Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

Hehehe, zate El Nino bi človek mislil, da si lev, čeprav si oven  ...

hehe ja MC mam v levu, pol pa tko mal nastopam, pa ves moj life je ena sama drama, ... ampak je več al manj zaigrano, kot vsaka drama, zato da se zabavam...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
  • Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se popolnoma strinjam.......z mickenim dodatkom........tudi zelo "dobra" prijatelja x;)x ...no ja, mogoče se to "zelo dobra" že samo po sebi razume - z definicijo "prijatelja" x^x Ali pa je prijatelj lahko ....le prijatelj, zelo dober prijatelj, najboljši prijatelj itd......hm....tako jih delimo, ne.....no, potem pa naj ostane pripomba "zelo dobra prijatelja".....ker če sta najboljša.....sta par x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jst sm pa mnenja, da je (sexualni) partner tvoj najboljši prijatelj. In najboljšega prijatelja imaš lahko samo enega. Vsi ostali so zgolj prijatelji, kolegi, znanci ipd.

Če si pa samski, ne more biti najboljši prijatelj samo prijatelj - zmer je malo nihanja med erotiko in neerotiko. Enkrat si ti bolj dojemljiv(a), drugič on(a) (časovna neusklajenost?).

Tut če ti tega ne pokaže(š)/pove(š), se s telesno govorico izda(š), kaj bi rad/si želi(š).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

.Vsi ostali so zgolj prijatelji, kolegi, znanci ipd.

Če si pa samski, ne more biti najboljši prijatelj samo prijatelj - zmer je malo nihanja med erotiko in neerotiko. Enkrat si ti bolj dojemljiv(a), drugič on(a) (časovna neusklajenost?).

naj bo tako nihanje umetniške vrste; prispodoba za knjižno in ali filmsko izražanje.

Guest sstane

Se mi zdi, da so najlažja prijateljstva med moškim in žensko na internetu.

Nikoli ne veš, kakšnega spola je prijateljica :wub:

Jest imam zelo dobrega, zaupnega prijatelja že zelo dolgo in pravim, da je to mogoče!

Sem pa mnenja, da prijateljstvo ženske z moškim zelo hitro mine, če gre v posteljo z njim.

Če ne gre z njim v posteljo se takšno prijateljstvo ravno tako lahko razblini. Pravzaprav, da bi bila dva, moški in ženska res lahko dobra prijatelja, bi mu morala vsaj enkrat kiklo dvignit. To pač okrepi prijateljstvo. Je pa od osebe do osebe drugače vse skupaj. x:Dx

Andres

Pravzaprav,  da bi bila dva, moški in ženska res lahko dobra prijatelja, bi mu morala vsaj enkrat kiklo dvignit. To pač okrepi prijateljstvo.

x:Dx :palec: ............. x:px xnckrivx

K. Čapek

Ti dam ti dam ti dam x:px :vragec: ......daj mi daj mi daj......ma dečko, ajde oladi......... x:Dx x:o)x ....pismo.....to bi moglo v štikl počutja it. x:Dx

Še kiklco prodala bom x:px .................jooooooooooooooooooooooooooooooj....pomlad pa mucek.............pa to znoriš x:Dx

:hepko: :onfire: :onfire:

K. Čapek

x:px x:px :vragec: :vragec: :onfire: :onfire:

...bila jedna mala, meni nije dala x:o)x ....................limun x:Dx

Hm....pa kje so zdej vse te moje dobre prijateljce.......................kikle gor x!x x:Dx x:Dx x:o)x

K. Čapek

Sicer sm ženska...ampak jst sam hlače nosim x8Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...