principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo zanimivo, Principesa. Lahko izvem, od kod ti to vedenje...bi se rad malo bolje pozanimal o tem cashy vse lahko izveš samo na Bled bo treba prit Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 brez problema, peš v pou ure, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>brez problema, peš v pou ure, hehe Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> cashy vse lahko izveš samo na Bled bo treba prit Goooo cashy na bledu je dosti seminarjev vidim ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Goooo cashy na bledu je dosti seminarjev vidim ja Ja, full jih je, vse sorte, od ekonomskih, zdravstvenih do duhovnih itd...veliko hotelov je s konferenčnimi dvoranami in vsi se trudijo jih čim bolj pogosto zapolniti...sploh na jesen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 http://users.volja.net/iqtest/download.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Thanx! (*si cist v teste padla, strelka, dons ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Z bratecom sva delala neki test "brain works" ali nekaj takega. Gre pač za to, katera hemisfera je bolj razvita in ali si vizualni ali avditivni tip. Moj bratec je v 70% avditivni tip in ima tudi bolj razvito levo hemisfero, jaz sem pa v 70% vizualni tip in imam isto razviti obe hemisferi. Brat je matematik in bolj naravoslovno naravnan, jaz sem bolj za jezike in sem tako čustvena kot razumska. Težko se učim, če si ne predstavljam slik v glavi, pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 mogoče tale test .. http://www.ipn.at/ipn.asp?ACF Tudi jaz bolj vizualni tip. čeprav prav velik procent odstopanja ni bil Hemisferi ..za malenkost sem bolj desna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Jest sm zlo skeptičn do teh testov.Mogoče zarad tega ker mam soseda ki ima zelo visok IQ(po nekih smešnih merilih za moje pojme) ne zna (oprosti sosed) pa tut žarnice zamenjat.A štekate.Pa tut če bi ga poslal nekam vprašanje če bi prišel nazaj(se še enkrat opravičujem).Za moje pojme ima visok IQ oseba ki ima rada ženo/moža svoje otroke in živi v harmoniji sama s seboj in okolico in ki se znajde v vsaki dani situaciji ne pa pr kolk je 2345 krat 5433 na kvadrat plus potenca kva ti jest vem.Ker do tega pridet morš velik delat na samemu seb in brez inteligence teško prideš do tega al bi lahko reku tut zavesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 zato pa imaš poleg I.Q.-ja tudi E.Q. in S.Q. (Emocinalni in Spiritualni Quocient) tako da se vse lepo pokrije in I.Q. je res težko merilo za sposobnost uspeti v življenju veliko lažje se shaja z dobrima E.Q. pa S.Q. kot pa zgolj s visokim I.Q. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 se podpišem pod to Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest sm zlo skeptičn do teh testov.Mogoče zarad tega ker mam soseda ki ima zelo visok IQ(po nekih smešnih merilih za moje pojme) ne zna (oprosti sosed) pa tut žarnice zamenjat.A štekate.Pa tut če bi ga poslal nekam vprašanje če bi prišel nazaj(se še enkrat opravičujem).Za moje pojme ima visok IQ oseba ki ima rada ženo/moža svoje otroke in živi v harmoniji sama s seboj in okolico in ki se znajde v vsaki dani situaciji ne pa pr kolk je 2345 krat 5433 na kvadrat plus potenca kva ti jest vem.Ker do tega pridet morš velik delat na samemu seb in brez inteligence teško prideš do tega al bi lahko reku tut zavesti.Saj je jasno, da osebe z nadpovprečno visokim IQ niso recimo ustvarjalne, ravno tako ne podpovprečno inteligentne. Jasno, da je najboljša sredina - povprečni ljudje se itak najbolje znajdejo, nadpovprečno inteligentni pa ponavadi živijo v svojem svetu in svojem imaginarnem svetu, polnem zamisli. Mogoče so tako odmaknjeni od realnosti, da se pač ne znajdejo, ko gre za banalne zadeve.Inteligenca je zame še vedno visok IQ, ostalo pa je zame EQ, iznajdljivost, brihtnost(ni nujno inteligentnost), ustvarjalnost, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoče tale test .. http://www.ipn.at/ipn.asp?ACF Tudi jaz bolj vizualni tip. čeprav prav velik procent odstopanja ni bil Hemisferi ..za malenkost sem bolj desna Tale, ja. Prav fajni test je! Ni potrebe po skepsi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je jasno, da osebe z nadpovprečno visokim IQ niso recimo ustvarjalne, ravno tako ne podpovprečno inteligentne. Jasno, da je najboljša sredina - povprečni ljudje se itak najbolje znajdejo, nadpovprečno inteligentni pa ponavadi živijo v svojem svetu in svojem imaginarnem svetu, polnem zamisli. Mogoče so tako odmaknjeni od realnosti, da se pač ne znajdejo, ko gre za banalne zadeve.Inteligenca je zame še vedno visok IQ, ostalo pa je zame EQ, iznajdljivost, brihtnost(ni nujno inteligentnost), ustvarjalnost, ... Sam ti ljudje niso v harmoniji ker do nje ne znajo pridt kljub svoji rasturanciji na njihovem področju.Bistvo življenja pa je mir in ljubezen.Mogoče je bil Einstein (vsaj kar se tako znanih tiče) eden retkih ki mu je tut to uspeval. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale, ja. Prav fajni test je! Ni potrebe po skepsi! ni nobene skepse.. bilo samo vprašanje... Peace and love pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Hja ti IQ testi...se mi zdi da so to bolj taka vprašanja pa rečmo vprašanja za levo polovico hemisfere , matematika, logika , pa jeziki, pa pravopis......vse sistematično analizirat. .....s tem se ponavadi merijo ti IQ..no kar se tiče telih....na netu...na pravih še nisem bila, če odmerim tiste v osnovni šolo, pa pred šolo.. , tako da ..no pa saj nima veze.tudi šola pa faks izrecno ceni predvsem razvitost tega dela hemisfere leve..desno pa ponavadi mal znemari. Kar je podzavestno dojemanje sveta , intuitivnost,...čustva, kreativnost itd....oz celostno dojemaje sveta oz problemov, pa še bi naštevala... Samo moje mnenje... ker obstajajo drugačni testi..za kreativnost., ki se ogromno razlikujejo od teh merjenje IQ Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 meni pride: leva možganska polovica 50%desna možganska polovica 50% vizualne zaznave 50%avditivne zaznave 50% :xx!: Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 http://www.iqtest.dk/main.swfta test sem reševala prej. rezultat: 101. ni fer, ker je preveč enostranski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Pol bom jaz ziher 150 mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Tale zgoraj je kul.. leva, desna..Pa še razlago lahk vidiš pol..Jaz začuda mal bolj leva, to si ful ne bi mislila.. ampak čist mal, 45, 55%.. pa bolj vizualno, to pa vem, ja.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ... sem šla še enkrat prebrat tole moje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Aliana, sprosti se vdihni, saj vem , da je bilo hudo uro preždet na wcju Ja na kakem bosanskem testu M H F koje slovo se misli za FatuL? Jst sm pa vse razumela, k je aliana napisala...to je pa ženski pronicljivi um. Alo, gremo spat! Mularija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kje je ova Piketina da reši test od zgoraj, žihr bo falila L ma jeldaA vidš, k ne verjameš v moje sposobnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 jst pa 100no, jest pa niti do konca nisem prišel...sem se ustavil pri 34. vprašanju, nisem šel nič na ugibanje...rezultat je 115 očitno mi tale let, ko nisem na faksu možgani niti niso tako zaspali Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.