Alan_New 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 IQ je spet ena zahodnjaška fora. IQ je kao INTELEGENČNI kvocient. Ampak intelegenca ne pomeni samo, da imaš ti logiko razvito. Po Gardner-ju poznamo 7 vrst intelegence.- jezikovna- matematično-logična- glasbena- vidna-prostorska- telesno-gibalna (telesne spretnosti)- medosebna- avtorefleksivna Zahod na žalost spodbuja samo prvi dve, še posebej v šoli. In "pameten" je tisti, ki ima visoko jezikovno in logično intelegenco. No, situacija se popravlja.. Kar se tud pozablja je to, da je intelegenca (kterakoli že) SPREMENLJIVA. Komur se da, lahka reši še tele osebnostni testSeveda se spreminja. Rešil test. Po rezultatih imam sodbe (judging) 1%. Hm, nekam nenavadno, glede na to, koliko krat so mi že očitali, da na veliko sodim druge. Sicer pa še obrnjenost vase 67%, intuitivnost in občutenje 50%. Tudi ti testi so mi kar nekaj, a vseeno nekoliko bolj točni (po moje) kot tisti za kao IQ. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 O ene parih vprašanjih bi se dalo kr debatirat Sam a ni zanimivo to, da ne glede na to, da se nam zdijo testi brezveze - jih še vedno rešujemo.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Sam a ni zanimivo to, da ne glede na to, da se nam zdijo testi brezveze - jih še vedno rešujemo..He he, res. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Komur se da, lahka reši še tele osebnostni testintroverted:56intuitive:62feeling:62perceiving:33 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ponavadi prevagan na glupost ti si itak natur talent Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 valda za glupost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 valda za glupost ne, to sem js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zakaj pa niste tega dal k testom?splosnim? Ja, resujemo teste, no jaz jih zato, ker jih rada resujem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zakaj pa niste tega dal k testom?splosnim? Ja, resujemo teste, no jaz jih zato, ker jih rada resujem. A tud to obstaja? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 no tale test podani pr men ne dela glih... Extroverted - 1 Intuitive - 38 Feeling - 88Judging - 11 V glavnem, pr men dost brez veze pa kar netocno.pa spet si se lohk odlocil sam med dvema moznostima. A tud to obstaja? Jp, Testi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 preveč se vlečejo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja, ti dol pade vmes, pa cesa ne razumes dobro (no tle sem kar, sam vcas kakih fraz pa ne, v teh testih raznih, sam ne da se mi pa 5 ur ukvarjat z eno frazo da bi se skusala dokopat s slovarji pa tem)... no ampak tko.. ne dela, no.. recimo jaz o sebi menim, da sme nekak fifti fifti, intro/extro.... morda kvecjemu vec extro... tko da ze pri prvi postavki je cist off. pr men pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 introverted:56intuitive:62feeling:62perceiving:33Jest sm ta test kr doskrat rešil - zarad ene par vprašanj, na katera ne vem čist zihr kaj bi odgovoru. Rezultati so bli tkole: ENFJExtroverted Intuitive Feeling Judging1 25 38 1 ENFPExtroverted Intuitive Feeling Perceiving1 25 12 11 INFPIntroverted Intuitive Feeling Perceiving33 25 19 11 ISFPIntroverted Sensing Feeling Perceiving44 25 19 22 INFPIntroverted Intuitive Feeling Perceiving22 38 25 28 INFJIntroverted Intuitive Feeling Judging11 12 12 1 INTP (ta je bil tazadnji)Introverted Intuitive Thinking Perceiving11 19 1 11 Kar se nekako ujema s tem možganskim testom: leva 45,5% desna 54,5% slišno 64% vidno 36 IQja sm pa mislu da je več Sm že mel idejo, da bi šel na uradni IQ test zdle, pa potli ko končam fax. Me zanima kakšna bi bla razlika. Če sploh. ja, ti dol pade vmes, pa cesa ne razumes dobro (no tle sem kar, sam vcas kakih fraz pa ne, v teh testih raznih, sam ne da se mi pa 5 ur ukvarjat z eno frazo da bi se skusala dokopat s slovarji pa tem)... no ampak tko.. ne dela, no.. recimo jaz o sebi menim, da sme nekak fifti fifti, intro/extro.... morda kvecjemu vec extro... tko da ze pri prvi postavki je cist off. pr men pac.mogoče je glih to, da ne razumes nekaterih fraz ravno najbolje Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Jest sm ta test kr doskrat rešil - zarad ene par vprašanj, na katera ne vem čist zihr kaj bi odgovoru. Rezultati so bli tkole: ENFJExtroverted Intuitive Feeling Judging1 25 38 1aja... hm, vec jih je?zakaj pa ni pol kakega nadaljevanja pa tega? tole je blo, ja...ENFJ - druzga pa nc, kar tle nastevas vse... ma mislim da ne, sprehajalc... da bi blo zato.... zarad onega enega recimo, ki ga tkole ne ves.. saj tud, pri kerih vprasanjih bi lohk to IN ono obkrozla...sem dvojna - lohk planiram, lohk pa po filingu impulzivno delujem... pa se ne mors odlocit, ce je kaj tacga. ma saj sem ze zadaj po temi blazno nakladala o tem in sklenila, da sem itak bolj pametna od onih, ki pripravljajo EQ teste. to pa zato, ker mi dajo prisiljen nasmeh in moram obkrozit sreca.pa ni sreca, je hinavski nasmeh, prej.torej, jaz ze prek razmisljam..Ko mi oni kazejo temnooranzno barvo, moram jaz obkrozit rdeca. ker pac ni zelena. trapast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Večkrat sm reču, ne da jih je več Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 aja.. ahm... no vidis, torej tud tebi ni dal zadovoljivih rezultatov, ce si sel ponovno resevat...Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 IQ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Enkrat sem se prjavu za delovno mesto prvega pomočnika namestnika kurirja v tovarni viskoze, pa so mi delal iq test. Rezultate so hotl dat v nadaljno obdelavo v en program, pa so po pomot zalaufal aplikacijo za napovedovanje vremena. Ta je ven plunu, da je zračn pritisk grozn padu in da bo naslednje tri dni nevarnost poledice.Čez par dni so mi poslal odgovor, da nisem sprejet, da pa bi bil dober igralec...v vlogi gobe. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejch 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 wiii...jst mam pa 142....jst pametna... oki no sj ne....rezultate sm na netu najdla pa sm prepisala dol....ups... Fajn se mejte....Papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Enkrat sem se prjavu za delovno mesto prvega pomočnika namestnika kurirja v tovarni viskoze, pa so mi delal iq test. Rezultate so hotl dat v nadaljno obdelavo v en program, pa so po pomot zalaufal aplikacijo za napovedovanje vremena. Ta je ven plunu, da je zračn pritisk grozn padu in da bo naslednje tri dni nevarnost poledice.Čez par dni so mi poslal odgovor, da nisem sprejet, da pa bi bil dober igralec...v vlogi gobe. butl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Moj Iq je pa od sile. prbližen tulk, kot je zdajle temperatura v dnevni sob pr stari mamc v babnem polju ampak, če si nmav naumen, nč ne boli hahahah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.