pokowc 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 potem, vse kar se dotakne tvoja blizina zboli?....smem prašat, so otroci zdravi skor vedno al tut oni bolevajo tradicionalno? (jest pa vem, da se trudiš) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 skwo... jaz sem imela zelo podobno izkušnjo...vendar me niso spolno zlorabili...in ko sem to prijavila policiji so mi le ti dejali, da se je zelo verjetno kdo hotel z mano samo pošaliti... ..ko sem se po nekem času končno lahko zaupala mami, je dejala da se mi jo to samo zdelo...to sem sprejela kot nerazumevanje in da me je s tem, ko temu ni namenila niti najmanjše pozornosti hotela obvarovati pred vsem zlim.... mogoče tudi od tod izvirajo moje težave...šele zdaj ko skušam tebi odpisat/pomagat se mi začne film vrtet ....mogoče... imam pa v svoji bližini meni zelo zelo drago osebo, ki je bila večletna žrtev spolnih zlorab...in moram ti kar naravnost povedati, da celo življenje trpi zaradi tega, menda najbolj zato, ker tisti osebi ni nikdar odpustila in je sedaj že pokojna...Mogoče sedaj nisem ravno zbirala besed vendar ti svetujem, da probaš "zaživet" s tem (sicer menim da si na zelo zelo dobri poti...bravo!!) in PREDVSEM ZNATI ODPUŠČATI....nekako to vse skupaj preživet...in živet naprej..ta oseba je po dolgih letih zbolela za rakom....zakaj? zato ker ni mogla/znala odpuščati...saj veš..rak je dolgotrajna zamera...oprosti, skwo...ne bi te rada prestrašila, vendar je dobro da poznaš tudi izkušnje drugega..... ja, sanjalica...upravičeno si jezna in prav vsak ima pravico do svojega mnenja... nimam te namena prepričevati....nisem govorila o prepričevanju, nežnosti, nasmehu....GOVORILA SEM O ODPUŠČANJU.. znati moramo odpuščati....in takrat, ko več ne boš tako jezna, takrat boš vedela, da si lahko odpustila..... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Pokowc; ne, ne zboli vsak v moji bližini; če bi dobro prebrala bi videla, da je napisano letelo na Ayin komentar in moj boj z mojo boleznijo... In sta za rakom umrla dva, ki nista kuhala "zamere" ker...prvi je to storil druga pa mi je odklonila pomoč... Torej, če sem bila posiljena in če sem še zmeraj "jezna" (ne vem odkod ta definicija?, ampak naj bo...) potem je brezpredmetno da se bojujem proti raku... ??? Uleži se Sanjalica in prepusti se mu...; bi sklepala iz Ayinega posta ... Sicer pa sem jezna (beseda vzeta po Ayi) - moja beseda je gnusobna in z odporom dojemam tudi naročnike morij v koncentracijskih taboriščih ... bila sem v Dachau in tam je v zraku nekaj grozljivo bolečega. In močno dvomim, da so tudi tisti odpustili... In njihovi svojci... In ne mi rečt, da če gojijo zamero zoper tistim, da so svojci zbolevali za rakom.... Aya - če boš zbolela ti..., v svoji odprtosti in velikodušnosti... kdo bo takrat kriv? Da bi se nikoli nikomur ne to dogajalo in da nikoli nikomur ne bi trebalo skozi zemeljski pekel samoobtoževanja za lastno nemoč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 sm že prav prebral, samo vprašal sem te naprej...nič po temi sledeč... =Naj vam povem zakaj ste tu. Tu ste, da bi bili solna začimba, ki ustvarja Boljše okuse na zemlji. Če vi zgubite svojo slanost, kako bodo ljudje lahko vedeli za pravi okus po Bogu?=Nekdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Čutim da moram napisat Ayi in Sanjalici to, kar prihaja iz moje duše, to naj bo darilo za vaju.Moja pot iz teh travm.Verjamem v dušo.Duša je tista ki vodi telo.Primerjava je pianist ki igra na klavir:pianist je duša, klavir pa telo.Ko to sprejmeš je na tebi da se odločiš komu boš namenila svojo energijo.Boš popravljala klavir celo življenje?Pianist pa bo bil v enem samem krču od bolečine in čakal, upal?Imamo vse karte v svojih rokah, in od nas je odvisno kako bomo odigrali to igro.Glej, če gojiš zamero do storilca, se zdaj zlorabljaš sama naprej, ker zamera je uničujoča, torej pianist namesto da igra sonato, strelja z lokom v občinstvo.Sama sem dala jezo ven zaradi ljubezni do sebe in svojih bližnjih.Odločila sem se ljubiti.Odločitve so notranje:veš to je tisto ko rečeš na ves glas sama sebi:JAAAAAAA !Ja rečeš sebi.Ja rečeš energiji, ljubezni.Sama sem uporabljala tehnike sproščanja potlačenih emocij z dobrimi terapevti.Če pa ne:greš v gozd in vržeš ven jezo, s tekom,plavanjem,....bolj zavestno kot je boljše je, vendar s takimi travmami vem da pomaga podpora zelo močnega terapevta, ki te je pripravljen zrcalit in sprejet tako kot si zdaj.Jaz vaju podpiram, in vem da sta na pravi poti, drugače o tem ne bi govorile!Pogumno naprej na delo za sebe do največjega zaklada, ki se skriva v prav tej travmi.Travma je v bistvu potlačena svetloba.Vidimo jo kot temo, vendar ko si upaš bit v njej, se razkrije nekaj povsem čudovitega.Trust x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 SanjalicaOsvetli svojo sobo in postavi vrtnico v vazo.Probaj narisati to,zamenjati slikco, ni važno, glej vse je ena sama igra.Moja hčekra(7 let), je imela grde sanje neko noč. Sanjala je da so jo ustrelili.Zjutraj je bila prestrašena.Rekla sem ji naj nariše to kar je sanjala.Narisala je sebe, ki leži mrtva na tleh ter zraven pištolo ki jo je ustrelila.Bila je prestrašena ko je to risala.Potem mi je pokazala sliko in rekla:to sem sanjala mama.No sliko sem položila nazaj pred njo in ji rekla naj se zdaj reši in to nariše. Narisala je mucko ki je prišla lizat rano ter jo tako ozdravila.Okoli nje je narisala mavrico.Straha ni bilo več!Sanje je sma ozdravila in del straha seveda. Si razumela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 "Prizgi luc, namesto da se pritozujes nad temo." - kitajski pregovor ... "ni pomembno, koliko casa je soba bila v temi... ali je to bilo 5, 100 ali 300 let... ko prizgemo luc, je osvetljena. ..."(*nekaj podobnega, zdajle v tem trenutku pa tudi neznani mi avtor, mislim pa da je avtorica, v bistvu)... Bejbe!!! Svaka cast! Saj je kul, Sanjalica - strastno je treba se kaj reci, ven dati, zato pa je - ta(ka) tema... TU lahko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 Resnično mi je žal,da se nisem mogla vključiti v to debato.Pač pa bi zdaj nekaj napisala.Žarek,taka vrsta pomoči otroku(grde sanje),je občudovanja vredna .Kar se odpuščanja tiče,mislim ,da je za zdravo življenje-neobremenjajoče,nujno potrebna.Da prideš do tega pa mora biti tudi jeza,ker ko se utrudiš biti jezen,spoznaš,da je brez smisla,da se mučiš in te stvari odložiš-odpustiš.To se je meni zgodilo šele,ko sem začela čutiti čustva,ko sem(vsaj zdaj mislim)začutila kaj je odgovornost.To je pa bila za mene verižna reakcija-zavedla sem se,da ne smem uničiti dvoje mladih življenj,da sem mati,da ne morem spremeniti preteklosti,v sebi sem začutila ljubezen,počutila sem se kot medvedka z mladiči,začutila sem res živalski nagon in takrat sem se zavedla,da če hočem uspeti biti mama,moram zasčititi,osvoboditi najprej sebe.Kmalu zatem je prišlo do tistega NE(ko sem očetu rekla ne).Videla sem, da sem kljub temu ostala živa in to je bila moja prelomnica.Mislim,da vsak to spozna sam,da pa pride do tega,pa rabiš pomoč ljudi,ki to čutijo.Pred 5 leti,ne je že več(sem zdravljen tabletoman in posledica odvisnosti je slaba orientacija preteklosti,pa malo pripisujem tudi čustveni smrti v teh letih),sem zbolela za ščitnico,skoz sem imela eno conc. tablet.Lani pa sem zmanjšala,ker mi je spet začela delati...Tako,da mislim,da ima Hay prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Žarek, Skwo! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 NIKOLI me pa nihče ne bo prepričal, da je "zdravo" in "normalno" da na tistega, ki mi je vzel otroštvo, me razdevičil, mi vzel dostojanstvo, ponos, me naredil invalida, pomisliti z nežnostjo in nasmehom na licu. Vedel je kaj je storil - ker je to storil zavestno. Sanjalica,upam,da te nobeden tudi ne prepričuje,da na tak način odpusti.Odpustiš res samo sebi in posledično tudi njemu in drugim.Za mene pomeni odpuščanje,ko se tega človeka več ne bojiš,ko lahko stopiš iz kroga in neboleče se spominjaš,ko sprejmeš ranjenega otroka,mu pomagaš,da se razvija,zori,mu dovoliš,da ko ga nekdo poboža začuti ugodje ,ne strah,gnus,zmedo...Da ta otročiček čuti razkošje sončnih žarkov,dežnih kapelj,da mu postane toplo pri dušici tudi ,ko začuti snežno razkošje...Da se spomniš brez bolečin,ne z nasmehom.Tudi umrlim lahko odpuščamo,ker verjamem,da blodijo njihove duše in trpijo.Sanjalica,ne morem ti odvzeti bolečin(to če jih čutiš- je dobro,ti še kdaj obrazložim),lahko pa ti stojim ob strani,včasih ni besed za ponujeno pomoč,zato prosim začuti,da sem s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Skwo - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 ,keskwo... jaz sem imela zelo podobno izkušnjo...vendar me niso spolno zlorabili...in ko sem to prijavila policiji so mi le ti dejali, da se je zelo verjetno kdo hotel z mano samo pošaliti... ..ko sem se po nekem času končno lahko zaupala mami, je dejala da se mi jo to samo zdelo...to sem sprejela kot nerazumevanje in da me je s tem, ko temu ni namenila niti najmanjše pozornosti hotela obvarovati pred vsem zlim.... Aja,topel pozdrav!Tvoja izkušnja-njihova reakcija-normalno.Ker so šibkejši kot ti,raje zanikajo kot ,da se spopadejo z resnico,ker potem bi si nakopali sitnosti,vzela bi jim njihov dragoceni čas,saj bi se morali pogovoriti s teboj,bili bi prizadeti,slabe volje.....imajo se za odrasle,pametne,....če oni rečejo,da pretiravaš-potem pretiravaš...,ker oni te imajo taaaaakooooo zelooo radi,da bi vse naredili zate--samo o tem pa se glih ne bi pogovarjali,ker nima pravega pomena.ENO SAMO S......,VELIKO S......Zato vedi,da se upravičeno počutiš izdano.Kar se pa odpuščanja tiče-nemogoče je odpustiti zaradi strahu pred boleznijo.Ko to stori ,storiš iz zavedanja,da v principu hočeš živeti. pogumno Aja , tudi tebi! bigm ,hvala za podporo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 SanjalicaOsvetli svojo sobo in postavi vrtnico v vazo.Probaj narisati to,zamenjati slikco, ni važno, glej vse je ena sama igra.Moja hčekra(7 let), je imela grde sanje neko noč. Sanjala je da so jo ustrelili.Zjutraj je bila prestrašena.Rekla sem ji naj nariše to kar je sanjala.Narisala je sebe, ki leži mrtva na tleh ter zraven pištolo ki jo je ustrelila.Bila je prestrašena ko je to risala.Potem mi je pokazala sliko in rekla:to sem sanjala mama.No sliko sem položila nazaj pred njo in ji rekla naj se zdaj reši in to nariše. Narisala je mucko ki je prišla lizat rano ter jo tako ozdravila.Okoli nje je narisala mavrico.Straha ni bilo več!Sanje je sma ozdravila in del straha seveda. Si razumela? Ne vem, kje si to pobrala, ampak . Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Bern to je resnična zgodba:))haha kje pa naj bi lo pobrala?Ko sem čistila sebe. pa to še dečam seveda, sem se pač naučila postopka, ki zdaj pride čisto psontano ven, na zelo čudovite načine, ne samo do same sebe ampak tudi do drugih. Ljubezen.Marsa , hvala za namig Sprejemam opažanja drugih, ker tako imam možnost rasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ups moram dešifrirat besedilo?se vidi da so danes moje zvezde malo izven abecednega reda :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 imam pa v svoji bližini meni zelo zelo drago osebo, ki je bila večletna žrtev spolnih zlorab...in moram ti kar naravnost povedati, da celo življenje trpi zaradi tega, menda najbolj zato, ker tisti osebi ni nikdar odpustila in je sedaj že pokojna...Mogoče sedaj nisem ravno zbirala besed vendar ti svetujem, da probaš "zaživet" s tem (sicer menim da si na zelo zelo dobri poti...bravo!!) in PREDVSEM ZNATI ODPUŠČATI....nekako to vse skupaj preživet...in živet naprej..ta oseba je po dolgih letih zbolela za rakom....zakaj? zato ker ni mogla/znala odpuščati...saj veš..rak je dolgotrajna zamera...oprosti, skwo...ne bi te rada prestrašila, vendar je dobro da poznaš tudi izkušnje drugega..... misli so vse...vse izvira iz misli..tudi bolezen...dejanja...... LEP POZDRAV IN VSE DOBRO AYA Veš saj se načeloma strinjam s teboj ampak utrnila se mi je misel"da je žrtev dvakrat tepena.1.ko se ji naredi sila,2.ko mora odpustiti,če ne pa jo čaka grozna bolezen"grozno,a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Bern to je resnična zgodba:))haha kje pa naj bi lo pobrala?Ko sem čistila sebe. pa to še dečam seveda, sem se pač naučila postopka, ki zdaj pride čisto psontano ven, na zelo čudovite načine, ne samo do same sebe ampak tudi do drugih. Ljubezen.Marsa , hvala za namig Sprejemam opažanja drugih, ker tako imam možnost rasti. Beseda "pobrala" verjetno ni bila na mestu. Sem hotel reči "kako si se tega spomnila". Mislim pa še vedno enako, torej . Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 ..sem bila odsotna in zato bo tak tudi moj odgovor... sanjalica...hm... ..nevem... ..še vedno premišljujem in tokrat skrbno izbiram besede, da te ne bi nehote prizadele/užalile.... ...mogoče samo to od "alkimista"...bistvo je očem nevidno....držim pesti zate... skwo...vsaka čast....vidim, da ogromno delaš na sebi.....iskrene čestitke za tako dolgo prehojeno pot.... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Aya - če boš zbolela ti..., v svoji odprtosti in velikodušnosti... kdo bo takrat kriv? sanjalica, dolgujem ti še en odgovor: če bom zbolela za rakom, si bom pač kriva sama....kljub vsemu....čeravno imam kar nekaj teoretičnih možnosti, da bom... glede na dejstvo, da mi je mama pred 15-timi leti zbolela za rakom...ter da sem kot njega hčerka/potomka nagnjena k temu... ..mogoče pa bodo krivi geni?! ...zato preventivno uživam alge, vsako jutro pa mi Jack Levinn pripravi jabolčni in korenčkov sveži sok, da dobim karotenoide in ostalo.... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ko do nečesa menda ne čutiš več ničesar - potem si ozdravljen? yesss Sem brala Nore ženske. Od Virginie Woolf naprej..je bila vsaka zlorabljena. Ali od brata ali od očeta...in vse so dolžile sebe...Ali sestre slavnih moških - zanimiva raziskava - ohoho jih naredi samomor...se sprašujem zakaj? Toplo priporočam odpuščanje. Ker z jezo pač ne prideš daleč. Kvečjemu greš poskusit kakšno je kaj dogajanje na oni strani. Kaj druga ne bom pisala. Ne čutim potrebe. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Hm ja tole pa moram povedat!Če se prehranjuješ zdravo , zaradi tega, da ne dobiš raka imaš veliko možnosti, da ga dobiš (NE MISLIM NA TEBE!!)!Misli delujejo v smer, kamor jih usmerjamo. Jem zdravo, da sem in bom zdrava pa je nekaj drugega! Pazit moramo kam usmerjamo misli, ker v mislih je vsa energija, ki se pozneje lahko uresniči, če je ne zamenjamo pravočasno. Recimo probaj reč otroku:"Na mislit na belega slona!" Točno to bo mislil, dokler se bo pač ta misel zdela zanimiva.Če jo bo še sosedom povedal, bodo na tega slona mislili mnogi. Meni kot zlorabljena v preteklosti dosti pomaga afirmacija:JAZ SEM LJUBEČA IN LJUBLJENA! Zloraba nosi v sebi ogromne občutke krivde, posebno če je bila zloraba narejena v otroštvu, kajti otrok vse pobere na sebe.To je dinamika ki jo nosi s sabo, za vse si kriva in vse prevzemaš na sebe!To je nevarnost!Tu se zna prikovat kakšen rak recimo, ker celice živijo v preteklosti, dinamika narave pa je drugačna=živeti v sedanjosti.Torej vse kar se dolgo ne sklada s sedanjostjo narava izloči!Narava nikoli ne miruje, človel pa ja, posebno tam , kjer je doživel kako travmo.Pogumno punce!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Hm ja tole pa moram povedat!Če se prehranjuješ zdravo , zaradi tega, da ne dobiš raka imaš veliko možnosti, da ga dobiš (NE MISLIM NA TEBE!!)!Misli delujejo v smer, kamor jih usmerjamo. Jem zdravo, da sem in bom zdrava pa je nekaj drugega! Pazit moramo kam usmerjamo misli, ker v mislih je vsa energija, ki se pozneje lahko uresniči, če je ne zamenjamo pravočasno. Recimo probaj reč otroku:"Na mislit na belega slona!" Točno to bo mislil, dokler se bo pač ta misel zdela zanimiva.Če jo bo še sosedom povedal, bodo na tega slona mislili mnogi. Meni kot zlorabljena v preteklosti dosti pomaga afirmacija:JAZ SEM LJUBEČA IN LJUBLJENA! Zloraba nosi v sebi ogromne občutke krivde, posebno če je bila zloraba narejena v otroštvu, kajti otrok vse pobere na sebe.To je dinamika ki jo nosi s sabo, za vse si kriva in vse prevzemaš na sebe!To je nevarnost!Tu se zna prikovat kakšen rak recimo, ker celice živijo v preteklosti, dinamika narave pa je drugačna=živeti v sedanjosti.Torej vse kar se dolgo ne sklada s sedanjostjo narava izloči!Narava nikoli ne miruje, človel pa ja, posebno tam , kjer je doživel kako travmo.Pogumno punce!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Žarek... nekaj si napisala, kar mi je padlo v oko... lahko tole malce bolj razložiš? To je dinamika ki jo nosi s sabo, za vse si kriva in vse prevzemaš na sebe! Sama namreč pri sebi opažam nenormalno velik občutek krivde pri vsaki stvari, ki jo narobe naredim, pa še povsod tam, kjer jo ne... Skladno s tem imam noro razvito obrambo - da mi rečeš "a", pa se bom začela branit, pa čeprav je bilo dobronamerno mišljeno... Sicer vem, da to izvira tudi iz tega, ker je v naši družini tudi sicer veliko "napadanja" in vzbujanja krivde, ampak je čisto možno, da to izvira pri meni tudi globlje... Hvala ti za te besede. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ... Pazit moramo kam usmerjamo misli, ker v mislih je vsa energija, ki se pozneje lahko uresniči, če je ne zamenjamo pravočasno. ... Bravo, Zarek! Neverjetni sta s Skwo! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Soncna Vila - zelo dobro se opazujes in vsec mi je, da si sposobna takole reci nekaj takega o sebi... Obramba in to, 3/4 jih 'ne prizna'. Vem, tudi sama nisem ponavadi...Zdaj pa 'vse priznam'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.