Mašinca 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Sem naletela na eno internetno stran, kjer lahko opraviš razne take teste, pa me malo zanima primerjava. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2004 IQ test Pa veliko sreče Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Jaz lahko povem kar brez testa...moj IQ..je takšen, kot se za blondinko spodobi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 O, Mashinca, cudno da se nimamo tele teme. S tem sem se jaz kaki dve leti nazaj ful ubadala, pa nasla ful brezveznih teh testov, pa kao 'duhovitih', pa vseh zivih, potem pa le odkrila enega bolj pro v anglescini in se ga kar nemudoma, spontano spravila resevati, ob kakih 1h zjutraj, zblojena in zmatrana, pa me je presenetil rezultat (ne samo zaradi zblojenosti in zmatranosti, pac pa tudi zato, ker nisem ravno logicen tip in uporabne naloge so mi zoprne in se mi ne da razmisljat, tu pa jih je bilo ful), ker je bil kar visok (test pa kar tezek, kakih 60 ali koliko vprasanj)... Je bil prav oni pro, ki potem velja kao tako... ce se hoces slucajno kam vclanit in tko. Potem pa se mi je nenadoma zazdelo, da pravzaprav pa bi bilo lahko to se ful vec, ker je jasno, da pocasneje in slabse resujes, ce je v tujem jeziku (ker je v anglescini, kot tale, ki si podala, samo je drug), ker je npr. ful takih, kjer gre samo za besedne igre, celo fraze so, ki jih ne poznas... a kar kul test, no...Potem pa sem celo pisala na ta sajt, da kako se potem to dejansko lahko izracuna oz. ali se kaj pristeje , ce je pac tako - saj moras se dodatno razmisljat in zagotovo tudi to sodi potem k scoru... No, pa mi je potem en tip odgovoril, da ja, da je to visje potem, ni pa mi znal natancno povedati oz. ni bilo nekega kljuca, po katerem bi se lahko to postekalo... Ampak tako ali tako sem ze lahko clan in welcome in to. Potem dobis totalno analizo, kje ti gre ful dobro, recimo vizualno ali jezikovno, logika, matematika....Pa sem se odlocila, da bom enkrat resila bolj zbrana in skoncentrirana in bolj tko, fresh in to, potem pa me je minila ta testomanija (sem resevala vse zivo, kateri astro sajn bi morala bit, pa sem dvakrat resevala, in enkrat je prislo vodnar in enkrat sco). Na istem sajtu kot IQ pa sem potem resila se test EQ, pa je bil score tudi tam nekje kot pri IQ, a mislim da malo, morda za kake 3 ali 4 pointe visji. Enkrat pa sem resevala nekega slovenskega nekje, pa mi je vse skupaj zamrznilo ali sploh se ni dalo odlkjukati ali kaj, pa sem potem kar prekinila session. Da ne bi... Aja - kje pa je kaj za primerjat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 TU Marsa....Skromnih 126.Pogum in vztrajnost vsem, ki se ga nameravajo rešiti do konca. Jap, v angleščini...pa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Evo, zagledam Mašincin post, pomislim, tale pa ni da ni, da bo sigurno Marsa noter postnila, da ni vse IQ, pa da zraven še EQ ful šteje... Mislim, da sem nazadnje čisto prave IQ teste reševala v gimnaziji, baje smo bili 3 nad (baje pravim zato, ker ti rezultata naj ne bi povedali, nam so ga)... pa se je eden potem čisto zadrogiral, druga je popolnoma zabluzila, po letih bluzenja potem šla z izrednimi izpiti dokončat gimnazijo. Kaj hočem tukaj reči... da pač res ni vse v IQ-ju, da v življenju lahko uspeš ali pa tudi ne zaradi popolnoma drugih razlogov! In tudi EQ ni vse, eni carsko obvladajo komuniciranje z drugimi (znotraj pa totalka črni..), tudi EQ se da zablefirat! Ko sem reševala teste za sprejem v službo pri eni od največjih multinacionalk v svetu (teste sem reševala v tujini, v angleščini), sem si lahko ogledala tudi nekaj protikandidatov. Ej, tule sem pa jaz oplela, mi je šlo po glavi. Tipi totalno matematično izgledajoči..kaj naj jaz tule...no, na koncu se odločijo zame. Po testih sodeč (pa zgleda da so nekako merili tudi IQ) nisem bila prva, štel pa je celokupen vtis - IQ + EQ+ prilagodljivost, timsko delo itd...skratka same dobre ženske lastnosti... No, pa bom vseeno vsaj iz firbca šla pogledat, kaj se grejo na oni predlagani strani. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ej MUCAMICAMACA sej vemo, da IQ ni znanstveno priznan kot mera inteligentnosti. Pa EQ itd. To so neke aproksimacije. Gre bolj za igro in kratkočasenje, če se ti da odgovarjat. Ko sem ga pisal za štipendijo, ni bil keč v tem, da so vprašanja težka (npr. koliko m/s je svetlobna hitrost - si obkroževal ) ampak veliko jih je bilo in zelo malo časa. Če si za tega na neti vzameš pol dneva boš mela IQ 200 No, veselo reševanje...pa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pri nas na faksu so predlani delal ful reklamo za Menso, kao neko podjetje, ki se prav ukvarja z merjenji IQja in take.. V glavnem, sem sla delat test, dobila ful zanimive rezultate nazaj.. Ce bom kdaj iskala sluzbo in tko, bom pac vtaknila se tisti papir zraven, ker nekateri pac dajo nekaj na to.. Se mi zdi, da so druge inteligence (custvena ipd..) ful bolj pomembne, kot pa IQ.. itak ga nihce vec ne uposteva.. Sem delala neke seminarske o tem, se v srednji soli in potem na faksu.. So bili testi narejeni za povprecne evropejce, potem so pa z njimi dokazovali kako so crnci in indijanci manj inteligentni.. Scasoma so le prisli do tega, da obstaja vec vrst inteligenc, da je tisto kar so pri IQ merili vecinoma logika in to.. so se spomnili da bi lahko merili se glasbeno, custveno.. pozabla, en kup je tega... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Jaz nisem hotela resevati tega nikoli, ker se mi je zdelo, da sem ful inteligentna sicer , da pa mi morda po teh testih ne bi tako kazalo, ker nenazadnje se mi ne da tako poglobljeno razmisljati, koliko polz prileze, ce je v dveh dneh prilezel toliko in zdrsnil toliko... Ker gre za stvari, ki so brezvezne in mi ne potegnejo, pa se mi tudi razmisljat v tej smeri potem ne da)Skratka - naloge, ki sem jih najbolj sovrazila vedno.Ko smo v soli to resevali, sem jaz kar dorisala zraven vse zivo in dodatne tocke dopisala (recimo ce je bilo do c, sem jaz dodala d in svoje zraven ), pa se ne spomnim zdaj kakih stevilcnih rezultatov, samo skoz so bili 'zaskrbljeni' nad mojo domisljijo.Skratka, sem mislila, da imam po teh variantah bolj povprecen IQ, ker zame je inteligenca preprosto iznajdljivost oz. koliko si se naucil iz preteklih izkusenj oz. kako to znas uporabljati v praksi ali na naslednjem podobnem primeru (osel gre samo 10X na led varianta)...Potem pa vse tole... ce je hrustle bustle in bustle ghustle, ali je hrustle potem tudi ghustle ali je to nekaj drugega... Pa tko... Potem pa gledas - pa kwa je zdaj to hrustle - ali je to kar nekaj, samo za znakovno si pac predstavljat ali zdaj kar nekaj pomeni ali je celo kaksna lokalna fora, fraza...Pa ce avto leti s tega konca s tako in tako hitrostjo, kaksna je njegova pot ce ne vem kaj...Skratka - najbolj mozne zoprne naloge...Sem ze hotla skenslat vse... A sem pa potem trmasta in se mi zdi, ajde da vidmo enkrat tole! Potem pa me je kar presenetilo, ko sem imela nekaj cez 130 (134 ali koliko, saj imam se nekje se mi zdi spravljeno to v enih arhivih).Je pa se catch, ko si v bistvu se malo zivcen zraven, ker se ti se cas odsteva (samo na sreco na tem ki sem resevala ne naglas).No, in verjetno ce bi bil v slovenscini, bi pac resil prej in bi to bil ta dodatni score (razlika jezik ang.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Uf, kaj ste vmes ze komentiral .. Sem sla zanalasc poiskat tist list.. 144 in sem kao v 3% najinteligentnejsih v moji starostni skupini.. Ampak zal ne v prvih 2% in ne morem bit clanica Mense.. Boga jaz zdaj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ja, Mensa je tole - ta 'moj', ki sem resevala, ustreza temle pogojem oz. standardu Mense - ne vem ce je pa bil prav ta ('Mensa') test, ampak mislim, da ne - bom izbrskala enkrat tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Aja, pa res ja.. kec je v casu.. Ko se ti odstevajo minute in mas sam se 5 minut, pa se pol testa pred sabo S tocno tem - bedastimi logicnimi nalogami, kateri koscek barvnega trikotnika moras vtaknit zraven ostalih stirih barvnih kosckov trikotnika... :xx!: Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Uf, same pametne punce Ej Aliana, koliko pa plačaš za ta test. Kolikokrat se izvaja... dej malo napiši o tem.Drugače pa, ko boš iskala službo ne bluzi, da si pametna. Vprašaj se, ali takega ers potrebujejo? Malo v razmislek. Je lahko le tvoje skrivno orožje...Veliko kakršnihkoliže kujev še naprej Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Oj, nimbus.. sem sla mal pobrskat p netu.. tale je slovenski, mas gor tudi datume testiranj.. Mensa - Slovenija Uf, kolikor sem na hitro prebrala.. :xx!: Neko elito zganjajo.. se dobr, da nisem not padla, v tista dva procenta.. Ej, imas pa prav, saj v bistvu je tole prvic, da javno povem cifro, ko se ze ravno pogovarjamo.. V sluzbah pa.. ce me hocejo, me bodo vzeli.. in bodo ze scasoma ugotovili kolk inteligentna sem.. Itak pa se mislim letos na filofaks vpisat.. kjer bodo samo moje tocke od mature vazne, tale IQ test pa ne bo nobenega brigal.(Ko sem brskala po spricevalih, sem srecala maturitetnega.. in pomislila, da mogoce ful prevec samoumevno jemljem, da bom sprejeta na FF.... ) Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Oj, Aliana, madonca!! Samo cudno se mi zdi, si rekla - clanica mense - meni pa so rekli kul... mislim da je bilo nad 130 (ce ne nad 120 ze celo)... Nimbus - menim, da je tole lahko zelo relativno...Vcasih za koga recejo - tale ima pa IQ - kaj jaz vem, ful, no, recimo 160... a v enih zadevah sploh ni nic brihten, je morda samo za nekatere smeri, tako da meni se to sicer cisto OK zdi, ne dam pa ne kaj dosti na to, ker se mi zdi, da je inteligenca nekaj drugega...Potem je se cas, morda kdo resuje na bolj tecnem softveru, ko ti naglas odsteva in to je zelo zoprno, to prec pobegnem. Nekateri pa se hvalijo, kako imajo 160, pa potem ugotovis, da so ga resevali na slo sajtu, kjer so rezultati zraven (ampak pise - da jih ne smes gledat in moras biti posten - a vsi imajo 160 potem iq). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ja, Marsa, mogoce so pa ljudje tvoje starosti manj inteligentni, pa tista 2% pride nizje. Hecam se.. Ne vem, men sam tlele pise:''po rezultatu testiranja spadate med 3 % najint. oseb v populaciji svoje starosti. (No, tole je po moje mal za lase privleceno, ker bi pol vsi ljudje moral delat test...).. Na zalost vas rezultat, ceprav visoko nadpovprecen, ne spada v zgornja 2% populacije in s tem niste izpolnili pogoja za sprejem u clanstvo Mense'' -- z vsemi pravopisnimi napakami prepisala Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ja, Aliana sem vmes že pogledal ta sajt.... drugače sem pa že kot nadebudni študent hotel iti tole pisat (s kolegi), ampak nevem... imaš idejo in če jo ne gojiš ti pobegne iz glave. To bi šli tko malo za hec. Sem pa gledal ja, imajo kao svoje partije in to... dogodke, pa debatirajo o problemih... to se mi zdi v redu. No, okej so omejeni... amoak vsaj debatirjajo. Je pa smešno (sem gledal slike z neta), nekateri pivo in nekateri čaj zraven... mislim, hotel reči, da so zbrani ljudje iz vseh vetro. Test je pa kao samo grafičen... že to mi sumljivo. Ja Marsa se strinjam. En primer. Imam kolega, ki npr. ful dobro razmišlja o zadevah, ki se na tičejo... od družbenih zadev do kulture. Mislim, debatirava u nulo. Ko sva pa enkrat igrala šah... ej, mi je pa tako nelogične poteze delal, da me je minilo. Pa je šah logika in koliko potez vidiš naprej... vizija in to. Skratka, ne more mi kar en psiholog reči, ti si pameten ali neumen, ker je tudi ful odvisno kako se počutiš tisti trenutek. No, tole spada v zlato ribico, a bom tule izkoristil. Ne želim si ogrom EQ, želim si predvsem stabilnega pa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Aha, sem sla glih pogledat... Najbrz je to potem bilo za USA ... pa je v tem najbrz finta - za povprecje amerisko bi se lahko vclanila - tu v slo se pa potem ocitno ne bi mogla. Saj mi jasno dol visi, pa se ne verjamem v to prevec, res... Mislim, ker res... to je tudi od trenutka ogromno odvisno, vcasih si preprosto 'zablokiran', se ti ne da mislit ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 (No, tole je po moje mal za lase privleceno, ker bi pol vsi ljudje moral delat test...)..Aliana to je na podlagi statističnega vzorčenja. Kot pri maturi... toliko in toliko standardnih odklonov pri normalni porazdelitvi sem in sem... pa se izračuna.Paradox mojega posta: laž - še večja laž - statistikapa-pa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Jooj, nimbus, jaz pa sah.. dva totalno razlicna pojma.. odkar me je pri 10 letih 4 leta mlajsi brat vsak dan parkrat premagal.. se jaz tega ne grem vec! statistika ja.. A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Joj saj res.. zdajle ko debatiram, se vse zivo spomnim.Nimbus, ko si omenil EQ ali da ti bo kar en rekel.NATANCNO tako!Namrec - kaj se je meni zgodilo - 'tipicno' - bila sem bolj pametna od programa. Tam mi kaze faco in moram obkroziti med a) prijazna, b ) zdolgocasena), c) hinavska...In se jaz ne morem odlociti, ali bi obrkozila zdolgocasena ali hinavska, 'pravilno' pa je Prijazna. Ko pa vidis tisto faco, pa je pocukrana osladna precej hinavska (ker je pac nasmeh narejen) faca. Potem pa postekam, da jaz ze preko gledam, da oni so mislili lepo normalno, aha, se smejcka, torej je prijazna...Kje so se niansice, ki jaz vse opazim recimo...Ma iz prsta ki mi ga pokazes, ti povem kaksen si, tam pa en ksiht, en izraz narejen, pa kao cisto mimo. Pa sem bila pravzaprav presenecena, da je bil EQ samo malo visji.. Ampak ravno to pravim...Ce bi mi dali a) modra, b ) rdeca, c) zelena in bi bila oranzna, zagotovo ne bi obkrozila b - ampak bi dodala d) oranzna - in odkljukala potem to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 He, he, jaz ga pa rad igram. Zdej je kul, ko lahko preko neta igraš dopisni šah. Tako igraš več partij naenkrat... eno z američanom, drugo z Indijcem tretjo z...Pa dobiš nasprotnika, ki te v "n" potezah čisto sesuje.... a ne vzame volje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Jaz imam tudi rada sah in ga tudi na nek nacin povezujem z inteligenco oz. logiko...Ga pa ze nisem igrala desetletja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Marsa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Se nekaj - premalo se da pozornost tudi osebnemu ritmu, trenutku etc... (*aja, saj je Nimbus ze tudi poudaril tole) a cisto vsega kljucnega najbrz sploh ne bi mogli upostevati... morali bi nekako drugace zastaviti tole...Ker namrec; si zaspan, utrujen, *pred menstruacijo ali med, pod stresom, imas tremo, si zivcen - nekatere to preprosto zablokira - konec - tema - ne morejo misliti, ker je na krch - ker se nekaj meri...In smo tu - sama sem npr. sicer delala to zmatrana, zvecer in vse, a po drugi strani pa sem bila doma, sproscena in vse, ce mi je pasalo, sem si morda prizgala kaksen chik (tega se ne spomnim, a pravzaprav vprasanje, ce sem si vzela cas za to)... tako da je vseeno lazje.Skoraj prepricana sem, da bi imela, ce bi sla special nekam, tam v eni skupini v tesnem prostoru to resevat, ful manjsi score... ali pa enakega (in nic visjega - glede na jezik recimo ali na to, da ne bi bila zmatrana)... Tako da sem pravzaprav celo nekako proti temu - da bi to bil zdaj ne vem kako merodajen podatek...Se mi zdi, da veliko vec da Astro Chart kot pa IQ score. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.