MUCAMACA 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Marsa!!!!!! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Sploh neja vem o čem se te tu zaj menite ...................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Mick - pazi to - 'blondinke' varianta... Enkrat (TO JE BILO RES) so na TV sprasevali folk o tem...Pa so eno blondinko (pa se stajersko ) vprasali: "Kaj si mislite o vicih o blondinkah?"Ona pa tuhta in -smrtno resno, z zaskrbljenim obrazom- rece: "To je pa zelo tezko fprasanje." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 666 -ou....hehehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Marsa...ne razumem ..v čem je štos... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 verjetno.......ravno v tem 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 A ne, ne? Pol brezveze, da ti razlagam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 blondinke cool, blondinci pa smo itak tud COOLampak res, zakaj to...štoss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 ...mi bo že kdo razložu...pol se bom pa jest smejala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Verjetno pa samo blondinke tega ne razumemo? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 :xx!: Neko elito zganjajo.. se dobr, da nisem not padla, v tista dva procenta..Saj ni nujno, da se vclanis. Jaz sem iz radovednosti sla na te teste, pa je bil izracunan IQ 156. Padem v 2%, pa mi ni do tega, da bi bla njihova clanica. :xx!: Sem pa imela sosolca, ki se je vclanil, ima pa 168! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Zanimivo tudi, da se najbolj inteligentni tako mučijo z vozniškim izpitom, no jih kar nekaj poznam, ni vsak za vse Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 borism, seveda, nihce se ne rodi z znanjem. Mogoce imam visok kolicnik, pa so moje motoricne sposobnosti pri sportih tako boge........da se niti ne upam it delat vozniskega izpita. Ker so moje reakcije prevec premisljene in ne nagonske... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ne tako razmišljati, saj ga boš naredila prej ali slej, hja zanimivo res, sedaj sem se spomnil koliko znanih osebnosti nima izpita, a si ti že znana osebnost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Hihi, SE ne. ....kdo ve? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Kar bod , ti privoščim, samo ne se potem pokvariti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Ko meni nekdo nekaj 100x pove, potem takoj kapiram. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Pozdrav Tamara ! A, ste vi moral včasih tudi 100 krat pisat za kazen, oziroma za spomin .....lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Seveda da IQ ni vse, je pa vseeno zanimivo zvedt, kok je visok. Men je mal pomagal pri samozavesti. Sem se odločila, da bom šla tut na unga na Menso, da vidm kako pa to zgleda. Drgač so pa moji rezultati tkole: Emode Clasical IQ Test: 138. Tale na goricko.net pa 140. Sej to je kr dobr, a ne? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Jaz imam tudi 2 razlike, emode - 124, goricko.net - 126. Hja Mašinca, jaz mislim, da nisi slaba. Povprečni I.Q. je med 90 in 110, nad tem gre že za visoko inteligenco, nad 130 celo za zelo visoko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2004 Hvala rachek Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Hvala rachek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 če plačaš psihologa, prideš seveda prej na vrsto, za test in ti tudi ponudi nekak(zagotovi) uradni IQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 bemu...men zmeri 143 ven pride...pa chist useen al pred 25imi leti al pa dons ponoch 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Aakhut, ne bos verjel, ampak tole me ful tolazi.. da bom mogoce pa le nardila tist faks.. A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.