Skoči na vsebino

Nov papež

janezzenaj

Recommended Posts

naletel sem na napoved ali prerokbo, da bo ta papež umrl (za to napoved ni treba imeti nekih nadnaravnih sposobnosti), nadomestil pa naj bi ga zelo zelo zelo slab človek, skoraj satan v človeški podobi. Ali kdo ve kaj več o tem ?
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 417
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja sem brau...

svoje privržence že zbira, oz. so že zbrani in pripravljeni vodit po Samosvojem sistemu.

drgac pa, al naj bi bil črne farbe kot črnc? al kot pod krinko Satana?

premiki bodo.

selekcija je že v seznamu.

Hehe zdaj ko je rimokatoliška cerkev na psu z ugledom, glih ne verjamem da jim bo uspelo z satanskim papežem kaj več doseči. Najbolj ekstremni nacisti so predlagali Hitlerju da naj prepovejo vse kar je povezano s krščanstvom in da prepovejo samo krščanstvo, češ, to je nastalo od židovske vere. Noo če pride nov papež v satanski obliki, vemo kdo bo protiutež.
Ja sam ka mali pao s lipe

Sem zasledila to, da je v igri menjava, nisem pa se se posvetila v to in ne vem, kateri naj bi bil in kaksen naj bi bil.

Kakorkoli ze - cas pa je seveda, da se (vsaj) razmislja o tem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bemu demokracijo....

za takele izjave bi v prejshnjem sistemu pod vladavino ENONOZHCA konchal na golem otoku.... x:Dx

666 zlobijeu....da vas ni sram...al pa sej mal nerodn...al pa kr kej.... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

V 11. stoletju je na Irskem živel menih Malachi O'Morgair. Njegovo glavno delo je bila napoved sekvence rimskih papežev. Napisal je listo vseh papežev rimskokatoliške cerkve. Opisal jih je po svoje, saj imen vnaprej seveda ni mogel vedeti. (Kasneje je bil proglašen za svetnika - sveti Malahij.)

Tako je zapisal na primer "Vrtnica iz morja" za papeža, ki je izhajal iz Benetk itd. Papeža Janeza Pavla I. je na primer označil z "Papež pol lune" - ta papež pa je vladal 30 ali 33 dni in umrl na polovici meseca, ob lunini meni!

Doslej se ni zmotil še niti pri enem!!!

Janez Pavel II. ima po sv. Malahiju naziv "De Labore Solis", kar eni razlagajo kot "Sončev delavec", drugi pa "Tisti, ki dela sam".

Po njem je sv. Malahij predvidel samo še dva papeža. Prvi med njima je imenovan "Črni papež", drugi, torej zadnji pa "Peter iz Rima". Pri "Črnem papežu" seveda ni nujno, da bo črne kože, čeprav so zdaj med kandidati kar trije črnopolti kardinali.

Iz vsega zapisanega je mogoče sklepati veliko tega.

(Vir: Tad Mann: "Millenium Prophecies"; članki na internetu; sam sem o tem pisal v drugi številki naše revije, oktober 2001 (če najdem članek, ga objavim tu nekje))

Ja to pa vem...

V Opus Dei pise, da si j potrebno predsatvljati zensko kako ji crvi lezejo po razmesarjenem crevesju in kako gnije, da potem lazje zatres seks. Izrazi so zelo socni. Kej bolj idiotskega se nikoli nisem bral.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Vem, norci. Opus dei je bil ustanovljen za to, da bi cerkvi zagotavljal neke vrste "trajnost" in "večnost". Ustanovitelj je iber psiho, tudi ljudje, ki jih Opus "rekrutira", so sami sposobni fantje in dekleta, ki se vedno prebijejo do zelo visokih položajev v multinacionalkah in vladah. Recimo, Pinocheta so obkrožali sami sodelavci Opusa in on brez njih sploh ni mogel "mignit". :xx!:

Opus ima na vesti celo serijo čudnih "nesreč" in denarnih goljufij. :o|o:

Nobeden papež seveda čez Opus ni nikdar ničesar rekel. Prava mafija, kot si rekel, Tjazy. :o|o:

• 3 weeks later...
hm men bi se zdel ful kulski črn papež, nekako nice se mi zdi sploh odkar sem gledal bruce allmighty, k je tam bog črn, :) hehe, sam še dva praviš, heja najbrž se mu ni dalo več pisarit pesmic, al pa je od vsega dolgčasa, možnega da bomo postali ljudje nesmrtni že tako hmalu, in ker je papež doživljenski.... .ahjajaj, no torej najprej en dobr črn papež, da bo mal popravu videz, RKC, pol pa še enga rimskega, men itak tile papeži, poznam sam enga, k sem premlad, ampak ta se mi vedno bolj gabi, mislim ej naj dajo človeku mirno starost, tam se vlečt po prireditvah, to ni dostojno, skor bi ga lahko dali v krsto in f urali naokrog, naj počiva v miru, si najde novo telo, in pride spet delat dobra dela, pomoje bo to najboljše, ne pa da celo krščanstvo tunka v nižine, sicer pa definitivno denarno najbolj uspešna religija na svetu, za majhen prispevek bi najbrž še bill gatesa vzeli, az papeža, to bi blo nekaj.... ajd to mam vse zapovrdat, se veselim novega papeža iz radovednosti....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...