Kristalka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Torek, to jutri? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vso srečo, Špelca! Držimo pesti................................................joj, good luck x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Špelca xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Spelca!Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2004 In še: Zanimivo, da so se za carski rez odločili kar vnaprej. Pri porodu naše male je prišlo do blokade ob 11.40, dokončno jasno, da porod ne bo šel naprej, je bilo ob 12., nato pa so po porodnišnici pričeli iskati 3 zdravnike, da bi podpisali dovoljenje za carski rez (?!). Žena se je s popadki, ki jih strojček niti ni več registriral, tako hudi so bili (samo še črta na vrhu ekrančka je bila!) mučila še eno uro, dokler niso imeli podpisov! Pri tem navedba, da je prvič rodila s carskim rezom in da je to v familiji, saj je njena mati trikrat rodila s carskim rezom, sestra pa dvakrat, nič ni pomagala, da bi carski rez odredil vnaprej. To je bilo davnega leta 1997. Očitno je danes drugače. (Hvala bogu.)V Ameriki je splosna praksa, da se otroci ki niso postavljeni z glavo navzdol rodijo s carskim rezom. Vecina zdravnikov se boji da bi v tem primeru pri natur porodu prislo do komplikacij, ki bi imele za posledico tozbo... (btw, ZDA imaje tretjino svetovne populacije lawyer-jev). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2004 Torek, to jutri?Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ja, Kristalka! Najlepsa hvala vsem za vse deteljice in dobre zelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Seveda Špelca, saj ti si naš ponos tam čez lužo, torej maksimalne želje ob tvojem velikem dogodku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Torek, to jutri?Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ja, Kristalka! Najlepsa hvala vsem za vse deteljice in dobre zelje. Hih! Pa še nekaj bi te vprašala: IME?? Malo sem zafušala...in spregleadala!! Vso srečo, nič komplikacij!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 V Ameriki je splosna praksa, da se otroci ki niso postavljeni z glavo navzdol rodijo s carskim rezom. Vecina zdravnikov se boji da bi v tem primeru pri natur porodu prislo do komplikacij, ki bi imele za posledico tozbo... (btw, ZDA imaje tretjino svetovne populacije lawyer-jev). Ups, pardon, čisto sem spregledal, da to ne bo pri nas, ampak v Ameriki. Pa naj bo že kakorkoli, upam, da ta post dobiš pravočasno. Tudi jaz želim tako tebi kot bejbiju vse dobro. Držite se vsi skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Špelca, držimo pesti!!!! Sem te ravnokar mislil opozorit na Ameriko, Bern, pa sem prebral to stran do konca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Kak bi fajn blo, če bi dobila za darilo 30škatl čokolinotov´´ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ........................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 No, zdaj pa odhajam v bolnico. (nic vec interneta...)Nazaj bom (predvidoma) v soboto zvecer. Pokowc, mi bos tisti cokolino kar po posti poslal? Se enkrat lepa hvala za vse dobre zelje. Se bom oglasila takoj, ko bom lahko. Verjetno v soboto ali nedeljo. Vi se pa vsi lepo imejta tacas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Spelca zdej boš pa mamica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Še enkrat od mene Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ..pa še LNF dojenčka bomo mel... spelca... Hm...a je zdaj že??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 DDay!Ali je nakljucje potem (ce je LNF baby), da je 1301!? Moja skromna malenkost ( ) - 1303, LNF pa 0103. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Spelca zdej boš pa mamica Maaaamiiiiii! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 hja, veš de ti jih bom, sam le v vrečki,k itak bojo kej preluknal na carin, sej veš varnost pa to, hmmm...Ej, sej ideja je dobra, sam hrano pošiljat, hmm~ no se bom pozanimal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Špelca.... upam, da je vse za tabo.... malo sem pozna ampak se srčno pridružujem ostalim! Vse najboljše! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Lepo, Naky! Ja, Spelca, upamo, da je vse OK! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Spelca! Javi se!! News please! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ja počakajte malo ljudje božji, da žensko skup zašijejo, pa da pride malo k sebi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kristalka, vidiš sedaj, kakšno navdušenje nad Špelco? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kristalka, vidiš sedaj, kakšno navdušenje nad Špelco? Jep, že kapiram! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.