spelca 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Hcerka dveh tako nekonvencionalnih ljudi kot sva moj moz in jaz -- pac ni za pricakovati, da se bo pred porodom obrnila na glavo, kot 97% populacije. Torej to pomeni, da bomo porodili s carskim rezom. Operacija je planirana za torej 13. januarja ob 2h po vzhodnoameriskem casu (8pm po srednjeevropskem casu). Vsi mi pravijo, da je planiran carski rez ful preprosta rec in da se bom v sredo ze cisto v redu pocutila in hodila po bolnici brez tezav. Med operacijo bom budna; uporabili bojo epiduralno anestezijo. Menda traja 5-10 minut da potegnejo detece ven, potem pa se kake tricetrt ure da vse poflikajo. Ha, se pravi, da se bo rodila okrog 2:10pm... ji lahko ze kar vnaprej zracunam horoskop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ooo spelca, ravno to sem te sprasevala v temi cokolino . Moja frendica je tudi imela, tako varijanto....vse se je izteklo dobro. Mala ze veselo hara naokoli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Kaj pa ime? Ste ze kaj izbrali primernega? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Torej to pomeni, da bomo porodili s carskim rezom. Operacija je planirana za torej 13. januarja ob 2h po vzhodnoameriskem casu (8pm po srednjeevropskem casu). .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 Mick, hvala za dobre zelje Sonce: KozorogLuna: Tehtnicaascendent: TehtnicaMerkur: StrelecVenera: VodnarMars: OvenJupiter: DevicaSaturn: RakUran: RibiNeptun: VodnarPluton: Strelec Oops... mars v ovnu! To bo vrocekrven otrok! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 Kaj pa ime? Ste ze kaj izbrali primernega?Imamo ozji izbor. Dokoncna odlocitev bo pa, ko jo bomo videli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Zate in za deklico ( pa še za očita ena) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ( pa še za očita ena)Normalno ......on bo v največji nevarnosti.........da skup pade Hm.....sem zdaj nekaj tuhtau .....a sem bleknil totalno kozlarijo .....ne vem pač......pa saj so tudi pri carskem rezu očiji lahko zraven......al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Špelca želim ti vse naj... porod in lajf u US. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 držim tud jaz pesti za vas tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Špelca, mislim na vas Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 špelca Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Špelca, držite se Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Držimo pesti Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 11. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2004 ( pa še za očita ena)Normalno ......on bo v največji nevarnosti.........da skup pade Hm.....sem zdaj nekaj tuhtau .....a sem bleknil totalno kozlarijo .....ne vem pač......pa saj so tudi pri carskem rezu očiji lahko zraven......al ne? Ja, je lahko zraven, in tudi bo. Moja bolnica ima prakso, da pustijo enega "civilista" pri carskem rezu, ponavadi je to otrokov oči. Medtem ko bodo meni vstavljali epiduralno anestezijo, bojo njemu ostrgali roke in mu nataknili sterilno haljo. Potem bo pa sedel meni ob glavi in mi delal druzbo. Cez trebuh mi bojo dali eno zavesico, tako da jaz ne bom videla, kaj se dogaja. On pa bo lahko, ce bo hotel - samo vstati mu bo treba. Najlepsa hvala vsem za dobre zelje!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Spelca! Zelim ti cimbolj smooth porod.Carski rez - je pac potreben. Tako pac je. Po eni strani pa ne bos cutila bolecin, pa tako bo bolje za tamalo.Kakorkoli ze - obema, vsem trem, zelim vse dobro, brez komplikacij in srecno! Pusti pa zdaj polozaje in vse...Ti zdaj se pocasi pripravljaj na novo zivljenje, ki nikoli vec ne bo taksno, kot si ga doslej poznala in vedno bo to nekaj najlepsega, kar se ti je zgodilo. SRECNO!! Ko bos pri energiji in vse, pa seveda cimprej javi...Seveda, izbira imena bo padla (oz. se potrdila), ko bo 'zunaj'. Potem bos/bosta preprosto vedela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 shpelacius vse najboljshe zheljacius tebi ino tvoji hcheracius pa seveda mozhacius 666 zlobijeu....tralalacius Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Oooo, Špelca, pogumno! Tudi jaz vam držim pesti, da bo vse O.K., in srečno ob vajinem novem zemljančku! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Spela... ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Spelca, SREČNO!!! Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Ja, je lahko zraven, in tudi bo. Potem bo pa sedel meni ob glavi in mi delal druzbo. Cez trebuh mi bojo dali eno zavesico, tako da jaz ne bom videla, kaj se dogaja. On pa bo lahko, ce bo hotel - samo vstati mu bo treba.Mhm......thx za pojasnilo .....jaz se ne bi nič vstajal......bi kar sedel tebi ob glavi in ti delal družbo........če ne....... bi verjetno delal družbo tlom .....pa dohtarji bi imeli preveč dela Špelca.... .......v pričakovanju veselih novic Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Astrologija sicer ni zakon, kot je nekdo zapisal, ampak vseeno: Operacija je planirana ob 14.10, ko bo Sonce v 8. hiši, hiši krize, operacij, življenjskih preizkušenj in strahov?! Pa to ni res! (Pri čemer horoskopa sploh nisem naredil.) Domenite se za eno uro prej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 In še: Zanimivo, da so se za carski rez odločili kar vnaprej. Pri porodu naše male je prišlo do blokade ob 11.40, dokončno jasno, da porod ne bo šel naprej, je bilo ob 12., nato pa so po porodnišnici pričeli iskati 3 zdravnike, da bi podpisali dovoljenje za carski rez (?!). Žena se je s popadki, ki jih strojček niti ni več registriral, tako hudi so bili (samo še črta na vrhu ekrančka je bila!) mučila še eno uro, dokler niso imeli podpisov! Pri tem navedba, da je prvič rodila s carskim rezom in da je to v familiji, saj je njena mati trikrat rodila s carskim rezom, sestra pa dvakrat, nič ni pomagala, da bi carski rez odredil vnaprej. To je bilo davnega leta 1997. Očitno je danes drugače. (Hvala bogu.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Špelca!!!!!!!! Ej, drži se, pa pesti bomo fulll držali da bo vse OK! Pa to da imaš moža zraven je tud pomembno in bo še on na vaju pazil! Če ne bo preveč gledal tja ko ni treba.. Ma sej ne vem, mogoč pa niso vsi taki da bi se pol zrušili tam... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.