mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Prijatli so prijatli, jebači - jebači, resni partnerji - resni partnerji...No, pa smo upredalčkani.Se pravi, ko iz prijatelskega pogovora preidemo v intimo- postanemo jebači, oziroma iz prijateljstva skočimo v zvezo resnega partnerstva(to vključuje tudi jebanje), so odnosi drugačni? JA. Jst mislim da si z resnim partnerjem tud prijatelj, of course, z ex jebači/cami pa nimaš kej počet več. Meni odkrito povedano z moškimi prijatelj bit ni zneslo.Z enim bivšim sodelavcem sva kar dobra kolega res, se dolgo vmes ne slišiva... pa pol ko se, je fajn no. Ni blo pa interesa na nobeni strani nobenga. Marsa, pa kje je že blo tist.. sem bla pa v občutljivem obdobju takrat.... skratka kar enem rata, drugem ne..Ah ja aquarius, a je bil tvoj odnos z "jebačico" kdaj, še naprej tko full prijateljski, al se nista mogla kar tako vsega več pomenit, pride neki vmes... ko jebačica ni več samo prijateljica in recimo odnos še ni opredeljen kot resna veza.. tist neki kurčevega vmes... a nisi nikol take veze imel... Men tist začetek neke veze vedno sucks... hočem trdnost, stabilnost (v resni vezi), ne pa neko preseravanje, ko v bistvu noben še nima razpucan kako in kaj, pa ti je nekdo všeč in ti njemu in se še spoznavaš...Ker pa je začetek vsake veze tko labilen je men začetek vsake bil ful muka ob tem da se ti dogaja neki fajnga.. pa če zdej pogledam nazaj, mi je to kar imam zdaj najboljš. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ....pa ta smeško ni namenjen tebi mushi ....kar tak na splošno ....Hm....tuhtam......in še vedno menim, da sta moški in ženska lahko prijatelja ......pa četudi se kdaj spozabita Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Imam izkusnjo z moskim "prijateljem". Imela sem fanta s katerim sva bila skupaj 3 leta. Seveda sva imela kdaj pa kdaj krizo ( saj sva bila se mlada), a ni bilo sile.Imela sva skupno druzbo in skupne prijatelje ( tako moske, kot zenske). Sama sem se zelo zblizala z enim od njih, a le do meje. Fant ni imel nic proti in vse je bilo ok. Potem pa sva imela s fantom malo vecjo krizo in kdo mi je stal ob strani, ce ne najboljsi prijatelj!? Morda bi bilo v tem casu bolje, da ga ne bi imela, ker se ne bi zgodilo to kar se je, ampak zdaj je ze prepozno. Ta prijatelj mi je pomagal skozi tezka obdobja, ampak s tem ko mi je stal ob strani, se mi je tudi vedno bolj priblizeval in na koncu sva se spozabila. Mislim, da je prijateljstvo med moskim in zensko izredno tezko. Ce sta dva dobra prijatelja, to pomeni da sta si vsec, da spostujeta en drugega, da se imata rada,..., te lastnosti pa imajo ponavadi ljudje, v katere se zaljubimo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Meni so vsi moji prijatelji všeč, vse jih imam rad in vse jih spoštujem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Meni so vsi moji prijatelji všeč, vse jih imam rad in vse jih spoštujem..... Ja seveda, da jih. Saj jih jaz tudi. Ampak tukaj govorimo o pravem prijateljstvu. Ne verjamem, da se lahko z vsako os teh prijateljic vsedes in govoris o problemih 2 uri. Ali pa jo poklices sredi noci, ker imas problem? Temu se rece pravo prijateljstvo in tako med moskim in zensko ni mozno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz prijateljev, ki mi niso pravi prijatelji.....ne imenujem.....prijatelji . So moji znanci, kolegi, sošolci, sodelavci itd.itd. Če sta prijatelja in se spletom okoliščin tudi ljubita.......telesno , čeprav ne želita biti skupaj......a morata nehati biti prijatelja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz prijateljev, ki mi niso pravi prijatelji.....ne imenujem.....prijatelji . So moji znanci, kolegi, sošolci, sodelavci itd.itd. Če sta prijatelja in se spletom okoliščin tudi ljubita.......telesno , čeprav ne želita biti skupaj......a morata nehati biti prijatelja?To potem ni prijteljstvo, ampak (oprosti izrazu) fuk prijateljtvo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Tudi ok........torej zelo prijetna oblika prijateljstva .......bi jaz temu rekel Ni kaj oprostit.........jaz rad ljubim.....in fukam ....kakor kdaj.......in kakor koga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Kul, saj s tem ni nic narobe. Samo tega pac ne imenujemo pravo prijateljstvo...ma, ni vazno... ajd vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz prijateljev, ki mi niso pravi prijatelji.....ne imenujem.....prijatelji . So moji znanci, kolegi, sošolci, sodelavci itd.itd. Če sta prijatelja in se spletom okoliščin tudi ljubita.......telesno , čeprav ne želita biti skupaj......a morata nehati biti prijatelja?To potem ni prijteljstvo, ampak (oprosti izrazu) fuk prijateljtvo.. razmišljava na enak način. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Iluzije Ljudje lažje prebolijo, če jim odvzamemo denar, kakor pa iluzije. Tennese Williams Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Tudi ok........torej zelo prijetna oblika prijateljstva .......bi jaz temu rekel Ni kaj oprostit.........jaz rad ljubim.....in fukam ....kakor kdaj.......in kakor koga ...pa gobcam tud rad preveč.... Borism ..............fajn rek za to temo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Iluzije Ljudje lažje prebolijo, če jim odvzamemo denar, kakor pa iluzije. Tennese WilliamsZato to bolj boli in RES BOLI! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Bog ne daj, da ne bi bilo iluzij ! Včasih je fajn malo bluzit ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Pa ja......super je... Mushi....kaj boli? A misliš, če ti kdo odvzame iluzije....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ker bi radi verjeli....zato boli...ker to ni realnost enkrat je bil en grafit : Igor, rada bi ti verjela.... Mislim, da je ta deklica imela iluzije in koliko, bo še takih deklic in takih Igorjev....malo morje...Ker ljudje smo nagnjeni k temu, da smo drimači, ker verjamemo, da bomo zadeli na lotu, ker verjamemo, da nekega dne bo kar negdo potrkal na naša vrata in rekel...jaz sem tvoja dobra vila.....izpolnim, ti vse želje..... ja malo morgen...ne zavedamo se resničnega sveta okoli nas in ne sprejemamo, črnih, belih, zelenih...mi bi radi nekaj česar ni... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Ker bi radi verjeli....zato boli...ker to ni realnost enkrat je bil en grafit : Igor, rada bi ti verjela.... Mislim, da je ta deklica imela iluzije in koliko, bo še takih deklic in takih Igorjev....malo morje...Ker ljudje smo nagnjeni k temu, da smo drimači, ker verjamemo, da bomo zadeli na lotu, ker verjamemo, da nekega dne bo kar negdo potrkal na naša vrata in rekel...jaz sem tvoja dobra vila.....izpolnim, ti vse želje..... ja malo morgen...ne zavedamo se resničnega sveta okoli nas in ne sprejemamo, črnih, belih, zelenih...mi bi radi nekaj česar ni...boli če ti nekdo vzame nekaj kar imaš sedaj v tem trenutku in misliš da ni iluzija, da je resnično. Potem pa se zaveš, da je le iluzija bila. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Mushi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 boli če ti nekdo vzame nekaj kar imaš sedaj v tem trenutku in misliš da ni iluzija, da je resnično. Potem pa se zaveš, da je le iluzija bila.Ja .......vsi se kdaj s čim takim srečamo.......neizogibno......in boli, kot praviš.......kot običajno pravi JanjaK .......pa je najbolje, da se iz tega kaj naučimo, pridobimo novo izkušnjo, ki nam v bodoče pomaga v življenju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 boli če ti nekdo vzame nekaj kar imaš sedaj v tem trenutku in misliš da ni iluzija, da je resnično. Potem pa se zaveš, da je le iluzija bila.Ja .......vsi se kdaj s čim takim srečamo.......neizogibno......in boli, kot praviš.......kot običajno pravi JanjaK .......pa je najbolje, da se iz tega kaj naučimo, pridobimo novo izkušnjo, ki nam v bodoče pomaga v življenju. Mick pa le nisi za v staro saro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
piscanecPP 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz nekih izkusenj z pravim moskim prijateljstvom nimam. NA SRECO! To prinasa samo nesreco. Mas fanta, potem te pa ta frend zmede pa gre vse nekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 boli če ti nekdo vzame nekaj kar imaš sedaj v tem trenutku in misliš da ni iluzija, da je resnično. Potem pa se zaveš, da je le iluzija bila.Ja .......vsi se kdaj s čim takim srečamo.......neizogibno......in boli, kot praviš.......kot običajno pravi JanjaK .......pa je najbolje, da se iz tega kaj naučimo, pridobimo novo izkušnjo, ki nam v bodoče pomaga v življenju. Uh prepih na mojem egu..... . Jaz sem mogoče malo manj obremenjena s takimi zadevami, ker sem se dosti selila in življenje se mi je tako spreminjalo, da sem spoznala dosti ljudi in da so mi bili zelo zelo različni ljudje blizu. Najprej sem se s slovesi težko sprijaznila, zdaj pa pač vem, da se obrača nov list papirja, novi ljudje, s tistimi ki pa izginejo, smo si pa podarili, kar smo si imeli za podarit. Prijateljstvo z ene pa kao prijateljstvo z druge strani - če sem jaz na strani prijateljstva, sem se itak dobro počutila, če pa z druge strani ni tako funkcioniralo, je pa itak tista oseba že prikrajšana.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Maa, neki more bit, da te drži pokonc´ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Mick pa le nisi za v staro saro! Hm....daj ti to malo meni ZNOVA pojasni ............pih........ ....pri svojih letih bi že lahko vedla, da pravi ded šele pri 40-ih postaneš.......tak, da....še mam fora.....kaj šele do stare šare Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NEŽNA DUŠA 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 lepo pozdravljeni. s prebiranjem sporočil opažam da jih je dosti , kateri sploh ne vejo nič o prijateljstvu z nasprotnim spolom. ne se užalit ampak še niste zreli. tudi pri meni se je to dogajalo pa nič hudga, človek vsega počasi nauči. imeti pristen stik z nekom kateri te razume, spoštuje kot osebopomaga duhovno , ne materijalno verjemite da je to najlepše.pa tudi dosti truda treba v to vložit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.