Skoči na vsebino

Nov papež

janezzenaj

Recommended Posts

Kristalka: ha, jz sm bla ista..... x:Dx  :palec:

Kaj pa naj......... x:Ix .....se tak ne verjamen v B/boga......(danes mam verouk x:Dx ) ............totalno bedno se mi zdi verjet v nekaj za kar ne vem, da obstaja. Nimam pa nič proti tistim, ki verjamejo. Mi je vseeeno!

x:Dx x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 417
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kristalka: ha, jz sm bla ista..... x:Dx  :palec:

Kaj pa naj......... x:Ix .....se tak ne verjamen v B/boga......(danes mam verouk x:Dx ) ............totalno bedno se mi zdi verjet v nekaj za kar ne vem, da obstaja. Nimam pa nič proti tistim, ki verjamejo. Mi je vseeeno!

x:Dx x:Ix

Jaz sem pa začela verjet v petem razredu OŠ, noben v moji familiji ni veren, ampak sem potem vseeno šla k verouku in krstu, obhajilu itd. Naš župnik je imel :xx!: pristop do nas osmarčkov, ki smo bli pred birmo. Za vsako najmanjšo stvar nam je grozil, da ne bomo šli k birmi. Če ne boš to, ne greš k birmi........če ne narediš tega, ne greš k birmi......če boš delal to, ne greš k birmi........Ej, ne vem kolko jih je sploh še ostalo vernih, se mi je cerkev ful zamerila. In nekako sem potem začela razmišljat s svojo glavo (in ne več z možgani, opranimi z verskimi dogmami) in ugotovila, da to ni zame.... Zdaj pa dopuščam možnost za vse.... x;)x x:Dx

Črn papež :palec: x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:) Jaggerja za papeža, plemič je že v angliji, "kristusovo kri" bo že lahko spil med mašo, in vsaj dobr glas ma, hehe nune watchout...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A to je potem to, Lucifer? A ful si veren ali kaj oz. versko vzgojen? In samo krscanstvo je seveda kul vera...

Kaj pa, ce je pravi 'Osama' Bush, in satan himself nek gorec kristjan visokega polozaja?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Res neverjetno, kako ste nekateri sposobni ožigosati človeka samo zato, ker je bolj strpen do krščanstva kot drugi. ...

Zakaj nekateri, Lucifer, ce si meni odgovarjal, kot sem razumela?

Se ti zdi, da koga kaj zigosam?

Meni se ne zdi.

Tudi se mi ne zdi, da si "strpen do krscanstva" - pac pa menim, da si ne-strpen do ne-krscanov (ker si sam med kristjani).

Vsi moji sorodniki so zelo verni, torej v bistvu izviram iz krscanske druzine.

Vse kar govorim in o cemer imam mnenje, je plod mojega lastnega razmisljanja in ce v enih temah mislim tako in tako, ne pomeni, da bom v deseti temi tudi mislila tako (kot nekaksni liderji, ki jim bom sledila), zgolj ker je 'primerno' misliti tako - glede na vzgojo oz. 'prepricanje'.

Torej - komentiras samo v takih temah (in na tak nacin), da sem pomislila, da so te zelo versko vzgojili.

Oprosti, ker sem tole sklenila resda se po nekaterih drugih odgovorih v drugih temah (sama pa sicer govorim, naj se omejujemo na temo, v kateri smo) - ampak ravno to mi je dalo mislit, ker vedno sodelujes skoraj izkljucno v temah "o tem".

Redko tudi odsevas kaj zelo pozitivnega, v tvojih postih ne opazam humorja, pretirane srcnosti...

Tako tole moje 'zigosanje' ni osnovano zgolj na temle enem postu v tejle eni (zate ocitno obcutljivi?) temi.

Jaz nimam problemov s tem, ker sem razvila svojo vero.

Nihce mi ni povedal in me naucil, kaj moram misliti.

Mislim s svojo glavo.

Za razliko od stevilnih 'gorecih vernikov' pa jaz dam na lojalnost, na cast, postenost in prijaznost.

In kul odnos in filinge.

Menim, da bi to morali razvijati povsod, ker pa ne, pa imamo tako, kot imamo; najbolj srdito in fanaticno se obnasajo v lajfu, v svetu, ravno verniki - kot je omenil tamle Nino - Krscani niso nic boljsi kot Muslimani - imajo nekaj masla na glavi tudi oni, miloreceno, sicer pa, realno (ker si realist) tudi krvave roke - kot tudi Muslimani.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V Opus Dei pise, da si j potrebno predsatvljati zensko kako ji crvi lezejo po razmesarjenem crevesju in kako gnije, da potem lazje zatres seks.

PA kaj glih to morem ulovit ko pridem na forum, ehjajaj, to je najbrž pa daleč najbolj svinjski prizor ki ga ne bom srečal.... huh, ehja, naslednja stopnja je da se svet deli na ljudi in ženske, ni čudno da so pol duhovniki homiči in taki, če b mi en to tumbal tam deset let v glavo bi se tud meni ženske zagable zdej pa so mi tko :2src:... nazaj k papežu, men je vseeno, kar naj pride na njegovo mesto hudič, in naj bo pol cel hudič, da se ta vera konča, zato ker cerkev je najbolj bogata država na svetu, to je dejstvo, pobira davek v vseh mogočih državah, samo zato ker govorijo in pridigajo o grehih pa jezusovih navkih, seveda mal prikrojenih,... čak če citiram enga črnega papeža, "Yes they deserve to die, i hope they burn in hell!", dokler bo krščanstvo vodilna religija, (ob tem seveda islam ni nobena izjema) svetu ni pomoči, k je duhovno, omejen, bog lahko prikoraka, do vatikana pa še ga ne bo nihče opazil.... hja, dol z njimi, gremo na revolt :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

..:"Islam je pa en poden od vere. Do sedaj res še nisem videl tako krvoločne in zaostale vere, kot islam. ...."

lucifuge... :palec:

666 :vragec: -ou....yeah x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

"narobe menis, ocitno te privlaci taka plat...".

OK. Kul. Hvala za razjasnitev.

Privlaci... ja, me pa res, ves... ocitno....

... da te potolazim - ti si po teh kriterijih na plusu - so me 'privlacili' tudi ze veliko negativnejsi - kar sam nekako sploh nisi... ampak nekako odsoten custev... no, kaj pa vem...

Seveda imas do dolocene mere celo prav.

Po eni strani je pa fajn in posebnost, da nekdo govori tako odrezano, necustveno. :palec:

Sam vdam se pa ne... x;)x :vragec: x:)x

Picasso

Če bo res utelešeni Satan, z vsemi pravimi lastnostmi Satana, potem bo kvečjemu zelo priljubljen med ljudmi...

... si verjetno mislil 'med krščanskimi ljudmi'... ker bo to njihov verski vodja in praviš, da je prav tak krščanskim ljudem všeč... zanimivo, no... če drugega ne xrolleyesx :ermm: ... samo, da si ne bo domišljal, da je vodja česa drugega kot svoje Cerkve x!x :angry:

Ena podobna laž se je širila o Jehovovih pričah. Da imajo imajo enkrat na leto orgije. Tudi temu je nasedlo ogromno ljudi.

Hoho ej sam tiste stare babe k so hotle da se jim prdružim, nej kar majo orgije enkrat letno, jaz bom raje manjkal, na tej slovesnosti... hehe, kdaj pa na božič? haha,.... kaj niso satanisti tisti k majo orgije, teh pa spet ne poznam.... šalo in orgije na stran...

JA islam je podn od vere, ampak pozabit ne gre da se je razvil iz kršanstva, ... grde stvari rasejo iz grdih korenin, in ni šans da se je očistil srednjeveštva, vsaj ne povsem, filozofija je še vedno ista, ej papež namestnik boga na zemlji ? halo, Torej more bit bog blazno bogi dečko če je tak njegov namestnik, seveda pa to najbrž če že je, ni res, in ženske so dejansko bile v bolj enakovrednem položaju pred krščanstvom kot po krščanstvu,.... ehja, podn podna, takoj za islamom pride krščanstvo, je pa treba priznat da majo kar dobr sistem ki preverjeno drži skupaj 2000 let, takorekoč, najboljši represijski organ na svetu, so far, so bad... Pesek v oči ljudstvu, to je to, al pa mrbit duhovnost za množice... mrbit jim je posvoje pa le uspelo vzpostavit, neko spoštovanje do duhovnosti, čeprav tega ne zaznavam ravno najbolj pogosto, ajd, naj bodo, naj obstanejo, svet je lepši zarad njih, ampak grdi so pa še vedno....

... si verjetno mislil 'med krščanskimi ljudmi'... ker bo to njihov verski vodja in praviš, da je prav tak krščanskim ljudem všeč...

Če bo pravi Satan bo všeč vsem ljudem.

:vragec:

she najraj ma pa ateiste... pa newage mu tut ni prau dalechx:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Krščanstvo ima grehe iz preteklosti, ampak vsak Katolišla Cerkev se je opravičila, celotno krščanstvo je pa popolnoma opustilo slabe srednjeveške stvari.

Še posebej je opravičilo koristilo vsem tisti sežganim na grmadi. x:Dx

Glej naprej, če se le da,...

kako si drznete oporekat...mickeni? aquarius?

v bosni bi temu rekli kadija sudi, kadija dijeli....

vsaka podobnost zgolj naključna

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

V obalnem pasu, pa imajo po novem cerkve bolj športni izgled;nizka gradnja(verjetno zaradi burje),notranjost bolj razgibano urejena, pa tudi Jezus na križu je bolj podoben atletu kot pa mučeniku, cool.
Glej naprej, če se le da,...

Res, svasta se je ze gradilo tule na tem prostoru... xrolleyesx

Ergo - ena dzamijica vec... x;)x

Picasso

Krščanstvo ima grehe iz preteklosti, ampak vsak Katolišla Cerkev se je opravičila, celotno krščanstvo je pa popolnoma opustilo slabe srednjeveške stvari.

Janez Pavel drugi se je opravičil za nekje 10 ljudi, dejansko pa je cerkev pobila miljone. x;)x

Pobijte vse! Bog bo že znal izmed njih izbrati svoje.

Medtem, ko so danes ravno v naši kulturi, ki temelji na krščanstvu ženske najbolj enakopravne. Povsod drugje so manj.

Ne ne dečko bolj kot greš nazaj v preteklost recimo tja 2000BC, so bile ženske v starem egiptu recimo povsem enakopravne, najbrž maš pa prav da se je z grki začela stvar mešat, na neko čudno sceno, hehja,

Janez Pavel drugi se je opravičil za nekje 10 ljudi, dejansko pa je cerkev pobila miljone.  

Tud to je ena finta ja, ej, Mi je prav žal, vera ki ubija ljudi bi morala, narediti harakiri...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...