luna 3. april 2002 Prijavi Deli 3. april 2002 Lijep pozdrav iz Hvatske svima! Molim Vas pažljivo pročitajte i pomagajte. S težkim srcem na vas naslavljam tole prošnjo, žal mi je, ker ves moram za to prositi, vendar ne morem več drugače. Jaz in moja družina smo pred približno 7. leti vzeli kredit za obnovo ter popravilo hiše, v kateri sedaj živimo. Glede na to, da je moja mati brezposelna, jaz in brat pa hodiva v srednjo šolo, si lahko mislite, da pridemo težko skozi mesece, še posebej, ker so obroki, katere moramo mesečno odplačevati postali zaradi dviga marke, ter sedaj eura vedno večji. Vse možnosti, ki smo jih do sedaj imeli na izbiro smo že porabili, ne vem več kako naj naprej. Pomislil sem tudi že na samomor, vendar menim, da bi s tem le še vse poslabšal. Kot nekateri veste, svetujem mladini, to je moje edino veselje, ki ga imam v življenju, vendar zgleda da bom moral tudi to opustiti. Ta prošnja je v bistvu tudi moj zadnji izhod iz te stiske, drugega ni. Čeprav vas tole težko prosim, vas bom vseeno. Prosil bi vas, če bi mi lahko Vi pomagali, v finančnem smislu, ni treba, da daste veliko, vse mi bo prišlo prav. Vsota, za katero smo zadolženi, je precej velika - milijonska - prosim vas, pomagajte, če je v vaši moči, sicer pa se vam zahvaljujem, ker ste si vzeli čas ter to prebrali. Številka tekočega računa : 01000 - 0000400014 05 1257153 - 707361 To bi bilo vse. Se opravičujem, ker sem vas to prosil, vendar je to moj edini izhod, vse drugo sem že poskusil, tako jaz kot moja družina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna 3. april 2002 Avtor Prijavi Deli 3. april 2002 Nisam napisala, riječ je o mladiću,srednjoškolcu kraj Maribora.Nadam se da će se naći dobrih ljudi koji mu budu olakšali tešku situaciju.Hvala na vremenu i trudu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.