mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Pubeci, dajte mir, saj veste, kak smo dedi: dokler ni faušarije, je za vse dovolj tipično moška izjava. Dokler jim ktera baba res kej ne pomen x!x Pol pa Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 tipično moška izjava. Dokler jim ktera baba res kej ne pomen x!x Pol pa A res ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 tipično moška izjava. Dokler jim ktera baba res kej ne pomen x!x Pol pa A res ? Ma ja... med djedi.... ahahahahahahahahahaha...Kao babe.... pha.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Moški gledajo ženske, da bi jih videli;ženske gledajo moške, da bi bile videne. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Moški gledajo ženske, da bi jih videli;ženske gledajo moške, da bi bile videne. ne vem, če je bistvo prijateljskega odnosa ravno v tem Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Umetnica, to bo menda iluzija.....za naprej in nazaj Lepa ženska moža zanima, prikupna ga osvoji. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ne razumem ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek, boš potem, ko prideš nazaj v MB Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Umetnica, to bo menda iluzija.....za naprej in nazaj Lepa ženska moža zanima, prikupna ga osvoji. BorisMsmo v temi o prijetaljstvu med moškim in ženskov enem svojem postu sem že pisala o svojem doživljanju prijateljstva med osebama različnega spola.moja iskušnja ni povezana z ocenjevanjem zunanje lepote obeh prijateljev, niti ni povazana s poskusi osvajanja, kot si navedel s svojim pripisom.je lepa izkušnja, je lepo prijateljstvo. je samo prijateljstvo in nič več in nič manj. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Saj vem Umetnica, ampak tudi prijateljstvo ti naj bi bilo tudi malo všeč na oko.......da ne bo pomote, še vedno imam prijateljice iz otroštva, torej verjamem-o v to možnost.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisM, saj sem vedela, da se v bistvu razumeva to moje prijateljstvo, o katerem govorim, ne seže v otroška leta. začelo se je mnogo kasneje in za njegov začetek ni bila povod medsebojna všečnost "na oko" Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek, boš potem, ko prideš nazaj v MB Zezaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Rachek ja malo....brez skrbi se furaj nazaj Umetnica, seveda se razumeva , kasneje človek gleda in opazuje tudi druge kvalitete, ki pa niso minljive,jaz sem pa samo navedel eden moj primer, da potrdim, da je definicija prijateljstva med moškim in žensko možna....ZADOVOLJNA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ....ZADOVOLJNA [/color]seveda Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ....ZADOVOLJNA [/color]seveda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Neverjetni ste... Desetine strani, 5 ali koliko tem - o tem - Prijateljstvo M/Ž....Hecni res...In razglabljate, ali da je zdaj mozno ali ne. Sama pa sem vedno imela moske frende, pa mi je tole zelo hecno.Zelo dobre frende...Z Mushi sva se celo 'skregali' nekje v eni temi zaradi tega - ker kar ni stekala, da je mozno, da grem z moskim frendom v disko - in ne z njegovo bejbo ali zeno. Skratka - a pol se vedno mislite, da ni mozno?Al sam vam ne znese bit (sam frend)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Prijatli so prijatli, jebači - jebači, resni partnerji - resni partnerji...No, pa smo upredalčkani.Se pravi, ko iz prijatelskega pogovora preidemo v intimo- postanemo jebači, oziroma iz prijateljstva skočimo v zvezo resnega partnerstva(to vključuje tudi jebanje), so odnosi drugačni? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Al sam vam ne znese bit (sam frend)? MENI ZNESE!!! lalalalalalalalala ... luzerj .... a bi vsi samo sexali ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Men tud ....sam seksal bi pa tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Partner je najboljsi prijatelj.. a ne? In seksamo z njim.. Ne vem kaksne cudne merske enote so to.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja, če ne eno, pa drugo! ali pa oboje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Tjazy, ljudje imajo malce čudne poglede na to ... imam kolega, ki vneto(ampak ZELO) trdi, da partner ne more bi prijatelj. Da je treba kao to striktno ločit .... :o|o: Njegov problem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ...hm....pa ja.....tud oboje je kul ....mal pocartaš prijateljico in sebi ter njej pomagaš, da lažje ohranita svojo recimo že dolgoletno pa malo manj strastno vezo......pa to Ajde muralisti.....ups....moralisti......bumf, tresk, pljonk po Micku ........ko pa take kvasi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.