Skoči na vsebino

Kdo koga

tinka

Recommended Posts

....tole klele chist dober naslou teme:....KDO KOGA.... x:Dx  ...

Ja, tudi meni vedno hecne asociacije pridejo, ko vidim tole temo oz. naslov - jaz pa vidim Kdo bo koga! ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 262
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej, ej, tole ne bo imel nič zveze s temo, z asociacijami pa x:Dx

Za zaključek leta smo imeli s fabriko žurko. Ko smo pobirale prijave si se moral odločiti tudi med dvema MENU-jema. In sodelavka gre spraševat vodstvo (v glavnem možakarji), ki so ravnokar nekaj sestankovali v sejni dvorani... Ko je vse popisala je na koncu še rekla: "No zdej pa še povejte ker me-ni" x:Dx x:Dx

Tud meni se dogajajo take stvari, da kar butnem, šele nato pomislim x:Dx x:Dx . Na bencinski čralki sem "futrala" ponyja, potem pa sem črpalkarju, ki ga poznam rekla: "A ti lahk kar tukaj dam?" x:Ix x:Ix x:Ix - mislila sem seveda na plačilo bencina!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 3 months later...

To, Tortoljubke LNF! :palec: Kaj pa, če se bo hotel pridružit še kakšen tortoljubec? :inocent:

Potem bi moral biti Klub Tortoljubcev LNF! xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Mamo loh sam ženske ta klub... x?x Kot prav Lucifer...bo kažin... x:Dx x:Dx x:Dx

To the topic...poznam Pokija, Mašinco, pa še enega...ki vam ga prepuščam domišljiji... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hm, jz tuki nobenga ne poznam, pa tud noben mene ne pozna (se mi zdi) x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en.Pa še eno k je res ena x^x  :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

poznam enga, k je kot ponikalnica, čeprou ni s krasa x:Dx x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja živjo od MAJICE ta starejša tuki :vragec: mal mi je dolgčas pa sm šla sm mal sm pogledat. (upam da vas ne mot ker ni v slovnici) x:px :inocent:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

To, Tortoljubke LNF! :palec:  Kaj pa, če se bo hotel pridružit še kakšen tortoljubec? :inocent:

Potem bi moral biti Klub Tortoljubcev LNF! xg:Dx

ta stvar ma en rahel problem.... sicer so mi zlo všeč tortoljubke.... mi pa torta sama ne diši preveč...... oziroma dovolj da bi se vpisal v ta kljub. hehe, sicer pa folk alo na party.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

fora je glih u fori............. x:Dx ...........pa različnih aspektih bivanja pa to...........taki posamezni ekstrakti posameznih delov nas... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en.

V cˇem pa je fora da se delasˇ da si on??

Al pa da si enkrat Selena enkrat pa Otozˇna?

xrolleyesx

ker ti pac pase, na primer...? ali ker si vzames moznost, da stvari pogledas iz druge perspektive...? ali ker imas vec razlicnih razpolozenj...? ali ker... x;)x x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

V čem pa je fora da se delaš da si on??

Al pa da si enkrat Selena enkrat pa Otožna?

1. mogoče na ta način živiš določen del svoje osebnosti

2. mogoče napreduješ, pa se ne počutiš več otožno

Ugibam, konkretne odgovore lahko dajo samo oni sami. xnckrivx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...