Skoči na vsebino

IQ

Mašinca

Recommended Posts

ha ha ha xrolleyesx sej u moji naravni barvi sem svetlo rjava...mal temnej kt je ta moja v živo (k si vidu na torticah)...tko da nevem...kaj pa za rjavolaske pravš kakšn IQ majo...??? x:Ix
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ha ha ha xrolleyesx sej u moji naravni barvi sem svetlo rjava...mal temnej kt je ta moja v živo (k si vidu na torticah)...tko da nevem...kaj pa za rjavolaske pravš kakšn IQ majo...??? x:Ix

še zmer mislim da ga maš po mami....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 9 months later...
:D uhja, ena stran me je obvestila da že dolg nisem rešu... testa, pr njih, pa da me bodo izpisali, pa sem ga :D jipijej 131 :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mah te testi, vse je odvisno kolk si skoncentriran ko ga greš delat pa kolko časa si vzameš da se zbereš in res posvetiš nalogam. Men se zdi da nisem ravno zabita, no ja vem da nisem - imam tut dneve z blond momenti ker sem pač blond x:Dx pa sem ga šla dvakrat reševat in na enem dobila porazen rezultat ven, na drugem pa neko povprečje. Mogoče bi na tretjem dobila kak full dober rezultat samo sem si takrat rekla da teh testov ne bom več reševala ker ti sam zbijejo samozavest čeprov veš da so čist blef.

Moja mami zmeri prav, da nekdo ki bo full delal pa se trudil lahko velik več doseže kot nekdo ki je neki inteligenten pa nič ne vloži v delo in tut dost primerov je že bilo ki so to potrdili.

Nino kar se pa tiče kitarističnega talenta pa ti ga lahko jst šenkam, ga imam ful pa sem ga že davno zavrgla zaradi drugih stvari :o|o:

Sicer pa poznam nekoga, ki z očetom igra in veš kaj je fant v treh letih dosegel - ej raztura! Samo duša, srce in vaja pa si tam :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

o lej ga kaj je nasel... cist pozabila.

Petrca - tistegale pa ne mores senkati in ne smes zavreci.

To sam je, TEBI na uporabo, in lahko pac uporabis.

Kaj pa ves, kako se lajf obrne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včasih te pač življenje na druga pota popelje (pa res nikoli ne veš kam x:Dx ) ampak s talentom....veš kaj je najlepše pri tem Marsa, da tut če ga šenkam v dobro koga drugega ga nikoli zares ne zmanjka, zmeri je tam kadar me prime da bi si dušo "spucala" ob kaki melodiji x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>

Nino kar se pa tiče kitarističnega talenta pa ti ga lahko jst šenkam, ga imam ful pa sem ga že davno zavrgla zaradi drugih stvari :o|o:

Sicer pa poznam nekoga, ki z očetom igra in veš kaj je fant v treh letih dosegel - ej raztura! Samo duša, srce in vaja pa si tam :palec:  :palec:  :palec:

:D ja opažam da mi je IQ, padel, kitaristične sposobnosti pa dvignile :D hihi, na srečo, velik bolj dvignile kot padel... hehe evo, kdo pravi da ne dobimo kar si želimo... :D

to je sam dokaz da sem imela prav - da je brez veze, kot mishice - ce telovadis, jih imas, ce ne, jih nimas.

In to je zdaj IQ?

Ko tam lazis po teh sajtih, resujes tole 10x (saj vem, saj si glih ti tko reseval tedaj), si prvic cist not ze zato, ker pac v soli aktiviras ravno tole, pa se ker si pac padel v tole in 'vadis'...

Ce pa kar enkrat takole... je pa po eni strani lahko zato bolj 'realno', po drugi pa imas spet moment (slabega, sibkejsega) momenta. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

;) hihi no sej, po svoje maš prav, ampak men je še zmeri tolk fajn za moj ego, ko mi vsakič napiše kok sem pameten... mal zarolam očke in uživam, :D hihi, to je tak kt če ti nekdo reče da si lep, ni nujno da je res, ampak vseen rad slišiš...

saj jaz tud rada dobim potrditev... sam ce le-te hkrati ne cenis, ce se ti ne zdi referenca?

Potem pac manj pomeni.

Ce mi vzamejo kri, izmerijo neke tokove, al kaj jaz vem... nekaj.

Tole pa ni nic - to je pa nek osebni egotrip, kako bi naj...

No, govorim tule predvsem o testih EQ.

Ej, halo, kaksne so to fotke? :D :D

Kao - kaksen je ta?

In je pol prijazen, srecen celo al kako ze!!!!!!! :xx!:

Mislim oni ki je te face izbral in tole... 'rezhiral'... cist off.

Torej - ne mi rect, no...

Jaz vidim da je tista faca zblefirana in zdolgocasena, krch ima v mishici, ni sprosceno, ergo..> ni srecen torej...

In imam narobe! x?x :eek:

Bingo je - srecen! x:o)x

pa taksno... to je torej nek subjektivni pristop... ker ce se gremo, se gremo...

ne ti men 1+1, ce se gremo psihologijo.

Pol mi daj pa smajlcka.

A je ta srecen? x:)x

Ja, je, radosten je.

sam - a je tale? :D

Meni ni - meni je mal... omalovazevalen celo...

No in tam je pa srecen...

Torej, ni DOST tisto...

ne mores pol tekmovat v takem... pol pac nekaj obkrozas in imas 'vse narobe' in si torej E butelj. :P

(*no saj ne da imam jaz tole bogo, imam oboje kar zelo visoko, pravzaprav, tudi po teh butastih testih, a razmerje ni pravo, premalo je visji EQ xDDx x;)x)...

Picasso

no ampak si tocno postekal, kaj sem hotla rect. :palec: xyesx

Ja... izrazi pac... v tem primeru je bilo 'branje izrazov' obrazov. :)

Vcasih je 'branje okoliscin', 'branje situacij'...

nadalje kaj iz 'prebranega' naredis, ravnas v naslednjem trenutku.

To je zame inteligenca, ki ni sam 'kolk leze polz, ce' (ceprav sem se to presenetljivo resila vse kul, pa one, ce se ta priblizuje onemu, kaksna je pot, pa take grozotne naloge, ko sem hotla sam dat 'cancel' x;)x, pa bila pretrmasta, ce se 'ze grem' ;)) - ker me ni nihce tiscal za vrat, pa stiskal ob zid pa taksno, pa ni mi naglas odstevalo kakih sekund, da zakrknem pol xDDx x:px)...

pa se v anglescini, ko cesa kar ne stekas... besedne igre recimo, fraze... kar tezka je bila tale... pa ni niti casa za kake slovarje, ko ves, da je tud cas point.

100x bi zaklicala (predvsem pri kakih 'matematicnih' :8):) - mitja, ej kaj je tole... pa tud pisnila nisem... da mi bo potem, ce bom dobr resila, naprej metal (da rezultat torej ni cist moj)? Ni sans. x:px

Picasso

meni tud ni hotla povedat... ampak k sreči je na netu, cel kup testov, sicer vsak mal drgač kaže... ampak ni panike...

mors uporabit IQ, da prides do teh podatkov. :P

In vseh pac, ki te zanimajo. :D

... jaz ze pridem ;>)...

Picasso

saj ti pravim glih. :D

Saj je kul, saj radovednost je cist OK lastnost. :palec:

sam ce se vklapljas v sisteme, se jim moras vsaj priblizno prilagodit... saj stekas (al je prevec strokovno)? ;) :palec:

Zakaj pa ne gres v Chat mal povisevat? :8):

Picasso

Aja, no sej do zdej mi je blo, pol pa ti take forske gor daješ :palec: Človeku pričaraš nasmeh x:Dx :lol:, to zdaj pa se bom začel sam sebi režat in 3 dni nebo skup pršo:lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...