Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>poznam eno zensko, ki jo moz spolno zlorablja. Ce ne da, si jo pac vzame. Ce ni po njegovem, ji je sposben kaj naredit. Telesne bolecine in ponizanja 20 let, porušena osebna podoba. IN HUD STRAH, DA BI KDO V RESNICI IZVEDEL, KAJ DELA Z NJO NJEN MOŽ, KER SE ZACNE TREST IN ZANIKOVAT VSE SKUPAJ IN GA BRANIT, KER SKORAJ ZNORI OD STRAHU, DA BI MOŽ SPLOH POMISLIL, DA SI ONA UPA MISLITI O NJEM, DA JE NASILNEZ. Kaksna bi bla tu pomoc?Nikakrsna, ker je ocitno noce.To je dobro povedala osamljena nekje v rpejsnjih postih. Ti se pa rada vtikas v druge a ne? pa mal poves kako pa kaj, saj ne recem, sklepanje in razmisljanje ti kar siba, a takih se najbolj 'bojim'.Ti mas tak majnd ko puzzle, hitro povezes, sam ce pa ni manjkajocih delcev na voljo, jih pa kar 'prosto po presernu' mal zafilas, pa je - 'saj ne more bit drugac'. ker ce si tko pametna, pol puscas kaka vrata do sebe zaprta, pa pol se resnica ostane zunaj.kot pravi tagore: ce zaprete vrata vsem napakam, bo tudi resnica ostala zunaj. Tole se mi je pa vedno mal hecno zdelo: moz 'posili' zeno. Jo spolno zlorablja. Ona ne da, on 'si jo pa pac vzame'.jaz vidim tu sam nekaj - ocitno nekompatibilnost predstav o odnosih.In nekoc je bila njej ta igra ocitno sprejemljiva.In ce pogledamo bolj od dalec, ji je se zdaj. zal. Uboge zenske takele. Pa ne (sam) zato, ker jih mozje zlorabljajo, pac pa ker zhdijo v tem blatu se naprej.aja saj res - kaj pa naj naredijo, pa nimajo kam it pa tko?Ja, res... zoprno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>me je tezko ne opazit. Dober podpis Mantis, če okolica ne razume da ženska trpi, da se mora proti svoji volji prepustit tiranu, je z okolico nekaj hudo narobe. V naši državici so dvojna merila postala vsakdanji pojav. ŽAL! Glede Osamljene (ki to več ni), tud če pade 15 šteng nižje, ima za sabo družino 4000+ članov in nas je kar nekaj, ki smo pripravljeni ji pomagat kadarkoli in kakorkoli po naših zmožnostih, že zato, ker se je upala povedat.In še enkrat ponovim:ko se o tabujih začne govorit, nehajo bit tabu in se prelevijo v problem.Probleme se pa začne reševat. In Osamljena je v enem mesecu naredila ogromen korak naprej in napredovala v razvoju svoje osebnosti. Naj postane primer kako se soočiš z reševanjem takih stisk, ker se verjetno take stvari dogajajo še komu, ne glede na spol in starost. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Glej, ce nekdo glasno govori in ze vse kar on pove, ni prostora za nobeno resnico vec. resnica kot taka pa je skupek enih resnic, nobena ni absolutna... primer: puzzle ti nakazuje, da bi slika lohk bila taka pa taka... recimo oni ima tako faco, kot da ravnokar sexa. in ima se hlace do kolen recimo al kaj tacga. ti pac sklenes, aha.on pa recimo si trsko daje iz riti al kaj jaz vem - ce bi videla celotno sliko.dala sem zlo banalen primer, ker se mi ne da razmisljat. sklepanje pac. me vidis vceraj recimo da se ful zaupno pogovarjam z nekom in pol se recimo skupaj odpeljeva z avtom. ga peljem dam in grem dam. zjutraj vstanem, grem na trg in je to slucajno v njegovi blizini.No ampak nek pametnjakovic pa bo videl me tam, pa da grem dam z njim, pa se ZJUTRAJ me bo videl okol njegovega bloka (ker sem sla tja na trg al pa clo v njegov blok na obisk k teti).jasno sklene oni, da sva sla skupaj k njemu in da sva se vso noc dol dajala.o TEM govorim.In ce vse to ze kar prec ves in vse, onemogocis dostop se drugih moznosti - zato pravim 'zapres vrata'. a zdaj stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dober podpis ja no, morda res drzi zame, sam podpis pa ne bi bil dober. halo! mene je tezko ne opaziti, jA jasno, saj sem urednik pa najvec me je tle okol. ... nas je kar nekaj, ki smo pripravljeni ji pomagat kadarkoli in kakorkoli po naših zmožnostih, že zato, ker se je upala povedat.In še enkrat ponovim:ko se o tabujih začne govorit, nehajo bit tabu in se prelevijo v problem.Probleme se pa začne reševat. In Osamljena je v enem mesecu naredila ogromen korak naprej in napredovala v razvoju svoje osebnosti. Naj postane primer kako se soočiš z reševanjem takih stisk, ker se verjetno take stvari dogajajo še komu, ne glede na spol in starost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 saj ti nihce nic noce.se pa jaz izogibam iz drugih tem vlect zadeve. ker to v koncni fazi prinese posplosevanje in defolt nestrinjanje z nekom, kar je brez veze.a ce maram mlek, mava lohk vseen oba rada sonce? tako bova o tistem kar tam (ce bova se kaj).pa to da ti je nekdo dal prav po os-ih, je men brezveze - s tem je bilo tu dost opletanja ze.ce ma jajca, naj tle pove... oz. ce ma ne vem kaj (ce recimo ne gre za 'jajca'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Že zastopm in tle vas podprem, da zlorabe pr otrocih nema druzga kot seči jajca. Ampak nekaj je pa tud druzga. Če grem jst zvečer ven z eno odraslo žensko in ji cel večer strežem , ji plačujem pijačo, morda še večerjo in ko jo pred jutr pa domu pelam in ko b blo fajn nmav digi dagi, pa prav da pa ne. Takrat b pa od mene sigurn dobila eno direkt u pizda, pa na sred največje hoste b jo pustu. Prokleta baba frdamana, pa bi zvečer rekla, pa b jst kaj druzga vozu po svet. Magari eno kuro, pa bi imel glih tolk od nje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 (popravljeno) Opa, punce, lepo ste se razgovorile. "Jajc" pa res nimam, se pa vseeno javljam. Sedaj vaju pa pustim lepo pri miru v razpravi o spolnih zlorabah Popravljeno 9. julij 2005 -> Izraz Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Jajc" pa res nimam, se pa vseeno javljam.jaz tud ne, sam si jih kar pac vzamem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mdemsarm 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že zastopm in tle vas podprem, da zlorabe pr otrocih nema druzga kot seči jajca. Ampak nekaj je pa tud druzga. Če grem jst zvečer ven z eno odraslo žensko in ji cel večer strežem , ji plačujem pijačo, morda še večerjo in ko jo pred jutr pa domu pelam in ko b blo fajn nmav digi dagi, pa prav da pa ne. Takrat b pa od mene sigurn dobila eno direkt u pizda, pa na sred največje hoste b jo pustu. Prokleta baba frdamana, pa bi zvečer rekla, pa b jst kaj druzga vozu po svet. Magari eno kuro, pa bi imel glih tolk od nje. A si ti pameten! Če si si z večerjo seks kupu, pa to tud na začetku povej, de ti nau kera binglc odgrizlna! Pa pejd u kupleraj, tam se to samo po sebi razume. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ira momci imajo tudi svoje finte, 1x laufala pred neko namišljeno ira pokalico .....Ne, mi tega ne moremo razumet, kaj se njim dogaja, zato tudi sodit ne moremo. Sicer tole ni ta tema...ampak samo še tole.Ravno ti vedno poudarjaš, da mora vsak dobit svoje...recimo, ko ti je en mulc nagajal v šoli si ga nabutala, če se prav spomnem, pa so oni pol te hotel tožit al nekaj takega, ne spomnim se prav dobro.....recimo, ti si se odločila, da boš sama reagirala na to, ker te je nekdo zatiral in težil....ali pa recimo, če ti kdo gre na živce v prometu, reagiraš včasih zlo žolčno tukaj ala butl, gnus, kreten itd....Al kaida ni zveza tabornikov, je zlo....ampak to se je porajalo iz znanih razlogov.... ja jst sem reagirala ko je on men težil.. že 10-tič, pa sem ga nabutala, prej me je pa vedno al brcnil al špuknil, al prjel za prsa al siknil prasica, kurba.. tko.. pa sem ga enkrat idiota dobila in ga namlatla brezmejno.. in vedno sem mu rekla naj neha ker jih bo dobil... men se je pa zgodilo da me je en iz 6-tega razreda ko sem bla jst v 2-gem, spodbil in še treščil na tla, brez razloga, ker se mu je zdelo fajn.. al zanimiv.. skratka jst nasilja nisem nikol začela, niti ga nad nedolžnim izvajala.. in mi smo njega tožil. kreteni na cesti pa itak vemo da so.. več si na cesti, več jih vidiš, zdej ko se cca. 10 min. po centru sam do službe peljem sem velik velik manj živčna... če se pa enih 50 km na dan furaš al pa več.. pa je za živčke orenk trening.. tko da govoriva o različnih stvareh.. Men bi v tej situaciji bli jasni kaki vojaški cilji al pa voditelji teh držav, ki se rinejo v ta Irak še zmeri.. Ok.. oni majo pač ta način, sam pravim da je to full podlo. Tole kar se tiče Al Kaide. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se je tud meni zgodilo, tip me odpelje dalec dalec in pol pa njegovo verbalno nasilje, ker nisem kapirala, da baje moj odhod z njim pomeni, da sem Za. Buteljn sem se zanašala, da je med nama prijateljstvo, pa je pokazal pravo razmisljanje, mislim, jaz ne morem tako, ne samo da je izdal najino prijateljstvo in ga razdrl, še v novi luči sem ga spoznala, ampak mene ni na gobec, sem imela srečo, Cvičkar, motiš se, o teh stvareh se je bolje vnaprej pogovoriti, ne pa da zensko caka presenecenje in je neprijetno za oba, saj ne mores vnaprej vedeti, kaksne vrste je zenska. Mogoce je vcasih res tako veljalo, da sta oba vedela, pa da ce ji je on kupoval, da je s tem kupil njeno naklonjenost, a na silo se zenska pac ne more znenada zatreskat pa seksat z njim zarad vecerje pa porabe bencina, itak pa sem so-plačala stroske in nikol si ne bi drznila it z njim na izlet tako,da bi vse on plačal. Pa moja najboljsa prijateljica, zaupnica, je stara 45 in mi je tud rekla, kje pa si imela pamet, valda da je pricakoval, saj slej ko prej pride do tega. Ampak ej, v 9 letih nic, pol pa naenkrat zahteva in sovraznost, ker ego boli. Je rekla, da je ona starokopitna, pa da nekateri moski še vedno razmisljajo starokopitno, pa verjetno si ti tud taksen. Je rekla, glede na to,da ima ona tu pa tam kake hude avanture, da ona BI sprejela plačevanje in pol seks, ker pac ful rada ima moške, drugace razmislja, za razliko od mene, ki se celo ob kaksnih tu-pa-tam zatreskanostih ne dajem dol, ker mislim, da se morata dva res dobro v dušo spoznat in ljubit za to. Jaz sem tud starokopitna ja. Pol pac moras najt eno starokopitno, Cvickar, ampak na drug nacin, v tej smeri kot je ta moja prijatlca:) Al pa eno keš -----, ki se jih tud da kupit. Mater se mate čudn na svet. Nkol nisem reku, da bi ji z eno večerjo fuk kupu, ampak če že greš ven in je vse že napeljan, pol je buli prej rečt" stari nič ne bo, za ta dnar pejd rajši v kupleraj" Sicer pa , če te je šele po devetih letih prvič uprašal, pol res boljš da mu nisi dala. Bi do konca živlenja stradala. Že Prešeren je reku Jej, Pij in Kavsaj za delo se ne ravsaj. Zato mislim, da je treba vsako prilko izkoristit. Ti pa če boš čakala princa na belem konju, pa kar izvoli Mislim pa, da te bodo nesli na britof v beli trugi pri osemdesetih al pa pr devedestih letih in to bo prav grd pogreb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce ti spolni zlocinec upa v obraz reči, da hoce, da mu oprostis, s tem še vedno kaze na svojo psiholosko premoc nad tabo, ki si bila njegova zrtev....Mantis, pozdravljena. Takoj na začetku bi se še spustil v to, s čim se ne strinjam, s čim se pa. Tako odločno si vse napisala, prepričano. Ampak sedaj mi je iz monitorja padlo nekaj drugega. Zdi se mi, da je bilo nekaj odzivov zelo močnih, enake moči kot tvoj. Z rahlim pridihom nestrpnosti do tvojih mnenj. Kot da bi pobijali tvoje poste, hoteli pobiti tvoje razmišljanje. Kot da si jim odprla ventil, skozi katerega so lahko izpustili višek pritiska, ki jim je nastal na drugem koncu foruma ali zaradi drugih ljudi. To je ob enem tudi priložnost, da se še naglas spomnim na Skwo, na Osamljeno, na Pogumno in mdemsarm. Punce, vse dobro! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Kakšno kazen dobi nekdo, ki je na sodišču obtožen spolne zlorabe? Ali gre v zapor ali ga pogojno spustijo? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ne zanašaj se na nič. Odvisno je od sposobnosti in "sposobnosti" odvetnikov ter sodišča. Preveč rizika. Ampak to je svet, v katerega ti šele prihajaš, glede na tvoja rosna leta. Dokaj grd svet. V katerem je pa vseeno treba preživet. Kar pomeni, da postaneš malo bolj močna. Kar pomeni, da začneš razmišljati, da boš koga tudi na gobec, če bo treba. Če bo treba. Lepo bo, če ne bo treba. Če boš močna, boš imela srečo, da mogoče ne bo treba. Če boš šibka, te sreče ne boš imela in se bo stalno treba kje boriti. Če se boš borila, te bodo spoznali in te bodo pustili na miru. Če se pa ne boš, si te bo pa vsakdo lahko privoščil, kolikor bo hotel. :xx!: Vprašanje je torej, kako postaneš močna. Potem vprašanje, koliko dobi posiljevalec, ne bo več pomembno. Ker posiljevalca sploh ne bo. Ker če bi bil, bi riskiral, da mu nekaj odrežeš, tega se pa smrtno boji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Bern hvala za odgovor Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšno kazen dobi nekdo, ki je na sodišču obtožen spolne zlorabe? Ali gre v zapor ali ga pogojno spustijo? Če gre v zapor, ga tam dobijo stari pedri, pa mu čist anus razčefukajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če gre v zapor, ga tam dobijo stari pedri, pa mu čist anus razčefukajo To si pa dobro napisal Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To si pa dobro napisal Dobr dobr, ker je to čista resnica. pa menda še boli hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšno kazen dobi nekdo, ki je na sodišču obtožen spolne zlorabe? Ali gre v zapor ali ga pogojno spustijo?Cist odvisno - od primera do primera, od sposobnosti odvetnikov, kot pravi bern, vecinoma pa - cist premajhno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Torej se niti ne splača prijaviti spolno zlorabo, ker itak ne bo pravici zadoščeno. Recimo, da gre nekdo na štop pa mu ustavi nek čudni tip pa jo posili. Pa se ta oseba šele čez kakšen mesec opogumi in prijavi spolno zlorabo. Kako lahko sploh dokaže, da je bila zlorabljena? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ne more (po enem mescu ze ne) oz. zelo zelo tezko.cela frka, zato pa zhenske ne prijavijo (in zato tud midve takrat nisva prijavili, pa je prvi avto, ki sva ga po tem videli, bila policijska marica - sva se sam spogledali, pa si rekli - ne da se nama, nic ne bova dosegli).Cist ISTO bi se pocutila, ce bi 'pravici bilo zadosceno'.tega pac ne bom nikol pozabila, lajfa pred tem mi ne more nihce vrniti.poleg tega pa je bil to MOJ dogodek.tko bi se jih pa se 20 naslajal ob tem - pa 'imel mnenje'. jaz se na nikogar ne zanasam, da mi bo vracal mir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 P.M!!!! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 zakaj? bi hotla prijavljat brata?razmisli, kako bi ti bilo, ce bi zhdel v kaki chuzi pa ce bi ga res kaki 100kilci od zadaj pikali...Hoces to zanj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ne nisem to vprašala zaradi brata. On bo že dobil svoje. Verjamem v to, da mu bo življenje vrnilo vse, kar je meni hudega storil.Gre se za mojo best frednico. Če bi vedla kdo ji je to storil, bi mu k.. odrezala!! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 saj zato me je pa zacudilo.ja, jaz tud verjamem v karmo in torej da vsakega caka svoje. z ali brez posrednikov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.