El Nino 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>127 sem Visual Mathematician. js sem tudi visual matehematician Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 jaz se pa ne spomnim pismu, sam ne vem ce je tole... morda pa tud... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 131 word warrior ne vem no, kaj bi to bilo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 jaz sem pa na tem visual linguist, score 131.kje si ti to vse videla, meni pise samo skupni score...? ( pa nehte zdej, k moram delat ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 se vedno ne vem, kje si ti to nasla..? a to dobis na mail potem...? ker jaz se nimam namrec.ne dam kaj na te teste, mi jih je edino vsec resevat...sploh je pa to nek splosen potenical. je pa odvisno, kaj s tem delas...lahko imas IQ 5, pa ce vse to kakovostno uporabis, si na konju, po mojem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa na tem visual linguist, score 131.kje si ti to vse videla, meni pise samo skupni score...?( pa nehte zdej, k moram delat )jazs em tud nekje mensezdi tole oz. se mi bolj znano slisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Moj IQ 125 Your Intellectual Type is Word Warrior. This means you have exceptional verbal skills. You can easily make sense of complex issues and take an unusually creative approach to solving problems. Your strengths also make you a visionary. Even without trying you're able to come up with lots of new and creative ideas. And that's just a small part of what we know about you from your test results. Ampak pri analizi sem ugotovila, da sem se zafrknila pri najbolj easy zadevah.... Ja, včasih prehitro odreagiram.....Sicer pa, vaja dela mojstra....Super test!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Sami geniji... Tko po resnic povem...na enem sem mela 138 , na drugem komaj 110... Pa vem, da nisem glih zabita... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej naredi se enkrat, nooo... ce imas cas, me zanima kje si "najmocnejsa". glede na to da sem bila jaz vedno bolj antimatematik waw ne morem verjet...to ti tko povem, brez tega.. po mojem visual in verbal...(sam ni blo tko izcrpno, mensezdi no, mislim d a sem imela 134 al pa 136) ma ne da se mi teh testov resvat, tega sem pac iz firbca, no da vidmo, pa to - ker ne vem ce si vidla, ampak jaz ne dam kaj dost na tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 to naj bi bilo vedno res ja hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Jst sm itak nadpovprečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>po merah Ja, res je, z mojo joško ti takoj gobec zaprem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 mogoče na sam gobec...ampak pokriješ celga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 zelo inteligentna debata, kot jasno pritice temi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa prek rame si jo tut lahko fukneš? Ne,mam lepe, niso povešene do kolen, tko kt tvoja jajčka. <{POST_SNAPBACK}>zelo inteligentna debata, kot jasno pritice temi. Jah, kaj morm, se ne morem bobnarjevim ''duhovitim'' provokacijam upret. <{POST_SNAPBACK}>pa ti? si ga lahko fuknes prek rame? Po moje ma še s pinceto probleme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Pikica, saj vem kako je - sam a mish da u Bobi tih? in a mish da us ti pol tih?in tako dalje... Diana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, saj vem kako je - sam a mish da u Bobi tih? in a mish da us ti pol tih?in tako dalje... Diana Ja, sam glede na to, da je on starejši in kao pametnejši, bi mogu on odnehat....to je bla pa z moje starni huuuuuda provokacija zanga! Pa še pametna poteza, k me bo ubogu, da bo dokazu, da je ''pametnejši''. No, s tem sem v bistvu jz nadvladala nad njim in pokazala, who's the man? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Po moje ma še s pinceto probleme. mislim, da mu gre s povečevalnim in s pinceto zelo dobro... (baje...tko govorijo ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislim, da mu gre s povečevalnim in s pinceto zelo dobro... (baje...tko govorijo ) Majica, ti s mi zner bl všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Nauki te zgodbe, IQ, ni pomemben niti ko govorimo o IQ-ju, metanje stvari čez ramo je pač veliko bolj zanimivo, pametnejši vsekakor odneha, a seveda izgubi torej IQ je povsem brezvezna stvar če ga imaš (torej kao pametnejš) izgubiš, če govoriš o njem nikogar ne zanima .... hehe počivajte v miru... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa prek rame si jo tut lahko fukneš? LOL dobra Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Nekaj splošnega o inteligenci ali merjenju IQ V osnovi v človeku lahko delujejo tri inteligence, to je inteligenca duha, inteligenca duše in inteligenca zavesti. Vsak človek pa deluje ponavadi samo v eni inteligenci. Inteligenca duha predstavlja matematično, fizikalno, kemijsko, enciklopedično znanje. Če je inteligenca duha močno razvita omogoča izredno pomnenje podatkov in povezavo teh podatkov. Prva inteligenca potegne zavest iz materialne dimenzije, zaradi tega imajo ti ljudje ponavadi šibko telo, ki ga ne obvladujejo in zlahka zbolijo. Prav tako imajo šibko spolno moč. Zelo pogosto se tem ljudem prebudi aroganca in občutek vzvišenosti. Visoko prebujena inteligenca duše omogoča visoko zmožnost povezovanja podatkov, povezovanja dogodkov, zmožnost in želja delovati v ustvarjanju dobrega za vse ljudi. Ti ljudje ponavadi nimajo samonadzora v osebnosti in lastnega osebnega ponosa. Inteligenca zavesti predstavlja intuitivno stanje zaznavanja. Združuje inteligenco duha in inteligenco duše. V tej inteligenci ljudje načeloma nikoli ne živijo, lahko pa iz nje dobivajo trenutne prebliske. V sedanji civilizaciji se daje pomen samo inteligenci duha. Tudi šolski sistem je usmerjen samo v prebujanje prve inteligence. Inteligenčni testi, ki merijo IQ ponavadi merijo stopnjo obujenosti inteligence duha, lahko tudi inteligenco duše, če je ta višje razvita, nikoli pa ne inteligence zavesti. Poleg teh človeških inteligenc obstajajo še višje inteligence. Te odkrivajo izredne širine zavesti v prostoru in času. xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 zelo zanimivo, Principesa. Lahko izvem, od kod ti to vedenje...bi se rad malo bolje pozanimal o tem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ouyea bravo principesa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pr men pa ni blema okrog intelegence, je mam poven kufr. Eden priznan strokovnjak mi je enkrat dejal, da jo imam tolk prbližen, kot je temperatura v nezakurjeni sobi sredi zime. On že ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.