Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Smotka ,zakaj pa se ne pokažeš... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 poznam tiste ki sem jih na torticah spoznala.... kakšne sem še bolj spoznala, kakšne se, ugotovila da že od prej poznam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Če ne prej, ko ti lasje zrastejo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 jaz pa nobenga ne poznam.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 EN MAU NAS ZIHER Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>smiki kj ne poznaš marse? Ja mene firbec...kaksen glas ma npr pa tko, nasplosno... Poznam jih nekaj zdaj.Eno super prijateljico, pa se eno prijateljico, ki je malce poniknila s foruma, pa "bivsega", ki je moj dober prijatelj zdaj in ma tud simpaticno punco , pa se enga simpaticnega pobiča, Noben, s katerim sem se osebno dobila, me ni razocaral oziroma ni bilo konfliktov in nemaranja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 cist ista bi se ti zdela kot zdaj. ker sem cist ista. tud glas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 V sem spoznal:Kristalko super & sexy punca Slikovno sem spoznal: SmartyM in se z njo spoprijateljil, princezo.. drugega pa se ne spomnim Rad bi pa spoznal: Devico , Marso, aiwo, mystico, cigancico, Micka, principeso, borisa, klinarja... hm, bom še se spomnil, ker vas je veliko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Vse, ki jih poznam so prav simpatične osebe Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 js tud nobenga ne poznam....vsaj mislim da ne.....mogoč je ok tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>klinarja... ... men tud vsi lustni in fajn... sam se mi zdi to dost 'normalno'... itak, kakopak? ne poznam zlo velik lunatkov, nekaj pa jih, morda tud vec kot povprecen forumovec...pa vec jih mene pozna kot jih jaz poznam... pa tko... nimam blazne potrebe po novih kontaktih... se pa jih ne branim z vsemi stirimi, ce in ko se vzpostavijo... vendar... sem bolj za kvaliteto kot pa za kvantiteto...(v tem primeru sem rajs lacna, kot pa prevec sita. )... mal zato, ker sem urednica, mal pa zato, ker itak taka sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cist ista bi se ti zdela kot zdaj. ker sem cist ista. tud glas. hehe, meni pa se že dozdeva kakšen glas imaš Full si podobna moji teti, tako da verjetno imaš glas globok in ne visok, hmm po moje rada govoriš, si kar umetnica... zdaj pa sem se zgubil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 pa saj se me je dal slisat... se kje valjajo kaki linki s kakega intervjuja al pa kaj tacga... ja, visokega glasu ze nimam... sam 'globokega' v tem pravem smislu pa tud ne... mal mam zamolklega... mulastega celo morda... kar je hec, ker sicer nisem mulasta. sem zlo povprecna... po videzu. totalen defolt. teta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Oooo, Behiii, a spoznal bi me rad? Si prepričan?Vsi pa ko so me vidl, so rekl: čist drugačno smo si te predstavlal Pač ene zakoreninjene ideje... V glavnem, tule nobenga ne POZNAM, se prav osebno..Srečala sm par ljudi na torticah, tolk kul, da sm kr predavanje prešpricala, da sm lohk še mal ostala (Majico, Tashiko, Ninota, Cosmo, Coccinelo, Conteso) Srečala sm še Aakhuta, sam sm bla vinsko preutrujena za kak normaln pogovor. V bistvu mi je tk kul (zato tud ne vpelavam svojih frendov gor), kr ne tvegam, da bi se kermu zamerla, če povem kar mislim, kr do svojih frendov smo bolj prizanesljivi (v resnici je tk). Jz pa rada človeku, če mi kej ni všeč, povem in naslednič istmu človeku, če mi je všeč, tud. Mal mi gre na živce to grupiranje pa neupravičeno ščitenje... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vinsko preutrujena Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsi pa ko so me vidl, so rekl: čist drugačno smo si te predstavlalmen pa vecina: 'cist tako smo si te predstavljal'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Če pa res ...Pol mi je blo kr bad, da nism bl izkoristla tega momenta, kr pa res malokdaj srečam kerga od tule. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 je pa zanimiv da vsak k koga osebno pozna tisto osebo sam hval, tko javno seveda.....noben ne reče ja tega sm spoznal pa mi ni biv všeč....sami biseri zgleda tle gor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja devica, spoznal bi te rad Pa sej jaz vem kako si te predstavljam - takšno kot ziher si hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa vecina: 'cist tako smo si te predstavljal'. Sam tule mi deluješ tako mehko, tud kadar se kregaš. Tm pr Totalni revoluciji na intervjuju sm pa kr pozjala Taka stroga si delovala, varianta "z mano pa noben ne bo češenj zobal" Sam vseen dobra baba Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa zanimiv da vsak k koga osebno pozna tisto osebo sam hval, tko javno seveda.....noben ne reče ja tega sm spoznal pa mi ni biv všeč....sami biseri zgleda tle gor sam v bistvu je res... nekak... kot bi vse poznal ze... in tko...sam je pa res pac, da z enimi si si bolj vsec, z drugimi pa ne.pa tud, fizicni kontakt je mocen... nic ni receno... recimo mene je ful v prostoru, pa koga lohk sam zmedem...al pa.. kaj jaz vem... je pac skratka samo zadrega al pa bogve kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam tule mi deluješ tako mehko, tud kadar se kregaš. Tm pr Totalni revoluciji na intervjuju sm pa kr pozjala Taka stroga si delovala, varianta "z mano pa noben ne bo češenj zobal" saj... ... ker natancno taka tud sem...ful mehka... pa ful ostra... (*thanx! ) *p.s. a tist je blo 'totalna revolucija'?dobr da vem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa zanimiv da vsak k koga osebno pozna tisto osebo sam hval, tko javno seveda.....noben ne reče ja tega sm spoznal pa mi ni biv všeč....sami biseri zgleda tle gor Sam biseri hodjo na kavo, bi jz rekla Uni navadni kamni se pa doma skrivajo, kr nočjo da bi bli razkrinkani Je pa res, da če na kavi spoznaš enga za tiste 2 uri, je to sam prvi vtis, ni še pravo znanstvo Po tem lohk rečem pa, da nobenga ne poznam Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 sej mogoč bi blo kul koga u živo spoznat....sam js bi raj spoznala une tadruge "bisere".....tk kt zlomk......pa tjažy....pa ma me firbec kk je z morenotu u resnic aja pa šefico valda....sam to je tko...pač firbec mal.......ne tresem se glih od želje po poznanstvih sam nism pa fiksno proti.....sam je kul tkole, z enimi recimo simpatiziramo, z drugimi ne, u resnici bi pa mogoč čist drgač blo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 je pa zanimiv da vsak k koga osebno pozna tisto osebo sam hval, tko javno seveda.....noben ne reče ja tega sm spoznal pa mi ni biv všeč....sami biseri zgleda tle gor To je res...ceprav obstaja kar dost ljudi tukaj, ki si niso bili usec v zivo, pa si to povedu na drug nacin v kar enih random temah. Jaz se ne dobivam rada kar povprek in hodim na neka srecanja in podobno. Ni te zelje. Z vsemi sem se tukaj prej kar dolgo pogovarjala, preden smo sli ven. Zato sem sploh sla ven, drugace mi je skoda casa...Pa tudi bolje mi je v dvoje, troje se dobit Splosen vtis je bil dober. Z dolocenimi sem imela probleme jasno, ki so se resili in zdaj je super. Kar je glavno. Mojga umazanga perila pa ne mislim po forumu metat, ker smo imel ze tak primer pri nekomu drugemu in mi je bilo mimo :xx!:Pa tudi, koga briga s kom sem se skregala, s kom sem spala, s kom sem krompir obirala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.