Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja ta moška-ženska prijateljstva znajo bit' velik kamen spotike med partnerji. Na primer vem za konkreten primer. Ženska partnerica je dobra prijateljica z moškim, ki je zloglasen po podiranju. Pa je tip te ženske malce nejevoljen, ker se druži s tem moškim prijateljem. Pa mu bo ženska seveda, avtomatsko zabrusila da je ljubosumen, da nima pravice ji pametovati s kom naj se druži, da je neodvisna, blablabla, da je to njena stvar s kom se druži in s kom ne.

Ampak potem pa pride do problema, ko ima isti tip zelo dobro priajteljico, ki je isto na slabem glasu po radodajanju. Seveda taista ženska partnerica bo ponorela od ljubosumja. To pa že ne. To je pa že sumljivo. Tip jo sigurno vara. Kje je tukaj logika? Je ni?

So samo dvojna merila. Dvojna merila pa so smrt partnerskim odnosom.

Ali naj se oba družita s prijatelji nasprotnega spola ali pa naj se ne družita, zaradi medsebojnega spoštovanja in miru. Tako bi se partnerja morala dogovoriti!!!

Vendar v večini primerov se dogovorov partnerji ne držijo x;)x x:Dx !!! Hodjo pol na skrivaj na kavice in kokakolce s prijatelji nasprotnega spola x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja ta moška-ženska prijateljstva znajo bit' velik kamen spotike med partnerji. Na primer vem za konkreten primer. Ženska partnerica je dobra prijateljica z moškim, ki je zloglasen po podiranju. Pa je tip te ženske malce nejevoljen, ker se druži s tem moškim prijateljem. Pa mu bo ženska seveda, avtomatsko zabrusila da je ljubosumen, da nima pravice ji pametovati s kom naj se druži, da je neodvisna, blablabla, da je to njena stvar s kom se druži in s kom ne.

Ampak potem pa pride do problema, ko ima isti tip zelo dobro  priajteljico, ki je isto na slabem glasu po radodajanju. Seveda taista ženska partnerica  bo ponorela od ljubosumja. To pa že ne. To je pa že sumljivo. Tip jo sigurno vara. Kje je tukaj logika? Je ni?

So samo dvojna merila. Dvojna merila pa so smrt partnerskim odnosom. 

Ali naj se oba družita s prijatelji nasprotnega spola ali pa naj se ne družita, zaradi medsebojnega spoštovanja in miru. Tako bi se partnerja morala dogovoriti!!!

Vendar v večini primerov se dogovorov partnerji ne držijo  x;)x  x:Dx !!! Hodjo pol na skrivaj na kavice in kokakolce s prijatelji nasprotnega spola  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx ...

V tem konkretnem primeru poznam rešitev. Tip in bejba bi lohka medsebojno seznanila frajerčka in radodajko. Mislm kva še čakata? x:Dx x:Dx x:Dx . Da da tudje očemo, svoje ne damo. x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Nič ne skrbi, zmajkla, sam gobec ga je........Za slovenceljna, ki je visoko izobražen ima več kot podpovprečen besedni zaklad in piše tud k se kdaj potrudi kaj več k bedarije pisat - katastrofalno :xx!: . Tak da...kar se tega tiče se ne daj motit. Drgač pa....ne piš neumnosti :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa porko dijo, kaj vam je? x:o)x

Sam špetir....durh...no durh....

" Le čevlje sodi naj Kopitar?" a se vas res nič ne prime......

Se kregate za dim..... :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Pa porko dijo, kaj vam je?  x:o)x

Sam špetir....durh...no durh....

" Le čevlje sodi naj Kopitar?" a se vas res nič ne prime......

Se kregate za dim..... :vragec:

Ah, ne bod tolk resna, no....to so sam lnf zafrkancije, čaagaaa mora bit, ne x:o)x :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ampak se ne hecam, res mi je vsec Josko Joras, ker ma pogum da se upre krsenju svojih pravic, tu gre predvsem za princip, ne tolk za ozemlje.

Joško Joras ima očitno rad pozornost. Ker je ne more dobiti drugače, jo pač s provokacijami. Če hočeš koga, ki se bori za pravice, najdi raje kakega sindikalista, ki se bori, da bodo imele delavke plače in bodo lahko v miru prijateljevale z nami, delavci (glede na topic te teme).

Meni se zdi vse to nategovanje okoli meje s Hrvaško čisto brez veze. Čez pet let, ko bo HR v EU, ali deset, ko bo članica Schengena, ne bo tam nobenih policajev. Takrat se bojo pa kregali, kdo je dolžen vzdrževati vodovod in si bojo Joškota Jorasa potiskali sem in tja, ampak z druge strani ...

Ženska emancipacija včasih (na žalost) ne pozna meja. :o|o:

Ženske smo ženske in kar imamo ženske, moški ne bodo imeli nikoli in kar imajo moški, ženske ne bomo imele nikoli. Kaj je tu narobe?

Revolucija se ne bo zgodila. Spremembe se dogajajo počasi, ampak se dogajajo...

Jaz v rudniku ne bi delala, cementa ne bi premetavala, cest tudi ne bi gradila.... In moški ne bi radi rojevali in stali za štedilnikom in ne bi brisali smrkavih noskov in pokakanih ritk v vrtcih.... x:Ix

Pa da ne bi kdo mislil, da emancipacije ne zagovarjam. Jo zagovarjam in doma sem popolnoma emancipirana (mož pa tudi x;)x ), razlika je samo v temu, da meni emancipacija ne pomeni popolno enakost med spoloma, temveč možnost, da se lahko na vseh področjih, kjer si želim, manifestiram. V svojem poslu sem uspela. Pa mi sploh ni bilo treba it na barikade... x;)x

Ženske, ki so bolj ambiciozne pa želijo več. Tudi s tem ni nič narobe. Vendar morajo za dosego zastavljenega cilja uporabiti danosti (mislim na intuicijo in sposobnost večplastne presoje), ki so jim naravno dane, ne pa, da se agresivno spustijo v boj, pri katerem je že vnaprej jasno, da ga bodo izgubile.... :C:

Je pa res, da se ženske nerade samostojno odločajo in da stvari pogosto zakomplicirajo. Ne vse, da ne bo pomote. Ampak večina. In vsaka družba je urejena tako, da je večini prav. x:Ix

Joško Joras pa mi je všeč pogojno - ker se bori za svoje pravice. In to bi moral izpostaviti, ne pa nacionalnost. Nacionalizem je pa itak brezvezen in popolnoma zgrešen cilj :xx!: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Joško Joras ima očitno rad pozornost. Ker je ne more dobiti drugače, jo pač s provokacijami. Če hočeš koga, ki se bori za pravice, najdi raje kakega sindikalista, ki se bori, da bodo imele delavke plače in bodo lahko v miru prijateljevale z nami, delavci (glede na topic te teme).

Meni se zdi vse to nategovanje okoli meje s Hrvaško čisto brez veze. Čez pet let, ko bo HR v EU, ali deset, ko bo članica Schengena, ne bo tam nobenih policajev. Takrat se bojo pa kregali, kdo je dolžen vzdrževati vodovod in si bojo Joškota Jorasa potiskali sem in tja, ampak z druge strani ...

Hvala na komentarju xDDx To so mi ze povedali nekateri slovenski prijatelji, ampak kaj morem, tip mi je simpaticen in bi rad vedela kaj je v znamenju, mogoce mi tu nekaj ugaja. xDDx

Namrec, clovek enostavno brani svoj posed in ga ne zanima nekaksna meja cez njegovo dvorisce, ki so jo dolocili drugi, ne da bi njega vprasali. Meni je ok. kaj se on noce z tem sprijazniti in je zdravo trmoglav - mogoce je kaksen bik ali oven ? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hrvashka ne bo NIKOLI V EU....prej chrna gora

666 zlomkou...tralala

Kaj zaj to marsi lezeš v rito...... :vragec: x;)x x:o)x

Sicer pa.......zlo hiter boš vidu, da se motiš...........je pa res, da bosta verjetn sprejeti v Eu...........skupaj :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

• 3 weeks later...
hm hm hm mene tale ženska prijateljstva ovirajo... sva se zdele malce skregala z ljubico da preveč ženske omenjam :( xnckrivx... zdaj sem pa tam...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx x:o)x ....ja, ti svetujem, da jih imaš sam dragi pa jih večinoma ne omenjaš.......k pol sami blemi :vragec: x;)x x:Dx Razen, če jo spoznaš z njimi, kar pa še zdaleč ni nujno, da je dobra ideja.... x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...