Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

Mislim ,neka znanstva pa to valda, komot, samo če pa pridejo vmes neke globoke zadeve ( beri _ZAUPANJE!) pa ni sans, da nas nagon, ne bi tega poskusil uporabiti.

Sanjalica, ne skrbi, niso to fajn stvari za razumet.

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
<{POST_SNAPBACK}>mamika-sanjalica - zgleda ,da se staraš,pa raje se dedca drži,

Cetepillar; prav imaš 1x in sicer v tezi:"raje se dedca drži" (ker se ga držim) v tezi zgleda, da se staraš pa napaka; sem že stara... :D x:Dx x:)x ; ampak še živim in tlačim isto zemljo kot ti, Cetepillar xDDx .

Sicer pa - dobrodošel na forumu.

Manjkal si nam x:o)x .

Resnicnost in iluzija obenem. Imam prijatelje, ki obcasno dobijo napad..pa me skusajo vsake toliko malo poslatat...ces, mas dobro rit, stara... :o|o: :O: Ampak, za prijatelje ... si je treba cas uzet ... x:Dx x:o)x
Dum spiro, spero.

Mislim ,neka znanstva pa to valda, komot, samo če pa pridejo vmes neke globoke zadeve ( beri _ZAUPANJE!) pa ni sans, da nas nagon, ne bi tega poskusil uporabiti.

Pri meni so moji nagoni pod kontrolom mog uma. xDDx In to gre brez tezav - moji moski prijatelji imajo partnerice s katerima spijo in tudi jaz imam partnerja. Z prijateljima se pogovarjam o delu, zaupamo si razlicne obcutke, misli, ideje, se medsebojno podpiramo, itd. In tudi vsi moji moski prijatelji spostujejo mog partnerja in jaz spostujem njihove partnerice...ne vidim kje so tu tezave ? Mogoce je meni kot vodnarki lazje v tim mosko - zenskim prijateljstvima, ker sem odprta in po navadi ne flirtam na one zenske nacine, temvec se prema prijatelju postavim kot moski z moskim, al pa kot zenska z zenskom, kaj jaz vem x:)x

Inace, menim da je sex precenjen x:)x Ja - super je to zadeva, zdrava, lepa, itd., ampak tudi enako dobro je pogovarjati se z pametnim clovekom, moskim ali zenskim.

Pet krat hura za nov način citiranja, user friendly, in sploh. Hura hura hura hura hura za Mitjo in Marso!

<{POST_SNAPBACK}>Moško-ženska prijateljstva?

Chja. Če se razvijejo pred puberteto, potem še nekak. Drugače pa prijetna iluzija.

To je mogoče res, ampak pred puberteto vsaj mene punce niso zanimale. Nasprotno, kolkor se spomnim, so bile prav tečne...

<{POST_SNAPBACK}>Samo v tem kontekstu so tudi družinski prijatelji...

Kako je pa potem s temi?

A moški načeloma vedno simpatizira/prijateljuje z moškim, ženska pa z žensko?

Ja, jaz koza pač ne razmin teh reči.........

Moški načeloma vedno simpatizira/prijateljuje z žensko, ženska pa z moškim. Vsaj malo. Vsaj na nekem nivoju. Razen če ne gre za podedovano prijateljstvo iz časov pred poroko. Ampak potem nekako ne vem, če je to "družinsko" prijateljstvo. Kot družinsko sam dojemam prijateljstvo, ki se razvije preko otrok...

<{POST_SNAPBACK}>hm, kak majo eni probleme... jaz pa cel lajf prijateljujem več z babami kot z dedi... hm. tu pa tam tut kero od teh povaljam, pa nič hudega, lajf gre dalje, nobenih blemov... z enimi se malo vidimo, z drugimi več...

:vio:

Bobnar, kako lepo, da nas razsvetliš s svojimi infantilizmi. Prav prijetno za postavljanje meja. Širiš forumu razpon... (se že vnaprej posipam s pepelom in javno tulim, da ima vsak pravico povedati svoje mnenje itd itd, ampak nisem mogel vzdržati ...)

xupx xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dva moja moška priajtelja sta geja (v enega sem se svojčas celo zaljubila), potem sem dobila enega prijatelja, ki je ravno preboleval svojo bivšo, jaz pa sem mu bila rama, nakar zvem, da ga ful spominjam nanjo, oh, ne prosim... celo nekaj časa sva živela skupaj, a mi je bilo zoprno, ker je on hotel kaj več, jaz pa ne, no potem me je zmerjal, da itak čist narobe živim, ker se ne prehranjujem presno in nisem fenica Starwars,

drugi tak prijatelj se je tudi vlekel skozi eno moje obobje, na koncu pa mi je rekel, da sem mu všeč, hm, jaz pa sem njemu skos o enem tretjem tipu govorila. No mal glupa situacija je bila, kako rečt, da on je meni čist fajn, kot prijatelj...

Sklep: v moji zgodovini ne obstaja pravo prijateljstvo med moškim in mano.

Hm. Sam imam, kot sem že omenil, več ženskih prijateljev k moških. Res je, da so nekatere tudi bile kdaj moje ljubimke, veliko njih pa tudi ne. In tudi ne vem, da me ima ktera v planu.... :vragec: x:Dx In prav fajn prijatelji smo, drugi od drugega se veliko naučimo o moškem oz. ženskem dojemanju in razmišljanju, kar nam pomaga tudi v naših partnerskih odnosih.

Sem pa opazil, da v glavnem ženske tukaj pravijo, da je takšno prijateljstvo postalo ne-možno, ker so si moški zaželeli več. Hm, mal dvomim v to. Dober, mogoče je možno, da so si zaželeli vas dol dat......če lahko to smatramo kot VEČ x:o)x Sicer pa zna bit pogosto ravno nasprotno, se mi zdi. x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

SEVEDA, KER SO BILE ŽE POTREBNE, TEBI PA ŠE NI STAL

JA, VIDIM, DA NISI RAVNO VZDRŽLJIV, ZATO SO POL TUT BABE TEČNE.

TI SE PA ČUDIŠ.

HA, KAKO INFANTILNO NE?

LEPO TE POZDRAVLJA DRUŠTVO PRIJATELJEV DELFINOV x:o)x

Hmm, Bobnar, saj bo šlo. Samo plusek stisneš pri citiranju, pa boš lahko tako citiral, kot se to počne. Saj zmoreš.

Potrebne pred puberteto? Hmm... kdo bi le tako razmišljal? Potrebne česa? Pedofilov?

Vzdržljiv? V čem, Bobnar? Veš, o spolnosti sicer rad razpravljam, a samo z zrelimi. Za otroke je spolna vzgoja. Saj boš zmogel, brati znaš, to vidim ...

Društvo prijateljev delfinov? Tega pa ne razumem. Bom moral sina vprašat ... Verjetno iz njegove generacije ...

Mickeni, uživaš, ko si dobil somišljenika.. x;)x x:px

Sicer pa...Cvetek, kot je nekje rekla Sanjalica...všečni so mi tvoji posti... :palec:

Eh, z moškimi je zame nekak lažje biti prijateljica...prijatelji so postali na različne načine...

eni so bivši, s katerimi smo se pač razšli kot partnerji, ker pa smo se dobro razumeli, smo si še zdaj blizu... x^x

eni so takšni, ko se je kdaj iskrilo...pa so skozi pogovor iskrice ugasnile...in ko bi naj prišlo do kakšnih intimnosti...ni blo več zanimivo... x:px

eni so pa prišli v moj lajf kot prijatelji...in bodo to tudi vedno ostali...tako smo zastavili od začetka...in se po letih nič ni spremenilo... x^x

Take prijateljske variante, ko se občasno damo tut dol...pa zame niso...

Astra

Per aspera ad astra

Heh, Astra, prehitro nekoga oceniš kot somišljenika x;)x Pa saj ga tudi ne potrebujem, kaj šele, da bi užival v tem.......Vsekakor pa mi je, hvala bogu al komu že, njegovo razmišljanje veliko bolj blizu kot Bobnarjevo...... x;)x

Sem pa vesel, da me vedno tako prisrčno pozdraviš in se me razveseliš :vragec: , ko se oglasiš na lnf. Hvala ti x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj ne gre zato, da sva z Mickom somišljenika.

Gre za to, da sva podobno stara, da imava podobno delo, in da imava očitno podoben pogled na svet.

Kot pravijo:

Če gaga kot raca, če hodi kot raca, če plava kot raca, je verjetno ... raca.

Maščevanje moje stare mame:

Ti še prideš na moje, jaz pa na tvoje ne več ...

<{POST_SNAPBACK}>Potrebne pred puberteto? Hmm... kdo bi le tako razmišljal? Potrebne česa? Pedofilov? Vzdržljiv? V čem, Bobnar? Veš, o spolnosti sicer rad razpravljam, a samo z zrelimi. Za otroke je spolna vzgoja. Saj boš zmogel, brati znaš, to vidim ...

Društvo prijateljev delfinov? Tega pa ne razumem. Bom moral sina vprašat ... Verjetno iz njegove generacije ...

x:Dx :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>..tut orgazmiram k prasec x:px  x8Dx

Dragi Bobnar, veseli me, da pričneš spolni odnos tako, da piješ urin svoje partnerke, ter da tudi, med predigro, pogosto uriniraš in se sliniš. Zanimivo je tudi, da imaš penis vijakaste oblike (z levim navojem), ki od tebe zahteva med spolnim odnosom, da opravljaš vrteče se gibe, dokler se tvoj penis ne zatakne v vagini in obmiruješ. Šele takrat si namreč sposoben ejakulirati. Hmmm, kaj naj rečem, nenavadno. Morda bi lahko prodajal vstopnice za to komedijo. Prepričan sem, da je zadeva videti prav komična v misijonarski pozi. Uboga dekleta, s katerimi se ljubiš ... Med spolnim odnosom s teboj se namreč ne smejo premikati ... Na drugi strani pa, dekleta, ki jih privlači vonj tvojega urina in tvoja slina se mi niti preveč ne smilijo ... Kaj češ, leta ...

Sicer pa, če se želiš kaj naučiti o spolnem življenju svinj, predlagam tale dva linka:

http://www.lifestyleblock.co.nz/articles/5..._cycle_male.htm

http://www.straightdope.com/classics/a1_060.html

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...