tinka 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 dragi vsi, takole, ko vas prebiram, me je zacelo zelo srbeti... eno vprasanje imam na koncu prstov...v zvezi z vami, pa s forumom...konstantno dobivam obcutek, da se dosti vas med sabo pozna...mislim, kristalka z nordiko, se mi zdi, pa umetnica z otozno, pa nekaj z aakhutkom v hribe in jame, pa - da ne govorimo o otozni pa selene... a je to res, da se poznate med sabo, ali se meni samo zdi?in ce ja, a ste se tukaj spoznali, ali ze prej, ali po tem, ali najprej kje drugje, bolj 3D...?ali ste tukaj ravno zato, ker se ni treba poznat...? ali samo, kadar nimate casa se videt v zivo?kako je ta zadeva...?! a ste dosti tudi po drugih forumih...? chatih...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Tiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaa x!x .....hm....njo boš pa zdej ti spoznala, se mi zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 (popravljeno) Zinka ups glej vidiš to je višek energije pa še prstki so trdi od mraza, sori TINKA sej sva dorekli, da je Otožna in Selene ena in ista drugač pa Umetnice ne poznam ŠE drugače imaš pa če tine ni Internetna poznanstva nekje eno temo, pst Popravljeno 5. januar 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Tiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaa x!x .....hm....njo boš pa zdej ti spoznala, se mi zdi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Hm.....Tinka in Zinka.....sta tudi ena in ista? Tak......grem si gsm kupit.......tisti, ki ste mi kdaj svoje številke zaupali, pa lepo prosim pokličte, ne ....hi-hi....to tud v to temo spada Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Jaz poznam samo Afno(ki pa ni ravno dejaven član), Micka in astro pa sem "za las zagrešil". Drugače pa se večina forumovcev z zvezdicami pozna iz srečanja. A bo spomladi kakšno na Štajerskem ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Tinka, kul tema, pa mislim, da prav tocno take se nimamo.To v bistvu ni nikakrsna skrivnost - no, vsaj pri nekaterih, recimo teh, ki se pojavljamo na srecanjih, ki jih je sicer bilo malo, a nekaj pa le, in nekateri smo prisli prav na vsa srecanja ali pa pac na vecino...Tako smo se ze nekajkrat srecali s Pokowcem, Aquariusom, Free-jem, Aliano, Tino, Heleno, Aakhutom, Andrejem, MacoMur.... nekateri smo tudi med sabo vzpostavili bodisi znanstva ali drugacne, pa morda celo koristne zveze, kot tudi prava prijateljstva in -upam si trditi- celo custvene in ljubezenske zveze. Tako sem se sama ze veckrat s kom srecala, npr. z Astro, s Freejem, s Cosmo, s Tino...Prav nikogar pa nisem poznala od prej (aja, na forumu precej neaktivno sodeluje tudi moja prijateljica, a je zelo malokrat 'v igri' - ona je edina, pa sem in tja me kdo pozna 'iz scene', ker sem pac z imenom in ker sem iz LJ in sem dosti muvala). Tudi Free-ja, ki ga poznam najdlje, ali El Nina, ki sva si leta dopisovala, pa sem ga v zivo spoznala sele na srecanju, sem spoznala na LN - le da je to bilo se v casu pred forumom.Potem sem se dobila se z Nado, pa se z nekaterimi. Kristalka in Nord sta frendici ali celo sosolki, ko sta prizuboreli na forum, je to bilo v parih temah, pa si morda prisla kasneje pa tega ne povezala tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 sori TINKA sej sva dorekli, da je Otozˇna in Selene ena in ista hej...selene...just joking..... x!x saj sem si se danes pisala o tem s tabo...da ne bos zdaj jezna, namesto otozna.... ja, z zinko se tudi poznam, Trzinke pa nobene. ce ne stejemo punc iz trzina rachek, kako si to mislil, sej mamo vsi zvezdice...?! a ti stejes samo tiste s 5+ no, v glavnem, me je zanimalo, ker vcasih malo sklepas in ugibas...zakaj pa bi micka na primer klicali...? a je vedezevalec in, da maste srecanja, na primer, tega nisem vedela...kaj potem v zivo obracunate enkrat na leto...? a se bobnar pa pokowc obneseta v zivo....? je res, marsa, da je malo tezko povezat vcasih, ker je nekaj internih stosov, ocitno...pa nic ne de....me je samo zanimalo, kako drugi dozivljate to komunikacijo, pa koliko unikatni smo eni drugim...mi je zanimivo, ker imam obcutek, da bi par ljudi lahko poznala, pa itak vem, da jih ne, samo...v bistvu bi bili lahko to tudi doloceni, ki jih poznam...po reakcijah sodec... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 hihi si me sem mislila da sanjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 ...iz take smo snovi kot sanje... bi rekel borism ze v redu, samo, da ne bos mislila, da se te ne spomnim... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 ...iz take smo snovi kot sanje... bi rekel borismSam bi prej rekel, da je to rekla Sanja Rozman v svoji prvi knjigi Sanje o rdečem oblaku. Ja ne, nimamo, tisti z 1000- imamo kvadratke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 grrrrr.....marsa je zamolchala najino "gimnazijsko" poznanstvo drgach pa u zhivo poznam she pokowko( :xx!: ), pa aquariusa, pa alianco ( ), pa freeja, pa eno izmed vil ( ), pa daisy, pa .....ma pouhn folka.....aja...pa astro ( =....hehe 666 zlobijeu, k so -ki....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 to je sheakespeare rekel, da ne bomo komu krivice delali! no, lepo, da se vsi poznate..... se pocutim ze totalno zapostavljena tukaj.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 A res ? No, hvala, si bom zapomnil. Je pa eno poglavje v njeni knjigi imelo takšno ime. No, saj jaz poznam samo Afno, ki je moja sodelavka, imava pisarno skupaj s še eno sodelavko. Pa ona je tak "napol" forumovka. Tako, da se ti ni potrebno čutiti zapostavljeno. Iz kod pa si sploh? No, pol pa se poznajo še Mick pa astra, pa Mick pa borism z ene košarkarske tekme, če se ne motim ... blablabla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 grrrrr.....marsa je zamolchala najino "gimnazijsko" poznanstvo ... 666 zlobijeu, k so -ki....heheJoj pa res Aakhut, sorchy, sem kar vedela, da bom ziher koga pozabila.Res je - najdlje v bistvu poznam Aakhuta, ceprav je pa tudi res, da sva svoje znanstvo obnovila tukaj in zdaj v tem obdobju...Ko sva zacela komunicirat, sploh nisva vedela, da se poznava, potem pa sva se enkrat srecala, pa postekala da je to to - da je aakhut aakhut in jaz marsa. Seveda tudi Daisy, pa se Roya, pa Bozota... pa ziher je se kdo, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 no, sej pravim...! vsi se poznate! sm vedla! ok, ok, ni panike...sej je lepo, v bistvu me to kar malo pomirja, ker kaj, ce bi bli vsi samo ene 4 multiple osebe, potem bi blo sele narobe jaz sem iz primorske, trenutno zivim v lj, sem bla pa tudi ze v kranju...pa malo po svetu...nizozemska pa wales pa se kej...zdaj sem pa domov prisla, pa sem se najbolj zmedena!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Tiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaa x!x .....hm....njo boš pa zdej ti spoznala, se mi zdi Jasno da, saj sva soimenjakinji Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 tinka, nč sekirat , če nikogar tule ne poznaš. boš že začutila svoj prostor in vezi z nami tudi tule poznam veliko ljudi, mogoče tud koga od teh, ki se tule pojavljajo, pa niti ne vem tako razmišljam zato, ker pri svojem delu srečam ogromno različnih ljudi, pa obstaja možnost, da sem koga že kdaj videla tako razmišljam tudi zato, ker veliko hodim po hribih in tam srečam ogromno ljudi v hribih se ljudje tudi več pogovarjajo, so pozorni drug do drugega - do svojih prijateljev in do popolnih neznancev tako da niti ne vem, če koga morda poznam tiste s katerimi bom šla skupaj v hribe ali na čajček, bom pa sigurno TUDI OSEBNO POZNALA Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Umetnica, razen če se zmeniš za Pusta za čajček, potem pa imajo vsi maske Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Umetnica, razen če se zmeniš za Pusta za čajček, potem pa imajo vsi maske Tina, nočem za pusta Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 ... vcasih me kdo kje hudomusno pogleda (ki ga ne poznam)...Morda pa me je prepoznal on - po tule fotki ipd. ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 ...iz take smo snovi kot sanje... bi rekel borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Tinka, ne sekiraj se, jaz ne poznam nobenga iz foruma. Pa se tud sprasujem, tko k hodm po LJ, da mogoce pa grem mimo koga iz LF, pa se vem ne..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 jaz sem iz primorske, trenutno zivim v lj, sem bla pa tudi ze v kranju...pa malo po svetu...nizozemska pa wales pa se kej...zdaj sem pa domov prisla, pa sem se najbolj zmedena!! Tina, ce takole malo bluzis naokoli je cisto logicno, da se malo ne najdes....pride cas, ko se prizemljis..eni rabijo vec casa kot drugi. Jaz sem imela z tem kar tezave, ko sem prisla nazaj z bluzenja...in kot pravijo nekateri, bos spoznala ali pa ne ...cas sam prinese svoje, prav tako situacija. Poznam nekaj lunatikov in vsi so iber mega simpaticni, prijazni in ql ljudje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Mislim, da nisem se nobenega forumovca srecala v zivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.