Skoči na vsebino

Kdo koga

tinka

Recommended Posts

A nimas ti tut na tem sajtu nekje en intervju??Al si ga vcasih mela??Sm 1X poslusu, pa si govorila tko kot da bi lihkar 2 Xa poplaknila z litrom extra mocne kave.

Drgac pa kar se teme tice... ne poznam nobenega in prav je tako!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 262
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prsezem, da je fuuuul naspidirano govorila!!!! x;)x x:Dx x:Dx x:Dx :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

js tud na os-e recimo nobenmu nč ne pišem, razn če gdo men kej pa mu odgovorim pol....pa tud u real lajfu nkol prva ne navezujem nekih stikov....pa nism zdej neki kao vzvišena ful al....sam tko pč je....če pa gdo pride do mene mi je pa čist kul, če sma na isti valovni seveda x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kwa se lazem.... kar poslusajte intervju z Marso pa boste vidli kok naspidirano je govorila... x;)x

Frank Zappa

Vcerajsnja resnica ni nujno tudi danasnja resnica... a vi to retrospektivno gledate??? :eek:

Frank Zappa

hahaha, se je vpletlo vmes in prepletlo! :D

samson! x;)x

a ni hec? res sem taka na spidu, pa ceprav nic tacga ne jem. :P (dva iksa z litrom kave, ta je dobra!! x:px x:Dx)

sam sem tud jaz poslusala, pa je grozno, sam moras mal naprej prerolat, pol je pa kar fajn, pa to je blo pred 5.5 leti al kolkimi. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole vse skupaj me spomni na mojo mamo v trgovini...

glih placuje, oni prodajalec se pa glih z nekim svojim frendom zgovarja medtem...

pa pravi mami: a maste kej drobiza?

pa prav mama: nimam...

pa oni istocasno onemu frendu rece: lazes! (pac v kontextu njune debate)

pa moja mama: res nimam! :sori:

x:Dx x:o)x x:px

vsa taka postena in vse to. x:px xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

ucbeniska sitcom fora!! :palec:

Frank Zappa

Tle dost folka misl da koga pozna pa ga u resnic sploh ne :vragec: pol pa tok mim strela de je kr hudo x:Dx Eni bi se morl mal bl nase osredotočt, pa bi blo dost bl fajn, pa mn fajtov, pa zakulisnih intrig :vragec: x:px pa še dost dela bi mel sami s sabo. x:px x:Dx x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Tle dost folka misl da koga pozna pa ga u resnic sploh ne :vragec: pol pa tok mim strela de je kr hudo x:Dx  Eni bi se morl mal bl nase osredotočt, pa bi blo dost bl fajn, pa mn fajtov, pa zakulisnih intrig :vragec:  x:px pa še dost dela bi mel sami s sabo. x:px  x:Dx  x8Dx

hmmm, ja kok pa ti tok vse dobr poznaš, da takle pišeš? as mal obremnjen/a? x:Dx x:o)x

honor and respect

Poznati je "težka" beseda x;)x srečati ali spoznavati je meni primernejša x:)x

Zlomk me "preganja" :vragec: skor 30 let, Marso prvič sreču še v TŽB cajtih xsuperx , Aiwo v prejšnjem stoletju x;)x , nekatere pa spoznavam xsrcx mal live, mal virtualno x:)x in vsakič znova sem (začuda prijetno x:Dx ) presenečen.

Dober forum naredijo dobri ljudje

Tole je tud men osladno ... ampak kaj hočem ... kar je res je res

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...