Skoči na vsebino

Moška-ženska prijateljstva

Isadora

Recommended Posts

• Komentarji 590
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prišla...imela... videla... izgubila.. našla... zmagala....

imam prijatelja, že cca 15 let, ja.... hmmm....., ok, sva prijatelja, skupaj počneva neumnosti, skupaj prenašava ...skoraj v stilu: v dobrem in slabem.......

...dokler.... jaz ne najdem resnega tipa.... pa se mojemu "prijatelju" malo odtrga.... pa v pogovor pa v debate.... na drugi strani pa ljubosumen tip...... stvar resna in delikatna... do obeh močna čustva.... do prijatelja bratska, do fanta... hudo močna.... prijatelj zadevo pripeljal tako daleč, da sem bila prisiljena ga postaviti "na hladno"!

Užaljenost na obeh straneh! :C:

Zamera obojestranska, oz. z vseh treh strani!

po pogovoru prijatelj priznal zaljubljenost..... ah ne... sam tega mi ne delaj......... ne morem mu vračati čustev.... kot prijatelja ga obožujem, ... saj mi je kot brat........ ne pa kot partner...... ne ne in ne!

po nekaj letih ponovna "naključna" združitev... valjda... parterji se menjajo prijatelji ostanejo....

sedaj sva samska... oba..... še vedno pa imava vsaj 1x letno debato, zakaj ne moreva biti skupaj kot par.... on čaka in upa... jaz pa... meni ni do tega......

...sem kar malo jezna nanj... vem da razume... vem da je dojel.... a še vedno.... še vedno "rine" vame ...... ko pa je preveč, mu povem, da je šel spet predaleč, da rabim "prostor za gibanje" pa v jok in na drevo.....

... pa tako dobro se razumeva..... ampak z moje strani ni iskre... ne morem...

Deli na socialnih omrežjih

Jah, takega mnenja sem bila tudi jaz, da ali to ni to, ali pa prej ali slej z ene strani pride do iskrice za kaj več, pa se potem ponavadi vse skupaj opusti.

No ja, sem bila trdno prepričana v tole zadevo, pa me zdajle zadnje pol leta uspešno v praksi prepričuje, da je možno tudi pristno prijateljstvo med moškim in žensko. Mu tule čestitam x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz sem še vedno istega mnenja, kot sem bila že poprej (na ne vem kateri strani), da med moškimi in ženskami ne obstaja tisto naj-naj prijateljstvo... :sori:

Jaz mam tud fejst dosti moških prijateljev (bolje rečeno: kolegov), a jih ne upam več pustiti bliže, ker sem že dvakrat nastradala... :C:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

xrolleyesx če si pristen in iskren do sebe si upaš biti tudi do prijatelja.če ni iskrice sta tako lahko tudi prijatelja a vedno je pogoj da se sprejemata taka kot sta in drug drugemu data življenski prostor.predvsem sem spoznala da moraš sam sebi biti dober prijatelj in ko si v odnosu nikoli ne smeš težiti da bi spreminjal drugaga ,vedno le sebe.vem da le tako zgradiš tak odnos z ali pa brez iskrice in oboje je potem kvalitetno in te bogati oz. rasteta in se učita oba

Jah, takega mnenja sem bila tudi jaz, da ali to ni to, ali pa prej ali slej z ene strani pride do iskrice za kaj več, pa se potem ponavadi vse skupaj opusti.

No ja, sem bila trdno prepričana v tole zadevo, pa me zdajle zadnje pol leta uspešno v praksi prepričuje, da je možno tudi pristno prijateljstvo med moškim in žensko. Mu tule čestitam  x:)x  :palec: .

Čez pol leta pa jump.. x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

He he he, Mushi, to me je skrbelo ja, pa sem že na začetku dala tudi takole direkt vedeti da do meje, pa nič naprej. Po mojem, da je jasna situacija, upam vsaj, ker je zelo zelo v redu bitje in bi mi resnično manjkalo tole prijateljstvo, tako da upam, da ne bodo začele kakšne neumnosti rojiti x!x .

Seveda je prijateljstvo med moškim in žensko možno...samo mislim, da je pogoj, da se spoznata v takšni situaciji...da nobenemu ne hodi na misel flirt...potem pa si že tako globoko v prijateljstvu..da tut flirt..ostane sam pri besedah..ker ugotoviš...koliko ti prijateljstvo...v resnici pomeni... x^x

Sva zadnjič z enim prijateljem ugotovila.. x^x x^x ..eh, kako fino, da sva prijatelja...koliko moških in žensk...že zdavnaj ne bo več...v najinem življenju...midva bova pa še vedno...prijatelja.. x;)x x^x

pa še to...sem mislila, da si lahko z "bivšimi"...prijatelj..pa se je izkazalo..da če ljubezen ni štimala...tut prijateljevanje ne more...ker v bistvu obdržimo enake lastnosti...in če smo iz zveze odšli...ker nam niso bile všeč...nam tut v prijateljskem razmerju...ne morejo biti... :xx!: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

pa še to...sem mislila, da si lahko z "bivšimi"...prijatelj..pa se je izkazalo..da če ljubezen ni štimala...tut prijateljevanje ne more...ker v bistvu obdržimo enake lastnosti...in če smo iz zveze odšli...ker nam niso bile všeč...nam tut v prijateljskem razmerju...ne morejo biti... :xx!:  :xx!:

Astra

To pa drži. :palec:

Glej naprej, če se le da,...

Tudi jaz z bivšim nimam sploh nobenih stikov, se mi zdi res težko kakšno prijateljstvo furat iz dolgoletne veze, ja, ker si si tako blizu, da praktično veš vse drug o drugem, potem je pa potrebna določena distanca in meni to enostavno ne znese.

Sta pa moj tast in tašča po dolgih letih po ločitvi, po hudih scenah tudi kasneje, ko sta bila ločena (stika sta zaradi otroka morala imeti) našla pot drug do drugega in zdaj lahko rečem,d a sta videti, kot prava prijatelja (pa vsak po svoje poročena), zaradi česar sem vesela zanju. x:)x :palec:

V bistvu se stirnjam tudi jaz z Astro, samo ne cisto 100%.

Ker nekateri so ti pac kul za druzenje, a za lajf skupaj oz. za tak odnos pa pac ne.

Od ex scene. x:)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda je prijateljstvo med moškim in žensko možno...samo mislim, da je pogoj, da se spoznata v takšni situaciji...da nobenemu ne hodi na misel flirt...potem pa si že tako globoko v prijateljstvu..da tut flirt..ostane sam pri besedah..ker ugotoviš...koliko ti prijateljstvo...v resnici pomeni... x^x

Sva zadnjič z enim prijateljem ugotovila.. x^x  x^x ..eh, kako fino, da sva prijatelja...koliko moških in žensk...že zdavnaj ne bo več...v najinem življenju...midva bova pa še vedno...prijatelja.. x;)x  x^x

pa še to...sem mislila, da si lahko z "bivšimi"...prijatelj..pa se je izkazalo..da če ljubezen ni štimala...tut prijateljevanje ne more...ker v bistvu obdržimo enake lastnosti...in če smo iz zveze odšli...ker nam niso bile všeč...nam tut v prijateljskem razmerju...ne morejo biti... :xx!:  :xx!:

Astra

ja temu se pridružujem..

:palec:

Če nis za skup tud nis za posamezno skup.

Mushi

Hm moški pa ženska prijatelja, bilo bi lepo xrolleyesx , vendar ... Sama imam precej moških prijateljev, s katerimi se super dobro razumemo in srčno poklepetamo.Večkrat zaidemo v zelo globoka duhovna področja, skratka debate kot z žensko, vendar,....Če se recimo sklonem pred njim, če se mi slučajno malo dvigne krilo, če se gremo skupaj kopat,če če če.Obstaja vedno ta meja privlačnosti med moškim in žensko, ki je pač v naravi nam že dana.Mislim da se moški težko upre čarom ženske, pa naj gre za prijateljstvo ali pa ne. :inocent:

Vedno obstaja ta notranja komunikacija, ki v bistvu ohranja vrsto.Imam pa frende, ki so to fazo prešli.Teh je zelo malo in so na zelo visoki duhovni stopnji.Tudi v Indiji sem spoznala mnogo Gurujev in večina jih še žal ni prešla te meje.Seksualnost je naravno prirojena in naravna, torej je po mojem možno frendovstvo samo na visoki ravni zavesti, kjer se prijatelja vidita kot energetska bitja. xsrcx xsrcx xsrcx

Hm mosˇki pa zˇenska prijatelja, bilo bi lepo xrolleyesx , vendar ... Sama imam precej mosˇkih prijateljev, s katerimi se super dobro razumemo in srcˇno poklepetamo.Vecˇkrat zaidemo v zelo globoka duhovna podrocˇja, skratka debate kot z zˇensko, vendar,....Cˇe se recimo sklonem pred njim, cˇe se mi slucˇajno malo dvigne krilo, cˇe se gremo skupaj kopat,cˇe cˇe cˇe.Obstaja vedno ta meja privlacˇnosti med mosˇkim in zˇensko, ki je pacˇ v naravi nam zˇe dana.Mislim da se mosˇki tezˇko upre cˇarom zˇenske, pa naj gre za prijateljstvo ali pa ne. :inocent:

Vedno obstaja ta notranja komunikacija, ki v bistvu ohranja vrsto.Imam pa frende, ki so to fazo presˇli.Teh je zelo malo in so na zelo visoki duhovni stopnji.Tudi v Indiji sem spoznala mnogo Gurujev in vecˇina jih sˇe zˇal ni presˇla te meje.Seksualnost je naravno prirojena in naravna, torej je po mojem mozˇno frendovstvo samo na visoki ravni zavesti, kjer se prijatelja vidita kot energetska bitja. xsrcx  xsrcx  xsrcx

jaz se delno strinjam, ker mislim, da je ta privlacnost vcasih tudi plus, smo ze tako narejeni, da rajsi poslusamo nekoga, ki nam je kot oseba privlacen, pa se mogoce tako ljudje bolj odprejo in so bolj dovzetni tudi za vsebino pogovora, ne samo za izgled govornika...ne vem, mogoce je to malo idealisticno, ampak...jaz imam dosti moskih prijateljev, pa vem, da so trenutki, ko me prenasajo, ker sem zenska ( ce bi bila tip, bi me ze poslali nekam.... x;)x ) pa tako uspem povedat kaj, cesar morda drugace ne bi

zeleli slisat....in obratno....pa ne mislim v smislu manipulacije, ampak vecje tolerance.... xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

FAnt in punca sta lahko boljša prijatelja, kot punca z punco in fant z fantom... Toda nikoli to prijateljstvo ne traja večno... Ker slej ko prej v prijatelju vidiš tisto dopolnjevanje, tisto kar iščeš in en v drugem najdeta vse... Lahko da je enostransko, ampak to je še huje... Sama sem trdila, da sta lahko fant in punca vedno samo prijatelja... Toda danes brez kakršne koli ovire rečem... NAjboljša prijatelja ne moreta biti... Lahko sta prijatelja, toda ne tista, ki se resnično poznata, ki preživita vsak trenutek skupaj... Sama mam izkušnje s tem in vem kaj pomeni biti pravi prijatelj kaj pomeni takšno prijatelstvo... toda danes je tudi to se razblinilo... a nekoč je bilo... :sori:

Iiiiiii....kakšen luštn muc na tvoji ikonci.......tak je bil moj pol, ko smo ga shiranega in najdenega na nekem polju mal porihtali in poredili..... :2src:

Bemu.....saj bi me spravili v dilemo.......samo prijateljujem z ženskami že ves čas.......z eno izmed njih je prijateljstvo še posebej intenzivno in menim, da sva odlična prijatelja, ki sva si veliko, veliko stvari zaupala......razkrila skrivnosti in tudi temne plati najinih duš........in kljub temu, da se mi zdi, da obadva včasih prešinejo grešne misli......verjamem, da tudi če kdaj kakšno ušpičiva ostaneva še naprej takšna prijatelja.....skoraj prepričan sem v to..... x^x In sedaj sem se spomnil še ene........krasno dekle, prav občudujem jo na trenutke.........pa vi tudi x;)x x:Dx x:o)x

To tako uzput......na tej temi sem svoje tako že povedal..... x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Iiiiiii....kakšen luštn muc na tvoji ikonci.......tak je bil moj pol, ko smo ga shiranega in najdenega na nekem polju mal porihtali in poredili..... :2src:

Bemu.....saj bi me spravili v dilemo.......samo prijateljujem z ženskami že ves čas.......z eno izmed njih je prijateljstvo še posebej intenzivno in menim, da sva odlična prijatelja, ki sva si veliko, veliko stvari zaupala......razkrila skrivnosti in tudi temne plati najinih duš........in kljub temu, da se mi zdi, da obadva včasih prešinejo grešne misli......verjamem, da tudi če kdaj kakšno ušpičiva ostaneva še naprej takšna prijatelja.....skoraj prepričan sem v to..... x^x In sedaj sem se spomnil še ene........krasno dekle, prav občudujem jo na trenutke.........pa vi tudi x;)x  x:Dx  x:o)x

To tako uzput......na tej temi sem svoje tako že povedal..... x;)x  x^x

Ej Mick! Ti si pa pacek. Rekel si, da imas resno punco, zdaj pa priznavas, da kdaj pa kdaj s to prijateljico kaksno uspicis.... OJEJ; OJEJ

Hm....bo treba ZNOVA prebrat x;)x .......napisal sem..."verjamem, da če tudi kdaj kakšno ušpičiva ostaneva še naprej takšna prijatelja" ......nikjer ne vidim priznanje, da sva že kakšno ušpičila; sicer pa je res, da na kakšni drugi temi priznavam to kar večina vas pač ne želi.....da smo vsi "krvavi pod kožo". x;)x

K. Čapek

Meni se pa zdi da je Mick mislil v prihodnosti kao, če bosta kakšno ušpičila...

Ampak grešne misli ju pa spreletavajo že zdaj.. bljak.. xrolleyesx Sej vem.. kaj mi bojo rekl..... ko boš 10 let na forumu.. :vragec:

Mushi

....svetnica mushi... x:Xx x:Xx ....me kar grešne misli spreletijo ob taki svetnici x;)x :vragec: x:px x:Dx

Aja.....pa ne bom rekel, ko boš 10 let na forumu.......ampak.....ko boš 10 let poročena :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

Mick poenostavlja - z dobro prijateljico bi, pa bi se imela lepo, ne bi pa izgubil prijateljstva, pa je Volk sit in Pujsa cela x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja saj s takšno logiko ni nič narobe, če obadva tako razmišljata, jaz takšnega razmišljanja ne zmorem, če bi se mi kaj takega zgodilo s prijateljem, bi šlo ziher prijateljstvo v franže. :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...