Skoči na vsebino

IQ

Mašinca

Recommended Posts

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent:

se vedno ne vem, kje si ti to nasla..? a to dobis na mail potem...? ker jaz se nimam namrec.

ne dam kaj na te teste, mi jih je edino vsec resevat...sploh je pa to nek splosen potenical. je pa odvisno, kaj s tem delas...lahko imas IQ 5, pa ce vse to kakovostno uporabis, si na konju, po mojem... x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa na tem visual linguist, score 131.

kje si ti to vse videla, meni pise samo skupni score...?

( pa nehte zdej, k moram delat  x:o)x )

jazs em tud nekje mensezdi tole oz. se mi bolj znano slisi. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moj IQ 125

Your Intellectual Type is Word Warrior. This means you have exceptional verbal skills. You can easily make sense of complex issues and take an unusually creative approach to solving problems. Your strengths also make you a visionary. Even without trying you're able to come up with lots of new and creative ideas. And that's just a small part of what we know about you from your test results.

Ampak pri analizi sem ugotovila, da sem se zafrknila pri najbolj easy zadevah.... :o|o: Ja, včasih prehitro odreagiram.....Sicer pa, vaja dela mojstra....

Super test!!!! xDDx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Sami geniji... x:Dx :vragec:

Tko po resnic povem...na enem sem mela 138 x^x , na drugem komaj 110... :o|o:

Pa vem, da nisem glih zabita... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>dej naredi se enkrat, nooo... xsrcx  xDDx ce imas cas, me zanima kje si "najmocnejsa". x:)x

glede na to da sem bila jaz vedno bolj antimatematik :) waw :inocent: ne morem verjet...

to ti tko povem, brez tega.. :P

po mojem visual in verbal...

(sam ni blo tko izcrpno, mensezdi no, mislim d a sem imela 134 al pa 136)

ma ne da se mi teh testov resvat, tega sem pac iz firbca, no da vidmo, pa to - ker ne vem ce si vidla, ampak jaz ne dam kaj dost na tole. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xcivx mogoče na sam gobec...ampak pokriješ celga... x:px x:Dx x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>pa prek rame si jo tut lahko fukneš? x:Dx

Ne,mam lepe, niso povešene do kolen, tko kt tvoja jajčka. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>zelo inteligentna debata, kot jasno pritice temi. x:o)x xrolleyesx

Jah, kaj morm, se ne morem bobnarjevim ''duhovitim'' provokacijam upret. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>pa ti? si ga lahko fuknes prek rame? xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx Po moje ma še s pinceto probleme.

Pikica, saj vem kako je - sam a mish da u Bobi tih?

in a mish da us ti pol tih?

in tako dalje... x:px x;)x

Diana x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pikica, saj vem kako je - sam a mish da u Bobi tih?

in a mish da us ti pol tih?

in tako dalje... x:px x;)x

Diana x:Dx

Ja, sam glede na to, da je on starejši in kao pametnejši, bi mogu on odnehat....to je bla pa z moje starni huuuuuda provokacija zanga! Pa še pametna poteza, k me bo ubogu, da bo dokazu, da je ''pametnejši''. No, s tem sem v bistvu jz nadvladala nad njim in pokazala, who's the man? x:Dx x:Dx

x:Dx  x:Dx  x:Dx Po moje ma še s pinceto probleme.

:inocent: mislim, da mu gre s povečevalnim in s pinceto zelo dobro... (baje...tko govorijo xnckrivx :inocent: )

Nauki te zgodbe, IQ, ni pomemben niti ko govorimo o IQ-ju, metanje stvari čez ramo je pač veliko bolj zanimivo, pametnejši vsekakor odneha, a seveda izgubi torej :D IQ je povsem brezvezna stvar če ga imaš (torej kao pametnejš) izgubiš, če govoriš o njem nikogar ne zanima .... hehe :D počivajte v miru...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x;)x Nekaj splošnega o inteligenci ali merjenju IQ :mex:

V osnovi v človeku lahko delujejo tri inteligence, to je inteligenca duha, inteligenca duše in inteligenca zavesti. Vsak človek pa deluje ponavadi samo v eni inteligenci. Inteligenca duha predstavlja matematično, fizikalno, kemijsko, enciklopedično znanje. Če je inteligenca duha močno razvita omogoča izredno pomnenje podatkov in povezavo teh podatkov. Prva inteligenca potegne zavest iz materialne dimenzije, zaradi tega imajo ti ljudje ponavadi šibko telo, ki ga ne obvladujejo in zlahka zbolijo. Prav tako imajo šibko spolno moč. Zelo pogosto se tem ljudem prebudi aroganca in občutek vzvišenosti. :inocent:

Visoko prebujena inteligenca duše omogoča visoko zmožnost povezovanja podatkov, povezovanja dogodkov, zmožnost in želja delovati v ustvarjanju dobrega za vse ljudi. Ti ljudje ponavadi nimajo samonadzora v osebnosti in lastnega osebnega ponosa. xsrcx

Inteligenca zavesti predstavlja intuitivno stanje zaznavanja. Združuje inteligenco duha in inteligenco duše. V tej inteligenci ljudje načeloma nikoli ne živijo, lahko pa iz nje dobivajo trenutne prebliske. x;)x

V sedanji civilizaciji se daje pomen samo inteligenci duha. Tudi šolski sistem je usmerjen samo v prebujanje prve inteligence. Inteligenčni testi, ki merijo IQ ponavadi merijo stopnjo obujenosti inteligence duha, lahko tudi inteligenco duše, če je ta višje razvita, nikoli pa ne inteligence zavesti. Poleg teh človeških inteligenc obstajajo še višje inteligence. Te odkrivajo izredne širine zavesti v prostoru in času.

xrosex xcrossfingx xbookx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...