majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.Pre(d)stavi ji kmeta...pa jo matiraj Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 V kakšni pat poziciji, to partijo si izgubil :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Prej me je ljubkovalno klicala mucek, zdaj pa imam vlogo mišeka ... tut to je lepo.je to kar znano po takih ljubečih zvezah; zato se še prej odpusti zlahka lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.Hm....mogoče pa misli, da hočeš še kaj več kot le prijateljstvo,ona pa tega ne želi, pa se te izogiba, da te ne bi prizadela.......ali obratno......se te izogiba, da ne bi bila prizadeta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Moški ima v vsem kar dela, pred očmi cilj, a ženska ima moškega. GraffJa, in cilj moškega je - seks. in to cist vedno in predvsem smo se samo zato rodili, pravzaprav moski obstajajo samo zato :xx!: oh, mar smo prizadeti od izkusenj ali kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 V kakšni pat poziciji, to partijo si izgubil :xx!:Haha, ohjebemti... razmišljam kam bi vprašal.... Rad bi se naučil dat vodnarki dihat, ker po iskrenem prijateljskem pogovoru, je blo "edin" to narobe, torej kako dovesti vodnarkam dovolj zraka? kaka izkušnja čist nasplošno, men se je zdelo da kaj vem o tem ampak očitno nimam blage veze.... se zahvaljujem za karkoli.. (koristnega) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ne vem v čem je problem... Vodnarka ima že sama dovolj zraka. Ona potrebuje ogenj...tebe. Če je vsaj malo zaljubljena. Potem preidi s prijeteljskega pogovora kam drugam. Če ni...je problem malo težji. Hm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.Pre(d)stavi ji kmeta...pa jo matiraj S tem ni bila samo seznanjena, ampak tudi khmmm... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 V kakšni pat poziciji, to partijo si izgubil :xx!:Ja njo sem res izgubil Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Prej me je ljubkovalno klicala mucek, zdaj pa imam vlogo mišeka ... tut to je lepo.je to kar znano po takih ljubečih zvezah; zato se še prej odpusti zlahka lahko Mi počasi ratuje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.Hm....mogoče pa misli, da hočeš še kaj več kot le prijateljstvo,ona pa tega ne želi, pa se te izogiba, da te ne bi prizadela.......ali obratno......se te izogiba, da ne bi bila prizadeta Ja vem da je nekaj takega vzrok. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ne vem v čem je problem... Vodnarka ima že sama dovolj zraka. Ona potrebuje ogenj...tebe. Če je vsaj malo zaljubljena. Potem preidi s prijeteljskega pogovora kam drugam. Če ni...je problem malo težji. Hm?To sem tudi jaz mislil, ampak, to se je izkazalo za napak..., hm bom moral bobnarja povleč sem notr...., hm mrbit sem dal preveč vode.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.Hm....mogoče pa misli, da hočeš še kaj več kot le prijateljstvo,ona pa tega ne želi, pa se te izogiba, da te ne bi prizadela.......ali obratno......se te izogiba, da ne bi bila prizadeta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Moški ima v vsem kar dela, pred očmi cilj, a ženska ima moškega. GraffJa, in cilj moškega je - seks. in to cist vedno in predvsem smo se samo zato rodili, pravzaprav moski obstajajo samo zato :xx!: oh, mar smo prizadeti od izkusenj ali kaj? ja... tudi meni je to znano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Bemu.....moški je skor enako k vibrator torej.......sam mal boljš (al pa tudi ne ). Brez veze.......ženske želijo seks tolk kot mi (al pa še bolj ), ženske mislijo na seks tolk kot mi (al pa še mal bolj), ženske seksajo tolk kot mi (al pa še mal bolj ), ženske varajo tolk kot mi (al pa še mal bolj).........o vsem tem pa (pametno ) ne nakladajo in čvekajo tolk kot mi.........no, razen s frendi-cami. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Upanje umre zadnje, a ne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Izkušnje lubica, izkušnje...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 lubica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick šteka risanke Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 sploh, če je kaka pujsika glavna faca v njih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pipi in Melhijad ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...ne poznam, saj je vseen, samo da je v njej pujsa z aktivnim rilčkom..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ziher poznaš.... Melhijad, kaj je to moško - žensko prijateljstvo?Nič lažjega, pojdi z mano... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Hodim s teboj.......že ves čas.....in je prav prijetno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.