Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Bom počasi tipkal, gospodje moji, da boste razumeli:

a) Sysyphe napiše, da rešitev problemov ne najdeš na LF

B) Selene rahlo ugovarja

c) sam napišem, da najdeš rešitve na najbolj nenavadnih krajih in vam ponudim nenavadno rešitev na nenavadnem kraju.

Vi trije pa komentirate pijačo.

Eh ...

Oprosti

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

Sem res le ena tistih žensk, ki potrebuje žival z ostrimi zobmi, ki bi ji popila kri, črno od strupa? Samca, ki bi jo z močno roko zgrabil za lase, treščil ob steno in ji izfukal vse pogojnike in dvome, vse kaprice in ambivalentna stanja. Moč, volja do moči. Če je nimaš sam jo zahtevaš pri drugem.

Vesna Milek- Kalipso

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uf, se je razvila ta temica.

No, eden izmed mojih najboljsih prijateljev je nasprotnega spola :palec: x;)x In se vedno ne vidim nobene moznosti za kaj vec, tako da vztrajam pri tem, da so taksna prijateljstva mogoca :palec:

Se mi je pa pred kratkim priblizal se en tip, ki ga tudi smatram za prijatelja, ampak je en lunatik naslogal, da bo nekaj vec :sori: :sori:

x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Sem res le ena tistih žensk, ki potrebuje žival z ostrimi zobmi, ki bi ji popila kri, črno od strupa? Samca, ki bi jo z močno roko zgrabil za lase, treščil ob steno in ji izfukal vse pogojnike in dvome, vse kaprice in ambivalentna stanja. Moč, volja do moči. Če je nimaš sam jo zahtevaš pri drugem.

Vesna Milek- Kalipso

Opa! :eek: x:Dx x;)x

Opa! :eek:  x:Dx  x;)x

Ane! Kdo bi si mislil, da bi jaz kaj takega gor dala.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Saj ima ta Milekova kar prav. Malček me sicer na Ruglja spominja, ker pretirava, ampak je pa zadela bistvo, bi rekla... x:o)x  x:Dx

Sicer pa še vedno mislim, da moško-ženska prijateljstva niso možna. x;)x

Pri meni so možna. Z moškimi, ki mi niso erotično privlačni. Ali pa ko ta privlačnost izpuhti. Recimo z bivšimi loverji....ni več kemije, je samo še človek, ki ga dobro poznaš in ki pozna tebe.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:Dx ...sem se prav narežala cosma x;)x ...sem dobila preblisk: prijateljstva so možna, ko je konec kemičnih reakcij...ali pa: ko se kemične reakcije še niso začele....

sam je hec tole. ko se sestavine v reakciji umirijo....potem stagnirajo...voda, ki miruje se usmradi...hm, če naredimo spojino, ki je bolj trdna, pa lahko mogoče iz nje naredimo kip....oz. umetniško delo...

...nč bat...so samo miselni utrinki...pojma nimam...mogoče celo ne sodijo sem... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja Amis v bistvu imaš prav po svoje. Nisem rojen kemik, ampak tale smrdeča voda mi je čisto znana zadeva. Ljudje prihajajo in odhajajo.

Moški, ženske...

Če pade vmes trdilec, pa rata nekaj. :inocent:

Zanimiva obrazložitev, Amis. x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja o tem govorim, ni treba da je partner pretirano ljubosumen... če ima sam definicije v sebi, da je takšno prijateljstvo možno, seveda za oba, ne samo za njegova prijateljstva, če si partnerja dopuščata svobodo...

resnično mislim, da so tale prijateljstva bolj možna takrat, ko še nisi vezan. Če pa imaš takšnega partnerja, če si po drugi strani tudi ti takšen, če ima prijatelj takšnega parnterja - pravljica

Pravljica je tudi moško-žensko prijateljstvo. Ker so vedno posredi hormoni x:Dx

Tudi če imamo me ženske še tako izrazito strogo prijateljsko razpoloženje do moškega prijatelja, se pri njemu hormoni stoprocentno oglasijo. Če ne prej pa slej x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Pravljica je tudi moško-žensko prijateljstvo. Ker so vedno posredi hormoni x:Dx

Tudi če imamo me ženske še tako izrazito strogo prijateljsko razpoloženje do moškega prijatelja, se pri njemu hormoni stoprocentno oglasijo. Če ne prej pa slej x:Dx

Točno in konflikt je neizbežen x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pravljica je tudi moško-žensko prijateljstvo. Ker so vedno posredi hormoni x:Dx

x:Dx :vragec: Mislim, haaaloooo, kako domišljavo naša dekleta v takšnih moških-žensko prijateljskih razmerjih za (kao?) neželjeno aktiviranje hormonov določijo izključno.......moške. Blablabla.........Mogoče pri ženskah začne delovati kaj druzga k hormoni, sam učinek pa je čist isti........ :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec: x:px x:)x

Nič x^x . So? :vragec: Hihihi, nihče torej..... :palec: x:px

Ma saj sm se že 1x bunu v bran moškega spola, ker je bilo pogosto omenjano, k da smo sam mi tisti, ki bi takšno prijateljstvo zlo rad "zlorabili" tud za posteljna srečanja..........in s tem pa se ne strinjam. :inocent: Da smo samo mi takšni, namreč :vragec: x:Dx

K. Čapek

Mick :palec: sevada. Oboji smo za obe varijante. Tko pač je...

Ali pa lahko rečemo...ne, ne, jaz že nisem taka :inocent: in ne, jaz že nisem tak.

Odvisno od situacije, človeka, okoliščin ...blabla.... x8Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Hm, Mick...saj razumem...jaz izhajam iz sebe..če mi je kdo simaptičen in spolno privlačen, ga pač ne tretiram kot prijatelja....Če je prijatelj je prijatelj x!x

Sem pa večkrat doživela, da so bila pričakovanja na drugi strani večja... :vragec: x:Dx

Čaki čaki čaki malo, ti zverinca :2src: x:px Torej......če zdej sklepam po zgoraj napisanem......je tvoj prijatelj lahko samo nesimpatičen in spolno neprivlačen tip? :O: Bemu, zdej pa ti nikol nem mogu bit prijatelj :C:..... pa tolk si mi simpatična :C: :C: ............................x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Lahko je simpatičen in spolno privlačen, vendar ni prijatelj. Sicer pa se vedno lahko postavi vprašanje, kaj pojmujemo pod besedo "prijatelj".

Lahko mi je pa kolega, znanec, sogovornik, sosed,...., prijatelj pa ne....

Ja, kaj bova naredila Mick... :C: ti si meni tud tooook simpatičen.... :C: :C: ..... x;)x :vragec: x:Dx

Mmmmm, zverinica... :vragec: x:Dx ...napredujem...š pred enim mesecem bi mi rekel zver... :vragec: x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...