Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

Jaooo šta da radim, sva v pat poziciji.

Pre(d)stavi ji kmeta...pa jo matiraj x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm....mogoče pa misli, da hočeš še kaj več kot le prijateljstvo,ona pa tega ne želi, pa se te izogiba, da te ne bi prizadela.......ali obratno......se te izogiba, da ne bi bila prizadeta x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Moški ima v vsem kar dela, pred očmi cilj, a ženska ima moškega. :eek:

Graff

Ja, in cilj moškega je - seks. :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

in to cist vedno in predvsem smo se samo zato rodili, pravzaprav moski obstajajo samo zato xzobkox :xx!:

oh, mar smo prizadeti od izkusenj ali kaj?

V kakšni pat poziciji, to partijo si izgubil x:Dx  x:Dx  x:Dx  :xx!:

Haha, ohjebemti... razmišljam kam bi vprašal....

Rad bi se naučil dat vodnarki dihat, ker po iskrenem prijateljskem pogovoru, je blo "edin" to narobe, torej kako dovesti vodnarkam dovolj zraka? kaka izkušnja čist nasplošno, men se je zdelo da kaj vem o tem ampak očitno nimam blage veze.... se zahvaljujem za karkoli.. (koristnega)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne vem v čem je problem... xrolleyesx

Vodnarka ima že sama dovolj zraka. Ona potrebuje ogenj...tebe. Če je vsaj malo zaljubljena. Potem preidi s prijeteljskega pogovora kam drugam. Če ni...je problem malo težji. Hm?

Hm....mogoče pa misli, da hočeš še kaj več kot le prijateljstvo,ona pa tega ne želi, pa se te izogiba, da te ne bi prizadela.......ali obratno......se te izogiba, da ne bi bila prizadeta x;)x

Ja vem da je nekaj takega vzrok.

Ja sam ka mali pao s lipe

Ne vem v čem je problem... xrolleyesx

Vodnarka ima že sama dovolj zraka. Ona potrebuje ogenj...tebe. Če je vsaj malo zaljubljena. Potem preidi s prijeteljskega pogovora kam drugam. Če ni...je problem malo težji. Hm?

To sem tudi jaz mislil, ampak, to se je izkazalo za napak..., hm bom moral bobnarja povleč sem notr...., hm mrbit sem dal preveč vode....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... x;)x :palec:

Moški ima v vsem kar dela, pred očmi cilj, a ženska ima moškega. :eek:

Graff

Ja, in cilj moškega je - seks. :vragec: x;)x x:Dx x:Dx

in to cist vedno in predvsem smo se samo zato rodili, pravzaprav moski obstajajo samo zato xzobkox :xx!:

oh, mar smo prizadeti od izkusenj ali kaj?

:palec:

ja... tudi meni je to znano... xDDx

Bemu.....moški je skor enako k vibrator torej.......sam mal boljš (al pa tudi ne :vragec: x:Dx ). Brez veze.......ženske želijo seks tolk kot mi (al pa še bolj x;)x ), ženske mislijo na seks tolk kot mi (al pa še mal bolj), ženske seksajo tolk kot mi (al pa še mal bolj :eek: x?x x:Dx ), ženske varajo tolk kot mi (al pa še mal bolj).........o vsem tem pa (pametno x;)x ) ne nakladajo in čvekajo tolk kot mi.........no, razen s frendi-cami. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...