Skoči na vsebino

Spolne zlorabe

skwo

Recommended Posts

Zivjo.

Nisem mogla ostat tiho ob tej temi. Berem poste in ... Kar trest sem se začela in solze mi polzijo po licih. Še vedno. Čeprav so od dogodkov minila tri leta. Ja, tudi jaz mam za sabo zlorabo. Nikakor ne morem normalno zaživeti. V moji družini je to tabu. Kako ne bi bil, ko pa je eden od družinskih članov tesno povezan s storilcem. Če bi zvedel, bi mu uničilo življenje. Dobesedno. Storilec je pa na takem položaju, da bi prej vsi njemu verjeli.

Ko sem se nekaj časa nazaj odpravila do psihiatra, me ta ni jemal resno. Mogoče zato, ker je moški in v istem poklicu. Samo s tabletami me je hotel nafilat in čist o drugih stvareh govort. Res, da se borim še s strahom, ki naseljuje vsa področja mojega življenja, in z motnjami hranjenja, ampak jaz sem šla k njemu zaradi zlorabe!!!

Zdaj sem po dolgem času spet začela iskati psihiatrinjo in sem jo tudi poklicala. Moram zdržat še ta 2 meseca, ko sem naročena. Veste, kaj se mi je zgodilo? Ko sem klicala psihiatrinje, sem se začela tako trest, da niti govorit nisem več mogla. Ko me je potem ena psihiatrinja nesramno odslovila z besedami, da mogoče potrebujem osebnega zdravnika in ne psihiatra ... samo zato, ker nisem mogla govorit o svojih problemih po telefonu.

Vsak dan se znova borim s strahom, nezaupanjem vase, depresijo ... Nekje sem prebrala, da bi morala storilcu odpustit. Kako je to možno?

Na kratko sem vam opisala svoje najglobje skrivnosti. Samo zato, ker vem, da sem skrita, neznana in ker vidim, da ste polni razumevanja.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena Cosmic girl :palec:

Ne razumem, zakaj boš čakala tako dolgo. Pokliči na

DRUŠTVO PSIHOLOGOV SLOVENIJE

ULICA STARE PRAVDE 2 (01) 282 10 86

Tam, ti bodo ustrezno svetovali.

Si pogumna in na pravi poti. xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uh... uboga, socustvujem s tabo... z vsako, vsakim posebej, ki se mu je to zgodilo, se mu celo dogaja.

Zelo zelo pogumno je to od vas, bravo, da si spregovorila, Cosmic girl! xsrcx :vio:

Ampak moramo o tem govoriti. Moramo. Glejte - zdajle, ta hip - se to nekomu dogaja - kar srh mi gre ob tej ugotovitvi.

Vec bo takih, ki boste to povedale, obelodanile, vec bo tega, lazje bo spregovoriti - vsem! - o tem!

Ja, in potem se zdravniki. :o|o: Oz. zdravstvo, odnos...

Verjamem, da ti je tezko... Na poti ne smemo vedno gledati koncnega, za nas v tem trenutku nedosegljivega cilja - pac pa stopamo korak za korakom.

Tudi ti si se v fazi, ko se ne mores razmisljati o odpuscanju, nekoc bos lahko - morda ne odpustila, pac pa bos o tem lahko razmisljala, se ukvarjala, nekako cutila bos, da bo moralo ven iz tebe vse skupaj in slutila bos, da je to edina mozna pot in nacin. Te plasti se bodo postopoma odluscile in potem bos polno oz. polneje zazivela.

Vedi samo, da si zdaj varna in da ti nikoli vec ne bo treba tega dozivljati.

Srecno in ti posiljam nekaj zdravilne in pozitivne energije - vem, da jo rabis zdajle, tole ti ni bilo lahko - v tvoji smeri torej tece od mene zdaj nekaj prijaznega, varnega, svetlega. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest skwo2
Vsak dan se znova borim s strahom, nezaupanjem vase, depresijo ...  Nekje sem prebrala, da bi morala storilcu odpustit. Kako je to možno?

Na kratko sem vam opisala svoje najglobje skrivnosti. Samo zato, ker vem, da sem skrita, neznana in ker vidim, da ste polni razumevanja.

:8): Prav toplo pozdravljena! :palec: :palec: Veš zdaj si na začetku poti,zato si o odpuščanju ne beli glave.to pride samo po sebi.najprej moraš dojeti kaj se ti je zgodilo,to sprejeti ,ker le tako boš sprejela sama sebe.oglasim se ti še na OS.pa še nekaj ,nihče se kaj takega ne izmišljuje,zato ti povsem verjamem,da to kar preživljaš je težko,ampak se da izvleči,verjemi mi. :palec:

Hvala vam vsem za lepe besede. Težko je živet z vsemi temi bremeni, še posebej če ne moreš zaupati zdravnikom, ki bi morali najbolj pomagati.

Kako jim naj, ko pa mi je ravno eden od njih to storil? Kako se naj potem še kdaj sproščeno pogovarjam s kakšnim ... Panika me zgrabi še ob čisto normalnih moških. Oz. zdaj že ob najbolj banalnih situacijah. Najhujši je strah, ki se po krvi razširi v vsako vlakno telesa. Rada bi se spet počutila svobodno, rada bi se imela rada, tudi svoje telo. Zdaj pa se mi vse skupaj zdi kot ječa. Zidove pa vsak dan postavljam višje.

Ah, nočem vas deprimirat.

Hvala, da ste mi prisluhnili. x:Xx x:Xx x:Xx

Ne ne, ti nas nic ne deprimiras - to mora ven iz tebe, saj kdor ne zeli, zapre temo, gre drugam, ne bere.

To je ZATE dobro, pa za nas, da dojamemo razlicne zivljenjske situacije (in da nekateri vidijo, kaj je resnicno lahko problem v lajfu).

Cimvec pisi, cimvec govori.... predolgo si stiskala vase tole, ni nakljucje, da si zdaj tu, zdaj se je tvoj proces, tvoja pot ven iz tega, dobro zacela! xsrcx :palec:

Bos videla, koliksen del bremena bo odsel - ne bos mogla verjeti!! x:)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cosmic girl! Po moje ni vredu čakati na psihiatra, to so zdravniki, ki jim je v interesu predpisati zdravila in se te tako čimprej znebiti (moje izkušnje-da ne bo kake zamere), ne pa reševati kakih travm. Boljše, da poiščeš kakšnega kliničnega psihologa ali celo boljše klinično psihologinjo. Jaz bi na tvojem mestu prijavila policiji, kljub temu da mogoče ni dokazov. Preiskava pa bo vseeno potekla in kljub temu, da mogoče ne bo obsodbe, nekaj boš pa vseeno storila. Sem pa imela podobne izkušnje z nesramnostjo psihiatrov in zdravnikov, ko sem bila v največji stiski.

Cosmic girl! Po moje ni vredu čakati na psihiatra, to so zdravniki, ki jim je v interesu predpisati zdravila in se te tako čimprej znebiti (moje izkušnje-da ne bo kake zamere), ne pa reševati kakih travm. Boljše, da poiščeš kakšnega kliničnega psihologa ali celo boljše klinično psihologinjo. Jaz bi na tvojem mestu prijavila policiji, kljub temu da mogoče ni dokazov. Preiskava pa bo vseeno potekla in kljub temu, da mogoče ne bo obsodbe, nekaj boš pa vseeno storila.  Sem pa imela podobne izkušnje z nesramnostjo psihiatrov in zdravnikov, ko sem bila v največji stiski.

Veš, Tiana, žal nisem dovolj močna, da bi lahko preživela mesarjenje na policiji, potem pa še na sodišču, kjer bi se morala še braniti. In bogve, kaj bi še odvetniki ven spravli. Pa tudi s ful moškimi bi mela opravka. :o|o:

A niso psihologi preblaga varianta za take primere? Kaj točno delajo klinični psihologi? Za navadne vem, da samo nakladajo (beri: radi poslušajo same sebe).

Pa kaj bi ti imela zamerit, ko mi skušaš pomagat. Ne bit hecna.

Uboga, da si tudi ti imela takšne izkušnje z njihovo nesramnostjo. Sem upala, da nas ni dosti takih.

klinični psiholog je naziv, ki ga dobiš, ko opraviš specializacijo po študiju. Veliko študija in praktičnih vaj. Vsi klinični psihologi naj bi imeli za seboj psihoanalizo. Zato tudi lahko uspešno terapirajo ostale ljudi. Psihoanaliza traja približno od 2-5 let včasih pa tudi več. Vsak psihoterapevt je imel oz. ima svojega terapevta. **Navadni** psihologi so usposobljeni bolj za kognitivno metodo v kateri naj bi razrešil svoj problem v približno 6 obiskih.

Glede, na to da živimo v hitrem tempu, naj bi tako odpravljali tudi naše težave. Z bolj zapletenimi in dolgotrajnimi stvarmi se ukvarjajo klinični psihologi.

Eden boljših je dr. Francl a pri njemu je vedno kar dolga čakalna doba. Ker si sama izrazila željo po ženski, ti svetujem, da pokliči na društvo psihologov, kjer ti bodo predlagali najboljšo možno rešitev.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Veš, Tiana, žal nisem dovolj močna, da bi lahko preživela mesarjenje na policiji, potem pa še na sodišču, kjer bi se morala še braniti. In bogve, kaj bi še odvetniki ven spravli. Pa tudi s ful moškimi bi mela opravka.  :o|o:

:8): pozdravljena! :palec:

to je res hudo,zato poskrbi,pretehtaj možnosti,kako se od storilca odmakniti ,da si vsaj fizično varna.potem se boš že okrepila in če boš čutila željo po prijavi boš to naredila,če ne pa ne.drži se :8): :palec:

A niso psihologi preblaga varianta za take primere? Kaj točno delajo klinični psihologi? Za navadne vem, da samo nakladajo (beri: radi poslušajo same sebe).

Kaj pa psihoterapevt ? Pri npr. Rdečem oblaku ? xscratchx

Hvala vam vsem za lepe besede. Težko je živet z vsemi temi bremeni, še posebej če ne moreš zaupati zdravnikom, ki bi morali najbolj pomagati.

Kako jim naj, ko pa mi je ravno eden od njih to storil? Kako se naj potem še kdaj sproščeno pogovarjam s kakšnim ... Panika me zgrabi še ob čisto normalnih moških. Oz. zdaj že ob najbolj banalnih situacijah. Najhujši je strah, ki se po krvi razširi v vsako vlakno telesa. Rada bi se spet počutila svobodno, rada bi se imela rada, tudi svoje telo. Zdaj pa se mi vse skupaj zdi kot ječa. Zidove pa vsak dan postavljam višje.

Ah, nočem vas deprimirat.

Hvala, da ste mi prisluhnili.  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Ko sem bil majhen, se je dalo dobiti pravljico o "carju Trajanu, ki je imel kozja ušesa". Tam je bil nek frizer ali brivec, ki te skrivnosti ni več prenesel in mu je nekdo svetoval, naj gre na polje, izkoplje jamo in vanjo trikrat zakriči to skrivnost. Pustimo vnemar, da je tam potem zrasla leska, iz katere izdelane piščalke so potem piskale to skrivnost - jaz sem se bolj ukvarjal s tem, kaj mu je sploh bilo treba to nekam ali nekomu povedati.

Danes se pogovarjam z ljudmi, ki v sebi nosijo takšne in drugačne skrivnosti, frustracije, strahove, predsodke itd. itd. Danes mislim precej drugače.

Zadeva torej mora iti ven. Obstajajo tri opcije. Po prvi moramo negativno energijo (kakršno nam na primer "dajejo" (nakazujejo) težavni aspekti med planeti v horoskopu, se pravi napetosti itd.) stalno sprejemati, nakar se smilimo sebi in nekako živimo dalje. Če generatorja tale "nesreče" ni več, si najdemo drugega.

Po drugi smo mi sami tisti, ki s to negativno energijo napajamo/napadamo druge. Ogovarjamo, goljufamo, tepemo, trpinčimo in podobno. Belgijski kralj Leopold II. je (po navedbi Duporja) zaradi skrajno neprijetnih napetosti značaja lovil po Kongu pigmejske otroke in jim rezal ušesa.

Tretja opcija je še slabša. Napetosti se vrtijo po našem lastnem organizmu in buhnejo ven ob "primernem" času in na "primernem" kraju - tam, kjer smo bolj občutljivi. Ali na fizičnem zdravju ali pa na psihi. Nekateri imajo tako točko v grlu, drugi na rodilih, tretje rado boli glava itd.

Če pa taka energija ne buha ven, zadeva traja toliko časa, dokler se tega preveč ne nabere, nakar dobimo raka ali kaj sličnega. Se pravi, da se organizem počasi požre sam.

Torej: ni toliko pomembno, kako, samo te energije morajo iti ven!

In še: ne ukvarjaj se recimo s principi "krivde" (čigarkoli), ker ne boš prišla nikamor. Krivde ni, odgovornost pa je. V tvojem primeru odgovornost, kaj boš napravila s temi napetostmi. Zate gre.

Lep pozdrav, vso srečo in veliko moči!

Ja, res, Skwo - :palec: - ogromno pot si ze prehodila, imas ful lahkotno in obnovljeno energijo.

Pa ful ti pase tale ikona, ti slikico tole 'podarim'.....

Jo naredim se enkrat, na vecje, pa ti jo posljem, pa si jo bos lahko barvno sprintala. MOgoce pa jo celo prav narisem, vendar si pa tega ne upam obljubit. Vsekakor pa hocem, da jo imas. :vio: x:)x x:Xx

Cosmic girl - fino, ko si uletela! xrosex

Picasso

...Če pa taka energija ne buha ven, zadeva traja toliko časa, dokler se tega preveč ne nabere, nakar dobimo raka ali kaj sličnega. Se pravi, da se organizem počasi požre sam.

..... samo te energije morajo iti ven!

.V tvojem primeru odgovornost, kaj boš napravila s temi napetostmi. Zate gre.

:8): lepo napisau :8):

x;)x Hej ročna dela nimajo cene pri meni,tako zelo jih cenim x:)x zato jo lahko narišeš,ker ti bo uspelo x^x hvala marsa,to je tudi tvoje delo :palec:

Ne stekam... x:Ix :8):

Kako to mislis, da mi "bo ziher uspelo in da jo lahko narisem"?

Najbrz pa seveda ja, itak...

Saj pravim - ce bom, ker si nisem upala obljubit, ker ne maram prevec obljub - ali naredim ali pa ne (ce pa ne, pa ne, ker se mi ne bi dalo, pac pa, ker nimam casa, se ne lotim itd.)...

Zdaj ko pa takole tece tale najina debatkica konkretna, pa vidim, kam to pelje - v bistvu se je bom morala kar lotit, ocitno. x;)x :8): x:px

Picasso

Tretja opcija je še slabša. Napetosti se vrtijo po našem lastnem organizmu in buhnejo ven ob "primernem" času in na "primernem" kraju - tam, kjer smo bolj občutljivi. Ali na fizičnem zdravju ali pa na psihi. Nekateri imajo tako točko v grlu, drugi na rodilih, tretje rado boli glava itd.

Če pa taka energija ne buha ven, zadeva traja toliko časa, dokler se tega preveč ne nabere, nakar dobimo raka ali kaj sličnega. Se pravi, da se organizem počasi požre sam.

Torej: ni toliko pomembno, kako, samo te energije morajo iti ven!

In še: ne ukvarjaj se recimo s principi "krivde" (čigarkoli), ker ne boš prišla nikamor. Krivde ni, odgovornost pa je. V tvojem primeru odgovornost, kaj boš napravila s temi napetostmi. Zate gre.

Lep pozdrav, vso srečo in veliko moči!

Hvala za tako izčrpne misli, Bern. Morala sem jih prebrati nekajkrat, ker hočem, da mi ostanejo v spominu. Mislim, da sem si izbrala ravno najslabšo možnost in vse skupaj obrnila proti sebi. :(

Moč bom res rabila, ja. Ampak je pa zanimivo, da komaj ko sem pokukala k vam, že se mi zdi, da ste mi vlili malo energije, ki mi pomaga naprej. x;)x xsrcx x:)x

Ravno sem si sposodila knjigo Louise Hay Nikoli ni prepozno in se mi zdi zelo fajn. Poskušala se bom držati napotkov, problem je samo, da nisem preveč vztrajna. Vztrajna sem samo pri mučenju same sebe. Tole bom morala konkretno spremeniti.

Z napetostjo imam tudi konstantne težave. Zgornji del hrbta imam tako boleč, da raje ne mislim na to.

Je možno, da te stvari udarijo tudi na kožo? Imam namreč probleme z aknami, ki sploh niso tipične. Po vratu. Mi je kar nerodno, saj nisem več 16-letna pubertetnica. xredx

Čisto možno. Odvisno od števila inkonjunkcij med planeti v tvojem horoskopu in pa od tega, koliko je v njem močno znamenje Dvojčkov oziroma kako so 6, 8, in 12. hiša povezane ali z Dvojčki ali pa z Merkurjem.

Lep pozdrav!

Bern

Hej, cosmic girl, in prav lepo dobrodošla med nami! xsrcx :flower:

Prav vesela sem, da si prišla sem in se odprla... to zelo pomaga, da vsaj pišeš o tem... in se na nek način "pogovarjaš" z nami o tem... meni je ful pomagalo branje celotne te teme, kljub temu, da nisem bila zlorabljana na tak način, sem se vseeno zapirala na tem področju in si tako pridelala kar nekaj problemov... :inocent: Je pa super, ker se tu ne počutiš sam... pa še goro razumevanja, podpore in pozitivne energije dobiš od drugih lunatkov, ki so prav vsi po vrsti čudoviti :wub: Res sem vesela, da si nas našla xsrcx

Kar pa se tiče psihitarov, so ti že zgoraj povedali... Psihiatri imajo medicinsko izobrazbo, na koncu samo naredijo še specializacijo v smeri psihiatrije... In se mi zdi da gledajo na vse te psihične probleme z dokaj empiričnega vidika... neravnovesje kemičnih substanc v telesu/možganih... Pa bi te takoj dali na tablete...

Nekdo je čudovito napisal glede kliničnih psihologov, ne spomnim se več kdo, ker sem brala to že par dni nazaj, ampak je res super povedal :palec: :palec: Sama študiram psihologijo in po pravici povedano se mi zdi dosti boljše, da se hodiš pogovarjat k nekomu, ki ima za sabo vsaj štiri leta študija, popolnoma usmerjenega v človeško psiho (ne pa tako kot pri psihiatrih, ki imajo za sabo medicino, potem pa samo dve leti spec., so pa itak že zaradi dodiplomskega študija zelo naravnanani na medicinsko razlago težav...) ... pri kliničnem psihologu pa res dobiš tretma kot je potrebno, saj res grejo sami skozi terapijo, preden dobijo naziv klin.psih. - in to ravno zaradi tega, da ne bi mogli delati štale drugim ljudem s svojimi morebitnimi "manjkoti".

In to, kar si napisala, da si vztrajna samo pri mučenju same sebe... to še predobro poznam... tudi sama sem takšna... Ampak to lahko spremeniš, sicer je potrebno kar nekaj dela, ampak že ko opaziš prve izboljšave pri sebi, ti povem, da dobiš zagonske energije za naprej še pa še.... In sčasoma ti postane ukvarjanje s samim sabo ljubo, nepogrešljiv del vsakdana... in polagoma se ti spreminja pogled na svet in nase... Boš videla, na dobri poti si :palec: xsrcx

Aja... še to sem ti hotela napisat... Kar drži se nas... tale pozitivna energija foruma je tako noro nalezljiva... Tudi meni so vsi tile srčki na forumu veliko veliko veliko pomagali v kriznem času, verjetno niti sami ne vejo, koliko xsrcx

En velik hvala vsem vam, ker preprosto ste xrainbowx xsrcbumx xrainbowx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 1 month later...
x;)x Hej ročna dela nimajo cene pri meni,tako zelo jih cenim x:)x zato jo lahko narišeš,ker ti bo uspelo x^x hvala marsa,to je tudi tvoje delo :palec:

Ne stekam... x:Ix :8):

Kako to mislis, da mi "bo ziher uspelo in da jo lahko narisem"?

Najbrz pa seveda ja, itak...

Saj pravim - ce bom, ker si nisem upala obljubit, ker ne maram prevec obljub - ali naredim ali pa ne (ce pa ne, pa ne, ker se mi ne bi dalo, pac pa, ker nimam casa, se ne lotim itd.)...

Zdaj ko pa takole tece tale najina debatkica konkretna, pa vidim, kam to pelje - v bistvu se je bom morala kar lotit, ocitno. x;)x :8): x:px

:8): hojla,marsa!

naredi tisto kar čutiš,ne siliti sebe v nekaj,če misliš,da si obljubila.saj nisem vzela za obljubo,zato se prosim ne obremenjuj.hotela sem ti povedati,da je nekaj ročno ustvarjeno,res ustvarjeno in včasih začutim nekaj kar ne znam poimenovati ,ob taki stvaritvi.(upam,da ne misliš,da nakladam ali fantaziram.) x;)x

Hej, cosmic girl, in prav lepo dobrodošla med nami!  xsrcx  :flower:

Prav vesela sem, da si prišla sem in se odprla... to zelo pomaga, da vsaj pišeš o tem... in se na nek način "pogovarjaš" z nami o tem... meni je ful pomagalo branje celotne te teme, kljub temu, da nisem bila zlorabljana na tak način, sem se vseeno zapirala na tem področju in si tako pridelala kar nekaj problemov...  :inocent: Je pa super, ker se tu ne počutiš sam... pa še goro razumevanja, podpore in pozitivne energije dobiš od drugih lunatkov, ki so prav vsi po vrsti čudoviti  :wub: Res sem vesela, da si nas našla  xsrcx

Kar pa se tiče psihitarov, so ti že zgoraj povedali... Psihiatri imajo medicinsko izobrazbo, na koncu samo naredijo še specializacijo v smeri psihiatrije... In se mi zdi da gledajo na vse te psihične probleme z dokaj empiričnega vidika... neravnovesje kemičnih substanc v telesu/možganih... Pa bi te takoj dali na tablete...

Nekdo je čudovito napisal glede kliničnih psihologov, ne spomnim se več kdo, ker sem brala to že par dni nazaj, ampak je res super povedal  :palec:  :palec: Sama študiram psihologijo in po pravici povedano se mi zdi dosti boljše, da se hodiš pogovarjat k nekomu, ki ima za sabo vsaj štiri leta študija, popolnoma usmerjenega v človeško psiho (ne pa tako kot pri psihiatrih, ki imajo za sabo medicino, potem pa samo dve leti spec., so pa itak že zaradi dodiplomskega študija zelo naravnanani na medicinsko razlago težav...) ... pri kliničnem psihologu pa res dobiš tretma kot je potrebno, saj res grejo sami skozi terapijo, preden dobijo naziv klin.psih. - in to ravno zaradi tega, da ne bi mogli delati štale drugim ljudem s svojimi morebitnimi "manjkoti".

In to, kar si napisala, da si vztrajna samo pri mučenju same sebe... to še predobro poznam... tudi sama sem takšna... Ampak to lahko spremeniš, sicer je potrebno kar nekaj dela, ampak že ko opaziš prve izboljšave pri sebi, ti povem, da dobiš zagonske energije za naprej še pa še.... In sčasoma ti postane ukvarjanje s samim sabo ljubo, nepogrešljiv del vsakdana... in polagoma se ti spreminja pogled na svet in nase... Boš videla, na dobri poti si  :palec:  xsrcx

Aja... še to sem ti hotela napisat... Kar drži se nas... tale pozitivna energija foruma je tako noro nalezljiva... Tudi meni so vsi tile srčki na forumu veliko veliko veliko pomagali v kriznem času, verjetno niti sami ne vejo, koliko  xsrcx

En velik hvala vsem vam, ker preprosto ste  xrainbowx  xsrcbumx  xrainbowx

Sončna Vila

Hvala ti za tople besede, draga Soncna Vila. x:Xx xsrcx x:)x Zal nimam veliko casa in si ga samo tu in tam utrgam, da malo skocim na forum. Zato sem komaj zdaj opazila to srcno sporocilce. Zlata si.

Vem, da pomaga pisati o travmaticnih zadevah, ampak k temu se se ne morem spravit. Mi pa zelo pomaga ena topla in srcna oseba, ki sem jo spoznala prav tukaj na tem forumu. x:Xx xsrcx xsrcx xrainbowx

Tudi ce nisem vsak dan tukaj, me ze misel na vse vas tukaj napolni z malce pozitivne energije. xrosex

Lep dan vam zelim, vsem zlatim in ne srebrnim lunckom!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...