Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 no, še hujš bebo.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 Ni se javla - No, zanima me, ali je kdo od vas rojen preko carskega reza? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. avgust 2010 Prijavi Deli 23. avgust 2010 sem prvorojenka, rojena s carskim rezom, ker drugače ni šlo, moj brat pa je rojen po naravni poti. dolgo dolgo sem bila bolehna, občutljiva, imela sem slab imunski sistem, najbolj v osnovni in srednji šoli. zdaj pa že 6, 7 let praktično nisem bila bolna. težave z dihanjem? občasno, predvsem v specifičnih situacijah in okoljih dobim občutek, da ne morem dihati, da mi stiska prsni koš in da moram nujno ven, na zrak. dojenje? mame nisem nikoli spraševala, sumim pa, da ni vse šlo, kot bi moralo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. avgust 2010 Prijavi Deli 23. avgust 2010 Kul. tisto z dihanjem sem imel tudi jaz. predvsem se je pojavilo v vodi. zato sem nehal trenirat plavanje; kljub temu da sem bil dober plavalec.ceprou, se mi zdi, da je to bila neka energetska blokada, ki pa ni receno, da nima veze ravno z rojstvom. jst sm spraseval velik. sem prvorojenka, rojena s carskim rezom, ker drugače ni šlo, moj brat pa je rojen po naravni poti. dolgo dolgo sem bila bolehna, občutljiva, imela sem slab imunski sistem, najbolj v osnovni in srednji šoli. zdaj pa že 6, 7 let praktično nisem bila bolna. težave z dihanjem? občasno, predvsem v specifičnih situacijah in okoljih dobim občutek, da ne morem dihati, da mi stiska prsni koš in da moram nujno ven, na zrak. dojenje? mame nisem nikoli spraševala, sumim pa, da ni vse šlo, kot bi moralo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. avgust 2010 Prijavi Deli 23. avgust 2010 jst sm spraseval velik. jst pa nč, pa sem večkrat slišal, da je možno, da je tako prisiljeno rojstvo lahko hud šok za otroka, kjer ga iz super blagostanja in miru v maternici kar naenkrat izrežejo v ta naš ljubi svet, kjer mora kr naenkrat dihat, ga zazebe, galama, vse blešči, en zombi z masko ga udari po riti, ga fuknejo na vago ... ...uglavnem šok, ki se lahko kasneje odraža kot strah pred življenjem v obliki astme in še cel kup bolezni, ki jih antibiotiki ne znajo pozdravit.loh se jih pa prediha. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. avgust 2010 Prijavi Deli 23. avgust 2010 tut smo kolkr smo. ..loh se jih pa prediha. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 slišala sem nekako tako, da otrok, rojen s carskim rezom, nima tiste izvirne izkušnje bolečine, zato se ji skuša čim bolj izogibati. ali pa, še to sem gruntala. morda, ker sem bila že itak 10 dni preveč oz. čez rok ... morda se je mama bala poroda. me ni upala spraviti ven, ker se je bala bolečine. pa se je to preneslo name, ves njen strah. z dihanjem mam pa probleme, ko se preveč učim ali delam za računalnikom. kakšnih alergij,a stme in podobnega pa nimam. bi blo fajn, če bi jih več povedalo svojo izkušnjo. al pa morda so kakšne raziskave ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 zanimivo? aja, a te je zdej velik strah? utesnjenost? povezana s koncentracijo in pomanjkanjem energije, ali kaj drugega? fajno. da. slišala sem nekako tako, da otrok, rojen s carskim rezom, nima tiste izvirne izkušnje bolečine, zato se ji skuša čim bolj izogibati. ali pa, še to sem gruntala. morda, ker sem bila že itak 10 dni preveč oz. čez rok ... morda se je mama bala poroda. me ni upala spraviti ven, ker se je bala bolečine. pa se je to preneslo name, ves njen strah. z dihanjem mam pa probleme, ko se preveč učim ali delam za računalnikom. kakšnih alergij,a stme in podobnega pa nimam. bi blo fajn, če bi jih več povedalo svojo izkušnjo. al pa morda so kakšne raziskave ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 zanimivo? aja, a te je zdej velik strah? utesnjenost? povezana s koncentracijo in pomanjkanjem energije, ali kaj drugega? fajno. da.na momente me je strah vsega, življenja, ma vsega. na momente pa ničesar oz. se pač ne obremenjujem s prihodnostjo. pozitivno bi rado prevladalo, samo je treba toliko moči, da je včasih zmanjka in če si bolj zase, ker se ti zdi, da nimaš pravice biti jokav in pokazati, da ne zmoreš sam, je težje. danes se zahteva, da ne jamraš, da se ne smiliš samemu sebi. da greš samo naprej. tekmovanje je povsod. ni važno, kaj in kako, ampak koliko. mene pa zanima bolj kaj in kako. ja no, sem že zašla. utesnjenost je povezana z marsičem. od najbolj preprostega zadrževanja recimo cel dan v sobi, ker sem primorana se veliko učiti in delati na compu in dejstvo, da ne prenesem enoličnosti dejavnosti niti en sam dan. ko je res dovolj, grem tečt, telovadit, da razbremenim telo in majnd. koncentracija pa ne vem, kaj bi ti rekla. če sem sposobna se učit 3 ure in to ne zgolj brat brez razmišljanja zraven. ampak seveda z nekaj kratkimi pavzami vmes. pa grem pomit posodo, pogledam moje ljubljenčke miši, preberem kaj zanimivega na netu. ne moreš nonstop šopati podatke v možgane in pričakovati, da se bo kaj prijelo, če se vmes ne razbremenjuješ. ja, tako mi paše, postopoma, po malem. v bistvu je point v tem, da ne morem delati pod pritiskom. ne maram, da mi kdo diktira, kako in koliko in kdaj bom nekaj počela. rada sem sama svoj gospodar. zato je potem hitro utesnjenost, če ni po moje. kaj čmo. no, energije pa zmanjka, če ne delam po posluhu. potem jo hitro strošim in počasi dobim nazaj. če pa delam po filingu, sem ziher bolj efektivna. veliko energije pa da itak šport, vsakršna telesna aktivnost. gibanje pač. utesnjenost je pa povezana seveda tudi s strahovi. ko pustim nadvlado. to je pa čista tema in panika. včasih je res groza in tudi ves val afirmacij ne pomaga, tudi telesna aktivnost ne, nič. pač počakam, da pridejo "svetlejše energije" iz okolja. to je mogoče zato, ker sem dosti sama in se moram sama kontrolirati, brez pomoči. ali pa pač te energije okoli. včeraj je bila v Lj taka tema. v Lj doživljam take depresivne dneve ... doma ali pri fantu ali kjerkoli drugje, kjer je več narave naokoli in manjša koncentracija ljudi, se to težko zgodi. tu mač od mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 no, men se pac po temle sodec kar si napisala, zdis povsem normalna oseba s povsem normalnimi tezavami. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Kak je bloooooooooooooo? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.