aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 jst sm tipichen primerek izkorishchanca BOGATA GOSPA IZ MARIBORA JE V PRETEKLEM LETU IZKORISTILA MOJO SOCIALNO STISKO ZA SVOJA PERVERZNA SEXUALNA IZZHIVLJANJA (to se da verjetno tudi na sodishchu obravnavat) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ej, smotka, sam si se hotu hedonistično sproščat...sedaj,ko si se nasitil, ti je odplaknilo in si javno rešuješ svoje bleme. to reši na prvat, ne pa ,da se še javnost vplete.odrasti v temu. je že cajt. g.A pa je ženska z namenom, da Zna Živet, ti pa to ne ceniš´,pa kljub temu si bil zraven, zivel na račun njene družbe. Kaj naj bi pole presojali drugi....Živi dalje, ti znese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 hmmmm....spokoWCjst kle samo delim z drugimi svoje nepravsrechne izkushnje glih tko ti jst lohk rechem, de ti svoje komentarje na privat pr seb reshujpol lohk ukinemo forum, pa "ldem" (kar sicer neb blo slabo) zavezhemo umazane gobce 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ne NIMAŠ prav!,KER SE ZGODOVINA PONAVLJA, IN BOŠ POLE NA VSAKO TEMO STRESAL SVOJO JEZNORITNO POČUTJE. sam ti tk deluješ....g.A se po mojem mnenju zna obvladat, sam ti tko blablabla poveličuješ.... vse to. Ne moti ostale. to bi ti hotu povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 normalno de bom....sej ti tut v vsaki temi svojo CHETRTPISMENOST oznanjash 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ah, spet ,si en buldožer, kr neki....naj ti prznam,sm se od tebe nalezu tole spakovanje, nevem...v začetku si mi dau še pridih, pole pa si se začel norčevat iz tega,..in to je tvoje legalno sranje, žal....tak si...sprejemam te že..sam pretiravaš v Nedogled...Tut umetniški prihid spakovanja in ali modrovanja na intenzivni individualni način je lahko zelo lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 kuko pa vesh, de je NEDOGLED res nedogledn?mogoche pa sam ti slab vidish 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 boš skodelico čaja al kave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 1/2 kranske pa kisu zele 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 oh mick...sej blo zhe vse kulsko...pa ji zhiuc ne da, de me neb nase spominjala s prisrchnimi maili :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Hvala ti za tople besede, draga Soncna Vila. Zal nimam veliko casa in si ga samo tu in tam utrgam, da malo skocim na forum. Zato sem komaj zdaj opazila to srcno sporocilce. Zlata si. Vem, da pomaga pisati o travmaticnih zadevah, ampak k temu se se ne morem spravit. Mi pa zelo pomaga ena topla in srcna oseba, ki sem jo spoznala prav tukaj na tem forumu. Tudi ce nisem vsak dan tukaj, me ze misel na vse vas tukaj napolni z malce pozitivne energije. xrosex Lep dan vam zelim, vsem zlatim in ne srebrnim lunckom!Cosmic Girl, tudi sama sem kar mal "padla ven" iz foruma zadnji mesec, zato moj odgovor šele zdaj Oglasi se nam kaj, upam, da si na poti reševanja stvari, ki te težijo Sama sem v zadnjem času začela gledat na stvari malce manj depresivno, hvalabogu, tole se je vleklo že kar nekaj časa... :o|o: Ampak sem vesela, pravzaprav sem ugotovila, da se znam odpret človeku in da sem lahko tam, kjer si želim biti Aakhut, tvojega posta sicer ne štekam kaj preveč, ampak glede na odziv Pokowca se je tole resno dogajalo al kaj Mogoče bi te folk malo bolj resno vzel, če bi se malce "odpodtrudil" pri šifriranju tvojih postov, pa napisal sleek and clean, v čem je problem kva misleš Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 viljushkaja.... tisti k shetkajo shtekajotisti k pa ne shtekajo, jim je pa itaq brezveze razlagat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 viljushkaja.... tisti k shetkajo shtekajotisti k pa ne shtekajo, jim je pa itaq brezveze razlagat 666 zlomkou....tralala Ti že veš... v glavnem ,upam, da se bo kul razrešlo, čeprav ne štekam Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 viljushkaja.... tisti k shetkajo shtekajotisti k pa ne shtekajo, jim je pa itaq brezveze razlagat 666 zlomkou....tralala OK,a se počutš zlorabljen? :o|o: kaj je treba tuki štekati odpri se in lažje ti bo,začini štekanje tukaj ni nič brezveze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 sončna vila,cosmic girl-obema en topel medvedji objem,tu na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 zlaraba .... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 zlogarada.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 zlogarada.... 666 zlomkou...tralala brez zamere,a te dajejo hormončki,al ti je pa zlo hudo.je pa še ena možnost- da je v hlačah praznina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 zlogarada.... 666 zlomkou...tralala brez zamere,a te dajejo hormončki,al ti je pa zlo hudo.je pa še ena možnost- da je v hlačah praznina zanimiu....na kwa zhenska najprej pomisl 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 sej veš,pravjo,da nimaš jajc-prevedeno-si ne upaš...v tvojem primeru,odgovoriti brez kod...khm,khm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 ups!pa ne da ti se zacopati v žensko in ne v njen gnar x!x :o|o: huda štala...ka pa vem,na glas razmišlam,mam glih cajt. sicer pa si itak moškega spola.....to je "zlogarada" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 hmmm...skwo........a te je zhe kdo zaskwotu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 zloraba je stara baba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 zloraba je stara baba! zlogarada tut 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 hmmm...skwo........a te je zhe kdo zaskwotu 666 zlomkou...tralala vprašanje porodi vprašanje.....indijanski pregovor:noč ni nikoli tako dolga,da ne bi prišel dan za njo. če skwot pomen zaljubljenost-ne še nikoli nej . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.