Skoči na vsebino

Kdo koga

tinka

Recommended Posts

• Komentarji 262
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz zaenkrat še nobenega na videz ne poznam in obratno, volkec se še ni prikazal iz brloga.  xangx

a pol si nakladal, da si me videl na koncertu? x;)x

Ne nisem nakladal :fiju: , nakladam samo drva x:Dx . Majke mi x!x Tisto ko sem te videl 1x na koncertu, še ne smatram za neko poznanstvo. Pa tist' je bilo skoraj 10.let nazaj.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Saj res, z Zirosijem sva tudi ze bla na kavici (=pircku). x8Dx x:)x

Ma, bogve koliko se nas se pozna takole na videz...

Volk, saj vem, a si rekel, da tudi na videz nikogar ne poznas, mene torej na videz poznas, ta 'videz' pa se je zgodil pac pred 10 leti. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kristalka, blink182 so "pozerji" ... get a real punk! x:Dx  x:px

Naprimer: ?

Kakšen nasvet plis x:Xx

"No use for a name" ... imam doma že več kot dva tedna 4 ce-de-je od FTYa. Mi jih je posodil, ker so mi bili full všeč na novoletni zabavi(pijanki). Samo si moram novo ce-de enoto vgradit v rač., ker mi ta nagaja.

Drugače pa sem te hotel samo podražit, x:Dx pa mi ni uspelo. :sori: To, da so pozerji, je rekel FTY na morju, ko mi je Nina povedala za Good Charlotte.

Svoje čase mi je bilo zelo všeč začetno obdobje od Sex Pistols, samo pol so ga začeli žagat, ko so prišli na hors ... :o|o: x:Dx

jaz sem danes aja včeraj spoznala Umetnico pa Tino pa hudička in moram reči, da je zame in upam da za njih tudi sijal sonček kljub snegu, dežju in moji slabi kondiciji x8Dx določene sončke pa poznam tudi od prej in mi ful veliko pomenijo

hvala Aurora da si tisto kar si x:Xx

jaz sem danes aja včeraj spoznala Umetnico pa Tino pa hudička in moram reči, da je zame in upam da za njih tudi sijal sonček kljub snegu, dežju in moji slabi kondiciji  x8Dx določene sončke pa poznam tudi od prej in mi ful veliko pomenijo

hvala Aurora da si tisto kar si x:Xx

xloveyx xchatx xwitchx xrosex xrainbowx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

x;)x Nekaj malega vas res poznam. x:Dx

Nekaj bi se skoraj morala spoznati....pa bo zdaj bežala v Afriko....pa spet nič od srečanja v njenih goricah x:Dx x:Dx x:Dx No, itak pozimi je hladno in to.... :vragec: :vragec: me je že začel vragec nekaj ščipat...moram nehat..

Ampak, da sta Selene in Otožna ena in ista?????Kaj vse zamujam! Spet!!!

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Volk, saj vem, a si rekel, da tudi na videz nikogar ne poznas, mene torej na videz poznas, ta 'videz' pa se je zgodil pac pred 10 leti.  xDDx

GLP x:Ix . Potem sem pretiraval, zarekel sem se. Ispalo ! Se opravičujem za pretiravanje. Ja Marsa prov maš. Na videz te že poznam. Upam da tud kej b'l, kmal'.

Ja sam ka mali pao s lipe

:vragec:

bl kokr navidez :eek:

vaj bo treba v romantiko ukljucht,

cheprou....tole klele chist dober naslou teme:....KDO KOGA.... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...