Skoči na vsebino

Nov papež

janezzenaj

Recommended Posts

a Tibetanci so med nami, tisti pravi? Uau xsrcx

kolk je pa vmes tistih, ki so se za celibat odločili zato, ker so starši hoteli, da je sine duhovnik? Pri nas imamo duhovnika, katerega je zanimivo poslušati, saj pripoveduje med mašo (naj povem da vsako leto enkrat grem v cerkvico - da imamo blagoslovljen zajtrk in ta običaj nas je prevzelo kar nekaj tistih, ki se malce izognemo cerkvi sredi mesta) svoja doživetja kot misionar. Zanimiv pripovednik, drug je mlad fant, ki se je za ta poklic odločil zaradi nesrečne ljubezni, fejst fant. Imamo srečo. Duhovnik iz sosednje vasi - hehe ta je bil pa lump, pod hitno so ga prestavili v drug kraj, ker je povzročal nemir med moškimi prebivalci ter ljubosumje med ženskami, le zakaj?

Kaj sem že hotela povedat? Aja kot povsod drugje so tudi tu odstopanja in nihanja, dobro in slabo. Čeprav naj bi bilo vsaj tu več dobrega kot slabega, pa je?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 417
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ti kar verjemi v spolne energije, pa pojd k Zvenu  x;)x

Jaz se ne bom ponavlajla.

x:)x

:o|o: mogoče ti ne bi škodilo Vrba, če bi si kdaj kaj prebrala še o TAO negi spolne energije ,tisočletja stara in preizkušena modrost(če ti je Zven merilo za spolno energijo, ti sploh ne morem zamerit, da takele pišeš)Vsekakor si strokovnjak in praktik na področju odnosov.

Ni se ti treba ponavljat..... x^x ker si unikat. x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx nema mi spasa.... x:o)x ali v prevodu zame ni rešitve x:Dx

čisto tiho bi bla če ti ne bi izzivala naj še tibetanci kaj povejo x:Dx :vragec:

nehaj me no bimčkat, ker te bom jst začela kr lubčkat x;)x x:)x

in to kr v javnosti xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x;)x rabiš ne , paše pa menda....na tu maš enga cmoka x:Xx prav zlata pa mehka si danes, tle gledam eno vrbo kako ozeleneva...tak nežna zelena, pa kak veje lepo valovijo v vetru ....nice... zelo lepo xloveyx

<{POST_SNAPBACK}>naletel sem na napoved ali prerokbo, da bo ta papež umrl (za to napoved ni treba imeti nekih nadnaravnih sposobnosti), nadomestil pa naj bi ga zelo zelo zelo slab človek, skoraj satan v človeški podobi. Ali kdo ve kaj več o tem ?

xwizardx :flower: Mene osebno pa novi papež prav nič ne moti x;)x , tudi s prejšnim nisem imela nobenih problemov x;)x xsurprisex :^: ker živim Svoje življenje x^x in mi Papež kot Osebnost ne more niti škodovati niti kaj dobrega dati, kar že ne bi vedela in dala Sama sebi.... xcheersx :love: :flower:

• 4 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Ni mi prevec vsec... tak mal lisjaski izraz ima, pa mal je grotesken, skratovski skoraj....  taka prijazna faca KAO.

"Z odporom sprejemam široka pooblastila, ki mi jih daje senat", je reku kancler v vojni zvezd (vojna klonov) x:o)x

A se še komu zdi podoben temu kanclerju x?x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

En košček usmeritve se je na primer pokazal takrat, ko so (pred nekaj tedni) ubili patra Bruna v Franciji, ki je imel svojo versko ločino.

Kolikor je bilo prebrati v časopisih, osnovna nota papeževe izjave ni bila usmerjena v nenasilje ali v to, da se verskih zadev ne sme reševati na ta način, ampak da je to lep pokazatelj, kam lahko pripeljejo razne sekte in podobno (nekaj takega v glavnem), ergo: če v krščanstvu ne bo sekt, ne bo več toliko problemov in nasilja.

Lepo.

Vsi hepi togeder v eni sami krščanski familiji pa ne razmišlat kaj dost de smo vas mel za norca s Kristusom, Marijo in vsem ostalim celi dvatisoč let, ker to ni dobro (razmišlat, sevede). Pol bo pa vse v redu. Pa nekaj dnarja nam dajte, bomo že mi poskrbel za vas in vaše duše. Tako kot dozdaj in na veke vekov - Amen.

3 x :palec: za Ratzingerja in njegove!

:xx!:

<{POST_SNAPBACK}>En košček usmeritve se je na primer pokazal takrat, ko so (pred nekaj tedni) ubili patra Bruna v Franciji, ki je imel svojo versko ločino.

Kolikor je bilo prebrati v časopisih, osnovna nota papeževe izjave ni bila usmerjena v nenasilje ali v to, da se verskih zadev ne sme reševati na ta način, ampak da je to lep pokazatelj, kam lahko pripeljejo razne sekte in podobno (nekaj takega v glavnem), ergo: če v krščanstvu ne bo sekt, ne bo več toliko problemov in nasilja.

Lepo.

Vsi hepi togeder v eni sami krščanski familiji pa ne razmišlat kaj dost de smo vas mel za norca s Kristusom, Marijo in vsem ostalim celi dvatisoč let, ker to ni dobro (razmišlat, sevede). Pol bo pa vse v redu. Pa nekaj dnarja nam dajte, bomo že mi poskrbel za vas in vaše duše. Tako kot dozdaj in na veke vekov - Amen.

3 x  :palec: za Ratzingerja in njegove!

:xx!:

Kot prvo, pater Bruno ni vodil nikakršne ločine, ampak gibanje znotraj Rimo-katoliške cerkve, ki se je zavzemalo za povezovanje vseh krščanskih cerkva, za iskanje enotnega bistva krščanstva. To je ravno nasprotno od sekte- ločine, ki se ločuje, in ne povezuje.

Vsekakor pa ni učil, da ima krščanstvo ljudi za norce s Kristusom.

Kot običajno, pater Emanuel, nisi razumel ničesar. Samo se nekaj vpikuješ, da bi se videlo tvoje ime. Futranje ega.

Če bi moj zadnji odstavek DOBRO prebral - česar pa ti nikoli ne napraviš, ker je mamon po hitrem in čimbolj efektnem odgovoru pač prevelik - potem bi ti bilo vsaj malo nerodno, ker bi videl, da si pošteno udaril mimo - v vidu "kdo se dela norca".

Poleg tega sploh ni fora v besedi "ločina", ampak ima sporočilo POANTO. Zate pa je POANTA nedosegljiva, ker seciraš besede ter upaš, da boš na tem kaj zgradil. Kot navadno, si brez možnosti.

To pa zato, ker še nisi napravil življenjskega preskoka od analize k sintezi. Ko boš, te bo večine teh postov tule pošteno sram. Zapiši si nekam, da ne pozabiš.

Sorry, fant.

Ampak ti kar obduciraj še naprej, da ne prideš iz forme...

:vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Katoliki bojo slej ko prej razpadli.. zato brez veze kej velik energije se vlagat v to..

x:Dx

:D za organizacijo ki naj bi razpadla se že presneto dolgo odlično držijo pokonci..... :o|o: še čas se šteje po njihovo, tk da 2005 let :D hja, :palec: xrolleyesx

Bi bilo pa najbrž sedaj dokaj brez posledic če bi cerkev razpadla, če bi se to zgodilo pred kake 500 leti, bi lahko imelo dokaj krvave posledice, kdo bo nasledil vse to, danes bi najbrž čist mirno podtalno pospravili vsa bogastva ustanovili kake skrivne kulte pa tk :D hihi akcija kolikor je češ...

Hm Tjazy, a pol kdaj pa misliš da bodo kaj razpadli? zna bit zelo zanimivo pa bi rad bil zraven :D hihi x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Katoliki bojo slej ko prej razpadli.. zato brez veze kej velik energije se vlagat v to..

Katoliki lahko razpadejo, ampak krščanstvo je pa večno, pa če je teb všeč, al pa ne. Če misliš, da bo stem konc krščanstva, se zlo motiš. sam lupino glodoaš. In v tem je smisu, ne v katolicizmu. Saj v Vojni klonov tud ni šlo za to, da je demokracija slaba, ampak za to, da se tema lahko skriva tud za masko svetlobe, ali pa obratno.

<{POST_SNAPBACK}>Katoliki lahko razpadejo, ampak krščanstvo je pa večno, pa če je teb všeč, al pa ne. Če misliš, da bo stem konc krščanstva, se zlo motiš. sam lupino glodoaš. In v tem je smisu, ne v katolicizmu. Saj v Vojni klonov tud ni šlo za to, da je demokracija slaba, ampak za to, da se tema lahko skriva tud za masko svetlobe, ali pa obratno.

Krscanstvo je iluzija.. pa ce je to tebi vsec ali pa ne.. Igrica ljudi.. Kot vse ostalo.. razne Slovenije Nemcije, Amerike.. in EGO drzavnih in religijskih ponosov.. se pravi belezen manjvrednostnega kompleksa.

halucinacije zaradi manjvrednosti.. oziroma pohlepa po vec-vrednosti.. pohlepa po nebesih.. izogibanje zivlenja TUKAJ in ZDAJ.. in ziveti za POTEM v NEBESIH.. Strasno idiotsko.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Kot običajno, pater Emanuel, nisi razumel ničesar. Samo se nekaj vpikuješ, da bi se videlo tvoje ime. Futranje ega.

Če bi moj zadnji odstavek DOBRO prebral - česar pa ti nikoli ne napraviš, ker je mamon po hitrem in čimbolj efektnem odgovoru pač prevelik - potem bi ti bilo vsaj malo nerodno, ker bi videl, da si pošteno udaril mimo - v vidu "kdo se dela norca".

Poleg tega sploh ni fora v besedi "ločina", ampak ima sporočilo POANTO. Zate pa je POANTA nedosegljiva, ker seciraš besede ter upaš, da boš na tem kaj zgradil. Kot navadno, si brez možnosti.

To pa zato, ker še nisi napravil življenjskega preskoka od analize k sintezi. Ko boš, te bo večine teh postov tule pošteno sram. Zapiši si nekam, da ne pozabiš.

Sorry, fant.

Ampak ti kar obduciraj še naprej, da ne prideš iz forme...

:vragec:

Iz tvojga sestavka:

"Vsi hepi togeder v eni sami krščanski familiji pa ne razmišlat kaj dost de smo vas mel za norca s Kristusom, Marijo in vsem ostalim celi dvatisoč let, ker to ni dobro (razmišlat, sevede). Pol bo pa vse v redu. Pa nekaj dnarja nam dajte, bomo že mi poskrbel za vas in vaše duše. Tako kot dozdaj in na veke vekov - Amen.

3 x za Ratzingerja in njegove!"

Za eno samo krščansko družino se je prizadeval ravno pater Bruno, ne pa za nadvlado rimo-katoliške cerkve. In v zvezi z njim je mal neokusno omenjat, da ma krščanstvo ljudi za norca s Kristusom, je s svojim ŽIVLJENJEM pokazal razumevanje krščanstva, ki ga ti niti slučajno ne premoreš. Vse slikaš črno-belo, glodaš zgol zunanjo skorjo, pol pa razlagaš o analizi in sintezi. Nism nič udaru mimo, ampak si ti slabo napisu.

Kot drugo pa, mamom predstavlja "boga" denarja, zlata, materializma. In ker nism plačan za svoje poste, si tuki spet udaru mimo, uprablaš besede, za katere se ti sam zdi, da jih razumeš.

<{POST_SNAPBACK}>Krscanstvo je iluzija.. pa ce je to tebi vsec ali pa ne.. Igrica ljudi.. Kot vse ostalo.. razne Slovenije Nemcije, Amerike.. in EGO drzavnih in religijskih ponosov.. se pravi belezen manjvrednostnega kompleksa.

halucinacije zaradi manjvrednosti.. oziroma pohlepa po vec-vrednosti.. pohlepa po nebesih.. izogibanje zivlenja TUKAJ in ZDAJ.. in ziveti za POTEM v NEBESIH.. Strasno idiotsko.

Je tvoja družina iluzija? Iz družin so zrasli rodovi, iz rodov narodi, iz narodov države. Nacionalne države so v bistvu odrazi rodov, so odraz naših prednikov, nikakršna iluzija.

Krščanstvo je v svoji osnovi odraz Božanske Lubezni in Modrosti, ki je večna. Zlagan nauk o večni Rimo-katoliški cerkvi je potvorba Nauka o večnosti Božje Beseda, Ne ločiš tega, kaj je iluzija, in kaj je Resnica. Kar je od Boga, nima začetka, zato tudi konca ne more imeti. Večnosti ne čutiš, razumeti se je tako ne da. Iluzija je tvoje prepričanje o minljivosti človeka, ki izhaja iz Boga, in je kot tak (kot duh) večen.

<{POST_SNAPBACK}>Zdej pa upostevaj se tist '' :xx!: '' pod postom in preberi vse skup kot sarkazem, pa bo mogoce drugace zvenelo  x;)x

Čreda... :lol: nč več ne dam na krščansko cerkev... tut rotvajler mi ni všeč (mimogrede)...cerkev je samo institucija za pranje glav in pobiranje denarja pod pritiskom...tisti, ki je veren mu ni treba hodit v cerkev in poslušat župnika, ki se ima za polboga... :xx!:

Bog je okoli nas in v nas samih... :palec: cerkve ne potrebujem...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Zdej pa upostevaj se tist '' :xx!: '' pod postom in preberi vse skup kot sarkazem, pa bo mogoce drugace zvenelo  x;)x

Me mot sarkazem do krščanstva na splošno, tko sam črno gledanje, se vse, kar je dobro, namerno spregleda (nihče ni bol slep od tistega, ki noče vidt) :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...