Skoči na vsebino

Kdo koga

tinka

Recommended Posts

saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu imenu...

malo nepošteno se mi zdi do tistih, ki redno spremljajo vse dogajanje na forumu, svetujejo, tolažijo, se trudijo pomagati

pa tudi nikjer ne piše, da ne smeš pod istim imenom gledati z različnih perspektiv

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 262
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu  imenu...

malo nepošteno se mi zdi do tistih, ki redno spremljajo vse dogajanje na forumu, svetujejo, tolažijo, se trudijo pomagati

pa tudi nikjer ne piše, da ne smeš pod istim imenom gledati z različnih perspektiv

S tem se sploh ne obremenjujemo - saj je vecina z nickom - bogve kdo stoji za posameznim.

Ta in ta oseba se pac zeli predstavljati tako ali tako, to se nic ne pomeni, ni nefer, potem bi moral vsakdo biti prisoten s pravim imenom in fotko....

Ne gledas na to, kaj pase imenu, pac pa gledas, kaksna energija veje iz postov - to je meni merilo predvsem, ne nick, spol itd.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu  imenu...

mah, kwa a nisi upazu, da smo kle sami shizoti x:Dx :eek: x:o)x :vio: ...recimo jst sm zdej tutankamon x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

in glih jaz sem za primerjavo x:Dx

Jaz se sedaj skoz pojavljam s tem imenom in ne menjam kao Otožna ali pa Selene in razlog za zamenjavo sem že tolikokrat omenila, da se mi ne da več... ampak to je nefer do novih - torej to je bila želja mnogih tu in počasi tud moja, ker sem želela določene zadeve odstranit iz mojega življenja.

Sem pa Ksenija mimogrede in ta energija je v Selene in je bila prej v Otožni xsrcx

joj Otožne ni že pet mesecev :eek:

joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

:palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

:palec:

jah sej sem se jo že navadla... x:Dx :palec: mi je bolj ušeč kot prejšnja... x:Dx :palec: x:Dx x^x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Hm.....kaj ji pa manjka......men se zdi čist kul :palec: x:)x x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jah sej sem se jo že navadla... x:Dx :palec: mi je bolj ušeč kot prejšnja... x:Dx :palec: x:Dx x^x

Ej, jaz sem bila danes cist sokirana, ker sem si predstavljala, da bom uno puncko iz fotke srecala.. po pa taka bejba.. x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 4 months later...

Jest sm jih kar nekaj že srečal (Lunatikov) x^x x:px x;)x in vsi so na svoj način simpatični in zanimivi in sem zadovoljen in vesel, da sem jih spoznal;

upam, pa da se jim jaz nisem kej preveč zameril, k mam včasih predolg jezik, pa kr bleknem kar mi pride na misel xscratchx

....anyway NICE TO KNOWING YOU ALL x;)x :palec: :palec:

Ja jasno upam pa da se bom še s kašnim in kašno kdaj vidu, pa da bomno kako rekli x:px x:px

upam, pa da se jim jaz nisem kej preveč zameril, k mam včasih predolg jezik, pa kr bleknem kar mi pride na misel  xscratchx

Ni sile, Trudi, z jezikom 100% ne, pac pa vec sans za zamere pa so dale fotke... x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa poznam Berna, pa Stanko, pa Pokowca, pa Staneta, pa Vojkota, pa tudi beli Vran vem kdo je...

Kar veliko vas poznam... Vse sem spoznala na Mavričnih sobotah v Ljubljani.

Vesela sem, da sem vas spoznala x:)x x:)x x:)x

Rika

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...