Skoči na vsebino

IQ

Mašinca

Recommended Posts

131...tok sm dobila na tistmu Einsteinu...k stalno ven skače...hm...tisti iz šole je malenkost nižji... x:Dx za dve piki... x:Dx

Nino me loh pošlje po čike... :V:

x:Dx x:Dx x:Dx

a se odraža IQ v besednih dvobojih... xscratchx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

za letnice in ostale podatke sem bušman x^x .....in se testa sploh ne lotim...bi bila zguba časa..... x:o)x x:Ix x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...

Morda nisem dala dobrega primera, a vseeno se mi Clinton ne zdi tak biser inteligence, kot pac sklepamo (jasno!!!) iz podatka 180 (!!).

Konec koncev se je pustil bedasto ujeti, podcenil je totalno okoliscine in situacijo (in padel je veckrat na isto foro, osel pa gre dvakrat na led, preberi si zgoraj pa mojo 'definicijo' inteligence), lagal je, pa bi lahko inteligentno presodil, da ni dobra karta tole za jo potegnit... in drugo...

Tak prijazen simpaticen velik mozicelj. Lik iz risanke, pravzaprav, pa ceprav ceden in karizmaticen.

Torej ceprav je morda Bush samo kolesce, zmanipuliran, maskota, tako glup pa se mi v bistvu vseeno ne zdi - saj drzi ves svet za kravateljc.

...

Ej, Marsa, ne mi zamerit, ampak orenk mahaš mimo. Verjetno zato, ker si predobra, ampak rezultat je isti.

Clinton verjetno res ni biser inteligence, je pa Bush zato kronan bedak. O njem in njegovi pameti najdeš na netu toliko zapisov kot o redkokom. Obstaja že čisto pravi, njemu na kožo pisani izraz "bushizem". Gotovo ne v hvalo njegovi pameti.

Michael Moore se ga je lotil tudi javno - predavanja ima razprodana za mesece vnaprej, knjige so bestselerji.

In svetovna žalost je v tem, da ravno tak butelj drži svet v pesti. Pa kaj je s tem svetom, se moramo vprašati!

(A volitve bo spet dobil. Zakaj? Ker Američane lahko prepalamudiš dobesedno v karkoli. In ker je denar sveta vladar, pri Američanih še najbolj. Simpl, žal. Če bi Kerry lahko zbral vsaj toliko denarja, bi gladko zmagal.)

Pa zato še vedno ni pameten.

(Okoli tega, kdo se je pustil v kaj ujeti, pa samo toliko: Clinton se je ujel na seks in cel svet se mu je smejal, Bush pa je vojno pripravil tako šlampasto, da se cel svet - razen Američanov, ki seveda vse izvejo iz televizorja, kar je zanj dobro - drži za glavo. Clintonu so se tisoči smejali, zaradi Busha so tisoči jezni, ogroženi (položaj) ali pa brez svojcev. Pri tem pa nafte, ki jo je hotel imeti, tako in tako ni dobil, ampak mora za svoje trupe nafto v Irak UVAŽATI.)

Ma teli američani..... :xx!: :xx!: :xx!:

Ravno včeraj sem gledala tisti dokumentarec o atomskih poskusih. :V: :V: :V:

Groza ! Mi dol visi, če se skoljejo med sabo, ampak potem tam sem videla tiste uboge ovce nastavljene, cel kup uničenih naravnih lepot... :C: :C: :C:

331 POSKUSOV SAMO AMERIČANI!!!!!!, ... kje so še vsi ostali... In potem se sprašujemo.....

A je sploh še kdo ta totalno zdegenerirani narod sposoben spraviti k sebi, preden uniči VSE?

... Clinton verjetno res ni biser inteligence, je pa Bush zato kronan bedak. ...

x:o)x xDDx :palec:

OK - vdam se. :8): x:Xx x;)x

Res je mimo primer... morala sem dati neko protiutez Clintonu, pa se je Bush fajn pojavil s temle tako nizkim.

Res je tudi to, da je zalostno ravno to, da tak tip drzi ves svet, saj sem stokrat se jezila ravno nad temle, celo tamali (sin) mi je enkrat med voznjo kar takole sproti nekaj omenil Bushev IQ - ces, saj vemo, kako in kaj. x:Dx x:px

In res je tudi to, da pravzaprav ce se ukvarjamo nekoliko tudi s fizognomijo, da mimo nekaterih 'podatkov' pac ne moremo... x;)x

Verjetno dolocen del inteligence ze zaobsezejo ti testi in najbrz oni, ki jim nameri zelo visoko, tudi vecinoma res so bolj inteligentni od povprecja (a koliko, te cifre in to, pa dvomim, no, da bi se to takole merilo, enkrat v prihodnosti se nam bodo smejali, kaksne teste smo resevali in jih imenovali inteligencni testi oz. smo s kupom resitev na nepomembna vprasanja merili svojo inteligenco xDDx x:o)x), a v nasprotnem primeru pa po mojem ne drzi (vedno) oz. ni nujno merodajno.

Ker je pomemben (tudi) trenutek, filing, nekateri pa recimo kar zakrknejo, ko tam odsteva cas... hocem reci, ful je enih dejavnikov, ki lahko (po mojem motece, v toliksni meri, da rezultat ne more biti 'pravilen') vplivajo na teste.

Poleg tega pa sem ze omenila, da vprasanja ne zaobjamejo (in ne morejo zaobjeti) vseh plasti inteligence (*se posebej pri recimo E.Q. - *sem dala nekje ze primer - ko so dali recimo faco in si moral (ta resitev se je pac kasneje izkazala za 'pravilno') obkroziti 'prijazen', v resnici pa je bila hinavska malo - torej, kako mi bodo to potem namerili, ce vidim vec?)...

Bush... x:o)x x:Dx x:px x;)x

Sem hotla dat pa se Bushu tudi kaksno sanso, saj je kar.... zadrega, da je tako nizek tale Q. xDDx

Ravno zato - a folku je vseeno, komu sledijo? :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heh.....Miloševič na primer pa ima baje visok IQ.......pa poglejte kakšno pi.darijo je naredil. x;)x Mene bolj skrbi IQ Bushovih svetovalcev...... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ho, zelo dober primer - ker namrec Milosevicu pa se VIDI, ven mu tolce, da je totalno inteligenten!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mene pa ob tem potem zanima se, koliko ga ima Hitler (oz. tocneje, koliko so mu ga namerili)?

Pa se nekaj na prejsnje - morda Milosevic potem kao sploh nima (izmerjenega) tako visokega in ima recimo malo nad povprecjem, recimo 130 ali kaj takega (ceprav dvomim, po mojem je javna stvar, da ima visok iq) - a vsekakor smo si najbrz na jasnem, da je izjemno inteligenten...

Kaj je boljse?

To je res zanimivo, ker lepo pokaze, koliko je se drugih lastnosti, potez, kot tudi drugih ozadij...

Je pa res, da je manj inteligenten boljse orodje v rokah inteligentnejsih...

Samo nekaj je pa tudi res, hmmm - Milosevicu je bilo lazje imeti tak vpliv, tole nadzorovati, v tam eni vasi v Srbiji folk ni imel interneta, tujih postaj in ne vem cesa, v USA pa ima v bistvu vsakdo moznost se pozanimati, ceprav je res, da je tudi tam zelo nadzorovano vse in ni take demokracije kot naj bi bila....

Picasso

Heh.....Miloševič na primer pa ima baje visok IQ.......pa poglejte kakšno pi.darijo je naredil.  x;)x Mene bolj skrbi IQ Bushovih svetovalcev...... :o|o:

mene pa Američanov....

Mushi

Sem gledala oddajo včeri Atomska popotovanja al kako je naslov na SLO1, joj kaki butci.. 30 km stran od jedrs. eksplozije so čakal da bodo vidli :eek: , pa je ena 9 dni tam že bila, pol je bil pa on val za eksplozijo toplotni pa rušilni in je vse šlo.. s firbci vred......

(Okol leta 1950-60)..

Kak je človeštvo z atomskimi poskusi Zemljo uničlo, pa enih otočkov v Tihem oceanu in zdravje vsemu življu, pol se pa čudimo od kod tolk bolezni, raka..... Pismo, sej je vsaka velesila mogla najmanj 100 at. bomb vreč....

Prav dopadlo se mi je, ko so včasih ti pametnjakoviči dobili feedbeck.... Ne boj se živali, boj se človeka, je najhujša zver.....

Mushi

138  x;)x Visionary Philosopher to sem jaz ja.... sam preklete k... preden sem dobil rezultate sem se mogu prijavit... huhja sem se že ustrašu da mi je IQ padu.... ampak dobr je..

jest tut, jest tut x;)x :palec: x:Dx

(ampak ta test je mal hecen... pa preden prideš do rezultatov skoraj osiviš)

sokrat, pazi se! x8Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

ampak v Menso se tut jest nism včlanila... kaj pa vem.... mam en svoj krog frendov, ki jih ne ocenjujem po IQ-ju... ker je še vse kaj drugega pomembno v življenju...sploh se mi pa na testiranju tisti tipi niso zdeli ničkaj perspektivni... nobenga nasmeška od njih ni bilo... to pa je meni bolj pomembno kot IQ - nasmeh in pozitivna energija!

:flower: :flower: :flower:

SI SAPIS SIS APIS.

ja... xrolleyesx jaz tud mensezdi tole... (hmm, al pa ne?)... :8):

imas prav, itak, Freya! :palec:

Drzno celo menim, da ima duhovitost (in torej gledanje lajfa s + plati) SE KAKO opraviti z inteligenco...

Da malo pospekuliram:

Duh (duha imeti) - o (yes!, eureka!!, bingo!!! x;)x) - vit (vita - zivljenje). :vtz: :sniky:

Picasso

Duh (duha imeti) - o (yes!, eureka!!, bingo!!! x;)x) - vit (vita - zivljenje).  :vtz:  :sniky:

Tako je, Marsa.

Odlična izpeljava! :palec: :palec: x^x x^x x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

131...tok sm dobila na tistmu Einsteinu...k stalno ven skače...hm...tisti iz šole je malenkost nižji... x:Dx za dve piki... x:Dx

Nino me loh pošlje po čike... :V:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

a se odraža IQ v besednih dvobojih... xscratchx

heehe ni panike jaz sem tud enkrat dobil sam 128... ahja pa čikov ne rabim ;) tile IQ testi so en Qrc ... že sam če pogledam razpon kaj vse sem že staknil nevem na blef se spomnim štirih, "uradnega" najslabžga najboljšga in zadnjega... in vsi trije so si različni za minimalno osm pik in za maksimalno dvajst.... kar velik pove o tem kolk natančna je ta metoda... kot bi reku ja kolkr orgazmov je tolk človek uživa....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hm...Marsa...koliko je povprečen IQ...med 90 in 110...če se ne motim...torej Miloševič ni tako povprečno inteligenten...

Orgazmi...ja... x:Dx x:Dx

Kako si fajn skril grdo besedo... x:Dx x:Dx :palec: Qrc... x:Dx x:Dx x:o)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hehe, a ne, Majica? :8):

A ves da sem pomislila vceraj na tole, pa sem se ze odkonektala...

V bistvu sem nekako mislila 'povprecno nadpovprecje'... :D (torej, ne ono ravno 180, pac pa 130, recimo)... ;)

Mislila sem, da bi nas morda presenetilo, ko spet ne bi bil tako visok, ceprav se vedno nadpovprecen.

Picasso

:palec: :palec: napovprečen povprečnež... x:Dx x:Dx x:o)x

ne povprecno nadpovprecje je 110 do 130.... 130++ je kao genialnost pol 150++ je mensa 200++ pa redko pridejo testi ki zajemajo tako visoko rekord je pa 254 rdečelaska ;) ki sestavlja IQ teste.... jasno iz tega sledi... da je to en sam bulshit... sploh glede na to kar vem o genijih... pač IQ je en procent od 99% dela pol je pa še 1% navdiha ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma evo saj zato, no - kar ene cifre nekaj... :)

Kaj pa kaj einstein, ko so predenj (aja tedaj se ni bilo rdecelask xDDx x:px) potisnili tele teste, je raje kar malo oblake gledal... x:Dx x;)x

Picasso

jaz bi pa prec zamenjal ves IQ za en ornk Kitaristični talent... ne enih stvari se ne da merit... je dober približek ampak way of...

Einstein hja on najbi mel 154 ;) ful dobr se mi je zdelo ko sem konc tretjega letnika enkrat resu test za isto cifro pol pa tisto wau ;) hehe... tko da enga je že mogu konkretno rešit po drugi strani pa bi se dalo vse iq teste blazno zajebat z intuicijo...

jes si pa IQ-ja niti mert nočem,da ne bi slučajno kaj čudnega vn pršlo... x:Dx  x^x

sej pomoje ga maš ful hudga sploh za blondinko x:Xx ... hja sicer pa jasen dokaz zakaj IQ ne more met kakega bistvenega pomena je ta da majo blondinke v povprečju višjega kot črnolaske...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...