Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 A ti si pa modre krvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Zivjo, Armani, dobrodosel! Ja, razumem. Ne dovolis, vidis, meni pa tudi ni vsec. Forumi so pa javna zadeva, demokracija je pa tudi. Lunin net je podenj. Kaj tako bednega in zaostalega se ni nikdar nihce nikjer videl. In? A me je konec zdaj?Pa je - 1:1.Ne da se mi prickat - je pa tamle ena tema - Teme na LNF in njihova vsebina:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...f=20&t=3416&hl= Tamle sem ze en casek za odgovor namenila, pa pliz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 A ni nekaj naravnega , da družina živi složno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 dogma?je nepreverljiva resnica, ki ti jonakažejo z obstoječimi zgodovinskimi zgradbami in pripovedkami... Hvala bogu (pa al je to Alah al pa JAhve) da obstajajo device.... pa čeprav sam asc device... Torej, daj ko smo razčistili kaj je to dogma,.. naj spet povem Dogma potem ni da je papež nezmotljiv (ker se da to enostavno preverit) pač ni težko videt da se moti, dogma tudi ni da je marija brezmadežno spočela.... ker bi se tud to dalo teoretično preverit, s tem da dobiš mal jožefove dnk pa mal marijne dnk, pa mal kristusove dnk.. pol pa pogledaš, kdo so starši, če se ujema 1.0 za znanost, če se ne ujema, kdo ve s kom vse je gospa devica opravljala tiste nedeviške posle, vsekakor pa se mi zdi islam bolj zdrava religija... mislim ej kolk promilov ma sam jezusova kri..... skor stavim da bi si umil roke nad tako cerkvijo kot je danes... to je vse plod tistega 12ega Saint Paul the prosecutor was a cruel and sinful man, in kaj pol da ga je jezus tako spremenil, zanima me zakaj, od 12 apostolov, so upoštevali samo enega ki je trdil drugače kot vsi ostali ? zakaj zakaj zakaj.... mrbit je bil najbolj sposoben, ampak če pogledam bežno kaj je danes s cerkve, je bil sam najbolj pokvarjen... Čas bo pokazal kaj je res, veselim se smrti... po svoje k bom končno mel na dlani, kaj je res in kaj ni res, za zdaj pa samo lahko vidim kaj zagotovo ni res in kaj zagotovo je res.... in nekatere stvari res niso dobre... pa me noben kristjan ne prepriča, mam best frenda k je prav vredu strpen kristjan, taki so mi kul to podpiram, take kt lucifer pa naj jih vrag vzame aakhut kako kaj vrelo olje ? pripravljaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Drugače pa je tako. Dogme pozna samo Katoliška Cerkev. Dogma (prevod bi bil verska resnica) je samo tista zadeva, ki jo Cerkev uradno proglasi za dogmo. Vse ostalo uradno ni dogma. Potem takem pa sta moji dve dogmi, dogmi... v 14, al 15em stoletju je papež razglasil se za nezmotljivega.. in to je postala dogma, nimam blage kdaj, je postala marija devica, ampak se mi kar sanja da v srednjem veku.... biblijo majo nepopravljeno mribt kje, ampak vecinoma se stvari dodaja, se izgubljajo s prevodi in tko naprej, ja, zakaj za vraga pa naj nebi enemu cloveku proti enajstim uspeti? hja men se je tud to zdelo cudno, ampak v zgodovini je tko ves, ni važno kdo zmaga važno je kdo je ostal, in očitno je ta 12. napisal mal boljšo verzijo.... kako naj bodo stvari, pridobil več vpliva in tko naprej.... ... sicer pa sori ce mislis da te napadam tebe osebno, mene motijo sam stvari ki jih govoris, strpnost ne vem ce ma dosti s tem, rad bi razcistil kaj se govori zase, zato da ce kaj misim narobe me prepricaj da bom pol mislil prav, me pa mores razumet da ce sem sam tiho, se to ne bo zgodilo, ce ti pa kaj recem, ala to je pa zdaj dogma, pol razumi to kot moje mnenje mojo presojo, ki se kali v boju s tvojo presojo tvojim mnenjem, če tega ne znaš nareset brezosebno, in striktno intelektualno, mi je žal... ampak nisem mislil nikakor drgač... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=22&t=2966 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 To, da proti krščanstvu nimaš nič, me boš pa težko prepričal. Imaš namreč dvojna merila. Medtem, ko muslimani po tvojem mnenju lahko zgradijo džamijo, kristjani ne smejo zgraditi nobene cerkve več (pa razni tvoji izgovori so čisto brez veze).Glej, glej.........a mi pokažeš kje sem to rekel ? Meni osebno je nepotrebna in popolnoma brez veze gradnja še bilokakšnih novih verskih objektov......kapel, cerkva, džamij, molilnic, česarkoli.........Če pa jih verniki hočejo naj jih imajo verniki........vseh ver In to je vse. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hja jaz pa imam potem pravico da rečem, da vsakič ko kdo reče, az imam pač mnenje, do katerega imam pravico, da bo potem, če muslimani zgradijo džamijo, preveč džamij v Sloveniji. da je to bilo rečeno enkrat preveč... na k mi gredo že te cerkvice pri nas, celo osnovno šolo, in večino gimnazije smo lazili na izlete, hodit gledat neke, bedne cerkvice, daj no daj, ko bi lahko porabili ta čas za sprehod v naravi, za ogled kino predstave...., pa to, men se zdijo čist dvojna merila tu, kao zdaj tistih par tisoč, "naših" je čist kul, ena njihova pa ful narobe... al kaj, daj no daj, če narediš, 2 km avtoceste bolj posežeš v estetiko in prostor, ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hja jaz pa imam potem pravico da rečem, da vsakič ko kdo reče, az imam pač mnenje, do katerega imam pravico, da bo potem, če muslimani zgradijo džamijo, preveč džamij v Sloveniji. da je to bilo rečeno enkrat preveč... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Natancno tako, Nino. Ce je 'prevec' dzamij (a je kje kaksna?), je mucho prevec cerkva....Pravzaprav se mi je to vedno zdelo lepo (ceprav nisem verna), ko so v vasicki celo po dve, tri cerkve...Zdaj pa gledam na to drugace, primerjam te cerkve nekako s filozofijo, njihovo nestrpnostjo, pa se mi v hipu lahko upre tole, in se mi zdi, da jih je odlocno prevec. Ce bos imel npr. v LJ 150 stantov s kranjskimi klobasami, se mi ena burekdzija NITI SLUCAJNO ne bo zdela prevec, pac pa se mi bodo zagrauzale tudi kranjske klobase, ce me bos na vsakem vogalu posiljeval z njimi...... zvecer pa sel podpisovat peticijo proti burekdzijam - da bom torej se naprej lahko goltala samo kranjske... (ali je torej to samo ena navadna, stara, dobra slovenska fousija oz. onemogocanje, da bi se kdo drug kaj?)...Torej - onemogocil mi bos jesti burek, da bos se naprej lahko samo ti kraljeval (in me celo posiljeval) s svojimi klobasami in zeljem?? :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Marsa, a veš, da imaš prav. Men se je sol tud že zagraužala, po vseh forumih maš posuto :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Morje je slano. Sol me ne moti.Moti pa me plesen in trohnoba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Morje je slano. Sol me ne moti.Moti pa me plesen in trohnoba. Kje pa jo maš?Posoli, takoj zgine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Zato pa ze prej zracim in ukrepam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Marsa, Lucifer te je začel vikat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 A je đamija potrebna al ne, to je vprašanje. Postavili jo bodo tako ali tako, ne glede na to, kaj se danes okoli tega dogaja. vse je samo stvar trenutka, prave izbire časa. S temi ugovori samo zavlačujemo in bomo zapravili še tisto, kar bi lahko iz tega potegnili dobrega. Namreč, namesto, da kontriramo, bi lahko pogledali, kakšne koncesije nam morajo investitorji dati, da se tako politično vroča stvar lahko zgodi. lahko bi recimo zahtevali, da uredijo širšo okolico, da popustijo tam in tam in tako naprej. S tem bi vsi nekaj pridobili. Ker pa smo tako nestrpni in nespametni, se nam bo pa zgodilo še kaj bolj obremenjujočega. krščanska cerkev recimo bo dobila zagon in bo začela posiljevati ljudi s cerkvenimi davki, z uvedbo verouka v šole itd. Kaj je boljše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ker pa smo tako nestrpni in nespametni, se nam bo pa zgodilo še kaj bolj obremenjujočega. krščanska cerkev recimo bo dobila zagon in bo začela posiljevati ljudi s cerkvenimi davki, z uvedbo verouka v šole itd. Kaj je boljše?Vse te "bogoslužne" zadeve ukint.Moliš lahko doma. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Moliš lahko doma.Ja, in ne samo to. Predvsem je pomembno SLEDITI VODILU, DRZATI SE tega...To pa je redko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 se prav, g.Lucifer, da je prostora dovolj za vsak kotiček sekt in...se tam zbira druga opcija moči vladavine, poleg politike?...res je, moliš lahko kjer koli, zato vernik,če se počuti res zmirnega, ponižnega, ..ne rabi ovekovečen prostor oz. razkošen pr.stavb, da bi izkazoval svojo predanost Bogu. Eno je tradicionalna pripadnost, to je večinska shema,ki ne bo zbilo dna čez noč..ampak bo potrebno revolucijska preobrazba...za morda privoljenje sam ene vere ,in ali dve, tri na svetug. Lucifer; kaj meniš, da bi vero začel načrtno ukinjat, se bo fulku nato zbezljalo˝oz. se bo večina zgubila... Se prav, da je verska pripadnost kot dnevna hrana realnega˝ človeka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Marsikaj lahko delaš sam doma. Kot lahko moliš, lahko tudi meditiraš itd... Pa še vseeno imamo skupine, delavnice na temo duhovnosti, pa naj gre za verske skupnosti ali pa ne. Upam, da je vsem jasno, da take stvari početi sam doma, ni isto kot, če to počneš v skupini. Nekateri ne rabite verskih objektov, nekateri pa jih. Lucifer če rabiš glas PROTI graditvi evo mene ne zaradi verskega ampak predvsem estetskega vidika.Naj jo zgrade,kot je rekla neka gospa,v Zajčevi dobravi .Ob prvem terorističnem napadu bomo itak vsi slovencelji tulili v en rog... besedilo tako ali tako poznamo. Ne pozabimo,da smo v Natu in s tem smo avtomatično postali sovražniki islama. SALEMALEJKUM ! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 A je đamija potrebna al ne, to je vprašanje. Postavili jo bodo tako ali tako, ne glede na to, kaj se danes okoli tega dogaja. vse je samo stvar trenutka, prave izbire časa. S temi ugovori samo zavlačujemo in bomo zapravili še tisto, kar bi lahko iz tega potegnili dobrega. Namreč, namesto, da kontriramo, bi lahko pogledali, kakšne koncesije nam morajo investitorji dati, da se tako politično vroča stvar lahko zgodi. lahko bi recimo zahtevali, da uredijo širšo okolico, da popustijo tam in tam in tako naprej. S tem bi vsi nekaj pridobili. Ker pa smo tako nestrpni in nespametni, se nam bo pa zgodilo še kaj bolj obremenjujočega. krščanska cerkev recimo bo dobila zagon in bo začela posiljevati ljudi s cerkvenimi davki, z uvedbo verouka v šole itd. Kaj je boljše?Mislim, da zadnji del objave je le neutemeljen strah. Med tem, ko prvi del je pa zelo modro zastavljen. Zdi se mi pametno tako, saj s kompromisi se največ doseše. Še več obe strani imata dobiček oz. to kar želita. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 naletel sem na napoved ali prerokbo, da bo ta papež umrl (za to napoved ni treba imeti nekih nadnaravnih sposobnosti), nadomestil pa naj bi ga zelo zelo zelo slab človek, skoraj satan v človeški podobi. Ali kdo ve kaj več o tem ? DA KOMENTIRAM TO IZJAVO: Ali res vrjamete use kar vam povejo karte????....in kaj nam lahko novi papež nardi brez našga dovoljenja???....PA PROOOOSIM NE ME STRAAAAŠIT.... j.c Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Napoved Nostradamusa...... točno to govori!Naj bi ga nasledil nek mladi papež, ki bi bil v bistvu tretji antikrist, prvi je bil nevemkdo, drugi je bil Hitler (ki ga je Nostradamus v svojih napovedih celo pravilno poimenoval!).Preberte si "Nostradamusove neobjavljene prerokbe". Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>naletel sem na napoved ali prerokbo, da bo ta papež umrl (za to napoved ni treba imeti nekih nadnaravnih sposobnosti), nadomestil pa naj bi ga zelo zelo zelo slab človek, skoraj satan v človeški podobi. Ali kdo ve kaj več o tem ?joj da bi ga le nadomestil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napoved Nostradamusa...... točno to govori!Naj bi ga nasledil nek mladi papež, ki bi bil v bistvu tretji antikrist, prvi je bil nevemkdo, drugi je bil Hitler (ki ga je Nostradamus v svojih napovedih celo pravilno poimenoval!).Preberte si "Nostradamusove neobjavljene prerokbe". Sem pred leti bral ene razlage Nostradamusovih prerokb, pa se mi zdi, da navajajo, da bosta še dva papeža. Naj bi pa Irski menih (al clo škof) Malahija v 12. st. napovedu in na kratk simbolično opisu 111 papežov. Po sedanjem še dva. Pol se pa njegova prerokba neha. Njegovo delo danes cerku proglaša za falsifikat, čeprav je bil proglašen za svetnika. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.