Skoči na vsebino

IQ

Mašinca

Recommended Posts

IQ je spet ena zahodnjaška fora. IQ je kao INTELEGENČNI kvocient. Ampak intelegenca ne pomeni samo, da imaš ti logiko razvito.

Po Gardner-ju poznamo 7 vrst intelegence.

- jezikovna

- matematično-logična

- glasbena

- vidna-prostorska

- telesno-gibalna (telesne spretnosti)

- medosebna

- avtorefleksivna

Zahod na žalost spodbuja samo prvi dve, še posebej v šoli. In "pameten" je tisti, ki ima visoko jezikovno in logično intelegenco. No, situacija se popravlja.. Kar se tud pozablja je to, da je intelegenca (kterakoli že) SPREMENLJIVA.

Komur se da, lahka reši še tele osebnostni test

Seveda se spreminja. :palec:

Rešil test. Po rezultatih imam sodbe (judging) 1%. Hm, nekam nenavadno, glede na to, koliko krat so mi že očitali, da na veliko sodim druge. x:Dx Sicer pa še obrnjenost vase 67%, intuitivnost in občutenje 50%.

Tudi ti testi so mi kar nekaj, a vseeno nekoliko bolj točni (po moje) kot tisti za kao IQ. x8Dx

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O ene parih vprašanjih bi se dalo kr debatirat :)

Sam a ni zanimivo to, da ne glede na to, da se nam zdijo testi brezveze - jih še vedno rešujemo..

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

zakaj pa niste tega dal k testom?

splosnim?

Ja, resujemo teste, no jaz jih zato, ker jih rada resujem. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zakaj pa niste tega dal k testom?

splosnim?

Ja, resujemo teste, no jaz jih zato, ker jih rada resujem. xyesx

A tud to obstaja? :eek: x:Dx

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

no tale test podani pr men ne dela glih... x:px

Extroverted - 1 x:o)x x:px

Intuitive - 38

Feeling - 88

Judging - 11

V glavnem, pr men dost brez veze pa kar netocno.

pa spet si se lohk odlocil sam med dvema moznostima.

A tud to obstaja? :eek: x:Dx

Jp, Testi

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, ti dol pade vmes, pa cesa ne razumes dobro (no tle sem kar, sam vcas kakih fraz pa ne, v teh testih raznih, sam ne da se mi pa 5 ur ukvarjat z eno frazo da bi se skusala dokopat s slovarji pa tem)...

no ampak tko.. ne dela, no.. recimo jaz o sebi menim, da sme nekak fifti fifti, intro/extro.... morda kvecjemu vec extro... tko da ze pri prvi postavki je cist off. pr men pac.

Picasso

introverted:56

intuitive:62

feeling:62

perceiving:33

Jest sm ta test kr doskrat rešil - zarad ene par vprašanj, na katera ne vem čist zihr kaj bi odgovoru. Rezultati so bli tkole:

ENFJ

Extroverted Intuitive Feeling Judging

1 25 38 1

ENFP

Extroverted Intuitive Feeling Perceiving

1 25 12 11

INFP

Introverted Intuitive Feeling Perceiving

33 25 19 11

ISFP

Introverted Sensing Feeling Perceiving

44 25 19 22

INFP

Introverted Intuitive Feeling Perceiving

22 38 25 28

INFJ

Introverted Intuitive Feeling Judging

11 12 12 1

INTP (ta je bil tazadnji)

Introverted Intuitive Thinking Perceiving

11 19 1 11

Kar se nekako ujema s tem možganskim testom: leva 45,5% desna 54,5% slišno 64% vidno 36

IQja sm pa mislu da je več xDDx Sm že mel idejo, da bi šel na uradni IQ test zdle, pa potli ko končam fax. Me zanima kakšna bi bla razlika. Če sploh.

ja, ti dol pade vmes, pa cesa ne razumes dobro (no tle sem kar, sam vcas kakih fraz pa ne, v teh testih raznih, sam ne da se mi pa 5 ur ukvarjat z eno frazo da bi se skusala dokopat s slovarji pa tem)...

no ampak tko.. ne dela, no.. recimo jaz o sebi menim, da sme nekak fifti fifti, intro/extro.... morda kvecjemu vec extro... tko da ze pri prvi postavki je cist off. pr men pac.

mogoče je glih to, da ne razumes nekaterih fraz ravno najbolje

Jest sm ta test kr doskrat rešil - zarad ene par vprašanj, na katera ne vem čist zihr kaj bi odgovoru. Rezultati so bli tkole:

ENFJ

Extroverted Intuitive Feeling Judging

1 25 38 1

aja... hm, vec jih je?

zakaj pa ni pol kakega nadaljevanja pa tega?

tole je blo, ja...

ENFJ - druzga pa nc, kar tle nastevas vse... x?x

ma mislim da ne, sprehajalc... da bi blo zato.... zarad onega enega recimo, ki ga tkole ne ves.. saj tud, pri kerih vprasanjih bi lohk to IN ono obkrozla...

sem dvojna - lohk planiram, lohk pa po filingu impulzivno delujem... pa se ne mors odlocit, ce je kaj tacga.

ma saj sem ze zadaj po temi blazno nakladala o tem in sklenila, da sem itak bolj pametna od onih, ki pripravljajo EQ teste. x;)x xDDx

to pa zato, ker mi dajo prisiljen nasmeh in moram obkrozit sreca.

pa ni sreca, je hinavski nasmeh, prej.

torej, jaz ze prek razmisljam..

Ko mi oni kazejo temnooranzno barvo, moram jaz obkrozit rdeca. x:o)x

ker pac ni zelena. x:px

trapast. x;)x

Picasso

Večkrat sm reču, ne da jih je več x:Dx

aja.. ahm... no vidis, torej tud tebi ni dal zadovoljivih rezultatov, ce si sel ponovno resevat...

Thanx! :palec:

Picasso

• 2 weeks later...

Enkrat sem se prjavu za delovno mesto prvega pomočnika namestnika kurirja v tovarni viskoze, pa so mi delal iq test. Rezultate so hotl dat v nadaljno obdelavo v en program, pa so po pomot zalaufal aplikacijo za napovedovanje vremena. Ta je ven plunu, da je zračn pritisk grozn padu in da bo naslednje tri dni nevarnost poledice.

Čez par dni so mi poslal odgovor, da nisem sprejet, da pa bi bil dober igralec...v vlogi gobe.

butl xsrcx x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Guest mačona
Enkrat sem se prjavu za delovno mesto prvega pomočnika namestnika kurirja v tovarni viskoze, pa so mi delal iq test. Rezultate so hotl dat v nadaljno obdelavo v en program, pa so po pomot zalaufal aplikacijo za napovedovanje vremena. Ta je ven plunu, da je zračn pritisk grozn padu in da bo naslednje tri dni nevarnost poledice.

Čez par dni so mi poslal odgovor, da nisem sprejet, da pa bi bil dober igralec...v vlogi gobe.

butl xsrcx x:Dx

xsmx :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...