Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tukaj so pa prijateljstva na višku! :fiju: xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Dragi Bobnar, veseli me, da pričneš spolni odnos tako, da piješ urin svoje partnerke, ter da tudi, med predigro, pogosto uriniraš in se sliniš. Zanimivo je tudi, da imaš penis vijakaste oblike (z levim navojem), ki od tebe zahteva med spolnim odnosom, da opravljaš vrteče se gibe, dokler se tvoj penis ne zatakne v vagini in obmiruješ. Šele takrat si namreč sposoben ejakulirati. Hmmm, kaj naj rečem, nenavadno. Morda bi lahko prodajal vstopnice za to komedijo.  :palec: Prepričan sem, da je zadeva videti prav komična v misijonarski pozi. Uboga dekleta, s katerimi se ljubiš . Med spolnim odnosom s teboj se namreč ne smejo premikati . Na drugi strani pa, dekleta, ki jih privlači vonj tvojega urina in tvoja slina se mi niti preveč ne smilijo
bemti ,dobr ste to opisal, skor tak kt j xpartyx sem mogu prav 3x prebrat xg:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Če se kregate, potem mislim, da lahko vskočim, če dovolite.

Florjan Cvetko, nikar ne moraliziraj, dobro vemo kak je s takimi. Fant pač poskuša, kaj.

"Ja tudi drek treba probat, da izveš da celo ni tako slabega okusa."

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Če se kregate, potem mislim, da lahko vskočim, če dovolite.

Florjan Cvetko, nikar ne moraliziraj, dobro vemo kak je s takimi. Fant pač poskuša, kaj.

"Ja tudi drek treba probat, da izveš da celo ni tako slabega okusa."

Sysphe, glej, ne podpiraj ljudi na osnovi generacijske pripadnosti. Fant ti ni dorasel niti do nožnega nohta. Vsak od nas ima gotovo kakega prijatelja, ki je celo življenje ostal star osemnjast. Saj je lušno včasih it na pir, ampak tujih osemnajstletnih trideset (ali kolikor koli že) letnikov, pa ti ni treba podpirati. A ne? Razen če je tvoj osemnajstletni petindvajsetletnik. Potem se pa opravičujem. Zaradi tebe.

ponavadi imajo moški več problemov glede na to vrst prijateljstva - no vsaj moje izkušnje x:Dx

Sončna, a si kdaj razmišljala, da se tvoji sončki zadovoljijo s tem, da so vsaj prijatelji, a? Upanje umira zadnje pravijo x;)x Uživaj :palec:

miška, meni je tudi nekdo to govoril, da mi bo vedno v tolažbo, da se vedno lahko zanesem nanj... nato sem dobila sms - sori, ne zmorem več... in je poniknil, izginil... upam, da niso vsi iz tistega kraja isti x:Dx ok, dovolj hecov, upam, da bo vedno ostal blizu in ne pozabi tega ceniti x;)x

Mater ste težki. Od prvega do zadnjega.

Mislim Florjan Cvetko, ne ga srat.

Izjave kot te, da te ženske pred puberteto niso zanimale so mi malo zaskrbljujoče.

Če pogledam sebe, hm, se mi zdi da jih je bilo takrat še najlažje imeti rad. Preden jim ose niso v riti začele gnezda plest.

In prosim, ni se mi treba opravičevat z ne vem kakimi retoričnimi podvigi, ti pa za tvoje zdravje priporočam, da se s tepci ne ukvarjaj. Tudi sicer.

Let the sunshine in

Ne res, težka tema.

Predvsem, ko gledamo kako smo zmedeni glede pojmov kot so prijateljstvo, ljubezen, sex.

Pa še vsak je v take zadeve osebno vpleten, zamotan. Ni ga ki bi znal resno malo z distance pogledat te stvari.

Sem hotel tudi sam malo pometovati, pa ne spravim ravno ne vem kaj sjajnega iz sebe.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Mater ste težki. Od prvega do zadnjega.

Mislim Florjan Cvetko, ne ga srat.

Izjave kot te, da te ženske pred puberteto niso zanimale so mi malo zaskrbljujoče.

Če pogledam sebe, hm, se mi zdi da jih je bilo takrat še najlažje imeti rad. Preden jim ose niso v riti začele gnezda plest.

In prosim, ni se mi treba opravičevat z ne vem kakimi retoričnimi podvigi, ti pa za tvoje zdravje priporočam, da se s tepci ne ukvarjaj. Tudi sicer.

Hvala za skrb. Za zdravje. S tepci se je koristno ukvarjati zaradi netepcev.

Glede punc pred puberteto si pa mogoče malo pozabil. Ko boš imel otroke, in boš ponovno hodil v tretji razred, se boš spomnil ...

Noja, če natančno premislim, je imela sošolka v drugem razredu lepe rjave oči ... potem se je pa prepisala.

Kaj te je pa tolk razjezilo  , kaj nimaš nobene ženske prijateljice

Ja nobene, ki bi... , res si čudovit. Hvala

Noja, če natančno premislim, je imela sošolka v drugem razredu lepe rjave oči ... potem se je pa prepisala.

To, ja.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Sysyphe, saj te razumem, si reagiral mladostno, jaz pa teh nekaj čudovitih prijateljic, ki jih premorem v svojem življenju ne bi zamenjal za nič na svetu. x^x  x:)x

Verjamem, da jih boš tudi ti še spoznal v svojem življenju, pa boš spremenil svoje trenutno mnenje. Lp, B. x;)x  :palec:

Mislim, zares podlo in nizkotno.

Poglej. Ne vem kaj misliš s temi "čudovitimi prijateljicami", a vendar se mi zdi da se je pošteno, ko prijateljice postanejo "čudovite", vprašati, če morda ni ravno to, to. Čisto tak' iz spoznavnega stališča. :eek:

Mi je pa zelo všeč, da verjameš vame. Če misliš vsaj pol toliko resno, kot si napisal, ti želim, da bi tvoje prijateljice postale še bolj čudovite. Pol se pa brzdaj ali "j...", kakor želiš. Hvala. x;)x

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Mislim, zares podlo in nizkotno.

Tole boš moral pri sebi razčistiti, a zate je čudovita, če ge s teboj v posteljo :eek: x:px , ne vem, zame ni, ker se potem kaj skeglja, pa dobro, jaz imam OK izkušnje, celo eno prijateljico iz otroštva, torej lahko govorim iz svojih izkušnj, ker sem že nekaj časa tukaj, pa ne na netu, na zemlji mislim, jaz verjamem vate, mogoče moreš še ti tudi bolj, lp, B. x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tole boš moral pri sebi razčistiti, a zate je čudovita, če ge s teboj v posteljo :eek:  x:px , ne vem, zame ni, ker se potem kaj skeglja, pa dobro, jaz imam OK izkušnje, celo eno prijateljico iz otroštva, torej lahko govorim iz svojih izkušnj, ker sem že nekaj časa tukaj, pa ne na netu, na zemlji mislim, jaz verjamem vate, mogoče moreš še ti tudi bolj, lp, B. x:)x  :palec:

Ne razumem, zakaj tlačiš to, če si priznaš, da ti je privlačna, ali da si po mnogih letih ( z zorenjem ) spoznal pri njej nek čar, ki te zanima tudi v bolj odkriti manifestaciji, ne vem v kako temno luknjo.

Mislim, da je ženska lepa, brhka v prirodni lepoti, da če spi s tabo, da je to lepa in bogata izkušnja, nikdar pa nisem rekel, da je ženska lahko prijateljica z mano edino takrat, če se dava dol.

Niti približno.

Glede, tistega, da se pa kaj skeglja, pa ti priporočam, da razčistiš sam s sabo. Morda tista izkušnja vendar ni tako bogata, da bi jo lahko kar tako delil z drugimi, in sploh mi je žal zate, da si lahko prijatelj samo z tistimi, s katerimi ne sexaš, oziroma da v to verjameš, kot se rad izraziš.

Let the sunshine in

Ni problema Sysyphe, jaz sem pri sebi že razčistil in se kar dobro počutim in mislim da živim v neki povprečni harmoniji x^x x:)x , saj ne rečem, da se ne moreš s prijateljico dol dajat, ampak, a je od tega trenutka zate še vedno prijatelstvo kot pred tem, nisva na istem nivoju :O: , jaz ti hočem eno povedati, ti pa drugo, skratka jaz še vedno verjamem v moško in žensko prijateljstvo, pa tudi vem, da tako moje prijateljice, hvala jim xsrcx :palec: , lp, B. x;)x

Mislim, da ne moreva biti konstruktivna, dokler uporabljaš besede kot:

-živim v neki povprečni harmoniji :xx!:

-verjamem :xx!:

-nivo (smem vprašat, kateri, oziroma celo, kakšen nivo si imel v mislih?) xcivx

"Resnica ni nikoli tako blagodejna, kot je njen videz škodljiv."

Let the sunshine in

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...