Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 saj sem ga ze (v tej isti temi, vec strani nazaj), mislim da 136 - nekaj tacga...(*a je bil v anglescini, nek ameriski sajt, tako da morda v sl0venscini bi blo kaj vec, torej ce bi v svojem jeziku resevala, ker je velik tud fraz pa besednih cak.. ).Sam ne dam nic na to.Me je pac zanimal, tud prej nisem dala nic na to, me je pa 1x picil, ob kakih polnoci, ko sem neke teste odkrila na netu in cist not padla, in v glavnem so me vsi odbili, pa ful je bilo butastih, kao smesnih, fore neke... no ta je bil pa Pravi, sam ni ti nabijalo odstevanje v zvocnikih, pa me je nekak na finto vrglo, v bistvu pritegnilo (imam rada teste), pa sem sla tole resevat. V bistvu cist nepripravljena, picil me je pac.Po eni strani mi je bilo pol kar mal 'zal', da nisem 'resneje pristopila', kao, a po drugi sem pa morda bila bolj sproscena (ceprav mal utrujena).Skratka, brez veze.EQ pa imam samo malo vec, nekaj cez 140, se mi zdi, pa se mi ne zdi realno. Preberi kak moj post zadaj (ce se ti da, sevedke) kaj menim o IQ in (predvsem) EQ testih oz. bolje o TEH, ki jih sestavljajo, ki 'se to grejo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 saj zato...saj sem tud ful enih primerjav dala, ma daj rpeberi, no, a ce bi ti ZDAJLE napisala, bi pa prebrala? Torej pa kaj pol, ce sem pred enim mescem recimo to govorila, saj cist isto mislim, pa velik sem naropotala na tole temo ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Meni pokaže 118, sam ubistvu ne verjamem v te teste. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 sem komaj nasla (ker iskalnik najbrz ne funkcionira pri iskalnih pogojih ki imajo manj kot 3 crke oz. znake). Tomaz me je v temi Indigo otroci spomnil na tole temo... pa mi je prisla na misel ena modra misl:'nesreca vzgaja inteligenco' (mislim da je avtor Victor Hugo). kaj menite o tem?je res? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jaz sem pa nekje prebral tole:Stiska je mati iznajdbe Kar se pa IQ testov tiče - sem jih tud jaz nekaj našel na netu Po enem mi pride IQ okroog 200 En drugi mi je pa dal takole izjavo(v angl.):VAŠ IQ JE SAMO MALO VIŠJI OD VAŠE TELESNE TEMPERATURE Zdaj pa ne vem... Al sem genij... Al pa idiot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 well genij in idiot hehe a ni to kinda povezano noh ja hm hm povprečje imaš pol tam 118 kot gor Whisp hihi darn js že dolgo nisem rešil IQ testa, si prav ne upam več it reševat, mislim da mi je v zadnjem času padel IQ, pa nebi rad zvedel, nekaj neumno se počutim pa še modrostni zob je šel vn, zihr 1/4 inteligence je byebye... hm hm :s Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> well genij in idiot hehe a ni to kinda povezano noh ja hm hm povprečje imaš pol tam 118 kot gor Whisp hihi darn js že dolgo nisem rešil IQ testa, si prav ne upam več it reševat, mislim da mi je v zadnjem času padel IQ, pa nebi rad zvedel, nekaj neumno se počutim pa še modrostni zob je šel vn, zihr 1/4 inteligence je byebye... hm hm :s Ja velik razlike ni, če je sploh kaj Samo tisti drugi ni napisal al je mišljeno Celsius al Fahreheit... Po F. bi bilo kar v redu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 hehe tako tako Fahrenheit je kar kul ja hehehe sam qrc pa tak IQ test k je tok znanstven da pise v fahrenheitu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Noja... pol pa recmo da sem genialni idiot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Noja... pol pa recmo da sem genialni idiot... pol si neki tacga kokr mick-romind kadar se opisuje je genij, ko pa je opisovan je pa idiot ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Normaln, k me pa najpogosteje opisuje akutni idiot. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Normaln, k me pa najpogosteje opisuje akutni idiot. ko bi ti vedel od kolikerih (idiotov po tvoje) sem to slishal .OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko bi ti vedel od kolk pametnih sem jst slišal kak idiot si ti...... Sam sem te branil, k si mi tolk všeč.... sej jst tut tebe branil....k si tko nebogljen :xx!: (chesh: saj nni sam kriv....no...lepo pa tidi ni) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Moj pogled na to... V bistvi IQ sploh ni toliko pomemben, bolj je važno kako ta prostor znaš izkoristiti, v bistvu gre samo za razliko med zavednim in nezavednim placem kapacitete našega hard diska (možgan), pa procesor je mal hitrejši, da se glede na malo povečano velikost lahko ujame z današnjim časom. Se pa velikokrat zgodi, da se prav taki, ki imajo malo večji IQ sploh ne znajdejo v tem svetu, ker to uporabljajo za neke strogo usmerjene naloge, pri tem pa izgubijo tiste normalno življenske. Imam znanca, ki je že v srednji šoli učitelje učil, ko je profesor napisal (naprimer pri matematiki) neko enačbo, je on že vedel rezultat, po srednji šoli je delal dve fakulteti hkrati in jih tudi v normalnem roku zaključil, več ne morem povedati, da bi ga ne spoznali........samo ni pa znal živeti....zaletel se je v vsak drog, ko smo hodili v šolo, če je le mogel je kam padel, oženil je punco cimra, ko jo je cimer pustil, saj jo je že malo poznal in se mu ni bilo treba matrati, da bi drugo našel, da ne naštevam naprej....... V bistvu meni IQ za moj način in razumevanje življenja ne pomeni ničesar posebnega, pač neka sposobnost, ki jo nekdo ima, da opravlja svojo nalogo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Viš kak sva mi2 fajn. Jaz bolj .....češ, saj ni sam kriv, če v našem kurčevem zdravstvu niti očitnim šizotom napotnice ne dajo..... lepo, da se zavedash tega pa saj dokler lepo skrbijo zate, se ne opazi toliko ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pol si neki tacga kokr mick-romind kadar se opisuje je genij, ko pa je opisovan je pa idiot ..OM.. Če me opiše žena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj pogled na to... Sem prebral že nekaj tvojih novejših komentarjev, pa so nanovo fajn.Ne bom pod vsakega posebej nastavljal leve rokice, te naj veljajo za vse.Vse dobro! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skupaj sva pametni okoli 165. Saj to je bistvo teamskega dela. Več ljudi več ve.Ko gre pa za preblisk, idejo, jo ima en sam, pa še z inteligenco ni povezano, niti s skupino.Če se inteligenca in prebliski pojavijo v eni osebi, potem je to "genij". Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se inteligenca in prebliski pojavijo v eni osebi, potem je to "genij". NE pa NE x!x to je lahko samo patrickolenc !!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se inteligenca in prebliski pojavijo v eni osebi, potem je to "genij". Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE pa NE x!x to je lahko samo patrickolenc !!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hej, Alef, najdla sm še nekej verzov, ki se odlično nanašajo na tole temo: (jasn, de spet iz knjige "Modrosti zbrane iz verzov stkane" Kdor zlahka vse opravi, kar drugim je težko,pomeni, da talent mu Bog dal je v zibelko.Če pa nekdo stori, kar talentu ni lahko,brez dvoma ta je genij - vsaj nam se zdi tako! al pa tale: Kdo civiliziran je in kdo je primitiven?Na vprašanje to odgovor najbrž bo naiven:Iz nosu obroč binglja divjaku iz davnine,a z ušes kulturnih dam obroči iz kovine. pa tale mi je tud ušeč: Ta, ki ničesar ne zna in ne ve tega,je bedak - izogibaj se ga!Ta, ki nič ne zna, a se zaveda tega,je učenec - ti pouči ga!Tisti, ki zna in se ne zaveda tega,dvomi vase - opogumi ga!Tisti pa, ki zna in se zaveda tega,je učitelj -vztrajno sledi ga! : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 ahja po dolgem času spet en iq test http://web.tickle.com//tests/uiq/ Congratulations, Jure!Your IQ score is 133 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 tegale sem tud jaz delala (ocitno, ker ko sem zdajle kliknila, sem preseneceno zagledala svoj e-mail not )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 ja neki popup, reklamca se je odprla pol pa me je zamikalo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.