Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

rachek a ti tud čez 10 let v vezi?

Kaj je res potem tako bad..

Dober jst sem bla v vezi 9 let, pa mislim da pač pravi ni bil, sej veste pr 16-ih nimaš razpucano kaj od nekoga želiš, pričakuješ... samo zdaj pa je to to.... in da bi enkrat moj partner al pa jst tako razmišljala.... hm.... kok zoprno.

Pa kaj a vam je dolgcajt al kaj.....

Aha... al pa pr 40-tih druga puberteta pravijo za moške, a kej opazte, a to drži? Te razganja Mick?

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja Mushi, kok časa sta pa zdaj z možem skupaj?

Jaz sem bila s prvim fantom 7 let skupaj, pa so kmalu une iskrice izginile, zdaj sem pa z možem 6 let in pol, pa se v meni še vedno iskri.... Mi tut mal ni dolgčas, še vedno se veselim vsakega skupaj preživetega trenutka, vsake pozornosti, še vedno rada presenečam, bomo videli kaj bo čez 4 leta in pol x:)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aha... al pa pr 40-tih druga puberteta pravijo za moške, a kej opazte, a to drži? Te razganja Mick?

Ja, ni tolk bad.....ker če bi bilo.......ne bi tolk trajalo, ziher ne :xx!: . Razganja me non-stop :vragec: ..........v glavnem pa to razganjanje obvladujem.... x;)x x:Dx Kaj naj ti rečem mushi......mislim, da bi za svojo drago še vedno storil popolnoma VSE........in da sem to v večletni vezi že velikokrat dokazal.......nisem pa več prepričan, da s kakšno drugo žensko tudi ne bi naredil......vsega x;)x :vragec: x:px x:Dx x:Dx

Aja....pa seveda ti ne želim, da bi vidva kdaj tako razmišljala.........samo postajam realist in pa tudi opazujem ljudi okoli sebe.........pa je za to žal velik šans........ti pa iskreno želim, da ne bi.......če ti je seksualna zvestoba primarna zadeva v vezi..... xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma smo se zaposlili s tole temo.... :8): x:o)x

v bistvu je cisto enostavno:

z enimi ljudmi si lahko prijatelj, z drugimi ne.

eni te privlacijo, drugi te ne.

mozne so vse kombinacije le-teh stanj.

vsak zase odloca, v kaj se spusti, in koliko se pusti vplivat nase od zunaj.

tako, na kratko...zdaj gremo pa naprej lahko posplosevat, ali je mozno ali nemozno..... x;)x

oz.: bolj, pripovedovanje zivljenskih zgodb...:

sem imela vezo 10 let..dobro prijateljstvo poleg privlacnosti. potem se je koncala zveza, prijateljstvo je ostalo...

z nekaterimi ljudmi sem si pa ze vec kot 10 let povrsinsko privlacna, pa me ne zanimajo...ker si nimam nic povedat z njimi...

se pac toliko poznam, da vem, da me privlaci nekdo preko glave do srca in naprej...in ne obratno... x;)x x:Dx

torej: vsak je unikat, stvar je v tem, da si najdes nekoga, ki mu iste stvari ustrezajo...tako, kot v vseh stvareh v zivljenju... x:Ix x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja, ni tolk bad.....ker če bi bilo.......ne bi tolk trajalo, ziher ne :xx!: . Razganja me non-stop :vragec: ..........v glavnem pa to razganjanje obvladujem.... x;)x x:Dx Kaj naj ti rečem mushi......mislim, da bi za svojo drago še vedno storil popolnoma VSE........in da sem to v večletni vezi že velikokrat dokazal.......nisem pa več prepričan, da s kakšno drugo žensko tudi ne bi naredil......vsega x;)x :vragec: x:px x:Dx x:Dx

Aja....pa seveda ti ne želim, da bi vidva kdaj tako razmišljala.........samo postajam realist in pa tudi opazujem ljudi okoli sebe.........pa je za to žal velik šans........ti pa iskreno želim, da ne bi.......če ti je seksualna zvestoba primarna zadeva v vezi..... xcrossfingx

ja v bistvu mi je res zvestoba PRIMARNA stvar, ker če vse laufa a to ne... jst bi se dušit začela no..... zraka....

Mislim da me ta stvar najbolj moti, ne moti me.. pa če mi zdle 100 stvari našteješ nč drugega bolj kot to. In sicer fizična in psihična zvestoba. Nč boljš se mi ne bi zdel če bi si ga drkal z mislijo na drugo.. skratka zvestoba al pa furaj.. pa je lahk še tako fino vse ostalo.. to je prva stvar da bi ga v rit sunla pa nagnala.

Mushi

Ha-ha.....za kolk se greva stavit, da si ga že je :vragec: x:px .........mislim.....tu mač :xx!: xrolleyesx No, tebe pa si res želim slišat čez par let.....napovedujem trouble......hi-hi....vedeževalka Mick :vragec: x8Dx x:Dx

K. Čapek

ne moti me.. pa če mi zdle 100 stvari našteješ nč drugega bolj kot to.

1. (ker ugotovi kolk si zahtevna :vragec:) ....se vsak dan vlije k svinja x;)x

2. če mu ni kaj prav dobiš eno preko smrčka al pa dve x;)x

3. kopalnico sreča le ob verskih praznikih :vragec:

4. ker ostaneš brez službe te rukne na cesto.....znajdi se.......on že ne bo delal zate

5. zboliš.....on pa se na to požvižga in se veselo zabava okoli in živi svoj lajf kot da ni nič

6. vzgojo in skrb za otroke prepušča le tebi

7. je odvisnik od hazarda in sproti zapravi vse tvoje prihranke

8. v spolnosti te naskoči le za tolk, da si sprazni jaja

9. doma lenari in gleda tv ter si pušča trebuh medtem, ko ti delaš k mravljica

10. ne zanimajo ga tvoji problemi, te ne posluša in ti tudi ni pripravljen pomagati

itd.itd.....da jih ne bo res 100 x;)x x:Dx

:vragec: x:Dx x:Dx x:o)x

In glej.....ne misli, da menim, da je s tvojim razmišljanjem, željami v partnerstvu oz. v zvestobi kaj narobe.....sploh ne......prej mi moje razmišljanje nekako ni najbolj všeč x;)x .........samo real lajf je real lajf..... x;)x

K. Čapek

x:Dx Treba imet dobre prijatle, ali pa sosede x:Dx  x:Dx 

Najboljš da kar sosede x:Dx  x:Dx

So vedno pri roki x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ne moti me.. pa če mi zdle 100 stvari našteješ nč drugega bolj kot to.

1. (ker ugotovi kolk si zahtevna :vragec:) ....se vsak dan vlije k svinja x;)x

2. če mu ni kaj prav dobiš eno preko smrčka al pa dve x;)x

3. kopalnico sreča le ob verskih praznikih :vragec:

4. ker ostaneš brez službe te rukne na cesto.....znajdi se.......on že ne bo delal zate

5. zboliš.....on pa se na to požvižga in se veselo zabava okoli in živi svoj lajf kot da ni nič

6. vzgojo in skrb za otroke prepušča le tebi

7. je odvisnik od hazarda in sproti zapravi vse tvoje prihranke

8. v spolnosti te naskoči le za tolk, da si sprazni jaja

9. doma lenari in gleda tv ter si pušča trebuh medtem, ko ti delaš k mravljica

10. ne zanimajo ga tvoji problemi, te ne posluša in ti tudi ni pripravljen pomagati

itd.itd.....da jih ne bo res 100 x;)x x:Dx

:vragec: x:Dx x:Dx x:o)x

In glej.....ne misli, da menim, da je s tvojim razmišljanjem, željami v partnerstvu oz. v zvestobi kaj narobe.....sploh ne......prej mi moje razmišljanje nekako ni najbolj všeč x;)x .........samo real lajf je real lajf..... x;)x

Če bil tak sploh ne bi bil moj dec... te stvari, ki si jih naštel skrite ne morejo ostat..

Nezvestoba pa. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Ja tinka, kako tile komplicirajo nekaj .... x;)x :vragec: x:Dx :palec: x:px

Ja tinka, kako tile komplicirajo nekaj .... x;)x :vragec: x:Dx :palec: x:px

ane? zivljenje je enostavno, pravi tjazy...jaz se strinjam... x;)x x:)x

ne moremo posplosevat teh zadev...si pa lahko malo zgodbice pravimo...ma si povedal, da imas ze dolgo resno zvezo, po moje

razumes, kako je to.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Če bil tak sploh ne bi bil moj dec... te stvari, ki si jih naštel skrite ne morejo ostat..

Nezvestoba pa.  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: x:Dx ...se lahko deloma strinjam......vendar pa se tudi večina teh lastnosti lahko skrije.......v času spoznavanja se vsi trudimo ugajat bolj kot običajno in znamo spretno prikriti določene naše slabosti............ki lahko izbruhnejo kasneje.....v zakonu x;)x x:)x

K. Čapek

In imam dve čudoviti prijateljici, kaj dve tri, za katere se ne bojim da bi se zaljubil v njih, al karkoli, tako da konec koncev to zelo deluje, pravzaprav... ribo bikico in levinjo, hm ja, to je to, to so tista tri znamenja v katera se ne zaljubim.... poleg tega da recimo devic ne prenašam, kozoroginje so mi dolgčas, in tehtnice preveč, kako bi se reklo pocukrane,.... :) hja, dobr je met prjatlce, res.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...
Mislim da sem dodelal metodo moškoženskega prijateljstva... nothing to it, če pozabiš da si moški in ona pozabi da je ženska, in pomisliš da si človek...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...