El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Hehehe, zate El Nino bi človek mislil, da si lev, čeprav si oven ... hehe ja MC mam v levu, pol pa tko mal nastopam, pa ves moj life je ena sama drama, ... ampak je več al manj zaigrano, kot vsaka drama, zato da se zabavam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Jaz še vedno mislim, da sta lahko prijatelja ....torej ni iluzija Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Se popolnoma strinjam.......z mickenim dodatkom........tudi zelo "dobra" prijatelja ...no ja, mogoče se to "zelo dobra" že samo po sebi razume - z definicijo "prijatelja" Ali pa je prijatelj lahko ....le prijatelj, zelo dober prijatelj, najboljši prijatelj itd......hm....tako jih delimo, ne.....no, potem pa naj ostane pripomba "zelo dobra prijatelja".....ker če sta najboljša.....sta par Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Jst sm pa mnenja, da je (sexualni) partner tvoj najboljši prijatelj. In najboljšega prijatelja imaš lahko samo enega. Vsi ostali so zgolj prijatelji, kolegi, znanci ipd.Če si pa samski, ne more biti najboljši prijatelj samo prijatelj - zmer je malo nihanja med erotiko in neerotiko. Enkrat si ti bolj dojemljiv(a), drugič on(a) (časovna neusklajenost?).Tut če ti tega ne pokaže(š)/pove(š), se s telesno govorico izda(š), kaj bi rad/si želi(š). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 cookie Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 .Vsi ostali so zgolj prijatelji, kolegi, znanci ipd.Če si pa samski, ne more biti najboljši prijatelj samo prijatelj - zmer je malo nihanja med erotiko in neerotiko. Enkrat si ti bolj dojemljiv(a), drugič on(a) (časovna neusklajenost?). naj bo tako nihanje umetniške vrste; prispodoba za knjižno in ali filmsko izražanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Se mi zdi, da so najlažja prijateljstva med moškim in žensko na internetu. Nikoli ne veš, kakšnega spola je prijateljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 iluzija - just sex. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Jest imam zelo dobrega, zaupnega prijatelja že zelo dolgo in pravim, da je to mogoče! Sem pa mnenja, da prijateljstvo ženske z moškim zelo hitro mine, če gre v posteljo z njim.Če ne gre z njim v posteljo se takšno prijateljstvo ravno tako lahko razblini. Pravzaprav, da bi bila dva, moški in ženska res lahko dobra prijatelja, bi mu morala vsaj enkrat kiklo dvignit. To pač okrepi prijateljstvo. Je pa od osebe do osebe drugače vse skupaj. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Pravzaprav, da bi bila dva, moški in ženska res lahko dobra prijatelja, bi mu morala vsaj enkrat kiklo dvignit. To pač okrepi prijateljstvo. ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 tole je pa izjava na mestu. ses trinjam. če mi dvigne kiklo, da narazen noge - sem njen najboljši prijatelj. cool!!!!!sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 fantje, pomlad vas razganja............... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ti dam ti dam ti dam ......daj mi daj mi daj......ma dečko, ajde oladi......... ....pismo.....to bi moglo v štikl počutja it. Še kiklco prodala bom .................jooooooooooooooooooooooooooooooj....pomlad pa mucek.............pa to znoriš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ...bila jedna mala, meni nije dala ....................limun Hm....pa kje so zdej vse te moje dobre prijateljce.......................kikle gor x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Sicer sm ženska...ampak jst sam hlače nosim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Hlače dol x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 pa kaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ja.............hlačke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 kul ....daj stopi pred ogledalo pa mi mal opiši kaj vidiš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ni mi treba pred ogledalo... Vem, kako zgledam.. Mislim, da mi ne bi verjel tudi, ce se opisem tako kot v resnici izgledam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Obljubim, da bi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Kdaj drugic... obljubim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 No....bomo videli, če si mož..................................................................................beseda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.