Pujsita 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Zbiram energijo, ja, da mu napišem en lep dolg email..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Zbiram energijo, ja, da mu napišem en lep dolg email..... Kar napiši, pa ne čakaj predolgo, ker prilika zamujena, ne vrne se nobena... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Ženske obdržijo svoje skrivnosti, moški tuje.Jean Paul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Jaz pa enega mojega prijatelja pogrešam, je kar poniknil, izginil iz mojega življenja, že dva meseca nedosegljiv, no sej nekajkrat sem res želela ga priklicat, zdej dam pa mir, mi pride pa kakšna njegova beseda velikokrat v misli, ali pa zaslišim njegov smeh, iskriv pogled, pismo, nisem si mislila, da sem se tko navadila na njegovo prisotnost.. hja, dobro da vem, da je rak... da ima probleme trenutno, samo da me je po toliko letih prijateljstva na hladno dal. No ja, kakorkoli že, upam, da mu gre dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Pošlji mu vilinski ključ prijateljstva, pa se mogoče spet pojavi, če bo v dobro vaju ali vseh....če ne si itak na istem, kot sedaj....lep večer Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Moja izkušnja...Od takrat, ko so mi ga predstavili sva se neverjetno razumela. Potem sva se nekajkrat naključno srečala, potem sva si začela telefonariti, hoditi na pijače....in nekega dne sem ugotovila, da mi je mogoče všeč še drugače...ne samo kot prijatelj....Ampak ker je bil že srečno poročeno očka, sem te misli nekako potlačila v ozadje..... In potem sva grešila neke noči po kakšnih sedmih letih poznanstva. Mislim, da sva oba že prej vedela, da se bo enkrat zgodilo...In potem se je zgodilo in je bilo fino... Enkrat in nikoli več. ...Sva pa še vedno prijatelja....če se temu lahko tako reče. Verjetno prijatelja zato, ker sva oba zasedena in se ima vsak doma lepo...kaj pa vem. Se mi pa še vedno včasih zatresejo kolena, ko ga vidim . Torej moje mnenje kar se tiče takega prijateljstva .....po moji vedno vsaj eden v tem prijateljstvu upa na kaj več ...mogoče se tega niti ne zaveda .... Imam pa znanko, ki svojega t.i. prijatelja neprestano izkorišča, on je pa zaljubljen tako, da se kar kadi (čeprav ne prizna), a pravita, da sta prijatelja :o|o: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ja čeprav si močno želim biti z njo zelo dober prijatelj, mi pravi da se z menoj ne more dobiti kot prjatelca. Ampak jaz mislim da je to najlažji način ublažitve bolečine. No ja za njo mogoče malce drugačna situacija. Skrajno komplicirana zadeva. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ma ne vem, volkec...jaz si tudi lahko predstavljam, da z dolocenimi ljudmi ne bi mogla biti prijateljica, ker so custva premocna. pa ne zaradi moje bolecine, ampak...ce hoces imet fer odnos, mora biti zveza na nak nacin uravnovesena, mora biti balans med tem kar dajes in kar dobivas. ce se ti zdi, da na primer custveno ne mores sprejemat dolocenih stvari, ker jih ne mores vracat, te to (pre)obremenjuje, in ce si posten, se ne spuscas dalje v to. tipicen primer tega je, ko npr. nekdo nekoga ne ljubi, pa ve, da je drugi zaljubljen vanj, in se se naprej udelezuje tega odnosa, ces: saj nisem nic kriv, ne dajem povoda itd...ampak po moje ima vsak, ki je v situaciji, ko preceni, da je zveza neuravnovesena, moralno odgovoren za posledice, ceprav je mogoce najlazje pustiti, da gredo stvari dalje... mislim, da je vsak odgovoren za svoja dejanja in ko gredo stvari v smer, ki si je ne zelis, je treba to povedat in ukrepat. pa ni vedno najtezje tisti strani, ki je zavrnjena, je tudi zelo tezko vcasih prekinit nekaj, kar ves, da ni v redu, da nima zate prave smeri, pa ceprav ti trenutno se kako uzivas ali imas na kakrsenkoli nacin dosti od te zveze...je treba skrbet za to, da imata obe strani svoja zadovoljstva, pa ceprav je rezultat tega, da moras vcasih koga razbremenit s svojo prisotnostjo, prekinit, cetudi se zdi, da si druga oseba tega ne zeli. sem malo zakomplicirala, ampak..tako priblizno mislim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj je to prijatelj?, znanec?, kolega?, partner?, sovraznik?.. ?!? V resnici obstaja samo odnos.. taksen ali drugacen.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ej jaz pa sem ugotovil, da če maš nekoga rad, pa ne tko sebično pa to, si lahko vedno prijatelj... s to osebo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj je to prijatelj?, znanec?, kolega?, partner?, sovraznik?.. ?!? V resnici obstaja samo odnos.. taksen ali drugacen.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj je to prijatelj?, znanec?, kolega?, partner?, sovraznik?.. ?!? V resnici obstaja samo odnos.. taksen ali drugacen.. Misliš, daš ali ne daš :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Kaj je to prijatelj?, znanec?, kolega?, partner?, sovraznik?.. ?!? V resnici obstaja samo odnos.. taksen ali drugacen.. Misliš, daš ali ne daš :xx!: Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 V resnici obstaja samo odnos.. taksen ali drugacen..Tako je, obstaja samo odnos, ali je to pozitiven ali pa negativen.Ljudje smo jih pa poimenovali za prijateljske ali sovražne. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 No, vidiš, če daš, je prijazen, če ne daš, neprijazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ej jaz pa sem ugotovil, da če maš nekoga rad, pa ne tko sebično pa to, si lahko vedno prijatelj... s to osebo...ja. (samo eni ne morejo, meni se se ni zgodilo...ampak si pa lahko predstavljam, kako to zgleda). Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Misliš, daš ali ne daš tako je seveda, odvisno od tega kaj misliš pod daš...., Ajd to je moje najnovejše odkritje, v ljubezni... bomo videli... kaj bo naslednje.... haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Ženska pri pametnem moškem išče napake,pri neumnem vrline. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 hehe, ja, hudič je to, pa tolk vrlin mam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Hehehe, zate El Nino bi človek mislil, da si lev, čeprav si oven ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ženska ljubi ali sovraži, tretjega ni.(lat.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ....je prijateljstvo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ženska je podobna odeji poleti; če jo vzameš , ti je prevroče, če jo zavržeš, te zebe.afr.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Saj je res, ampak brez nje/njih je pa spet hudo, zavržti je nikakor ne smeš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.