pokowc 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 zvezdice zaslužili...drugi tu in tam kampirajo na LNF ( se mi to zdi ena dobra fora...)...tretji uletimo občasno...taka zanimiva scena tole...če pa kdo želi kaj več, so pa srečanja, pa OS... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 In kaj pol, če si res?To ni nič hudega...ne slabega... Nenene, obsedena res ne ... pohotna že, ampak obsedena pa ne <_< .... to pa je razlika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 v cem je razlika..? ce si pohoten si po definiciji vec kot povprecno zaposlen s tem... ma malo zezam....saj ti nihce nic ne ocita....je samo opazno, da ti to dosti hodi po glavi...ti kar uzivaj, saj sekxs je itak super stvar, samo jaz osebno ga pac nisem tako navajena stalno omenjat, pa mi je to padlo bolj v oci... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 samo jaz osebno ga pac nisem tako navajena stalno omenjat, pa mi je to padlo bolj v oci... He-he......pametna tinka ....ne zgublja časa z omenjanjem seksa...........raje seksa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ....pa fučka za tipi? ....kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 JAz poznam Nordico, Nordica pa mene! Pa Nosoroga poznam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Iz sedanjega ali preteklega življenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 sej sedanji tut odteka.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2004 mick niti ne fuckam....kar se ne pomeni, da se mi fucka za fante... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ma malo zezam....saj ti nihce nic ne ocita....je samo opazno, da ti to dosti hodi po glavi...ti kar uzivaj, saj sekxs je itak super stvar, samo jaz osebno ga pac nisem tako navajena stalno omenjat, pa mi je to padlo bolj v oci... Saj jaz tudi ne, v zadnjem času sem ga morda 3-4x, prej pa nikoli. Ti si pač tista, ki je to opazila. Sicer pa nimam niti najmanjšega občutka, da bi mi kaj očitala, tako da, brez skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Jaz bi rada fučkala za fanti, ampak za katerimi...??? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 ups, kaj je že to... :o Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 ups, kaj je že to... :o Kaj ? Fučkanje? hm.... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Če natančno pomislim, potem poznam Marso, El NIna, Aakhuta, Matejo, Free-ja, Conteso, ker so svojčas objavili kakšne fotke ali ikonce, Bobnarja, ko se nam je smehljal s TV (pravzaprav je kul gledal, čisto po vodnarsko.. ), pa Vojka iz Karme, ja pa Sstaneta s spletne strani. Ampak če bi se srečali na cesti, ziher ne bi nobenega spoznala:1. ker, ko hodim po cesti, ne gledam v ljudi, ampak sem nekje v svojih mislih,2. vmes ste se sigurno prebarvali, ostrigli in totalno spremenili imidž, kako naj vas sedaj kdo spozna?3. itak vas ne pozna dobro niti vaš mož/žena/prijatelj, pa naj si jaz domišljam, da vas poznam... MucaMaca, ki spoznava šele sebe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz zaenkrat še nobenega na videz ne poznam in obratno, volkec se še ni prikazal iz brloga. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz zaenkrat še nobenega na videz ne poznam in obratno, volkec se še ni prikazal iz brloga. čaka na rdečo kapico, ane volkec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz tud nikogar ne poznam...mislim osebno...A tak je tudi ql! Vsi ste !!!Pa na žalost živim na drugem koncu SLO, tak da težko bi se bilo dobiti..samo tak na ulici.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz tud nikogar ne poznam...mislim osebno...A tak je tudi ql! Vsi ste !!!Pa na žalost živim na drugem koncu SLO, tak da težko bi se bilo dobiti..samo tak na ulici.. Kaj pa je to takega, na drugem koncu SLO?!?Jaz zivim na drugem koncu sveta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 sem ravno hotela vprasat, kako to almira ve, kje smo mi, vsi na istem koncu spravlejni nekje...?! kje si pa ti spelca..? jaz sem mislila, da ti dosti ljudi poznas, volkec...hecno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Jaz zaenkrat še nobenega na videz ne poznam in obratno, volkec se še ni prikazal iz brloga. a pol si nakladal, da si me videl na koncertu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 klapa, zdaj vam morem pa prav nekaj povedat.jaz skozi nekaj jamram tukaj, kako nikogar ne poznam, pa tako...nakar sem ugotovila, da poznam free-jaze enih 15+ let takorekoc moja prva ljubav ampak to je blo totalno smesno, ker ga nisem vidla enih 12 let, po moje, ampak se mi je zdelo po nacinu pisanja, da bi to lahko bil on, pa potem je danes nekaj napisal...pa sem ga povprasala, in ... terna! ma super je to!!!!!! ful vesela!!! sem ze mislila, da ga ne bom nikoli vec srecala....sem si pa zelela, ker se clovek po tolikih letih spomne par ljudi, pa sem se tudi njega. zelo v redu fant.... no, evo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 no evo.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 tinka ful vesela...usta od uha do uha... zdej mi je pa primernih ikonc zmanjkalo, marsa, a mas kaksno za 'reunited'...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tinka a ni tale forum super, očtino ti je bilo namenjeno da prideš sem gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.