aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 che ji je blo namenjeno, se ni mogla izognit...klinc pa taka svobodna volja 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Iz sedanjega ali preteklega življenja? iz tega, ki ga zdaj živim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 No, jaz sedaj poznam še Mersaulta, saj je on tudi od mene izvedel za ta forum. Kristalka, blink182 so "pozerji" ... get a real punk! tinka: cool! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kristalka, blink182 so "pozerji" ... get a real punk! Naprimer: ? Kakšen nasvet plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Jaz zaenkrat še nobenega na videz ne poznam in obratno, volkec se še ni prikazal iz brloga. a pol si nakladal, da si me videl na koncertu? Ne nisem nakladal , nakladam samo drva . Majke mi x!x Tisto ko sem te videl 1x na koncertu, še ne smatram za neko poznanstvo. Pa tist' je bilo skoraj 10.let nazaj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 FREE+TINKA = Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 zelo v redu fant.... to pa mi tud že dolg vemo je pa luštn tole, ane... tud jest sem eno podobno veselo presenečenje doživela, ko sem šele čez nekaj časa poštekala, da enga lunatka že doooooolg poznam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 kwa zdej klele ,.. ej pa sej mi pase no ...po dolgem casu presenecen!!! taprava LN Novela... k sm se zadnjic prtozeval, da se ne drzi konteksta.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 FREE+TINKA = v kontekstu x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 pa zirosi jih tud ene par pozna Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Saj res, z Zirosijem sva tudi ze bla na kavici (=pircku). Ma, bogve koliko se nas se pozna takole na videz... Volk, saj vem, a si rekel, da tudi na videz nikogar ne poznas, mene torej na videz poznas, ta 'videz' pa se je zgodil pac pred 10 leti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2004 FREE+TINKA = kako ste smesni...! ful dobri ste! nadaljevanje sledi, ker se moramo se srecat, pa da vidmo, ce se sploh spoznamo, pa tko... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 j se bojim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Kristalka, blink182 so "pozerji" ... get a real punk! Naprimer: ? Kakšen nasvet plis "No use for a name" ... imam doma že več kot dva tedna 4 ce-de-je od FTYa. Mi jih je posodil, ker so mi bili full všeč na novoletni zabavi(pijanki). Samo si moram novo ce-de enoto vgradit v rač., ker mi ta nagaja. Drugače pa sem te hotel samo podražit, pa mi ni uspelo. To, da so pozerji, je rekel FTY na morju, ko mi je Nina povedala za Good Charlotte. Svoje čase mi je bilo zelo všeč začetno obdobje od Sex Pistols, samo pol so ga začeli žagat, ko so prišli na hors ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2004 j se bojim ma ne se bat...ti se samo nekam postavi, pa takole zmedeno okrog glej,ko na tejle ikonci pa te bom ze nasla! (za lazjo razpoznavo: I will bring my pink elephant! ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 jaz sem danes aja včeraj spoznala Umetnico pa Tino pa hudička in moram reči, da je zame in upam da za njih tudi sijal sonček kljub snegu, dežju in moji slabi kondiciji določene sončke pa poznam tudi od prej in mi ful veliko pomenijohvala Aurora da si tisto kar si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Drugače pa sem te hotel samo podražit, pa mi ni uspelo. eh sej ni nič! Meni so sicer blazno všeč, ampak se nisem htela na tebe! Tnx (še dobro, da ni zvočnih učinkov na LNF) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Drugače pa sem te hotel samo podražit, pa mi ni uspelo. Lahko pa še kdaj poskusiš, mogoče ti bo uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 jaz sem danes aja včeraj spoznala Umetnico pa Tino pa hudička in moram reči, da je zame in upam da za njih tudi sijal sonček kljub snegu, dežju in moji slabi kondiciji določene sončke pa poznam tudi od prej in mi ful veliko pomenijohvala Aurora da si tisto kar si xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Nekaj malega vas res poznam. Nekaj bi se skoraj morala spoznati....pa bo zdaj bežala v Afriko....pa spet nič od srečanja v njenih goricah No, itak pozimi je hladno in to.... me je že začel vragec nekaj ščipat...moram nehat..Ampak, da sta Selene in Otožna ena in ista?????Kaj vse zamujam! Spet!!! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Nataly, skoči kdaj na chat in boš spoznala še en nick te prijetne punce! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Drugače pa sem te hotel samo podražit, pa mi ni uspelo. Lahko pa še kdaj poskusiš, mogoče ti bo uspelo To se pa res ne rabiš bat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Drugače pa sem te hotel samo podražit, pa mi ni uspelo. Lahko pa še kdaj poskusiš, mogoče ti bo uspelo To se pa res ne rabiš bat ... hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Volk, saj vem, a si rekel, da tudi na videz nikogar ne poznas, mene torej na videz poznas, ta 'videz' pa se je zgodil pac pred 10 leti. GLP . Potem sem pretiraval, zarekel sem se. Ispalo ! Se opravičujem za pretiravanje. Ja Marsa prov maš. Na videz te že poznam. Upam da tud kej b'l, kmal'. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 bl kokr navidez vaj bo treba v romantiko ukljucht,cheprou....tole klele chist dober naslou teme:....KDO KOGA.... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.