Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

:inocent: prijateljstvo med moškim in žensko ni možno x;)x razen če so moški homosexualci x:Xx moji najboljši frendi v življenju so bili in so še homosexualci, ker so krasne dušice,nič nočejo od tebe, razen nasveta,dajo ti topel pogled,prijateljski objem,res pristni, topli...odnos,se zgradi,,kar je z normalnim moškim nemogoce,ker mnogi mislijo s hormoni.....rada vas imam xsrcx xDDx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prijateljstvo med moškim in žensko je nedvomno možno. x;)x Za gaye pa mi je frendica, ki se je znašla v veliki stiski in v tujini pravla, da so se izkazali do nje kot najboljši frendi, pripravljeni pomagat in nasploh zlo v redu. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Prijateljstvo med moškim in žensko je in bo. Pika! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

xsrcx xwizardx dober dancek vsem lunatkom;) z ljubeznijo, strpnostjo, razumevanjem, sprejemanjem drugačnosti.... x:Xx bi bil svet mnogo, mnogo lepši,ampak na lunini strani, smo drugacni xsrcx vsi drugacni :2src: in vsi isti x:Xx v srcu. pa lepo se imejte se naprej, prijatelja pravega pa spoznaš ko te jemlje takšnega kot si, in ne takšnega, kot bi rad bil:))) xsrcx :palec:

Moška in ženska prijateljstva so in sigurno bodo še v bodoče :palec: x^x in to lahko z gotovostjo trdim x^x , ker imam prijatelje moškega spola s katerimi se razumem včasih in v določenih stvareh bolj kot s prijateljicami. xsrcx x^x

In res je, da je prijatelja spoznaš ko ga rabiš in ko veš, da te bo sprejel takega kot si in ti stal ob strani... xsrcx

seveda pravemu prijatelju vrneš isto ali pa še več, ker tako čutiš in to ni težko. x^x :palec:

So pa pravi prijatelji redki. :palec: x^x

In če jih imamo smo lahko ponosni na to. :palec: xsrcx

Jaz jih imam. xsrcx x^x

• 3 weeks later...

:2src:

Zanimiva tema...

Naj se sama napišem moje razmišljanje o prijateljevanju med moškim in žensko x:)x

Verjamem v prijateljstva med moškim in žensko, med energijami, ki se čutijo na isti ravni, kjer ni preprek in zavor, kjer drug drugemu dajemo le tisto, kar sami hočemo in želimo. Sprejemamo brez zadrege in se počutimo povezane.

S prijatelji moškega spola me veže čustvena bližina ali simpatija, mogoče delček v značaju, ki mi je nadvse všeč, enak pogled na duhovnost, otroke, razvoj sveta, nasploh prijateljstvo... s prijateljem se dopolnjujem.

Prijatelja pokličem, kadar sem v stiski, ko vem, da me bo že njegova "bližina" po telefonu pomirila, pokličem ga, ko sem radostna in vesela, da z njim delim svoj sončni žarek... in obratno... in tako se v kratkem času naučim veliko lepega in spoznam izkušnje, ki jih sama ne potrebujem doživeti, ampak se jih naučim spoznavati s pomočjo prijatelja.

Zame je prijatelj unikat, z željo po medsebojnem spoznavanju, naklonjenosti, zaupanju, pomoči. S prijateljem si zaupam svoje želje, hotenja in upe... je nekdo, ki ga cenim in pri katerem upam, da je spontano prijateljstvo le začetek zavestne in skrbne rasti nadaljnega prijateljstva x:)x

In v prijateljstvu, ki raste vem, da je tudi nekaj taksnih zadev, ki so osebno nedotakljive... to je pravica vsakega.

Prijateljeva sreča je moja sreča ... :2src: prijateljeva težava je moja težava.

Prijatelja poslušam, prijatelju zaupam :2src:

Se vidi, da sem vodnarka... :2src:

Lep večer vsem...

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

tole temo smo se pa na kavici dotaknili ane... x;)x

Metuljčica se popolnoma strinjam s teboj, tudi jaz verjamem v takšno prijateljstvo, samo zaenkrat še iščem pravo prijateljstvo... čeprav sem mnenja da mora tudi partner verjetni v moško žensko prijateljstvo, če ne se kmalu le to konča... pa sej to sem že pisala x:o)x

mimogrede,tvoj telefon prejšnji teden bil nem? :)

:flower:

Ja smo se že pogovarjali Selene... in še se bomo.. x:)x

Ja to pa drži, tudi partner mora sprejeti prijatelja x:)x .

Imam eno takšno izkušnjo, Vilma ve o kom pišem x;)x .

Skratka spoznala sem ga na internetu, prijateljevala z njim, mu veliko zaupala, on meni, pomagal mi je, ko sem ga potrebovala, me bodril in mi dajal nasvete , in obratno, klepetala sva o tem in onem.... in cez cas, sem ga predstavila mojemu možu.

In reakcija... super, moj prijatelj je tako postal tudi prijatelj mojemu možu. In zgodbe se ni konec... kajti ta prijatelj, mi je pred kratkim predstavil svojo prijateljico, s katero se super razumem... :2src: in energija prijateljstva teče naprej... :flower:

In sedaj se včasih vprašam, ali je bil on samo posrednik, da sem spoznala njo xsrcx . Kdo ve... :o|o:

Moj telefon včasih štrajka... :xx!: se bom jutri potrudila, da se bo tvoj telefon odzval na moj klic... :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

xDDx

Ja, Metuljčica, nič se ne ve brez ciganke, je pa lepo, ko veš, da nisi nikoli več sam. Samo pomislim, pa sem že z nekom in ko se mi občutek vrne, vem, da tudi tisti drugi misli name. To je vesoljna telefonija, hvala Očetu zanjo.

peace and love

clean

peace and love

Klinar

MBmetuljcica :palec: xsrcx krasno si tole napisala in čuti se, da si pisala iskreno in iz srca.

Prijateljstva med nasprotnima spoloma so in bodo in očitno smo redki tisti, ki take prijatelje imamo. x^x

Zato pa jih negujmo in širimo dalje to energijo.

Želim si, da je MOJ PRIJATELJ , MOJ PRIJATELJ v sreči in veselju, pa ravno tako v stiski in težavah.

Imam ga, prijatelja pravega, pa mislim, da ga ne rabim klicati, da me čuti, ko ga rabim in se javi sam, želim pa si, da me poišče na kakršen koli način tudi sam, ko me rabi. Lepo je s prijateljem deliti veselje in srečo, čutiti to, ni težko pa prijatelju pomagati in mu stati ob strani, mu odvzeti slabo in težave, jih prenesti na svoja ramena in pomagati ko te rabi.

In lahko rečem samo še to, da včasih beseda takega pravega prijatelja naredi veliko več kot sto miljon objemov in besed drugih, ki prijateljstva ne znajo ceniti in ga vračati.

Prijatelj pravi, hvala ker SI! xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...