Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick...pojdi z mano, pokazal ti bom......mu pokaže, kar že je.......in odpujsala sta domov...Tega ne poznaš Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick nasledja video kaseta tale risanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Bejbe, ne štekam nič......bo treba kaseto poslat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick...mali in veliki pujs...ja a ti nimaš nič otrok okoli sebe, ki bi ti pokazali to svetovno, d best, ful kul risanko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ne še ....sem si jo pa dal "in memory" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Zabavna tolk kot Kojot...nič manj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Še vedno verjamem v moško - žensko prijateljstvo, še posebej, če si dosti zaupata in če sta iskrena Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni! Jaz čisto "frišna" na vašem forumu in ne vem, če je bila ta tema že na vašem meniju, ampak mene res zanima, ali je mogoče prijateljstvo med moškim in žensko? Seveda mislim na prijateljstvo v pravem pomenu besede in ne samo površna kolegialnost! Ali je mogoče ohranjati in graditi prijateljstvo brez oz. kljub privlačnosti, ki je že v osnovi prisotna med ženko in moškim?Isadora Skoraj vsi moji najboljsi prijatelji so moski Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Skoraj vsi moji najboljsi prijatelji so moski Jasno. Vsi najboljsi prijatelji so moski.Vse najboljse prijateljice so pa zenske. A je lahko kako drugace ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Moj najboljši moški prijatelj je še vedno moj dragi Zakaj pa ne? Začelo se je s preprostim prijateljstvom, ki se ni izgubilo, ampak je postalo samo še globje in lepše, nekako "obogateno". Tudi, če dva prijatelja postaneta par še ne pomeni, da je njunega prijateljstva konec...no, vsaj jaz tako mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Jasno. Vsi najboljsi prijatelji so moski.Vse najboljse prijateljice so pa zenske.A je lahko kako drugace ? Ja - moski su tudi moje najboljse prijateljice - bolj zaupam moskima kot zenskima, ampak nocem da to zveni krivicno do zensk, pac tako je pri meni. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Jaz imam tako moške prijatelje kot ženske, čeprav je res, da je z moškimi prijateljstvo skoraj nemogoče, ker bi vsak rad več od tega, tudi v smislu prijateljstva. Tako da mi je težko dobiti samo prijatelje.Sicer nimam veliko prijateljic, vendar jih imam rajši manj in da se z njimi dobro štekam, kot pa množico, da pol govorijo druga čez drugo :xx!: In zato lahko rečem o teh, ki jima sedaj, da so super seveda se nočem s tem zagovoriti. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Med heteroseksualnima moškim in žensko po moje ne more biti prijateljstva, še platonska ljubezen je težko. Prej kot slej enemu zagodejo hormoni do te mere, da poskuša zlesti drugemu v hlačke. In potem - je težko, vsaj po mojih izkušnjah. Kako reči ne, če bi rad drugo osebo še naprej obdržal kot prijatelja/ico, da se ne bo čutil/a zavrnjeno. Kako sam zdržati zavrnitev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Florijan; vedno bolj se nagibam in prikimavam tej tvoji trditvi... Prej ali slej en pričakuje nekaj več; lahko tudi po desetletju...Žal je tako; čeprav - roko na srce - imam raje prijatelje kot prijateljice... Sicer pa - kdo sploh je prijatelj/prijateljica? Z eno razpredam o vzgoji otrok, z drugim razpredam o gradnji hiše, s tretjim o živini ki je v štali, s petim o modi, s šesto o zdravju....; vsak mi je na kakšnem področju "blizu" ... vse to pa v eni osebi...nisem našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 jaz pa se opazujem in vem da ,ko izgubim koga ne glede na starost in spol prec vedno pride naslednji in se že smejim, k sm prav privpravljen na to, potmem vedno rečem v naprej, če boma vzdržala, te povabm tam nekam, obstaja..morva pa met seveda vzajemne debate Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 B. SE NE TIČE TEBE, ti bom pa tk povedu, sm govoru nasplošno samo Zame, ker se sam Jest poznam, nim jest s tabo prav nič, pa ne piš gluposti, pa me niti citiraj ne, k vse popačiš, nimaš duha pravega, si preveč negativc zame Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 zadnje prijateljevanje s tipom je šlo po gobe, sem baje hladna...sem pa imela nekaj časa eno prijateljstvo, ki bo zavedno ostalo v spominu, ampak očitno je fant trpel... mogoče je želel kaj več, kdo ve? prišel je čisto nenadoma v moj lajf, bolj slučajno ne bi šlo... in čisto nenadoma je z besedami, sori ne zmorem, odšel... 1.1 je očinto naredil plan za prihodnost in v njem ni bilo več mene... žal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Sem ti rekla Selene , piši v svojem imenu, ne mojem Tisti ta najboljši pridejo in odidejo kot strela z jasnega..... včasih me celo prešine mož če bereš, spreglej ) le zakaj sem poročena, s tem bi bilo res...snežinkasto celo življeje...potem pa se vsa pričakovanja, upi o nekem bajnem prijateljstvu razvodenijo...kaj bi šele bilo iz zakona? (Snežinkast zakon bi postal blatna plundra :xx!: ) (khmm...zakaj imam občutek, da smo o tem že v eni temi pisali?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 hja, Sanjač, sva pač kozi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Moško-ženska prijateljstva? Chja. Če se razvijejo pred puberteto, potem še nekak. Drugače pa prijetna iluzija. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Samo v tem kontekstu so tudi družinski prijatelji... Kako je pa potem s temi? A moški načeloma vedno simpatizira/prijateljuje z moškim, ženska pa z žensko? Ja, jaz koza pač ne razmin teh reči......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
catepillar 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Samo v tem kontekstu so tudi družinski prijatelji... Kako je pa potem s temi? A moški načeloma vedno simpatizira/prijateljuje z moškim, ženska pa z žensko? Ja, jaz koza pač ne razmin teh reči.........mamika-sanjalica - zgleda ,da se staraš,pa raje se dedca drži, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 uf Sanjalica, nevarno tole, bejžva ampak zakaj se stara, če ne razume, kam naj potem družinske prijatelje vtakne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.