... x:Dx :palec: Za dva dni neham intenzivno spremljat forum, pa je že vsepovprek nekih novih oz. na novo obujenih tem, dnevnika za brat za kaj nekaj nazaj... huh x:Ix

Mateja - še takšnih dogodivščin v dnevnik pisat, ker so tolk cartkane in iskrene in nasmejejo v dušo :palec: xloveyx xzobkox O otrocih je vedno fino brat xDDx

Mushi, pozdravljena spet na forumu x:)x (Pa ful lepo, da sta se imela na medenih tednih / tednu lepo xsrcx )

Marsa - me veseli, da si zadihala x:Dx x;)x xrainbowx :palec: ti pa moram rečt, tale lunin koledarček je že nevarno infiltriran v moje življenje... pa je kar postal zvezda stalnica in sonček hkrati... s pozitivnimi mislimi, prigrizki za dušo... vsem kar je not :palec:

Candlelight - vidiš, da ni bolelo, na pot na štajersko mislim x;)x :palec: Lepo, da si se imela fino x:)x

Aja... pa Umetnica... A tole je zdajšnja luna? Od tega tedna? Ker sem šele sedaj začela malce bolj spremljat vso tole kolobocijo okrog lune, oz. šele sedaj se zavedla malce bolj... pa je ful luštna xsrcx čeprav mal težko vpliva name i guess, ampak bomo že preživeli :palec:

Pa še nekaj... začela sem brat knjigo od Phyliss Krystal - Odstranjevanje vezi, ki omejujejo - in sem ugotovila, da za izvajanje vaj iz te knjige potrebujem partnerja... :inocent: Zame bi bilo sicer dosti bolj časovno praktično, če bi to izvajala sama, ampak zgleda, da tako pač ne gre. Zato imam en ultra čuden predlog oz. prošnjo: kdor bi bil pripravljen to delat hkrati z mano, bi ga prosila, da se mi javi x:)x Neskončno bom hvaležna, če bi lahko začela s temi vajami... SIcer sem zaenkrat še na začetku knjige, tako da se ne mudi še toliko....

Pa lep pozdrav, sončki x:)x Lep začetek dneva vam želim jutri :palec: xrainbowx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Aja, pa še nekaj: kdaj je chat obljuden oz. kdaj lahko najdem na njem več od 0 lunatkov? x:Dx x:Dx Bi prišla kdaj mal poklepetat, sam nikol nobenega ni, ko gledam...

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Grem spat danes malo prej kot včeraj, naredil 100 trebušnjakov pa 30et sklec. Ni ne vem kaj, :o|o: ampak po dolgem mirovanju pa je napredek. Za prvič. x:Dx

Sem se spet tako težko vstal danes, pa vidim, da je polna luna. Ja ja, spat, spat ... :sleeping:

Hi, hi Raček sem si predstavljala zdajle enega racmana na hrbtu, pa kako se trudi delat trebušnjake, pa se nikakor ni mogel preguncat do take pozicije x:)x x:Dx :palec: .

Danes je Mali petek, pa naša računovodkinja je zbolela, tako da spet pokam v računovodstvo s komerciale, bo pa manj telefonov xsrcx .

Ja Mick, upam, da se tvoja draga bolje počuti, te pa res razjezi, ko človek s hudimi bolečinami poišče pomoč tam kjer naj bi ti jo nudili, pa te noben ne upošteva. Taki bi bili primerni za jarke kopat, za delo z ljudmi, še posebej bolnimi pa morajo biti nadpovprečno prijazna bitja.

Aja, izgleda, da si en razred za mano, mi smo takele zadeve lani jemali, lekcija pa še vedno traja x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ma ja......samo sam sem pripravljen (če je to potrebno) tudi totalni rusvajs narediti ob takem obnašanju nekaterih zdravstvenih delavcev :angry: :sniky: In ful me jezi, da smo se že vsi navadili in to sprejeli kot samoumevno, da v primeru zdravstvenih težav za svoje bližnje iščemo vse mogoče veze itd. in smo šele potem prepričani in mirni, da bodo naredili zanje to......kar je itak njihova dolžnost. :xx!: :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No, Mick.... Zadnjič nisi gnjavil, ko je bila tvoja darling tak boga...

pa me zdej zanima, če boš kak kraval naredu...

Sej veš, mene ko sem tud bolj tak tip po naturi ... me zanima noooo.... :vragec: x:px

Mushi

In ful me jezi, da smo se že vsi navadili in to sprejeli kot samoumevno, da v primeru zdravstvenih težav za svoje bližnje iščemo vse mogoče veze itd. in smo šele potem prepričani in mirni, da  bodo naredili zanje to......kar je itak njihova dolžnost.  :xx!:  :o|o:

Mene tudi, res. :angry:

S tem pa, ko si poskrbel, da se bo nadaljnje zdravljenje odvijalo s pomočjo zvez, si to grdo razvado v slovenskem zdravstvu lastnoročno podprl. :palec: :sori:

Poky, a so našli sedaj to plovilo na Marsu ?

Hojla Mick,

torej si ti peljal na urgenco od išiasa zvito mamo (ali je bila to tvoja dečva??) xrolleyesx

Ker se meni zdi, da si nekje omenjal, koliko si star, pa sem malo pomislila, koliko bi bila stara tvoja.. xDDx .. pa saj se me prav nič ne tiče... x:Ix x:o)x ampak jaz si išias predstavljam za rezervirano za tam po 60-tem, (pa seveda samo za tiste, ki se popolnoma NIČ ne ukvarjajo s kako telovadbo...),heh moj dolgi jezik! x!x :vio: :huh:

Z našim zdravstvom imam izkušenj kolikor hočeš - sedaj zaradi otroka, prej zaradi očeta. Moje izkušnje so vsekakor take - da smo samo mi sami izključno odgovorni za svoje zdravje, da se vsekakor ne smemo zanašati na zdravnike, ker oni pač zdravijo simptome, - v skladu s sedaj veljavno zdravstveno doktrino pač.

Pa itak jih je večina šla študirat medicino samo zaradi prestiža, ugleda in denarja. Od kolegov, ki so se lotili medicine je EN sam, za katerega lahko rečem, da je šel študirat medicino iz ljubezni do ljudi, iz močne notranje želje da ljudem pomaga in tudi sedaj še vedno izgoreva za svoje paciente (če prevedemo v statistiko, tale eden predstavlja 10 % vseh zdravnikov, pa upam, da je splošno povprečje vseeno boljše!)

Hočem reči, da si pač Štajerc in si se pač razpiz....., bi se ti pa točno isto dogodilo v vseh zdravstvenih domovih v SLO - če bi bilo to v delovnem času osebne zdravnice, bi te BREZOSEBNO napotili k njej, pa če ima ordinacijo v privat bajti na drugem koncu mesta. Vzeli bi te in to v dežurno ambulanto, če bi bil ranjen, polomljen....ali kaj podobnega. Kako vem? Bogate izkušnje, dragi moji! :vragec:

Naše zdravstvo je v taki fazi, da vsem lunatkom predlagam, da dobro proučijo tudi Lunin net in ne samo Forum in to pod čajčki,joga, tibetanske vaje, seznam zdravilcev in bioterapevtov....ter se pri priči začnejo ukvarjati s kako telovadbo. :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mucamaca Res je! :palec:

Podpisem, poselotejpam, zapecatim tale post!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:eek:

Bi bilo krasno res, če bi bili vsi ljudje na delovnih mestih, kamor sodijo, do takrat se moramo pa očitno navadit na vse živo. Je seveda res, da je v storitvenih dejavnostih, kamor sodi tudi zdravstvo, pa banke, pa kjer imajo opraviti s strankami,.., pač v največji meri zadovoljstvo strank, pacientov, whatever, odvisno od ljudi vključenih v proces. Saj tudi, če ti tistega ultrazvoka ali EKG-ja ne morejo narediti takoj, čisto drugače sprejmeš, če ti zadevo človeško pojasnijo!

Pa še ena lepa izkušnja iz zdravstva: ta mali se nam je čez praznike polomil, gremo čakat v naš zdravstveni dom, kjer so očitno v dežurni ambulanti prisotni zato, da pišejo napotnice za na urgenco Kliničnega centra..tukajle moram obvezno dodat tegale anti-smajlija :angry: ).

pa gremo pač v KC. Mali med potjo zaspi, saj je vse skupaj že trajalo več ur. Ko smo s takole spečim v naročju prišli do informacijske pisarne KC-ja, je medicinski brat xDDx (thats right!) takoj rekel, ojoj, a zaspal vam je, pa ga ja ne boste držali toliko časa v naročju...in takoj pripeljal voziček.

In ko smo z zamavčanim mulotom čez tri ure (jeah, toliko se tam čaka..!!!) potem odhajali, je takoj vprašal, če je držala diagnoza (ki si jo je ob nekaj desetinah pacientov vmes,tudi zapomnil!) xDDx Skratka kapo dol, evo, še je nekaj upanja x:)x .

Mick, zdaj je pa zadnji cajt, da se nehaš jezit, no? xsrcx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:)x A midva spet ...veš kaj...ponovi vajo...poslušaj zdaj.

Imena pokrajin, prebivalcev mest, pokrajin, dežel se pišejo z VELIKO ZAČETNICO!

Ko popraviš, prec zbrišem tole vajo v slogu. x^x

Mick, zdaj je pa zadnji cajt, da se nehaš jezit, no?  xsrcx

Se strinjam x;)x. Saj se ne bi več, pa se je pač razvila debata.......ja....sem pa res posebej občutljiv na pomanjkanje sočutja.........pri ljudjeh nasploh. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...