sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Ja borism vidi nek ful temačen konflikt v tem, če se s prijateljico slučajno daš tudi dol. On pač živi v neki povprečni harmoniji. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja borism vidi nek ful temačen konflikt v tem, če se s prijateljico slučajno daš tudi dol. On pač živi v neki povprečni harmoniji. A ves sysyphe, da ni tko enostavno kot se zdi...ker ce si tako dober frend, da me se dol dajes...pol jaz hocem, da me kar naprej dol dajes...in naprej...in naprej... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Ja vem, in pol vam nekje klikne in se zaljubite, jaz se ustrašim vaše nenadne predanosti in se v ideji samoohranitve umaknem. Pol pa vas že vidim, kako čepite na postelji, pokrite z kakšno debelo odejo, čik v ustih, krvave, razjokane oči, v strahu pred leti, ko si ne boste več upale nikogar pogledat, ne objet, ne karkoli čutit.Aja, želim da smo si na jasnem.Mislim, da ni prav da se z dekleti to počne. ...Si pa prosite. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Ma ni cist tko, noo...najprej se zaljubimo v oceta svojih otrok... ki pa ni nujno najboljsi ljubimec...potem pa morda se v kakega prijatelja... s cikom ali brez, z odejo pozimi, s krvavimi ocmi po prekrokani noci z ljubimcem .... v strahu pred leti?...na to pa trenutno se ne znam odgovorit... Mislim, da ni prav, da to pocnemo z moskimi. ...Si pa prosite. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Vidiš, taki odgovori... ...zelo fajn... ...žensko total... ...inteligentno. No, pa sem le ostal brez besed. Se grem raje ukvarjat s pojmi, oče, prijatelj, ljubimec.... Poznaš tisti komad od Ditke Haberl - samo nasmeh je bolj grenak? Adijo. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Sončna, zelo zanimivo razmišljaš in povsem se strinjam s tabo, ampak vsi pa žal ne razumejo takega načina, oz. jim je tuj!Pa lep dan ti želim in na snidenje! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 natrixred, tudi meni je všeč način razmišljanja od Sončne in verjemi, da sva ugotovili, da je najino razmišljanje v marsičem enako, vendar mogoče imam jaz nekaj let več... Resnično upam, da bo ohranila to prijateljstvo z "bratcem" tudi naprej, do fizične smrti in naprej, ker so redka takšna prijateljstva. Sama imam recimo prijatelja iz otroštva, vendar se je med nama pletlo še kaj, prijatelj mi postaja bivši fant, s katerim sem preživela leto mladostniške zaljubljenosti... prijatelja imam, ki bi mogoče želel kaj več, pa ne reče..., velikokrat nastane tisto, bi kaj več... če gre lahko čez to, super, če ne more, sori... ampak veš kje nastane večji problem, ki niti ni tako odvisen od prijateljstva in obeh strani. ko pride tretja ali četrta oseba. Takrat nastane ljubosumje, verjemi in mogoče se moraš avtomatično, da obdržiš parterja, odpovedati prijateljstvu. Prijateljevanje naskrivaj? Varanje?Sysyphe, spet sem verjetno izpadla težka zate, ampak pišem iz sebe, drugače pač ne gre... ne bom pisala o teoriji, če pa poznam prakso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Nisem mislil tebe.Morda si prav lahka. Pa mislim tudi, da ta forum ni kaj dosti več kot lajanje psov medtem ko karavana gre mirno svojo pot.Lahko razlagaš tu marsikako težavo, a rešila jih na tem forumu ne boš. Je pa težka tema. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 težavo, ne mislim, da tu poteka pogovor o tem, kako kdo vidi prijateljstvo med moškim in žensko... a ne? Hja marsikatero težavo sem tudi na tem forumu rešila s pomočju drugih in marsikdaj so mi stali ob strani... samo ljudi moraš blizu pustiti veš... ampak za rakce je to težko, vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 A ste vedeli, da kokakola zapira? Jaz nisem vedel. Tako tudi na LF vidim marsikak zorni kot, na katerega kljub vsej svoji oznanjani širini in sploh še nisem imel priložnosti pomisliti. Sicer se pa, Sysyphe, motiš. Vsi problemi se rešijo sami od sebe. Vprašanje le, če so nam všeč rešitve. Torej, zapišeš problem na LF in počakaš, da se reši. Deluje 100%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 ja piti jo moraš po požirkih, deluje, preverjetno na meni svetovala medicinska sestra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 žleht si večkrat tukile pa ne štekam,sori, danes ne funkcioniram sploh, mam že dva dni blokado... me je nekdo včeraj iz tira spravil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 sej tisto da si večkrat žleht je bil samo moj žleht odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom tko napisala. Prišel zarad telesa in videza, ostal zarad duše. Jebiga.Amen. (sem to nekje že bral) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Dovolj, babe. Je razlika med zajebavati in zajebati? Le pazita punci, da je, ker potem lahko odpremo še temo o ženskih prijateljstvih, kar bo morda za obči avditorij tega foruma celo fajn, kajti jaz v njej gotovo ne bom sodeloval. Potem pa naj se svet vrti brez rakov, če se more. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ma ne no, jaz mam prav rada rakce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 No, take vas mam rad. Ne pa da mi nekaj cvilite. Ja, raki smo itak zakon, samo to bolj malo ljudi ve. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 raki, ribe, levi, device, zmaji ali pa polži,....vsi smo zakon Samo malo ljudi to ve... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>raki, ribe, levi, device, zmaji ali pa polži,....vsi smo zakon Samo malo ljudi to ve... Ja ampak o rakih bi se morali učit tak9 kot o rimskem pravu. Kajti, ...raki rulamo. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 RULAMO...a v pisker s kropom, a? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ma ne no, jaz mam prav rada rakce Rarogi in jastogi,mnjami no pa kakšni škampi so tudi za silo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hehehehehe,pa v keri temi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,pa v keri temi! Ja, verjetno obnemi, če pije kokakolo, pa mu kakšna reče: "Živjo." Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Bom počasi tipkal, gospodje moji, da boste razumeli: a) Sysyphe napiše, da rešitev problemov ne najdeš na LF Selene rahlo ugovarjac) sam napišem, da najdeš rešitve na najbolj nenavadnih krajih in vam ponudim nenavadno rešitev na nenavadnem kraju. Vi trije pa komentirate pijačo. Eh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 resnicnost.da odgovorim na vprasanje. ostalo pa...vsak ima svojo zgodbo. mi niso tuje. pri meni je to tako:najpomembnejse je prijateljstvo. v vsakem dobrem osebnem, intimnem odnosu.ce je zraven potem tudi ljubezen ali privlacnost ali oboje, se razvija pac v vec smeri naenkrat.ce me oseba razocara, se prijateljstvo neha ne glede na to, kako se druge stvari razvijajo.ceprav me nekako ne privlacijo ljudje, ki me razocarajo. me navadno mine na celi crti.to je ocitno moja naravna zascita. imam sreco ce je res dober prijatelj, to pac je, ne glede na to, kako se obraca privlacnostin ljubezen. ampak navadno nimam teh problemov. se moji prijatelji ne zaljubljajo vamein obratno. je ze v redu tako. sploh ima vsak od nas svojo definicijo teh obcutkov in ti so z vsako osebo drugacni.lahko torej govorim le za nazaj oz. teoreticno. mogoce bom jutri srecala nekoga, ki bi gatotalno rada samo spravila v posteljo in bo to zame pac cisto novo.sicer dvomim, sem bolj celostna pupa, ampak ostajam odprta. hocem reci: brez prijateljstva pri meni ni privlacnosti in ljubezni, brez ljubezni in privlacnosti pa so prijateljstva. zato pravim: mosko-zenska prijateljstva - moja resnicnost. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.