Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 A nimas ti tut na tem sajtu nekje en intervju??Al si ga vcasih mela??Sm 1X poslusu, pa si govorila tko kot da bi lihkar 2 Xa poplaknila z litrom extra mocne kave. Drgac pa kar se teme tice... ne poznam nobenega in prav je tako! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 lažeš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>lažeš Ja in to je grdo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Prsezem, da je fuuuul naspidirano govorila!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 js tud na os-e recimo nobenmu nč ne pišem, razn če gdo men kej pa mu odgovorim pol....pa tud u real lajfu nkol prva ne navezujem nekih stikov....pa nism zdej neki kao vzvišena ful al....sam tko pč je....če pa gdo pride do mene mi je pa čist kul, če sma na isti valovni seveda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prsezem, da je fuuuul naspidirano govorila!!!! kako ma pa to vezo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Kwa se lazem.... kar poslusajte intervju z Marso pa boste vidli kok naspidirano je govorila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drgac pa kar se teme tice... ne poznam nobenega in prav je tako!kva se muvaš zdej....na tole izjavo te haklamo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Vcerajsnja resnica ni nujno tudi danasnja resnica... a vi to retrospektivno gledate??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 seronja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 hahaha, se je vpletlo vmes in prepletlo! samson! a ni hec? res sem taka na spidu, pa ceprav nic tacga ne jem. (dva iksa z litrom kave, ta je dobra!! )sam sem tud jaz poslusala, pa je grozno, sam moras mal naprej prerolat, pol je pa kar fajn, pa to je blo pred 5.5 leti al kolkimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 tole vse skupaj me spomni na mojo mamo v trgovini...glih placuje, oni prodajalec se pa glih z nekim svojim frendom zgovarja medtem...pa pravi mami: a maste kej drobiza?pa prav mama: nimam...pa oni istocasno onemu frendu rece: lazes! (pac v kontextu njune debate)pa moja mama: res nimam! vsa taka postena in vse to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ucbeniska sitcom fora!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Jaz Samsona23 poznam na videz. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz Samsona23 poznam na videz. JEST TUUUUUUUD po slikah s foruma Drgač poznam pa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,.......15 ene tolk. Cew kup. Ma, ne, mal več jih je, okol 20. Že na partyju nas je blo ene 12, pa še pol.....mater, pa to je že skor cew forum! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 jaz tud (po fotkah). Mushi moram 1x spoznat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 poznam dejana_ pa tommena pa _taschy_ al kaki nick ma..........al _tashy_..............ja mislim da je _tashy_ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 uuu, pa full bi rad spoznal še 5rca, seala, emmm, pol še mogoče michelle uu pa pikico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Tle dost folka misl da koga pozna pa ga u resnic sploh ne pol pa tok mim strela de je kr hudo Eni bi se morl mal bl nase osredotočt, pa bi blo dost bl fajn, pa mn fajtov, pa zakulisnih intrig pa še dost dela bi mel sami s sabo. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Tebe pa jst ne dam! Če te bojo vsi spoznal, bojo vidl, kok si fajna dečva. Kaj nej pa pol jst nardim? Se skrijem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tle dost folka misl da koga pozna pa ga u resnic sploh ne pol pa tok mim strela de je kr hudo Eni bi se morl mal bl nase osredotočt, pa bi blo dost bl fajn, pa mn fajtov, pa zakulisnih intrig pa še dost dela bi mel sami s sabo. hmmm, ja kok pa ti tok vse dobr poznaš, da takle pišeš? as mal obremnjen/a? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>smotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 jest tukaj zenkrat še nikogar... priznam pa, da sem vas en lep čas pogrešala, kljub vsemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Poznati je "težka" beseda srečati ali spoznavati je meni primernejša Zlomk me "preganja" skor 30 let, Marso prvič sreču še v TŽB cajtih , Aiwo v prejšnjem stoletju , nekatere pa spoznavam mal live, mal virtualno in vsakič znova sem (začuda prijetno ) presenečen. Dober forum naredijo dobri ljudje Tole je tud men osladno ... ampak kaj hočem ... kar je res je res Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.