skwo 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 .zame je prepozno,za vas pa še neZdaleč od tega, da bi ti želel soliti pamet..........in ne vem sicer koliko si stara.........verjetn pa okrog 30........skor mladenka ....in kako je potem lahko zate prepozno? Ne bi smela tako razmišljati.......Ne smemo se sprijazniti, otopeti, vdati v usodo..........lahko je takšno naše stanje občasno in začasno.......toda potem se treba premakniti, iti naprej..........zlasti pa biti aktiven, delati na sebi, se boriti, želeti, delovati.........Oprosti, toda jaz sem prepričan, da tudi zate ni prepozno..........če boš le hotela, da ni..... tako sem utrujena,izčrpana,da se mi zdi res nemogoče......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Saj boš morda tudi razočarana, pa poskusi znova.tole mi gre pa težko...ne gre za razočaranje,s tem mislim,da bi še nekako.gre za strah........ take neke vrste...no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Draga Skwo, če ne kupiš srečke, tudi dobitka ne moreš dobiti. Glede na to, da si že dosti hudih zadev dajala skozi, sem sigurna, da si zmožna premagati tudi tale strah in si pokloniti možnost za srečo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Skwo!? Cel svet je pred teboj. Verjemi vase in v življenje. Vse, v kar verjameš, ti je dosegljivo. Se še nisi v to prepričala? Dosegla si, kar le redkim uspe. Oprostila si svojemu "zlorabitelju" in s tem odvrgla s sebe zelo težko breme. Si sposobna imeti rada otroke, moža, prijatelje? Nedvomno si. Ampak bojim se, da nisi sposobna imeti rada sebe. To pa je predpogoj, da lahko imaš rada tudi druge. Že svetopisemski izrek pravi: "Ljubite svoje bližnje kakor samega sebe"! Že Sveto pismo ti torej nalaga, da imej rada najprej sebe, saj šele potem boš mogla resnično razdajati ljubezen tudi drugim. Imeti se rada pa pomeni, da si privoščiš vse najboljše, kar ti življenje nudi. Okrog tebe pa je polno dobrih reči. SAmo prav moraš videti, kakor pravi Janja. S prave strani moraš gledati na stvari in dogodke pa se ti bo pokazalo, da je tisto, kar si sprva imela za slabo, v resnici dobro za tebe. Mene je npr. pred leti šef poslal iz Ljubljane v Koper, bile pa so okoliščine, zaradi katerih nisem mogel tega odklonit. Zelo nerad sem šel iz Ljubljane, ampak že čez tri mesece bi šel še bolj nerad nazaj v Ljubljano. To, kar sem sprva imel za slabo, se je kar kmalu izkazalo kot dobro. In še cela vrsta takih stvari se mi je primerila v življenju. Nikoli si ne dovoli, da si utrujena in naveličana. Če si utrujena, se boš spočila in utrujenosti ne bo več. Ne smeš pa biti naveličana. Z zaupanjem glej v jutrišnji dan. Če verjameš, da ti bo "jutri" prinesel prijetne dogodke, ti jih bo tudi v resnici prinesel. Preberi si knjigo "Verjemite in videli boste". Avtor se piše Waine ali nekaj podobnega. V knjižnici bodo že vedeli. Splača se jo prebrat. Avtor te nauči pravilnega gledanja na življenje in dogodke v njem. Kdor zaupa življenju in je pripravljen tudi kaj storiti za to, da se mu sanje uresničijo, temu bo življenje tudi dalo nagrado. Kdor pa življenju ne zaupa, je malodušen in pričakuje samo slabo, ta bo slabo tudi dobil. Ne bodi med njimi, Skwo! Jaz verjamem vate, Skwo. Občudovanja vredno je to, kar si že dosegla. Sedaj imaš kratek postanek, toliko, da vzameš zalet. Jutri pa spet pogumno življenju naproti. Ko se bo tvoj obraz ponovno raztegnil v vesel nasmeh pa se bomo skupaj veselili. Naj bo to čimprej! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Bigm "Nikoli si ne dovoli, da si utrujena in naveličana. Če si utrujena, se boš spočila in utrujenosti ne bo več. Ne smeš pa biti naveličana. Z zaupanjem glej v jutrišnji dan. "Tole bo pa kost ki jo bom danes glodala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Draga Skwo, če ne kupiš srečke, tudi dobitka ne moreš dobiti. Glede na to, da si že dosti hudih zadev dajala skozi, sem sigurna, da si zmožna premagati tudi tale strah in si pokloniti možnost za srečo .draga selena,da kupiš srečko moraš imeti denar in priti na loterijo,a ne?če napišen v eni obliki metafore-nimam ne enega ,ne druge šanse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Skwo...po svoje te razumem. Čeprav mi je uspelo ustvariti družino in (spet nekaj osebno bolečega - o zlorabi se mož z mano ni nikoli hotel/zmogel pogovarjati... zanj je to zgodovina... ) najti ljubezen... ne bom nikoli našla človeka, ki bi mu 100 % zaupala... Zelo težko sklepam poznanstva. Ne tista površinska, ampak da bi komu pustila do duše in srca. Ker v biti se zavedam, da sem zakomplicirana oseba in da je ljudem z mano blazno težko. In Skwo; kakrokoli te razumem, me nekje (tako čisto narahlo) jezi, da izhajaš iz stališča, da tebe to ne more doleteti da nisi vredna, da tudi "če bi" se nebi dobro končalo... Saj veš...več kot pol uspeha je v "glavi"... In naj ti pomagajo Angeli da ti bo uspelo najti človeka, ki ti bo prirasel k in bo dovolj ljubeč in vztrajen, da se bo dotaknil tvoje duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sanjalica Kako si tole lepo in iskreno napisala! Skwo - tudi jaz te razumem, a nimas prav - celo nimas pravice. Da zivis, in da reces - ljubezen ne obstaja, to pravzaprav nekako ni samo nasa pravica ali izbira, je celo nasa 'dolznost' - ker je eno nasih najpomembnejsih poslanstev...Iz tega vse izvira.Moras se tudi ti soociti s tem custvom - in ne kar odplavati, ko bi se te kaj lahko dotaknilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Zgleda da imam slab (čustven ) dan . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Skwo!? Cel svet je pred teboj. Verjemi vase in v življenje. Vse, v kar verjameš, ti je dosegljivo. Se še nisi v to prepričala? Dosegla si, kar le redkim uspe. Oprostila si svojemu "zlorabitelju" in s tem odvrgla s sebe zelo težko breme. Si sposobna imeti rada otroke, moža, prijatelje? Nedvomno si. Ampak bojim se, da nisi sposobna imeti rada sebe. To pa je predpogoj, da lahko imaš rada tudi druge. Že svetopisemski izrek pravi: "Ljubite svoje bližnje kakor samega sebe"! Že Sveto pismo ti torej nalaga, da imej rada najprej sebe, saj šele potem boš mogla resnično razdajati ljubezen tudi drugim. Imeti se rada pa pomeni, da si privoščiš vse najboljše, kar ti življenje nudi. Okrog tebe pa je polno dobrih reči. SAmo prav moraš videti, kakor pravi Janja. S prave strani moraš gledati na stvari in dogodke pa se ti bo pokazalo, da je tisto, kar si sprva imela za slabo, v resnici dobro za tebe. Mene je npr. pred leti šef poslal iz Ljubljane v Koper, bile pa so okoliščine, zaradi katerih nisem mogel tega odklonit. Zelo nerad sem šel iz Ljubljane, ampak že čez tri mesece bi šel še bolj nerad nazaj v Ljubljano. To, kar sem sprva imel za slabo, se je kar kmalu izkazalo kot dobro. In še cela vrsta takih stvari se mi je primerila v življenju. Nikoli si ne dovoli, da si utrujena in naveličana. Če si utrujena, se boš spočila in utrujenosti ne bo več. Ne smeš pa biti naveličana. Z zaupanjem glej v jutrišnji dan. Če verjameš, da ti bo "jutri" prinesel prijetne dogodke, ti jih bo tudi v resnici prinesel. Preberi si knjigo "Verjemite in videli boste". Avtor se piše Waine ali nekaj podobnega. V knjižnici bodo že vedeli. Splača se jo prebrat. Avtor te nauči pravilnega gledanja na življenje in dogodke v njem. Kdor zaupa življenju in je pripravljen tudi kaj storiti za to, da se mu sanje uresničijo, temu bo življenje tudi dalo nagrado. Kdor pa življenju ne zaupa, je malodušen in pričakuje samo slabo, ta bo slabo tudi dobil. Ne bodi med njimi, Skwo! Jaz verjamem vate, Skwo. Občudovanja vredno je to, kar si že dosegla. Sedaj imaš kratek postanek, toliko, da vzameš zalet. Jutri pa spet pogumno življenju naproti. Ko se bo tvoj obraz ponovno raztegnil v vesel nasmeh pa se bomo skupaj veselili. Naj bo to čimprej! hvala za tako močne besede.res sem očetu oprostila,pa imam občutek ,da sem se s tem rešila le samomorilnih nagenj in dobila čustva,za katere mislim,da sem bila oropana.kakšna 3 leta kar se zavedam,da sonce ni samo rumeno,da je toplo ,vroče...,zdaj to občutim,kot veselje,ki zaigra v meni,ko poslušam 4 letne čase-vivaldija ali mozarta...,že od najstniških časov obožujem presleya,zdaj začutim v sebi kar nekakšen pretok energije,zaplešem in bi kar plesala.....,prav nek posebno toplo valovanje skrbnosti me objema,ko vidim svoje rožice,kako se razvijajo,zacvetijo,cvetijo...ko vedno kaj novega delim s svojima otročičema,ko jih poslušam,opazujem,moja otroka....,.še nekaj malenkosti,ki mi veliko pomenijo........ampak vedno sledi ;ampak kar naenkrat sem začutila hrepenenje,da bi to delila z nekom.....tega sem se ustrašila in zvilo me je v krč,ki pa boli,duši.zakaj to je teško izpostaviti ,je pa čitljivo ob postih -med vrsticami. knjigo si bom prebrala.upam,da mi nakaže smer,kjer bom našla moč za vero v boljši jutri.kar se ljubezni tiče,do sebe.imam se rada v tej smeri,da v teh trenutkih ne sežem po tabletih.za 30 let slabega sem si v 3 letih obrnila v dobro.vendar sem tako bombardirana s slabim,da mi že zmankuje idej zakaj vse bi bilo to dobro.v bližini imam osebo,ki me vleče nazaj v prepad,katerega sem dosegla že rob,ugledala ,začutila sončne žarke......nimam moči,polzim nazaj,zato tudi težko upam,verujem......zato .....zato mislim,da lahko le delim izkušnjo v upanju,da bo kdo prebral in bi zanetila iskrico upanja,da se pride iz brezna zlorab,da niso same.....vsaj do sprejetja samega sebe,katarze krivde......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Skwo, občudujem te, ker si že ogromno naredila.... Da imaš otroke je že dokaz, da si nekomu dovolila na tak način priti do tebe, na kakršnega si bila zlorabljena in verjetno je to zate pomenil ogroooooooomen korak. Imaš voljo, moč, energijo in pogum, zato si sigurno zmožna dovoliti si sporejemati ljubezen. Ko boš tako daleč, da jo boš lahko sprejemala, je boš imela še več za poklanjati jo svojim otrokom in vsem ki jih imaš rada. Ljubezen je že v tebi (tudi tista do tebe), samo dovoliti ji moraš priti na plan. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 v bližini imam osebo,ki me vleče nazaj v prepad,katerega sem dosegla že rob,ugledala ,začutila sončne žarke......nimam moči,polzim nazaj,zato tudi težko upam,verujem......zato .....zato mislim,da lahko le delim izkušnjo v upanju,da bo kdo prebral in bi zanetila iskrico upanja,da se pride iz brezna zlorab,da niso same.....vsaj do sprejetja samega sebe,katarze krivde......... Pri me je zabolelo..., kajti imeti v bližini človeka, ki ne da te pusti ravnodušnega ampak ki te vleče v prepad je tragedija življenja. Še večja tragedija pa je ljuba Skwo, če ne boš zmogla se distancirati od te osebe... in rešiti sebe. Daj Skwo...stopi pod sonce...in najdi v sebi moč, da tega bližnjega odbližiš Skwo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Huh....občasno me kar mal "srh" spreleti ob branju postov na nekaterih temah.......tak, pozitiven .....tako kot sedaj, ko berem Janjine, Sanjaličine, Marsine, bigmove poste.......pa tudi Volkceve, Selenine, freejeve........in ko pomislim, da ne pišejo kar "nekaj tja v en dan" ampak si vzamejo čas, pozorno preberejo, razmislijo......jim ni vseeno.......in napišejo svoje misli podpore in razmišljanja kako premagati težave, kako se jih lotiti........posti, ki izrašajo sočutje, toplino, razumevanje in željo, da bi.....v tem primeru skwo.......uspela premagati krivico, ki se ji je zgodila........In takšni posti ter takšni ljudje me vedno znova "potegnejo" na ta forum..... Skwo ......ker so omenjeni predhodniki tako zelo v redu in lepo napisali svoje misli......trenutno nimam več kaj dodati........le ....zate . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Sanjalica Kako si tole lepo in iskreno napisala! Skwo - tudi jaz te razumem, a nimas prav - celo nimas pravice. Da zivis, in da reces - ljubezen ne obstaja, to pravzaprav nekako ni samo nasa pravica ali izbira, je celo nasa 'dolznost' - ker je eno nasih najpomembnejsih poslanstev...Iz tega vse izvira.Moras se tudi ti soociti s tem custvom - in ne kar odplavati, ko bi se te kaj lahko dotaknilo. veš marsa,tole pa je kot dobrohotno karanje.si pa pritisnila na gumbek tapravi,ker občutim,da imam samo dolžnosti,pravic pa ne.mogoče je samo besedna igra,ki pa ti da misliti,kako besedo čutiš.hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Skwo, občudujem te, ker si že ogromno naredila.... Da imaš otroke je že dokaz, da si nekomu dovolila na tak način priti do tebe, na kakršnega si bila zlorabljena in verjetno je to zate pomenil ogroooooooomen korak. Imaš voljo, moč, energijo in pogum, zato si sigurno zmožna dovoliti si sporejemati ljubezen. Ko boš tako daleč, da jo boš lahko sprejemala, je boš imela še več za poklanjati jo svojim otrokom in vsem ki jih imaš rada. Ljubezen je že v tebi (tudi tista do tebe), samo dovoliti ji moraš priti na plan. veš,jaz pa to ne jemljem kot občudovanja vredno dejanje,prej kot nepremišljen,brezglavi beg v kalup.zaradi otrok tega ne obžalujem,mi je pa hudo in teško si najdem opravičilo,ker sem v njunem odraščanju toolikooo zamudila,kar se mi zdi nemogoče,da nadoknadim zdaj.kljub vedenju,da kar je bilo je bilo,povzeti najboljše in oditi naprej... to vem,ker vidim kako je to ko čutiš.prej sem bila zombi,če je otrok jokal sem ga stisnila k sebi kot to naredijo mame ,čutila topline pa ne,da bi mu jo lahko dala.to me boli zdaj,ko vidim,čutim in lahko dam.saj vem,trudim se biti najboljša mama z napako(ko jima to včasih povem,se mi tako prisrčno nasmejeta,da mi kar srce zaigra,potem se razžalostim,zakaj ni bilo od rojstva tako,toliko vsega bi jima lahko dala)to je nekakšen začaran krog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Skwo ......ker so omenjeni predhodniki tako zelo v redu in lepo napisali svoje misli......trenutno nimam več kaj dodati........le ....zate . iskrena hvala za deteljice,upam,da mi res prinesejo srečo.čeprav se bolj nagibam"vsak je svoje sreče kovač"-zgleda ,da sem bolj švoh kovač, hvala za lepe želje,res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Skwo, pozdravljena! Čutiš toploto sonca, razveseliš se rožic, ki ti zrastejo, veseliš se igre z otroki, srce ti zaigra, ko slišiš dobro glasbo. Torej je tvoja duša le propustna za pozitivna čustva. Ampak zakaj katarza? Nikakor ne morem razumeti, zakaj še dodatno prokletstvo nad ženskami, ki so bile kot deklice spolno zlorabljene? Zakaj ta uničujoči občutek krivde? Našla si moč, da si oprostila očetu, oprosti vendar že enkrat tudi sebi, da si bila žrtev. Vem, da je bilo potrebno veliko truda, da si se oddaljila od roba brezna. To, kar potrebuješ sedaj, je razumevanje in pomoč. Beži pa stran od osebe, ki te vleče nazaj proti breznu. Dolžna si to sebi in otrokom. Nekako si milim, zakaj gre. Enkrat si namreč že pisala o ljubosumnem možu. Pretirano ljubosumni partner lahko naredi iz življenja pekel, tudi če ne bi pekla prestajala že v otroštvu. Nimaš res nobene možnosti, da bi se rešila te patološke zveze? Ne le zaradi sebe, tudi zaradi otrok moraš to storiti, da ne bodo tudi otroci prestajali takih muk, kakršne si doživljala ti. Otroci še kako dobro čutijo, kaj se dogaja med starši. Mož je morda dober oče, saj ga v odnosu do otrok ne preganja bolestna ljubosumnost. Do tebe pa se zanesljivo ne bo spremenil. Uničeval bo življenje tebi in sebi. Tudi če gresta vsak svojo pot, bo še vedno lahko dober oče, ti pa se boš rešila še enega bremena, ki te vleče nazaj k breznu. Stori to, Skwo in nastavi obraz soncu, da te bo ogrelo. Uživaj v rožicah in igraj se z otroki. Dovoli si, da še kakšno svetlo čustvo posije v tvoje srce, samo beži proč od brezna naveličanosti in občutka brezishodnosti. Dopovej si, da imaš pravico biti srečna in vzemi si svoj kos veselja. Ko boš srečna ti, bodo srečni tudi otroci. Že zaradi njih si dolžna poskrbeti zase. Naredi to čimprej, Skwo! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 [prej sem bila zombi,če je otrok jokal sem ga stisnila k sebi kot to naredijo mame ,čutila topline pa ne,da bi mu jo lahko dala.to me boli zdaj,ko vidim,čutim in lahko dam.saj vem,trudim se biti najboljša mama z napako(ko jima to včasih povem,se mi tako prisrčno nasmejeta,da mi kar srce zaigra,potem se razžalostim,zakaj ni bilo od rojstva tako,toliko vsega bi jima lahko dala)to je nekakšen začaran krog Sedaj ni več pomembno kaj je bilo prej, nekoč, včeraj.........tistega več ni in ko nečesa ni, se ga tudi ne da spremeniti......kako spremeniti nekaj kar ne obstaja........Pomemben je sedaj.......in nadvse pomembno pa je oz. so......tvoje besede, tvoje sedanje čutenje, tvoje spoznanje - "zdaj, ko vidim, čutim in lahko dam"........Veseli se, da je sedaj tako (mogoče pomisli, da bi lahko tudi ne bilo ), daj jima se sedaj, uživaj sedaj z njima. .......in v prihodnje......in ne zamujaj danes z ukvarjanjem z včeraj...... pozabi na včeraj.......ker ga več ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Draga Skwo, da imaš partnerja, ki te vleče v brezno, mi je skorajda jasno, če bi napisala ali ne, kajti nekako tako funkcioniramo, da četudi smo ujeti v določene vzorce, ki nas dušijo in ne dajo dihati, sevseeno v njih počutimo domače, dokler jih ne obdelamo v sebi in presežemo. Jaz osebno sem se tudi zapletla v isto zadevo, ki me je bremenila v odnosu s starši in zdaj v zvezi sem jo obdelala, sprejela in iz te zadeve sva naredila nekaj novega, lepšega. Enostavno ti kakorkoli obrneš ne preostane nič drugega kakor da začneš delati na sebi, ker te nerešene zadeve zasledujejo skozi celo življenje, tudi če jih vztrajo pometaš pod preprogo. Enostavno se vseskozi vrtiš v začaranem krogu. Mislim,da je nujno, da začneš ljubiti sebe, se imeti rada zato ker si takšna kot si, se pohvaliti ob zadevah, ki jih narediš dobro, se razvajati z malenkostmi, ko se boš enkrat sposobna resnično ljubiti, se bo vse ostalo reševalo praktično sama po sebi. Kar se pa otrok tiče, pa vem, da si dala od sebe vse in še več kar si jim bila zmožna v vsakem trenutku dati in mislim,da ga ni na svetu, ki ima zadeve urejene v sebi, in bi ti lahko karkoli očital. Nudila si jim več kot si lahko v tistem trenutku in za to si lahko čestitaš. Pohvali se za vsak nov izraz ljubezni, ki ga daš drugim in ki ga sprejmeš. Resnično te občudujem, naredila si že ogromno, vseeno živiš dokaj normalno življenje, kljub hudi zadevi, ki si jo doživela, manjka ti edino to, da odvzameš moč osebi, ki te je prizadela in da si dovoliš užiti življenje. Prepričana sem, da si čudovita mati in ljubezni vredno bitje, nujno jo pa čimprej začni kazati tudi sebi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 hvalaskušam,verjemi mi,samo je težkooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Verjamem da je, oz. kar vem, čeprav nisem bila na takšnem dnu kot ti. Smešno v bistvu, da sem lažje vse delala za druge kot zase. V tistem trenutku sem si s svojo miselnostjo pomagala na pot, za katero sem vedela, da je prava z idejo, da sem dolžna poskrbeti zase, se osrečevati in si izkazovati ljubezen, ker če bom jaz srečna, bom lahko še veliko več dajala ljudem, ki jih imam rada. Vem,da je zgrešeno (generalno gledano), ampak to mi je dalo voljo za spremembo na tem področju in ko sem enkrat spremenila ravnanje s seboj, je bila malenkost tole trditev spremeniti . Posveti se sebi, spoznaj se in začuti, kaj ti da moči za spremembe in se jih posluži . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 veš,meni je kar precej odprla oči knjiga Ženske,ki preveč ljubijo.tu sem dejansko brala sebe.bolj bom trpela,bolj me bojo imeli radi.biti žrtev pa boš ljubljena.zdaj se na vso moč izogibam teh vzorcev,pa mi tudi uspeva.vsaj bolj sproščeno in trdno stopim za svoja hotenja in mene kot svoj jaz.to je res cool .sprejmite me takšno kot sem,sicer me pa pustite pri miru,če ne grizem seveda so zdaj posledice,samo čedalje manj se ukvarjam z njimi.je pa tako,kot bi se učil hoditi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Draga Skwo, si krasna oseba, samo tiste preklete spone v notranjosti in seveda v okolju ti preprecujejo, da bi svobodno zadihala in se polno razcvetela. Tako si optimisticna, ko tolazis druge (poznam to), ko pa bi morala potolaziti sebe, odpoves. Ko ti bo enkrat uspelo usmeriti to tvojo toploto in toploto vseh, ki te imamo radi, vase, se bos se sama zacela imeti rada. Prisluhni si in naredi to, kar ti narekuje srce. Pozabi na preteklost in se osredotoci na sedanjost. Sama vem, da to ni lahko, ampak je nujno. Uzivaj v dragocenih trenutkih z otroki in se prepusti njihovi ljubezni, naj te napolni in greje. Osebe, ki te vlece v brezno, pa se na vsak nacin poskusi resiti. To je neizogibno, ce se hoces osvoboditi. Si neverjetno mocna oseba. 1000% verjamem vate! Posiljam ti topel in soncen pomladni objem xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Draga Skwo, si krasna oseba... ... Tako si optimisticna, ko tolazis druge... ... Si neverjetno mocna oseba. 1000% verjamem vate! Ja. Vceraj sem razmisljala, ko sem videla nek tvoj komentar, Skwo, kaksna kul zenska si, kako najdes tople besede, tolazilne, kako razumna in modra si... kako si uspela iz lastnih izkusenj potegniti neke nauke, to celo posredujes drugim...Sama pa se se vedno bolj ali manj vrtis v temle zacaranem krogu.Ves, verjamem v to, da ko zacnemo nekaj zdraviti, da udari se vse zivo na dan, da je pa to ze proces zdravljenja; tako se vcasih zdi, kot da se sploh ne zdravimo ali pa celo nazadujemo, a v resnici pa gremo cez najpomembnejsi proces ciscenja.In tebi se to dogaja zdaj. Vec stopenj si ze napredovala, tako so zdaj morda tudi testi vse tezji, normalno...A imam obcutek, da si tik pred koncem tega svojega mraka. Menim, da si celo ze sproti, tule, odkar si se pridruzila, bolj trdna in se mi zdi, da si ze zdaj, v tem casu, napredovala. Poslji mi prosim po OS naslov (ce zelis), da ti posljem eno slikico. Bom izbrala eno tako energetsko in zdravilno zate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Oho Skwo, vidiš, krasno, saj ti gre . Vsak ima svojo pot, jaz sem imela svojo, ti imaš svojo. Prava je tista, ki leži tebi, mi ti tule samo podajamo izkušnje. Vidiš, močnejša si kakor si misliš, vse skupaj si preživela, mati si, partnerka, zavedaš se kako si lahko polepšaš življenje, lahko ti samo čestitam in še naprej navijam zate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.