Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Čeprav sem videla tudi to, da so moški pretrgali dolgoletno prijateljstvo in vse stike zaradi ženske! xrolleyesx

Ne samo moški... :sori:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Deli na socialnih omrežjih

moja izkušnja je taka, da je iskreno prijateljstvo med moškim in žensko lepo, dobro in neobremenjujoče.

pogovor med prijateljema različnih spolov o istih stvareh poreka povsem drugače kot med prijateljema enakih spolov.

to prijateljstvo mi odkriva druge plasti istih stvari, odstira tančice, prikaže marsikaj v drugačni luči, mnogo stvari lažje razumem, to prijateljstvo me bogati. na prijatelja se lahko vedno zanesem, mnogokrat me prijetno preseneti, razume moje stiske, pa tudi navale veselja. sprejema me tako kot sem - resna, vesela, navihana, družabna.....

nikoli ne utruja, ko si ne želim njegove družbe, razume, da si včasih želim miru, da to ne pomeni, da hočem pretrgati stike, ampak samo to, da želim nekaj časa preživeti v družbi same sebe. nikoli mi ne očita, če se družim in komuniciram z drugimi, z njim pa ne.

moram reči, da tudi jaz na tak način razumem njega, prav lepo prijateljstvo je to :palec:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Zakaj sploh obstajajo kolupi, ki odnos okolupijo na priajteljstvo ali partnerstvo ali ljubimkanje ali neko pac od teh nesmiselnih nazivov? Kje je finta, da so te iluzije tako priljubljene?
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Zakaj sploh obstajajo kolupi, ki odnos okolupijo na priajteljstvo ali partnerstvo ali ljubimkanje ali neko pac od teh nesmiselnih nazivov? Kje je finta, da so te iluzije tako priljubljene?

jst sem mislila da je tu tema o "čistem" prijateljstvu... tko kot med moškim & moškim, žensko & žensko... (heteroseksualnimi)

Sorry.. men te scene grejo full na živce, da neki serjejo eni skupi, npr. da imajo svoje partnerje.. pa so enkrat bili loverji... pol se pa družijo veselo naprej... sploh če so skočli med rjuhe kr tak, zarad seksa... niso hodili skup... pol bojo pa kdaj slabe volje pa rabli koga za cartanje in hop... spet nazaj...

Prijatli so prijatli, jebači - jebači, resni partnerji - resni partnerji...

Če si jebi veter, so lahk vse relacije možne, če si človek kot se šika, z normalnimi nazori, se prijateljstvo pojmuje kot npr. dva djeda.. k na pir gresta in nobeden ne grunta kako lepo bi ga blo onem drugem v rit zarit...

x8Dx

Mushi

Eh za enega meni zelo ljubega moškega prijatelja x;)x žal v tem obdobju nimam kaj dosti časa, ker sedim na dveh delovnih mestih, ampak bova čim bo možno z obrestmi poračunala x:)x xsrcx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ok jebi veter al pa na višjem duhovnem nivoju, v papir ovito - skrito povedano, sej se razumemo... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Tko je boljš a ne, Tjazy? Srečno 2004 tudi tebi!

(pa po starem lepo naprej... x:Dx x:Dx )

Ja, Mick... sem mogla neki pripomnit.. x;)x

Mushi

Ja, Mick... sem mogla neki pripomnit..  x;)x

Ni blema Mushi.........meni paše prebrati tudi drugačna mnenja od mojega..........res x:)x .....še posebej od dam z ostrim jezikom x;)x :vragec: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tjazy: Zakaj sploh obstajajo kolupi, ki odnos okolupijo na priajteljstvo ali partnerstvo ali ljubimkanje ali neko pac od teh nesmiselnih nazivov? Kje je finta, da so te iluzije tako priljubljene?

saj ne obstajajo tako zelo kalupi, kot besede. smo pac ljudje in imamo potrebo po poimenovanju stvari....kar ne spremeni, da vsi pojmujemo taisto stvar majckeno (ali pa zelo) drugace. finta je pa v tem, da je dosti od teh stvari zelo fajn x;)x

tjazy, ti si ocitno zelo zaposlen z resevanjem iluzij in srecevanj najvisjega (kdorkoli ze to je), veliko srece ti zelim predvsem kar se tice komunikacije, ker izrazanje v takem jeziku, da te drugi zastopijo zelo pomaga, ti pa nisi ravno lahko razumljiv s tem, ko vrzes par retoricnih vprasanj v zrak... :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...