Skoči na vsebino

IQ

Mašinca

Recommended Posts

a je ta kaj drugacen kot drugi al v cem je finta?

ma nekak se mi ne da resevat tegale zdaj, sicer pa zlo maram teste, sam se mi navadno ne da na 60 vprasanj odgovarjat. x:o)x xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa, vprašanj je samo 39, pa še na ta dvomim, da boš lahko po tehtnem premisleku imela možnost v 40 min odgovorit x:Dx x:o)x nekatere naloge so res Einsteinovske :switz: xideax xscratchx xyesx :unsure: :wacko: :blink: :opica:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
Marsa, vprašanj je samo 39, pa še na ta dvomim, da boš lahko po tehtnem premisleku imela možnost v 40 min odgovorit x:Dx x:o)x nekatere naloge so res Einsteinovske :switz: xideax xscratchx xyesx :unsure: :wacko: :blink: :opica:

manjkajo kake besedne naloge in ša kaj drugega. za "nematematike" res ni tale test. :o|o:

aja, enga sem resevala, kjer jih je blo ene 60...

pa ful matematike, sam tud druzga.....

sem se presenetila pri matem. nalogah, ker sem clo znala (nekak) zracunat ono zoprno varianto a la polz ko leze, pa dol zleze, pa spet gre gor pa tak.

koga to briga! xrolleyesx x:o)x x:Dx

pa s tako brzino iz diagonale pa kaj jaz vem kaj.

no, maram teste. xyesx

sam ne maram pa bit v krchu s kakim cajtom al pa da mi po moznosti s kakim zvoncem se sekunde al minute odstevajo!!! :OO!: zmrznem pol...

pa tud.. ker ne studiram ne nic, kakih fraz clo nisme razumela (pa se mi ni dal po slvoarjih mrzlicno brskat), pa sem kar nekaj na blef obkrozla. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, enga sem resevala, kjer jih je blo ene 60...

pa ful matematike, sam tud druzga.....

sem se presenetila pri matem. nalogah, ker sem clo znala (nekak) zracunat ono zoprno varianto a la polz ko leze, pa dol zleze, pa spet gre gor pa tak.

koga to briga! xrolleyesx x:o)x x:Dx

pa s tako brzino iz diagonale pa kaj jaz vem kaj.

no, maram teste. xyesx

sam ne maram pa bit v krchu s kakim cajtom al pa da mi po moznosti s kakim zvoncem se sekunde al minute odstevajo!!! :OO!: zmrznem pol...

pa tud.. ker ne studiram ne nic, kakih fraz clo nisme razumela (pa se mi ni dal po slvoarjih mrzlicno brskat), pa sem kar nekaj na blef obkrozla. ;) :)

ma sej ni hud, js sem ga rešla v 20h minutah...no zadnjih 10 se mi ni glih dal rešvat, pa sem šla na anaban pet podgan x:o)x pa sem vseen dobla 106 točk x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Jest sm zlo skeptičn do teh testov.Mogoče zarad tega ker mam soseda ki ima zelo visok IQ(po nekih smešnih merilih za moje pojme) ne zna (oprosti sosed) pa tut žarnice zamenjat.A štekate.Pa tut če bi ga poslal nekam vprašanje če bi prišel nazaj(se še enkrat opravičujem).Za moje pojme ima visok IQ oseba ki ima rada ženo/moža svoje otroke in živi v harmoniji sama s seboj in okolico in ki se znajde v vsaki dani situaciji ne pa pr kolk je 2345 krat 5433 na kvadrat plus potenca kva ti jest vem.Ker do tega pridet morš velik delat na samemu seb in brez inteligence teško prideš do tega al bi lahko reku tut zavesti.

Čudovite besede, indigo. :palec: Tudi moje mnenje je tako glede teh izmišljenih IQ-jev.

Possible—but highly unlikely.

meni se zdi, da ima Indigov primer uspešnega človeka le visok EQ, ne IQ... in 90% uspešnežev ima takoalitako povprečen IQ, a pravilno miselno naravnanost, kar je posledica visokega EQ-ja

Tako, da IQ ni nobeno merilo za uspeh....

meni sama matematika ne leži...sem bil pa svoje (otroške) čase prijatelj z zdravo logiko...sedaj ne več tolko, men se pa poznajo blond prameni x:Dx

js sm enkrat za foro 5 čukov reskirou za mensa klub in tam reševal test med tistimi debili, ki so nesposobni za življenje :lol: no ja, kljub temu da nism bil kej resn, so mi namreil 152 točk od 160 možnih xnckrivx x:Dx

men teli testi ne povejo kej dost, mi več pove dosežek, ustvarjalnost in sposobnost posameznika...

aja, potem so mi pa ponudl pristop k mensa klubu, da postanem njihov član :lol: dobiš tak poseben certifikat, pa sm odklonu pristop k tem čudakom x:o)x

honor and respect

Guest mačona
Sicer pa je meni matematika in vse povezano z geometrijskimi znaki en totalen žbljakasti ŽBLJAK

jaz mam pa ful rada like, dokler se gre za kako simetrijo in dokler mi pomaga to, da sem precej vizualni tip, ko pa pride do nekih kolobocij, se čisto zmešam in sploh več ne razmišljam. xhypnox :blink: ko pride do cifer, gre, dokler so meni stvari logične, ko pa pride do nekih čudnih zaporedij, zmrznem. :sori:

v OŠ so mi rekli, da sem za jezik nadarjena nadpovprečno, ostalo toliko, da bi morala imeti same štirke, za tehniko pa sem porazna. x:Dx

meni se zdi, da ima Indigov primer uspešnega človeka le visok EQ, ne IQ... in 90% uspešnežev ima takoalitako povprečen IQ, a pravilno miselno naravnanost, kar je posledica visokega EQ-ja.Tako, da IQ ni nobeno merilo za uspeh....

x;)x x;)x xsrcx

...ja, za to je treba vzeti druga merila. Mogoče bodo pa kdaj naredili srčni IQ,...kdo bo potem tekmoval? :inocent:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

IQ testi ne morejo bit objektivni. Na koncentracijo pri reševanju vpliva ful dejavnikov, od trenutnega počutja, skrbi in stresa, ... Pol so še različni testi...

Meni so najbolj všeč logične naloge, brez številk. Take, da moraš ugotoviti, kakšen lik mora bit v zadnjem od devetih kvadratkov. Vzemem kot igro in ne neko testiranje... x:)x

Višina IQ-ja ni enako razgledanost. Poznam primer, ko oseba ni imela pojma o čisto banalnih stvareh in ne bi znala niti žarnice privit...medtem ko je IQ teste reševala nadpovprečno. Ful je odvisno od tega, kaj ti dajo starši (mislim, koliko se ukvarjajo s tabo in koliko te naučijo), ko si še otrok, kaj počneš v prostem času, koliko si samoiniciativen...

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

obstaja tudi količnik duhovne inteligence...obstaja knjiga z naslovom Duhovna inteligenca. Pa je tko komplicirana, da nisem razumel skoraj nič. Imam prenizek IQ, da bi razumel tisto knjigo x:Dx

..jaz nimam IQ sploh...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

IQ je spet ena zahodnjaška fora. IQ je kao INTELEGENČNI kvocient. Ampak intelegenca ne pomeni samo, da imaš ti logiko razvito.

Po Gardner-ju poznamo 7 vrst intelegence.

- jezikovna

- matematično-logična

- glasbena

- vidna-prostorska

- telesno-gibalna (telesne spretnosti)

- medosebna

- avtorefleksivna

Zahod na žalost spodbuja samo prvi dve, še posebej v šoli. In "pameten" je tisti, ki ima visoko jezikovno in logično intelegenco. No, situacija se popravlja.. Kar se tud pozablja je to, da je intelegenca (kterakoli že) SPREMENLJIVA.

Komur se da, lahka reši še tele osebnostni test

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...