lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 menda se zna g.Mohorič tud fajn hecat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ti že veš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 No, pa ga že imamo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 radikalen :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Baje ful konzervativen. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Men ni vsec. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 face nima resnične-upam, da se motim Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Tale Benedikt je baje tud zelo homofobicen.... Joj, a ni cas, da tud Cerkev stopi v 3. tisocletje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne. Liberalnost je cerkvi propad. Ja ocitno res.Pa pustimo se presenetiti. Samo zadnjic sem poslusala, da je zelo negativno nastrojen proti "drugacnim" in zato sem negativna. Dokler ne pokaze nasprotnega. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 No zdelele bomo imeli pa nemški red pri mašah Meni se je zdel na prvi pogled simpatičen, skromen. Bo pa težko nadomestil simpatičnega Poljaka. Gud lak pa za kak odpustek se priporočam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Na prvi pogled je simpaticen...sam....mah....naj nas preseneti v malo bolj liberarni smeri. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne, Vrba. Prvi vtisi. Ob mal informacijah. V bistvu nepomembni. Verjetn pa se nas je tuki oglasilo nekaj, ki na splošno nismo veliki simpatizerji cerkve, zase že lahko to rečem. No, s prejšnjim papežem sem kljub temu simpatiziral po svoje, za tega pa bomo še vidli.... Ah, mi banda hertikov in hedonistov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kaj zdej lunatenjugend? Pejmo k maši Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hmmm res ... bog se nas naj usmili ... njega pa tudi ker: 1. bo vedno v senci papeža janeza pavla II. 2. zaradi starokopitnih nazorov:V: 3. ne bo umrl naravne smrti ... ( glede na to, da sm v kartah vidla, da ga bodo izbral glih njega ... predvidevam, da bom mela prov)4. sicr njegovo trenutno zdravstevno stanje ni na višku ... kej hudga ne bo5. velik manj privržncov RKC bp kt prej aja ... bo pa kr neki cajta papež tm okol 10 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 V poročilih so povedali, da so mu zaradi njegovih skrajno konzervativnih pogledov in nepopustljivega zagovarjanja stroge doktrine rimsko-katoliške cerkve, rekli tudi vatikanski rottweiler. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Nostradamus je imel prav Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ojoj! a zato so zvonili v cerkvi, ko sem mim prejle peljala.....Sam na hitrico sem ga videla... kaj pa vem, nerada ocenim cist sam na en uch, bi morala vsaj mal... mimike videt, mal glasu slisat itd., mal da bi zamigal, pokimal, nekaj... da bi lohk rekla... Ampak tole kar sem prebrala tule, pa ujela tamle, ko sem skakala po flatu, v porocilih, se mi pa ne slisi prevec spodbudno. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 katastrofa, čeprav pričakovana.................. no, pa se bo cerkev zopet pokazala v svoji pravi luči - nestrpna do drugačnih amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mah, ni mi všeč, pa tudi naši it komentatorji so imeli po objavi bolj počen glas Od horunskega navdušenja, da je novi papež končno izvoljen, kar malo leden obliv. Nima karizme, je konservativec in glavni vatikanski ideolog. Kaj pa vem, Poljak je bil blazno prijubljen. Cerkev pa je hočete ali nočete, pustil-v razsulu. Še nikoli ni bila taka kriza. Mladeniči se ne odločajo več za duhovniški poklic , pokojni papež je bil strasten nasprotnik preservativa , niti govora o ženskah duhovnicah ali preklicu celibata za duhovnike ...., beg vernikov.... Cvikam. Glede na to, da je papež po moči drugi mož na svetu (takoj za ameriškim predsednikom), me skrbi, kako bo v teh tako delikatnih časih to sfolgal z drugimi verami. Islamom naprimer :OO!: :OO!: Bah, pa v Hitlerjugend se je leta 1941 včlanil! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nostradamus je imel prav Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sam če je tko star do en teden živel pol pa bo hhmrju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bah, pa v Hitlerjugend se je leta 1941 včlanil! :OO!: nič presenetljivga, al hitlerjugend, al pa kaka druga jugend, sam da so jugend posredi bljak bljak bljak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si vojn želiš? Ti je mal dolgcajt v lajfu al kva? Peace Pa mesene zadeve,kakšen špinel, sem ter tja in muzikaaaa ....samo raje ne s Turci, s debelimi k....i, ki prodajajo opanke kljunaše Moram Čobanico pobarati kako je s to zadevo, ona klati po nekih deželah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojoj! Ampak tole kar sem prebrala tule, pa ujela tamle, ko sem skakala po flatu, v porocilih, se mi pa ne slisi prevec spodbudno. :| saj tud ni spodbudno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Eh, Vrba , nič kaj vzpodbudno. Pr nas v I se v zvezi z novopečenim papežem se že na debelo kregajo Kar se pa tiče članstva pri Dolfetovih mladcih- so se Italijani naredili - Francoze , saj vemo kako je to; ker je nov pontefice Nemec, vsi vkup jodlajo, ' kako je bil ves čas aktivno proti nacistom' :xx!:--------------------------------------------------------------------------------------------- V glavnem, šiviljstvo, ki oskrbuje Vatikan, je dostavilo za novega papeža tri komplete zatahmašnega gvanta različnih mer, prav tako tri različnih številk pare čevljev . En komplet oblačil za papeža baje stane okoli 6-8 jurčkov evrov , pokrivalo seveda posebej. Kardinalske obleke- kanec manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.