Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

Mick pravi:
x:Dx ....hm...če bi bila midva z Astro prijatelja......bi si ziher priskočla na pomoč :vragec:  x:px  x:Dx ...in ostala prijatelja x;)x  x:)x  x:Dx

Candlelight.....tako stvari vidiš ti.......ok :palec: ......jaz jih pač drugače......še dobro, da smo različni, ne x;)x  :palec:  x:Dx

Vidva z Astro sta najtarboljs prjatla tle na LNF...sej je prav, da si pomagamo tkole med sabo. Mickeni svaka cast, res si prjatu x:Dx , altruist do konca x:Dx :vragec: x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vsak človek ti je namenjen določen čas življenja, pa naj bo to moški ali ženska... zato Borism nekatera najboljša prijateljstva ne trajajo večno, ampak če dobro razmislim - so večna.

Dobro jutro vsem - naj bo lep dan tudi za vas xsrcx

jaz pa mislim, da ni prijatelj samo tisti, ki nas potrebuje ali pa mi potrebujemo njega, zame prijatelj je tudi tisti, ki preprosto je in nekaj takšnih je v mojem življenju tudi moških prijateljev in ko se vidiva po določenem času sva navdušena si poveva vse novosti ob kavici, občutja razmišljanja in vesela sem ko vidim kako kakšen gre po isti poti razmišljanja kot jaz, nato poljubček na lička in vsak gre svojo pot dokler naju pot spet ne prinese skupaj. Jaz jemljem prijateljstvo kot nesebično naklonjenost do nekoga, ki mi je drag.

jess pravi:
Glede mojih izkušenj lahko pravim,da je prijateljstvo možno le,če imata oba svojega partnerja.

to je res,sam če ne pride potem do teme ljubosumje,saj morajo biti vsi 4 istega mnenja.Sem pa mnenja,da se še 2 človeka ne najdeta,da bi oba bila istega mnenja,da bi se štekala..... xrolleyesx :xx!: x8Dx x;)x :palec:

Selene pravi:
ampak to ne pomeni, a bi mu priskočila na pomoč pri posteljnih dejavnostih...  x:Dx

Seveda ne, ker premišljujeva o pravem prijateljstvu, ampak ne tistem za določen čas.......ampak za vsa prijateljstva in stike je potrebno odnos NEGOVATI in ne zanemarjati, pa saj to ti je kot pri osnovni higieni, sicer kar neguješ in vzdržuješ se ohranja, pa tako je že pri hiši, če nič ne narediš se čez leta enostavno zruši.....lep dan vsem :palec: x;)x

cosma pravi:
Vidva z Astro sta najtarboljs prjatla tle na LNF...sej je prav, da si pomagamo tkole med sabo. Mickeni svaka cast, res si prjatu  x:Dx , altruist do konca  x:Dx  :vragec:  x:px

A rabiš pomoč mogoče? :vragec: x:px x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xrolleyesx xrolleyesx 2 strani teme spet...

Da mi spet ne bo zneslo zdruzevat! :o|o:

Prijateljstvo med moškim in žensko

Sta moški in ženska čahko prijatelja?

Moška-ženska prijateljstva

Sicer pa SE VEC teh tem :o|o: spodaj na linkih

PrijateljstvA (*najrazlicnejsa)

Moski - zenska

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj vem... pa saj je vsaka po svoje malo drugacna in vse...

Samo ne samo iz uredniskega vidika recimo, ampak tudi - kdo bo vse te teme potem bral, da bo komentiral in v katero???

In ravno zato - odpre pac novo temo... I tako 100 puta. x:o)x xDDx

Saj ni nic narobe, OK, pac, je nov, itd... samo potem od tam dalje je treba nekaj nagruntat. x;)x

Torej, thanx, in se gre koimentirat nekam, kjer je ze - to pa potem zaklenem, elegantno se preusmeri drugam... kasneje jo izbrisem, ker ima recimo 3 odgovore - eden od teh je napotek (Tinin ali moj, sevedke), kje najde te teme, en je recimo, zivjo, en pa hvala. :)

Pa je kul.

Takole pa... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick pravi:
He-he.......le zakaj? :vragec:  x:o)x

Ja, to mene tudi zanima :wOOt:

Smo hengali z enimi kolegi nekoč skupaj in vmes je tudi bila ena kolegica ... ki je bila več z nami, kot vse ostale ... in eden kolega je ves čas imel občutek, da jaz hočem imeti nekaj z njo in da mora posredovati.... in zadnjič se pogovarjam z enim kolegom(ki ga poznam šele par mesecev) in mi pravi, da ga je ovi model skoz probal skupaj spravit z kolegico, z katero je plesal na maturantskem. x:Dx

Nekatere stvari se ne spremenijo .... :inocent:

Marsa, pa ja......mal se pa res treba potrudit in pogledat po lnf.....preden novo temo odpreš x^x Sam se kar trudim, no x:Ix ........sicer pa, če nismo sami prepričani, da smo znali preveriti ali je takšna tema že odprta.......se da še kako drugače preveriti, ne Tina x;)x x:Dx

Mogoče bi pa mogli odpreti temo "Ali je ta tema mogoče že odprta".......hm....samo tudi te pol ziher nekateri ne bi našli x:Dx x:Dx xrolleyesx

Hm....pa pregovore bi tudi lahko zreducirali na kakšne 3,4 teme x;)x x:)x

K. Čapek

a je potem ok, ce tle naprej pisemo?

:vio:

jaz imam moske prijatelje, ampak z njimi nimam nic fizicnega...ne vem, me ne moti, ce drugi to pocnejo, ampak jaz nekako to locim...

tezko povem, zakaj...mogoce me enostavno ne privlacijo x;)x

potem itak tudi vem, da me v prihodnosti ne bodo, pa ostane tako, kot je. peace, love, happiness. and some friendship x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ma pismo, a je kdo rekel, da je treba pa zdaj vsakega ali sploh katerega prijatelja, prijateljico nabrisat x?x :eek: Sam pač pravim, da se čisto mirno lahko zgodi.......se dobro vštekata, dobro poznata, sta si karakterno (mogoče tudi fizično) všeč, si zaupata, sta sproščena, so tako razporejene zvezde x;)x, splet različnih okoliščin....in se zgodi......lahko.....lahko oz. večinoma pa tudi ne....In.... če se......to ne rabi pomeniti konec prijateljstva.......garant x!x V to sem prepričan...... x^x ....tudi s pomočjo izkušnje x:Ix .....tko. x:)x Definitivno pa sta moški in ženska lahko prijatelja......pa če se nabrišeta al pa ne x:Dx x:Dx :vragec: x;)x

K. Čapek

Mick pravi:
Ma pismo, a je kdo rekel, da je treba pa zdaj vsakega ali sploh katerega prijatelja, prijateljico nabrisat

Jaz definitivno ne bi imel nič proti, če bi mi ga par mojih kolegic hkrati pofa***. x:Dx

Mick pravi:
Definitivno pa sta moški in ženska lahko prijatelja......pa če se nabrišeta al pa ne x:Dx  x:Dx  :vragec:  x;)x

Ja, samo verjetno ženske na to ne gledajo tako kot mi. x;)x

rachek pravi:
Jaz definitivno ne bi imel nič proti, če bi mi ga par mojih kolegic hkrati pofa***. x:Dx

x:Dx :vragec: x:px ......rachek tud mali :vragec: ..... :palec:

Jaz tud ne x:Dx x:px ....pa tud, če mi ga vsaka posebej x:Dx x:Dx

K. Čapek

astra pravi:
...da vem, na koga se lahko obrnem...če bom v stiski... x;)x  x:Dx

Astra

x:o)x :vragec: x:Dx x:px

Picasso

Mick pravi:
A rabiš pomoč mogoče? :vragec:  x:px  x:Dx  x:o)x

Od tebe, bi sprejela, tudi ce ne bi rabila x:Dx :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...