borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Čim večji so tvoji odpori, tem manj slišiš in vidiš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Čim večji so tvoji odpori, tem manj slišiš in vidiš. Zakaj se čudiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Stane poglej naslov teme ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Stane poglej naslov teme ....lep dan Mi pade na pamet celibat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 :xx!:No, kaj, župnik in kuharica sta pa ja menda lahko samo prijatelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 heh eno če je župnik in kuharca pol ni problema... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 heh eno če je župnik in kuharca pol ni problema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Jaz poznam veliko ljudi, ki so prijatelji, tako moski kot zenske so lahko prijatelji. Kaj bi brez prijateljstva? Jaz imam veliko prijateljev. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tej 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pa seveda sta lahko moški in ženska prijatelja samo vprašanje je kje je meja, ko se to sprevrže v nekaj več. Predvsem pa morata oba čutit enako. Če hoče samo eden recimo intimne stike zna bit to zanj zelo mučno in tako prijateljstvo je težko obdržati. Vem iz lastnih izkušenj in to je navadno trpinčenje. Nekateri gredo lažje preko tega, nekateri pač nismo te sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Kadar se sestaneta moški in ženska, ne molita očenaša. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Pa seveda sta lahko moški in ženska prijatelja samo vprašanje je kje je meja, ko se to sprevrže v nekaj več. Predvsem pa morata oba čutit enako. Če hoče samo eden recimo intimne stike zna bit to zanj zelo mučno in tako prijateljstvo je težko obdržati. Vem iz lastnih izkušenj in to je navadno trpinčenje. Nekateri gredo lažje preko tega, nekateri pač nismo te sreče.Sama si kriva, da si trpela. Ne znas biti prijateljica, ker iz tebe vre pohota.Poznam eno sosedo, ki je bila ista. ISTA! Pa se je spremenila. Probaj se spremenit se ti! Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ne znas biti prijateljica, ker iz tebe vre pohota. Poznam eno sosedo, ki je bila ista. ISTA! Pa se je spremenila. niso sam sosede in sosedi taki, so tut že vezani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 :xx!:zakwa :xx!: sej celibat je cist vredu zadeva!!pravzaprav se posebej vredu, ce se 'prevec' ukvarjas za nasprotnim hkrati lahko morda opazis, ce se izzvzames iz kroga ostalih in pogledas iz strani...kako se vse ali vsaj mnogo life_a vrti predvsem v besedi sex!! veliko in res veliko zivljenja prezivijo ljudje predvsem z preznakom pomena besede sex in lepota. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 No, kaj, župnik in kuharica sta pa ja menda lahko samo prijatelja He, he , nisem tko prepričana... Menim, da sta moški in ženska lahko prijatelja, če med njima ni nobene kemije. Sama sem imela precej prijateljev, ki kot moški niso imeli name nobenega efekta...kot ljudje pa. Se dogaja. Težje je, kadar obstaja vsaj malo kemije... potem meja res lahko...pade...ob priliki. Pač. sej celibat je cist v redu zadeva!! Free, mogoče je celibat res v redu zadeva, ampak po meje bolj redko. Če si zdrav in z normalnim seksualnim potencialom, te najbrž celibat en ku*ac obvaruje pred razmišljanjem o nasprotnem spolu. Nasprotno, bi rekla.Sploh pa, gotovo poznaš oni stavek iz biblije: bolje, da si "poročen", kot da bi te žgalo... (narekovaji so moji...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 sej celibat je cist v redu zadeva!! saj se strinjam....., mrbit bi mi pa to res koristilo en ornk celibat od zdaj naprej, čist za hec, itak nobena bejba ne skače okrog mene se ne bo težko držat......., tnx za idejo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tej 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Sama si kriva, da si trpela. Ne znas biti prijateljica, ker iz tebe vre pohota.Poznam eno sosedo, ki je bila ista. ISTA! Pa se je spremenila. Probaj se spremenit se ti! Vreme da ne bo pomote. Sem moškega spola. Če se zaljubiš še ne pomeni, da si pohoten.Ko te pač zadane te zadane.Čustev pa tudi ne moreš kar tako izklopit kot bi izklopil televizor (hvala bogu). Lahko jih poizkušaš zatreti in navzven kazati kot da ni nič, znotraj tebe pa vre kot sam hudič.Se popolnoma strinjam z VANDO glede kemije med prijateljema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Iz mene tudi občasno vre pohota.........a to ni v redu? Meni se zdi čist ok........bi jo zelo pogrešal, če je ne bi bilo. Je moja ženska prijateljica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Odlično, Mick.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Potem pa najboljse, da se potesis. Kupi si tako lutko, ki je primerna za te stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ooooo....sam lutka ti je padla na pamet.........kako žalostno. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ne poznam tvojega zivljenja. Ne vem nic o tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ja. Samo ne vem kako to, da mi pol lutko priporočaš Slab predlog namreč......vsaj zame. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 veliko in res veliko zivljenja prezivijo ljudje predvsem z preznakom pomena besede sex in lepota. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ..poznaš oni stavek iz biblije: bolje, da si "poročen", kot da bi te žgalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.