kiki7 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu imenu...malo nepošteno se mi zdi do tistih, ki redno spremljajo vse dogajanje na forumu, svetujejo, tolažijo, se trudijo pomagatipa tudi nikjer ne piše, da ne smeš pod istim imenom gledati z različnih perspektiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ha, to je pa demokracija, pomaga, kdor tako čuti, spremlja, kdor želi, seveda se sme z enim nicko različne perspektive obdelovat. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu imenu...malo nepošteno se mi zdi do tistih, ki redno spremljajo vse dogajanje na forumu, svetujejo, tolažijo, se trudijo pomagatipa tudi nikjer ne piše, da ne smeš pod istim imenom gledati z različnih perspektivS tem se sploh ne obremenjujemo - saj je vecina z nickom - bogve kdo stoji za posameznim.Ta in ta oseba se pac zeli predstavljati tako ali tako, to se nic ne pomeni, ni nefer, potem bi moral vsakdo biti prisoten s pravim imenom in fotko.... Ne gledas na to, kaj pase imenu, pac pa gledas, kaksna energija veje iz postov - to je meni merilo predvsem, ne nick, spol itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 saj je najbrž kar težko...skoz morajo biti pozorni kakšna osebnost paše določenemu imenu...malo nepošteno se mi zdi do tistih, ki redno spremljajo vse dogajanje na forumu, svetujejo, tolažijo, se trudijo pomagatipa tudi nikjer ne piše, da ne smeš pod istim imenom gledati z različnih perspektivmah, kwa a nisi upazu, da smo kle sami shizoti ...recimo jst sm zdej tutankamon Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 in glih jaz sem za primerjavo Jaz se sedaj skoz pojavljam s tem imenom in ne menjam kao Otožna ali pa Selene in razlog za zamenjavo sem že tolikokrat omenila, da se mi ne da več... ampak to je nefer do novih - torej to je bila želja mnogih tu in počasi tud moja, ker sem želela določene zadeve odstranit iz mojega življenja.Sem pa Ksenija mimogrede in ta energija je v Selene in je bila prej v Otožni joj Otožne ni že pet mesecev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: jah sej sem se jo že navadla... mi je bolj ušeč kot prejšnja... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 hm ja zdaj poznam še par več ljudi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 joj mami...kašno ikono si mi naštimala no... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:Hm.....kaj ji pa manjka......men se zdi čist kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jah sej sem se jo že navadla... mi je bolj ušeč kot prejšnja... Ej, jaz sem bila danes cist sokirana, ker sem si predstavljala, da bom uno puncko iz fotke srecala.. po pa taka bejba.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Bemu......le kje sem bil pa jaz :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 upam da v amsterdamu ker vsi ostali odgovori bi bili nevredni tvoje časti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kdo koga tukaj pozna... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz osebno nikogar V kratkem bom Tihoreko Za ostale me pa tudi firbec...pa ne bom nastevala, ker je prevec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 jest pa čist upam,da bom ,na astroloških predavanjih, spoznala kar nekaj čvekačev in čvekic Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Jest sm jih kar nekaj že srečal (Lunatikov) in vsi so na svoj način simpatični in zanimivi in sem zadovoljen in vesel, da sem jih spoznal; upam, pa da se jim jaz nisem kej preveč zameril, k mam včasih predolg jezik, pa kr bleknem kar mi pride na misel ....anyway NICE TO KNOWING YOU ALL Ja jasno upam pa da se bom še s kašnim in kašno kdaj vidu, pa da bomno kako rekli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 upam, pa da se jim jaz nisem kej preveč zameril, k mam včasih predolg jezik, pa kr bleknem kar mi pride na misel Ni sile, Trudi, z jezikom 100% ne, pac pa vec sans za zamere pa so dale fotke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Jaz pa poznam Berna, pa Stanko, pa Pokowca, pa Staneta, pa Vojkota, pa tudi beli Vran vem kdo je...Kar veliko vas poznam... Vse sem spoznala na Mavričnih sobotah v Ljubljani. Vesela sem, da sem vas spoznala Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 hm....jaz poznam tiste z Rakitne, pa nord, pa Nosoroga.....am...še koga..... hm...mislim, da je to to..... sem pa vesela da vas poznam...pa bi vas še rada več spoznala..... nekatere pa ponovno vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Poznam najboljše in najlepše. Hvala za kompliment, Bobnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ha, ha -......jst pa nbenga....po definiciji sem pol najslabš pa najgrš.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 po definiciji sem pol najslabš pa najgrš.... Vazno, da si nekje prvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.