tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 mati mila!! celo zivljenje poslusam, kako sem brihtna, pa sem ugotovila, da je vse bila laz!!!! ali pa ne stekam americanov,....? je ze v redu tako....samo, da je moj EQ na nivoju Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 E....kot emocionalen Q? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 ja, kvalitetno emocionalna sm enkrat brala eno knjigico, o tem, da je to stvar, ki jo je lazje merit, ki v bistvu bolj realno oceni ljudi...ker IQ je samo racunanje potenciala, ne pa, kaj ti z njim naredis...EQ (emotional quocient, indeed!) je pa kako se custveno odzivas na okolje...tudi v smislu akcije, ne samo reakcije (jeza, itd...) mas sigurno velik IQ, da si EQ takoj pogruntal Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 itaq.... 666 tanartabltapametnihinoantelegentnih zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 a obstaja tudi HQ? za tasmesne? bi gospod zlobcek sigurno bil na vrhu lojtrice.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 hehe....ni HQ, ampak ZQ 666 Z(Q)lobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2004 Tole je pa hudič, da so tok inteligentni. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Če koga zanima: Spoštovani, to sporočilo prejemate, ker ste se prijavili za obvestila o testiranjih IQ, ki jih organizira Mensa Slovenija. Naslednje testiranje bo v petek, 7. maja 2004, v Ljubljani. Za več informacij o testiranju vas vabimo na našo spletno stran:http://www.mensa-slovenia.org/joining.html Obvestila, kot je to, pošiljamo 2x ali 3x letno, pred vsakim testiranjem. Pošiljamo ga vsem, ki ste se prijavili za prejem takšnih obvestil prek naše spletne strani. V primeru, da se želite z našega seznama trajno odjaviti, lahko to storite tako, da odgovorite na to sporočilo in v vsebino odgovora napišete "ODJAVA". Naslova oz. subjecta sporočila v tem primeru ne spreminjajte. V nasprotnem primeru vas bomo o testiranjih še naprej obveščali; naslednje testiranje bo predvidoma spet konec leta 2004. V imenu društva Mensa Slovenija se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam! denis bider Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 A za blondinke organizirajo posebno testiranje. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ...................... previsok....... včasih mi to povzroča težave......... sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 V bistvu se strinjam s tabo, Macona. Menim prav tako, da niso zanesljivi ti testi in da dalec od tega, da bi 'dobili ven' kako inteligenco, kot si to navadno predstavljamo. V bistvu ne verjamem v to. Oz. nic ne dam na to. Vecina teh, ki imajo kao ful visok kolicnik -recimo vec kot 140 ali 150- (in sem jaz imela kakorkoli opraviti z njimi), je zelo povprecnih in (za moje pojme) tudi povprecno inteligentnih. Ni 'instrumenta', ki bi to izmeril.'Inteligenca' je skupek inteligenc, predvsem je sposobnost reagiranja ali delovanja na podlagi ze osvojenega oz. preteklih izkusenj. Itak pa seveda ni predpogoj ne za izvirnost ne za ustvarjalnost. Pa tudi tole - folk dobi neke vaje in jih resuje, vsi testi so isti, kamorkoli gres pogledat, ista vprasanja, ki se jih pac lahko naucis, izpilis, ce nenehno vadis...Se je zgodilo, da sem si z nekom dopisovala in mi je omenil, da ima ZDAJ IQ 150, predvcerajsnjim pa ga je imel 144 - torej ga je 'okrepil' za toliko in toliko. 'Povecal'. Ker je tolk studiral.Torej, nekako - kot kile? Kot mishice? Zadnjic sem gledala Milijonarja, ko so nastopili clani Mense.Kaksna bruka!!! :o|o: Zelo pomembno - nikakor NE MISLIM, da ima inteligenca kaj zveze (ali edino zvezo) s splosno razgledanostjo in torej moj ocitek ni namenjen samim rezultatom (vsi so bili precej slabi, klicali so v 'stab' - kot so se imenovali - tud eden ni nic povedal, vsi so izzveneli, pa za cel stab jih je bilo..)... No, moj temeljni ocitek pa je: menim, da je pa se kako stvar inteligence - koliko casa bos porabill, da preberes vprasanje oz. vprasas, ce te nekaj zanima, in imas TAKO ZA VPRASANJE KOT TUDI ODGOVOR hkrati - na voljo 30 sekund.Vsakdo kolickaj inteligenten bo zdrdral vprasanje, da bo (jasno!!!) ostalo cimvec cajta, da se oni stab zorganizira.Ona zenska pa je za vprasanje ('klic v sili') porabila kakih 20 sekund. Samo en fant je bil, kateremu bi pa tudi jaz pripisala nadpovprecno inteligenco. In to je bilo 2% (ali koliko) najinteligentnejsega slo prebivalstva - raje ne pomislim, kaksni smo mi, ostalih 98% folka.Ocitno beboti totalni. Skratka - da crknes od smeha. To mi je bilo se eno potrdilo. In pa - Bush 81, Clinton 160 ali celo 180. :|||Malo pomislite, pa primerjajte oba - se vam res zdi Clinton toliko (se enkrat) inteligenjtnejsi kot Bush?Ne govorim o simpaticnosti ali karizmi, pac pa o inteligenci. Torej - brez veze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 138 Visionary Philosopher to sem jaz ja.... sam preklete k... preden sem dobil rezultate sem se mogu prijavit... huhja sem se že ustrašu da mi je IQ padu.... ampak dobr je.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 In pa - Bush 81, Clinton 160 ali celo 180. :|||Malo pomislite, pa primerjajte oba - se vam res zdi Clinton toliko (se enkrat) inteligenjtnejsi kot Bush? bush 91 klincton 182 hehe, ja ampak je hec ja definitivno se mi zdijo Clintonovi nastopi dvakrat bolj dodelani in to.... in njegove odločitve vsaj dvakrat tolk pametne.... plus nkol se ni znašel v kaki posebni zadregi.... razen tisto z tajnicami... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 se enkrathttp://www.geocities.com/dusan_bo/sms/test.htm http://www.goricko.net/staticpages/index.p...030609041343364 .moj´je dovolj predrzen in bolj,ko več ve, želi bit še dzrnejši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hm, Nino, ja, vem kaj mislis, ampak se mi zdi, da govoris o stilu (ki pa nisem cisto ziher, ce pravzaprav tudi slednji ni povezan z inteligenco...).Morda nisem dala dobrega primera, a vseeno se mi Clinton ne zdi tak biser inteligence, kot pac sklepamo (jasno!!!) iz podatka 180 (!!).Konec koncev se je pustil bedasto ujeti, podcenil je totalno okoliscine in situacijo (in padel je veckrat na isto foro, osel pa gre dvakrat na led, preberi si zgoraj pa mojo 'definicijo' inteligence), lagal je, pa bi lahko inteligentno presodil, da ni dobra karta tole za jo potegnit... in drugo...Tak prijazen simpaticen velik mozicelj. Lik iz risanke, pravzaprav, pa ceprav ceden in karizmaticen. Torej ceprav je morda Bush samo kolesce, zmanipuliran, maskota, tako glup pa se mi v bistvu vseeno ne zdi - saj drzi ves svet za kravateljc. Sentiment in osebne simpatije nimajo nic zveze z inteligenco (in tudi ne s temle mojim konkretnim mnenjem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 hja IQ je to kar je... količnik ki ti pove maksimalno sposobnost reševanja določenega nabora nalog.... pri katerih naj bi bili najbolj sposobni najbolj inteligentni ljudje...... to je to... vseeno pa še nisem srečal človeka z nad 120 ki nebi bil zraven še inteligenten... seveda se mi je že zgodilo obratno... moj deda dvomim da ma čez 100 ampak ma svoj wisdom in je kul... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Obstajajo tri vrste ljudi: tisti ki znajo stetiin tisti ki neznajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ta test sem resila pred kakim mesecem. Po rezultatu sodec, sem novi Einstein. Saj sem pametna, izobrazena in razgledana, ampak vseeno ne vem koliko takile testi sploh veljajo.. Resila sem ga le iz radovednosti in dolgcasa.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zanimivo, da nekateri še sedaj verjamete, kljub temu, da je že znano, da inštitut, ki naj bi opravil te teste, ne obstaja... To so izmišljotine.Kaksen je pa tvoj rezultat? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ne obstaja tako kot inštitut kjer opraljajo te teste... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 In pa - Bush 81, Clinton 160 ali celo 180. :|||Malo pomislite, pa primerjajte oba - se vam res zdi Clinton toliko (se enkrat) inteligenjtnejsi kot Bush?Ne govorim o simpaticnosti ali karizmi, pac pa o inteligenci. Torej - brez veze.Marsa! Nedvomno drži, da je Clinton dve gori pred Bushom. In te analize so prišle tudi iz Slovenije. Sicer pa kar zadeva IQ testov je vse skupaj iz trte izvito. Prilagojeno potrebam psihologom po načinu nekega logičnega razmišljanja. Četudi bi bili standardni IQ testi 100% pravilni se spet postavlja vprašanje kdo jih je delal in koliko ima potemtakem IQ avtor takega testa. Skratka, biti genij ni prijetno, biti norec je lahko enako kot biti genij. Norca kajpak uradno po iq testu ni mogoče izmeriti, tudi genija ne. Ostaja nam neka srednja pot kjer se znajde celotna svetovna populacija. Na dnu takšnega testa so potem palčki na vrhu pa vesoljci, mi norci se pa z njimi ukvarjamo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zanimivo, da nekateri še sedaj verjamete, kljub temu, da je že znano, da inštitut, ki naj bi opravil te teste, ne obstaja...To so izmišljotine..vedno bolj verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 moj IQ je tem manjši čim bolj so moja čustva izven kontrole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Včasih so testirali ljudi z vprašalniki, ki niso imeli veze z logiko...se pravi letnice....države, glavna mesta itd... verjetno tudi Mozart ne bi bil glasbeni genij, če bi gor rasel med bušmani, saj se ne bi mogel glasbeno razvijati, kar pomeni, da je tudi od okolja odvisna človekova inteligenca...računalnik 1000x hitreje izračuna matematični problem, pa ne bi mogli reči, da je iteligenten...se pravi, da je inteligenca skupek lastnosti in dejavnikov, ki vplivajo na človeka...od staršev, šole, vzgoje v celoti, celo od svetlobe in barv v okolici... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.