Marsa 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 ....tole klele chist dober naslou teme:....KDO KOGA.... ...Ja, tudi meni vedno hecne asociacije pridejo, ko vidim tole temo oz. naslov - jaz pa vidim Kdo bo koga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 KDO KOGA.....KAM 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 KDO KOGA.....KAM 666 zlobijeu...tralala..lol... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2004 cheprou....tole klele chist dober naslou teme:....KDO KOGA.... seveda, aakhut! takih stvari se ne prepusca nakljucju!besede so zato, da se z njimi ogramo, ane? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 hehe....tinka 666mojstrou zlobijeu v besednih konstruktih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ej, ej, tole ne bo imel nič zveze s temo, z asociacijami pa Za zaključek leta smo imeli s fabriko žurko. Ko smo pobirale prijave si se moral odločiti tudi med dvema MENU-jema. In sodelavka gre spraševat vodstvo (v glavnem možakarji), ki so ravnokar nekaj sestankovali v sejni dvorani... Ko je vse popisala je na koncu še rekla: "No zdej pa še povejte ker me-ni" Tud meni se dogajajo take stvari, da kar butnem, šele nato pomislim . Na bencinski čralki sem "futrala" ponyja, potem pa sem črpalkarju, ki ga poznam rekla: "A ti lahk kar tukaj dam?" - mislila sem seveda na plačilo bencina! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Hojla! Jaz jih - vas tudi nekaj poznam, spoznali pa smo se v bistvu na LN Chatu. Prav fajn folk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kdo bo koga Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 A ma kdo še kaj za dodat? zdaj ko obstaja resna nevarnost ustanovitve kluba LNF tortoljubk Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 To, Tortoljubke LNF! Kaj pa, če se bo hotel pridružit še kakšen tortoljubec? Potem bi moral biti Klub Tortoljubcev LNF! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Mamo loh sam ženske ta klub... Kot prav Lucifer...bo kažin... To the topic...poznam Pokija, Mašinco, pa še enega...ki vam ga prepuščam domišljiji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Hm, jz tuki nobenga ne poznam, pa tud noben mene ne pozna (se mi zdi) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en.Pa še eno k je res ena Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en.Pa še eno k je res ena poznam enga, k je kot ponikalnica, čeprou ni s krasa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ja živjo od MAJICE ta starejša tuki mal mi je dolgčas pa sm šla sm mal sm pogledat. (upam da vas ne mot ker ni v slovnici) Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ojla, Tashyka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 To, Tortoljubke LNF! Kaj pa, če se bo hotel pridružit še kakšen tortoljubec? Potem bi moral biti Klub Tortoljubcev LNF! ta stvar ma en rahel problem.... sicer so mi zlo všeč tortoljubke.... mi pa torta sama ne diši preveč...... oziroma dovolj da bi se vpisal v ta kljub. hehe, sicer pa folk alo na party..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en. V čem pa je fora da se delaš da si on?? Al pa da si enkrat Selena enkrat pa Otožna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 fora je glih u fori............. ...........pa različnih aspektih bivanja pa to...........taki posamezni ekstrakti posameznih delov nas... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Jst pa tle poznam eno k se dela,da je en. V cˇem pa je fora da se delasˇ da si on?? Al pa da si enkrat Selena enkrat pa Otozˇna? ker ti pac pase, na primer...? ali ker si vzames moznost, da stvari pogledas iz druge perspektive...? ali ker imas vec razlicnih razpolozenj...? ali ker... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 točno tko. tinka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ....da si tako mal' shizofrenika, al kaj? se hecam Sem mislila, da je kakšen tehtnejši razlog! Kakor komu paše!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 V čem pa je fora da se delaš da si on?? Al pa da si enkrat Selena enkrat pa Otožna?1. mogoče na ta način živiš določen del svoje osebnosti2. mogoče napreduješ, pa se ne počutiš več otožno Ugibam, konkretne odgovore lahko dajo samo oni sami. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.