Tjazy 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Tudi tvoja mama ima UM. In najvecja funkcija UMA je, da ima prav. Nic drugega ni tako pomembno, kot, da ima prav. Imam prav? Ce to razumes, potem zlahka.. z levo roko.. razumes tvojo mamo.. ma sploh razumet ne rabis, ker ji vse na celu pise. In seveda ji zlahka odpustis, razen ce ni tvoje ogledalo... potem se zadeva majckeno zakomplicira.. samo ni panike. Vse se da.Um bo izkoristil cisto vsako priloznost, da bo imel prav.. in ta je bila kot nalasc za to. Rekla, je da ce bi imela zaklenjena vrata, se to ne bi zgodilo.. in kako bi lahko temu kot 16 letni otrok uporekala. Zmagala je.. in samo to je bilo za njen UM resnicno pomembno. Seveda se potem dogajajo razne cudne zadeve.. mama zacne halucinirat, da te ima rada in podoben smorn.. samo to se zgodi sele po pomisleku, ko ugotovi, da to v knjigi pise in da je to kao druzbena vrednota. Razmisljanje pa je vedno spletkarjenje.. laganje.. Po bitki je vsako modrovanje in blebetanje idiotsko.. ampak kaj pocnejo starsi svojim otrokom, ki se udari? ali pa ko gre cez cesto in malo manjka, da ga ne povozi avto? Ali pa ko gre v globoko vodo in se skoraj utopi.Najprej se prestrasijo.. in tukaj ni UMA.. obstaja nagon po resevanju nekoga.. in ker ni casa za spletke UMA so mozne razne zgodbe, ko clovek dvigne 1 tono tezek tovornjak in podobno. Samo zato, ker to ni umsko dejanje.. ampak resnicna situacija.. potem ko ugotovijo, da je z otrokom vse Ok.. se prebudi UM.. in nato je na sporedu mascevanje. Obnasajo se kot dvo letni otrok,. ki se je usral v hlace in se boji kazni.. krilijo se derejo in pomoznosti se naseskajo otroka, ker je zaplaval malo bolj v globino in bil v nevarnosti.Ampak zakaj, ce je otrok ze na varnem in kao je edio to pomembno. Ker UM ki je v oblasti druzbe, se bo vedno masceval. Tako deluje celotna druzba. Zapor obstaja samo zaradi mascevalne druzbe, ker nek posameznik ne spostuje idiotskih pravil in sistemov.Za individualni umor te kaznujejo.. ko pa ponori cela druzba in je vojna.. takrat pa vec jih ubijes vecji heroj postanes. Sploh ni problem v tem, ker je nekdo nekoga umoril.. ali pa ker je nekdo nekoga posilil.. to se zgodi in mine.. ni panike.. Problem je sele takrat, ko se vmesa UM in zacne spletkarit in se hoce mascevati. In dokler se ne mascuje ne bo mirno spal. Drugace pa... ce si porocena s nekim clovekom, ki te nekega vecera posili.. je pa to cist legalno. Zakaj zakrat nimas travme? Ker druzba to sprejema.. ker ti ne dovaja energije, ker ti ne daje podpore.. ker je vendar tvoj moz.. in ti si vendar njegova last. Druzba razmislja takole.. bolje da izkorisca in posiljuje zeno.. kot da se z ljubeznijo ljubi z drugo zensko. Bo zena vse pretrpela z najvecjim veseljem, samo da bo v skladu z druzbenim na kubik idiostkim UMOM. Vse kar lahko storis po bitki, je samo to, da si hvalezen, da se je izteklo tako kot se ej izteklo. Vse zrtve spolnega ali drugacnega nasilje ste lahko srecni, da niste potrebovali se hujse lekcije. A ni to en ogromen razlog za praznovanje.. ples in veselje? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 jaz jo razumem res in tudi vem zakaj je tko odreagirala mislim da je bila ona žrtev spolnih napadov, saj kakor sem iz njenih pogovorov ki sva jih imeli glede otroštva razbrala, čeprav so mi rekli nekje da je možno da sem jaz kaj v podzavest potisnila ne vem, in se je zaprla v oklep, samo ne vem pa kako bi gledala na vse to če bi bilo kaj strašnejšega, ja UM prevlada nad srcem včasih.Zanimivo je pa to, mož in žena ali pa fant in dekle... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 samo jaz sem v tistem trenutku rabila ramo, tolažilne besede, da nisem jaz pri 16 17 umazana, ja umazano sem se počutila in noben tuš ni sprav njegovih žgočih dotikov... noben tuš... Rabila si ramo.. to razumem in odobravam.. to je tudi edino kar lahko naredi drugi clovek v taksni situaciji. In noben tuš ni spral umazanije... !! Seveda ne, ker je druzbeni tus, ki te je vse do takrat tusiral z idiotskimi prepricanji, mocnejsi.. od vodnega tuša. Napacen tus si izbrala. Ce bi izbrala tuš, ki bi ti spral privzgojena prepricanja.. bi se nasmehnila, si rekla.. "kaksen bolan idiot" ali pa se mu zahvalaila za izkusnjo... in sla dalje. Tako pa ne mores, ker se vedno obstajajo prepricanja, ki so ti jih vcepili. In najmocnejsa so ravno spolna prepricanja, ker te je idiotsko krscanstvo najbolj obsojalo, ker drugace ni moglo ustvariti dobrih vojakov. S clovekom, ki je spolno sestradan se ne mores borit, tak clovek je nor. In dusna mafija se vedno potrebuje nezadovoljne ljudi, zato mora se vedno zatirati seks in ga obsojat.. ker kdo bo sicer hodil v cerkve, moseje in sinagoge??.. ce bo celotna druzba zadovoljna in srecna? Znebi se svojih prepricanj in znebila se bos umazanije.. ker to je resnicna umazanija v tebi.. ne pa dotik nekega cloveka, ki je prav tako vreden ljubezni in prav tako ENO s teboj in vsem stvarstvom. Ce vrtnico na travniku otrgas.. je to huje, kot ce te kdo posili! Mogoce pretiravam.. ampak ti imas ZDAJ in TUKAJ se vse priloznosti, da SI kar resnicno SI! Vrtnica pa jih nima vec.. ovenela bo. Ni ti potrebno biti ujetnik druzbenega idiotizma.. bodi individualno svobodna s svojim lastnim mislenjem s svojimi lastnimi naceli in svojim lastnim bistvom. BODI KAR SI, NE GLEDE NA PRETEKLOST! Poizkusi samo en samcat trenutek biti samo TUKAJ in samo ZDAJ.. kot da nimas spomina.. in bodi tisto kar SI! Ne razmisljaj levo, desno, gor in dol.. kaj je dobro, kaj je slabo.. samo BODI TI! BOŠ?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ne negiram bolecine.. samo ne posvecam jim kaksne posebne pozornosti, ker so minljive.. maxi 100 let.. pa je ziher konec bolecine.. In ce zgresis bistvo bolecine lahko ista bolecina traja se nadaljnih 100 let.. zato je najboilj pomembno, da ne zgrisis bistva te bolecine.. Kar je bilo je bilo.. konec!!.. zdaj je treba sprejet lekcijo.. ji dati smisel.. se ji od srca nasmejat.. in uzivat dalje. Tjazy če ti bo kdaj kdo posilil hčer (BOG NE DAJ!!!!) potem sprejmi bolečino, sprejmi lekcijo, daj ji smisel, od srca se nasmej in uživaj dalje... Če boš takrat stal za tem stavkom; potem pa naj me tudi hudič pocitra.... Dokler ne doživiš, dokler na problem gledaš z varne oddaljenosti nedotakljivega, dotlej lahko pišeš takšne... Ko pa boš slišal ponoči svojo hčer jokajočo zaspati in da bo iskala svoj mir...pa verjam...da ne boš ne užival in se ne od srca nasmejal.... Le čevlje sodi naj kopitar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 In jaz sem lahko v tem trenutko JAZ Sanjalica in katera koli druga ki pa je občutila več kot le pekoč dotik na sebi pa ne more... In v tem je razlika med nami. jaz lahko rečem kakšen idiot, ter upam, da sem s tem ko je naslednjič pozvonil na vratih imela pri sebi še nekoga in ko sem prebledela ko sem skozi kukalo pogledala in videla njega... da se je znašel, pograbil fotoaparat in to bitje brez filma slikal, ter da sva rešila katero drugo ... jaz lahko obstajam v tem trenutku tkašna kot sem... tu sedaj v tem trenutku brez presodkov, za Sanjalico in ostale tega ne morem tega trditi,... Kolikor ljudi toliko različnih razmišljanj čustev in bolečin... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Sanjalica, to mora narediti ona sama.. ne jaz namesto nje.. In ce bi jaz ob tem trpel, je to pac moj problem.. Sigurno pa se ne bi nasmejal predno ona ne bi izsla kot zmagovalka in se nasmejala celotni situaciji. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Vsi hodimo nasproti istemu cilju in to je spoznanju svoje resnične narave. Vsak se na svoji poti srečuje z različnimi težavami, bistvo vseh pa je, da nas približajo našemu cilju. Večja bolečina kot nas prizadene, večja je naša možnost za napredek. Kaj menite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Edino v tem se strinjava Tjazy...nihče drug ne more nositi in čutiti moje bolečine... Ne ti, popolni neznanec Tjazy, ne moj mož, ne otroci, ne .... Nihče... Je samo moj boj... In tisti, ki me imajo radi, ki me poznajo in čutijo z mano...vedo, da se v meni (občasno) budijo demoni...da se bojujem s spomini...in nasmejati se temu...nikoli...niti na smrtni postelji se ne da... To ni izgubljena lizika v prvem razredu, odklonjena osnovnošolska ljubezen, razbito koleno, prevara moža in žene... to je poseg v otrokovo telo od nekoga, ki bi tega ne smel storiti... To je vzeti dostojanstvo, vzeti otroštvo, to je...prepad ... Dvomim, da je mogoče prestopiti ta prepad... Tjazy...če imaš otroka...nocoj jo (ga pobožaj) poglej ga v njegovi otroškosti in si zamisli...da nekdo v njem vidi poželjivi objekt... nekdo, ki je 1x starejši kot ti, nekdo...ki ima prst velik kot je otroška dlan... Zamisli si...in če najdeš v duši odpuščanje za tistega, ki bi si poželel tvojega otroka v vsej svoji krhkosti in nedolžnosti - potem ti priznam, da si NADčlovek... In verjemi, če bi se to zgodilo, to bi ne bil boj tvojega otroka, ampak boj njega in tebe...in vseh, ki jo imate radi... (če nosite v psrih srce)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 ker mi je višja sila pošiljala dobre ljudi.tudi vas,vsakega posebej Super ....samo, sam menim, da si nas kar sama našla........in si torej ta višja sila, bog.....ti sama Dobro jutro!Veš Miki ,če bi bila Bog ,ne bi imela dilem z odpuščanjem Si že slišal za duhovne vodnike?Je pa še nekaj ,vem iz izkušnje,da SO višje sile(pa ne iz 1 ampak kar več jih je) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Potem pa mi povej, zakaj se pocutis krivo? Zgodilo se je, kar se je pac zgodilo.. Kaj bos zdaj? Ce verjames v sodbo najvisjega.. potem tudi ves, da je to zate bilo darilo.. Torej vzemi kar je dobrega in spusti to da odide. Takole samo dovajamo energijo k temu.. Ne pravim, da se vedno tole izkorisca, kot izgovor.. ampak v velikih primerih, ljudje kaksno sorodno travmo izkoriscajo za nadaljno custveno izsiljevanje. In nisem mislil nate.. vedno pisem na splosno. In to je res.. taksno zadevo gledam zelo nalahko.. mogoce tudi prevec lahko.. ker... majckeno prevec povelicujemo dolecene situacije.. druge.. nic manj strasne.. in skodljive pa kar tko z levo roko legaliziramo in adijos.Ce dam eno tako zelo banalno primerjavo.. Otroka vpisejo k verouku.. in tam mu postrezejo z idiotskimi informacijami in v mnogih primerih je ta clovek v jeci, in se tako kot zrtev spolnega nasilje.. stalno samokaznuje.. in celo veliko bolj, kot te zrtve. Ce se zrtve nasilij vsem tako smilijo, zakaj se vse ostale zrtve nikomur ne silijo?Zelo egocentricno ste zdej to povzeli. Ce si spolna zrtev.. potem boli.. pravite.. OK.. res je.. boli.. in potem psihicno se bolj boli.. pa ceprav ves, da je to bilo zate pac dobro. Vsak pac rabi drugacne izkusnje.. ti si si izbrala taksno... in res se mi ta dogodek ne zdi hudo resen. Ce si zrtev dusne mafije.. politicne in religijske.. pa nikomur nic mar.. ce dusna mafija strasi po svetu otroke, da se bojo cvrli v peklu.. celo vecnost..., ce ne bojo podlozniki in suznji in gresniki.. pa to ni nic hudega.. To je vse cool.In to ljudje zares verjamejo.. kot ti verjames v svojo tegobo... in ne morem reci, da je tvoja kaj vecja od katerega koli otroka, ki ga strasijo in suznjijo... ker iz obeh suzenjstev se da stopiti ven.. ker ce obstajas v tem casu.. ZDAJ, ki je edini resnicni cas.. in ce si prisotna TUKAJ.. ki je edini resnicen prostor.. potem lahko stopis ven.. potem so zadeve zelo lahke in niti slucajno ne zasluzijo kaksnih posebnih pozornosti. SAMO VEN STOPI!!! Izredno lahko je!! In celotna situacija trenutno ni nic posebnega. Potem bo, ko stopis VEN!!! Zdaj je nesmiselna. V bistvu nimas ti nic vec in nic manj.. ce jaz to jemljem resno ali nalahko.. bi pa imela veliko vec, ce bi ti to jemala malo bolj na lahko, ker bi tudi dejansko bilo lazje. Tezko je, samo zato, ker mislis, da je tezko.. in ker ti ljudje dajejo podporo v tem.. in lahko celotno situacijo vzdrzujes na tem tezkem in suzenjskem nivoju.Ljudje, pa ti morajo dati podporo, in morajo govoriti v smislu, kako je to hudo.. ker tako mislijo, da se zavarujejo, da se to ne bi njim zgodilo, drugi si kopujejo vstopnico v boljsii jutri.. tretjim pa se smilis.. cetrti pa se bojijo kazni najvisjega.. kot temu pravis.. ampak brez tezav pa bi kaznovali storilca in mu vzeli celo zivljenje. Mascevanje je vedno na prvem mestu.. potem pride smiljenje.. in ce se kej casa in prostora ostane.. se kej drugega. Bore malo socutja vidim v tem.. in spet govorim na splosno.. ne govorim nic za nikogar tukaj prisotnega. SI NASLA VRATA? lahko rečem ,da sem našla vrata,-kar pa je bilo doma ,pa jeBIL pekel.Pa veš ,ko se grožnje uresničijo,se zabriše meja resničnosti.Zdaj sem na varnem(ker se zavedam,da kdorkoli bi ogrozil moj ali otrokov live,bi .... ),ker,ah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Obcutek in misel sta si tesno skupaj.. in nic ne obstaja kar sprva ni bila misel ali obcutek. Zato je ta obcutek zelo nevaren. To je halucinacija.. Obcutka krivde v resnici ni! Tudi zrtev ga ne bi obcutila, ce ne bi druzba to tako obsojala in temu dajala toliksen pomen.Obsodi nekaj in imas razlog, da se to se naprej dogaja. Bolj kot filozofiras okoli tega, vec je razlogov, da se ne neha.. Ce bi celotna druzba mislila, da je to, da otrgas rozo, nek strasno tezak dogodek.. bi tisti, ki bi otrgal rozo imel strasen obcutek krivde.. Zdaj pa ga nima.. ceprav ne vem zakaj ga nima.. ker bi bil bolj logicen, kadar deluje zavest. Ko pa tako kot zdaj.. deluje druzbeni um.. pa so obcutki krivde odvisni od pogleda druzbe na nek dogodek. In v tem primeru UM halucinira te obcutke.. in niti resnicni niso.. Seks je pa itak sibka tocka clovestva.. in jasno so tukaj travme najvecje.. Samo se smrt se lahko kosa s tem.. Na tem svetu zakoljemo morje zivali.. in to ni noben problem.. Miljone ljudi to jemlje super na lahko.. pa nihce tega ne ocita nikomur.. ker je druzbeno normalno. Vsa fora je v druzbi in vecina ljudi, kakor izgleda, niti individualni se niso.. kaj sele da bi imeli individualni um in zavest. Ta ki se zdaj kaze.. je celotni, ki ima nujno za rezultat trplenje.. ker ni niti ene mozno poti, da bi zivel in ne trpel. Lahko pa umiras in malo manj trpis.. ker si okolupljen. Skwo.. Trenutno si zrtev ciste halucinacije.. in to preprosto ni vredno, da bi se tako mocno trudila in vzdrzevala to halucinacijo, da ne umre. Vem, da se tebi zdi, da mocno trpis.. ampak ti tega ne bom nikoli priznal kot resnicno situacijo. Najvisji, v katerega verjames.. te ne bo vprasal, zakaj nisi izpolnjevala neke druzbene zapovedi in pravila.. ali zakaj nisi molila in prosjacila.. bolj verjetno je, da te bo vprasal, zakaj nisi ZIVELA! Vse kar je, je od najvisjega?!.. Se strinjas? Iz zakaj mislis, da spolna zloraba ni od najvisjega? In zakaj mislis, da si ti nizja od najvisjega? In kako lahko sprejemas od najvisjega.. samo tiste dogodke, ki se tebi zdijo cool in sprejemljivi.. Potem to ni nobena vera v najvisjega... ampak je samo vzorec.. oziroma samo se eno suzenjstvo.Nobenega logicnega razloga nimas, da te ta dogodek tako dolgo boli in ti onemogoca tocno tisto, cemur najvisji daje najvecjo vrednost.. ZIVLJENJU!! s tem ko noces polno ziveti, zanikas najvisjega in njegov nacrt.. ceprav je to tvoj nacrt.. ampak to zdaj sploh ni pomembno. KJE SO VRATA?! MOJ BOG!LJUBA DUŠA,A STE SLIŠALI, KAKO SE MI JE VALIL KAMEN OD SRCA-HALUCINACIJA,HA ,......TI NIMAŠ POJMA O ČEM GOVORIŠ,MOČNEJŠEGA BRCA V TEMO PA ŠE NE!!!!!!!!!ZDAJ SE JAZ NIMAM VEČ ZA ŽRTEV,AMPAK,DA PRIDEŠ DO TE FAZE TRAAAAJAAAA,PA ŠE VČASIH POPUSTI. KAR SE SMRTI TIČE SE JE PA NE BOJIM,KER VEM DA GREM NA LEPŠE.....a imaš ti kakšen strah,dvom,...??? :sori:A OBSTAJAJO SAMO 1 VRATA!?DAJ POVEJ KJE SO VRATA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Le čevlje sodi naj kopitar...[/color] TO PA JE RESNICA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo.. pravis, da si zdaj na varnem.. in se ne bojis. Resnicno se bos tega otresla, ko ne bos na varnem, pa se ne bos vec bala.. In to ni halucinacija? Dobro.. potem je pa custvo.. in v cem je razlika? Ne bojis se smrti.. ker v nekaj verjames. Ego (UM) se ne boji smrti.. ti pa se se vedno bojis smrti, tako kot prej.So ko imas cas razmisljati (= se odaljevati od sebe) se ne bojis smrti.. ko pa tega casa nimas.. ko vidis, da avto drvi proti tebi, se bos prestrasila, ceprav mislis, da ves, da gres na lepse. Ko si v nevarnosti ni casa, da bi UM se spomnil in haluciniral, da gre na lepse, zato se vedno prestrasis.Ne bodi suzenj necesa, kar ni tvoje izkustvo. Buda, Krisna, Jezus, Sosan in podobni so imeli svoja izkustva in so to lahko govorili.. ti pa samo verjames.. in sorry.. ne bo delovalo. Ko si v resnicni situaciji, resnicni nevarnosti.. takrat se opazuj in na tisto se lahko zaneses.Kaksna zadeva je lahko v pomoc, kot metoda, da napredujes.. in ko tisto prerastes, je potrebno ta prepricanja opustiti, ker so bile le metode za neko obdobje in dolocene situacije. KJE SO VRATA? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo.. pravis, da si zdaj na varnem.. in se ne bojis. Resnicno se bos tega otresla, ko ne bos na varnem, pa se ne bos vec bala.. In to ni halucinacija? Dobro.. potem je pa custvo.. in v cem je razlika? Ne bojis se smrti.. ker v nekaj verjames. Ego (UM) se ne boji smrti.. ti pa se se vedno bojis smrti, tako kot prej.So ko imas cas razmisljati (= se odaljevati od sebe) se ne bojis smrti.. ko pa tega casa nimas.. ko vidis, da avto drvi proti tebi, se bos prestrasila, ceprav mislis, da ves, da gres na lepse. Ko si v nevarnosti ni casa, da bi UM se spomnil in haluciniral, da gre na lepse, zato se vedno prestrasis.Ne bodi suzenj necesa, kar ni tvoje izkustvo. Buda, Krisna, Jezus, Sosan in podobni so imeli svoja izkustva in so to lahko govorili.. ti pa samo verjames.. in sorry.. ne bo delovalo. Ko si v resnicni situaciji, resnicni nevarnosti.. takrat se opazuj in na tisto se lahko zaneses.Kaksna zadeva je lahko v pomoc, kot metoda, da napredujes.. in ko tisto prerastes, je potrebno ta prepricanja opustiti, ker so bile le metode za neko obdobje in dolocene situacije. KJE SO VRATA?300 zelenih ,ne najdem vrat. samo en namig plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ravno po hodniku, pa pri štengah na desni..........levo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ok.. ti bom vse povedla o vratih, kar moras vedeti... To je vse.. Cao! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ... vmes pa je se bluz, ki je v glavi...nekaj topline morda rabi ta, ki je to prezivljal... in ne miselnih igric in dinamicne debate. Torej - malo manj logike in malo vec srca...Ne potrebuje zdaj se braniti in zagovarjati, potrebuje se o tem pogovarjati, to ze, a rabi RAZUMEVANJE - ne miselnih in besednih provokacij. Ti stopas lahkoten, laufas, pricakujes pa zraven, da bo nekdo s totalnim bremenom laufal zraven tebe in z isto hitrostjo, zraven pa mu bos rekel, da je njegovo breme iluzija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Ravno po hodniku, pa pri štengah na desni..........levo HA ,HA HA ,TA JE PA FUL-KUL-MEGA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 ... vmes pa je se bluz, ki je v glavi...nekaj topline morda rabi ta, ki je to prezivljal... in ne miselnih igric in dinamicne debate. Torej - malo manj logike in malo vec srca...Ne potrebuje zdaj se braniti in zagovarjati, potrebuje se o tem pogovarjati, to ze, a rabi RAZUMEVANJE - ne miselnih in besednih provokacij. Ti stopas lahkoten, laufas, pricakujes pa zraven, da bo nekdo s totalnim bremenom laufal zraven tebe in z isto hitrostjo, zraven pa mu bos rekel, da je njegovo breme iluzija... Marsa ti pa vedno zadeneš bistvo.Hala za pomoč in res sem mislila ,da bi s to temo prišla in pomagala ,komu in sebi. mikcu pa ne zamerim ,saj sem se od srca nasmejala ,res,pa še zdaj mam usta do ušes .včasih mora biti tudi hec za nočjo vedno pride dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Se vzivim, Skwo.. ... Mick? Vcasih je pri teh zadevah, ce ima kdo takele rane, cisto fino potegniti na hec... ceprav je tudi to delikatno lahko...Mick bo zdajle v tem ziher videl - 'lahko delikatno'... in bo uletel se kaj pregovarjat... Mick, prevec osebno jemljes... Komentirala sem Tjazyjev post. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Sem ze imel napisano, da je Marsa verjetno komentirala moj post.. pa sem raje pocakal, da Marsa to potrdi.. Hvala za opozorilo.. sem pa preko OS bolj razumevajoc.. Mick.. zakaj si se javil? Zakaj si videl sebe? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mick - sploh ne bi rabil pisat tegale, saj to mi je bilo jasno.In tudi Skwo, brez skrbi, saj vidis...Itak ima vsakdo s tako mocno izkusnjo potem veliko bolj razvit filing za ljudi in situacije in zazna vsak podtoncek, ker je pac bolj obcutljiv in tako visje vibrira... Tako tocno cuti, kdaj je res hec in kdaj norcevanje... a ne, Skwo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 Mick - sploh ne bi rabil pisat tegale, saj to mi je bilo jasno.In tudi Skwo, brez skrbi, saj vidis...Itak ima vsakdo s tako mocno izkusnjo potem veliko bolj razvit filing za ljudi in situacije in zazna vsak podtoncek, ker je pac bolj obcutljiv in tako visje vibrira... Tako tocno cuti, kdaj je res hec in kdaj norcevanje... a ne, Skwo? seveda je tako in bil je pravi moment,res sem se nasmejala in počutila OK pa mislim ,da mi verjamete,saj sem zelo iskrena lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 tjazy. Najprej se prestrasijo.. in tukaj ni UMA.. obstaja nagon po resevanju nekoga.. in ker ni casa za spletke UMA so mozne razne zgodbe, ko clovek dvigne 1 tono tezek tovornjak in podobno. Samo zato, ker to ni umsko dejanje.. ampak resnicna situacija.. potem ko ugotovijo, da je z otrokom vse Ok.. se prebudi UM.. in nato je na sporedu mascevanje. Obnasajo se kot dvo letni otrok,. ki se je usral v hlace in se boji kazni.. krilijo se derejo in pomoznosti se naseskajo otroka, ker je zaplaval malo bolj v globino in bil v nevarnosti. to je delno res, vsekakor je resnicno neumno tako ravnanje, ampak nisem prepricana, da je to ravno mascevanje...je bolj kot nekak sprostitev adrenalina, mislim, da to ni namenoma, to seskanje itd...iz mascevalnih razlogov...po moje. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Razlog, ki je malo bolj na povrsju kot mascevanje.. je strah.. In sicer strah pred tem, kako bomo ziveli naprej, ce se otroku kaj zgodi. Predvidis posledice in v mnogih primerih so posledice tudi taksne, da se potem starsi obtozujejo, da niso dovolj dobro pazili na otroka.. in zdja je mrtev. njim se zdi, da so oni krivi, da je otrok mrtev.Tega pa si ne morejo privosciti in za njih je manj bolece, ce otroka zapirajo in omejujejo... kot da si privoscijo ta pekel. To je razlog, ki je malo bolj na povrsju... Ce gres bolj globoko.. je razlog mascevanje za strah, ki so ga pretrpeli. Nagonsko dejanje je resevanje cloveka.. in potem ko je vse ok z njim, se zacne namensko kaznovanje - mascevanje. Potem je dovolj casa za razmislek.. in koncni rezultat tega razmisljanja je v velikih (prevelikih) primerih taksen.Vcasih kdo tako ravna tudi zato, da drugi vidijo, kako je on skrben stars, ker se sekira, da se mu ne bo kaj zgodilo.. Razumi ce mores.. Pa po tvojem Tinka.. zakaj se tako ravna? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.